6天前
呢間steakhouse對於成日用地鐵代步的我來說唔算好就腳, 但經過今次 用餐, 我覺得我會再來!M9和牛牛內裙配薯條及沙律首先介紹這款blue monday 推介的M9和牛牛內裙, 這部分相信在其他餐廳非常少見, 但少見並不等於不好, 牛內裙有獨特的裙邊口感, 帶點肉的爽口易咬, 同時牛肉味濃, 好介紹。 豬仔骨 可以選擇四支或者八支骨的, 結果來到真的大大件, 肉質軟淋入味帶點油脂, 雖然得兩個人但都有少少後悔唔叫八支, 配菜的小黃瓜不會過鹹,夾肉吃很清新醒胃。黑松露和帕泊瑪森起司炸薯條薯條一等一的香脆可口 ,看得出時整個薯仔切條而成。靈魂當然是提供的松露醬, 香味直接攻入口腔鼻孔, 松露fans必選。西班牙油炸鬼食完甜品更加覺得這間餐廳的全面, 這份甜品質素絕對已經可以成為一間甜品舖的生招牌, 油炸鬼做到那種香脆得來煙韌 的質感, 配搭極濃朱古力雪糕, 冷熱交融實在美味。 百利甜黑糖奶 屬於cocktail的一款, 酒味唔算濃烈, 但Bailey 夾雜黑糖和奶的香味中和出一杯軟滑順喉的甜奶酒, 喝極都唔厭!
M9和牛牛內裙配薯條及沙律
豬仔骨