2023-12-11
來到旺角,想揾間異國菜,主打墨西哥🇲🇽菜式+可以嘆番杯chill下,就嚟左Reflect😍當日只系平日星期二晚,都全場爆滿,連户外天台開揚座台都full booking,極為人氣🔥🔥🔥BBO Chicken pizza🍕 燒烤雞肉手工披薩芫荽、雞肉 、洋蔥🧅、黑椒、 橄欖,自制燒烤醬以薄脆方式做餅底,勁脆身,bbq醬和雞肉均和,惹味極緻🔥澎湃拉絲🧀芝士,整個pizza 不膩,脆口✨Grilled Mix Skewers串燒拼盤串燒雞肉🐥串燒豬肉🐷,有6串炭燒香,肉非常嫩口,控制火喉剛剛好😝而且佢豬肉🐷 雞肉🐥醃料配搭不同,兩種感覺😌Grilled Cuttlefish秘製燒墨魚🦑一整墨魚🦑,每顆都大大件,好厚肉,入口十級彈牙,一啲都唔會咬不開,輕輕烘烤,燒香味濃,有少少調味,但不會搶過墨魚味😍Tacos 墨西哥夾餅🌮每枱必點✨tacos 等候上菜雖時,但值得等待🙇🏻♀️夾餅好香脆,食到啖啖玉米,麥味夾雜隹豐富內餡,足料牛肉,預先牛肉醃制中東配料,配搭上清新牛牛油果🥑醬 莎莎醬、酸忌廉,反而不膩❤️大家記得小心吃,一不小心就食到周圍跌😂Fresco kiss🍹Cucumber, Apple
BBO Chicken pizza🍕
燒烤雞肉手工披薩
芫荽、雞肉 、洋蔥🧅、黑椒、 橄欖,自制燒烤醬
整個pizza 不膩,脆口✨
Grilled Mix Skewers
串燒拼盤
串燒雞肉🐥串燒豬肉🐷,有6串
炭燒香,肉非常嫩口,控制火喉剛剛好😝
而且佢豬肉🐷 雞肉🐥醃料配搭不同,兩種感覺😌
Grilled Cuttlefish
秘製燒墨魚🦑
Tacos
墨西哥夾餅🌮
每枱必點✨tacos 等候上菜雖時,但值得等待🙇🏻♀️
夾餅好香脆,食到啖啖玉米,麥味
大家記得小心吃,一不小心就食到周圍跌😂
Fresco kiss🍹
Cucumber, Apple, Lime, Homemade
Thyme Syrup
黎到有bar,點會唔嗌番杯chill下,今次我飲特色mock tail ,青瓜配搭好fresh 😍跟燒烤醬bbq,串燒完全好夾,口腔清爽💦
Ps: 食完行岀天台意外發現有大型戶外壁畫牆,lift門鏡面打卡logo,bar 枱嗰邊亦有格調,真系好適🈴️朋友聚會,傾計💬