2021-06-11
Weekly Lunch🍴w/ World-Class Craft Beer🍺💫..位於CWB Taparoom手工啤既姊妹店,以天藍色💙 為主調,仲有遊樂園佈景主題,打造成一個夢幻遊樂園🎢🎡🎠 樣子。店內設計28個龍頭,提供獨家進口 & 本地手工啤酒🍺,隨著輕快音樂節奏🎶🎵,就算下午到店都真係好cill 既感覺啊。亦設有Outdoor 空間,天氣涼時坐戶外飲杯啤酒吃個飯,更chill 呢。ll $118Black Truffle Linguine w/ Grilled Chicken ThighPaste🍝 好香濃Truffle Cream Sauce🖤ll $126Pan-fried Salmon Fillet w/ Sicilian Sauce青瓜🥒 蕃薯🍠 配菜 & 芋泥蓉💜Fusion 菜 & 手工啤🍺 於一身既酒吧餐廳🍽,每星期都會更新啤酒餐啤Menu,Keep 住新鮮🥳,無論黎吃午餐、晚餐 or 週末Brunch,都好正。ll 🍺英國🇬🇧 North Brewing: SputnikStyle:Pale Ale (ABV: 5% IBU:33)集花香 & 蜜味,好岩女仔入
l[燒雞腿黑松露扁意粉]l $118
l[香煎三文魚配西西里汁]l $126
青瓜🥒 蕃薯🍠 配菜 & 芋泥蓉💜
l[果香味重既手工啤]l 🍺
英國🇬🇧 North Brewing: Sputnik
集花香 & 蜜味,好岩女仔入口呢。下午chill 一chill 可以來一杯喔。
×××[The Madhouse CWB | Taproom • Kitchen]×××