2021-04-09
一星期之後再次到訪,一樣都係食Semi-buffet lunch。頭盤同埋甜品都冇變。不過唔知點解Refill 得好慢,嗰日客人較多,頭盤碟成日都好多吉碟,中途出咗去幾次都拎唔到我想食嘅嘢。想講講主菜,我原先期待轉左Menu嘅主菜有iberico pork 同sea bream,兩樣都係我鍾意食嘅嘢,點知兩個都幾失望。本身豬柳已經比較瘦,佢碟豬冇咩味,佢個煮法亦都令到佢更加平淡,好似蒸出嚟咁如果瞇埋眼,唔知自己食緊咩。上一次食三文魚係好厚好大件食唔晒(不過係鞋嘅),今次呢個魚薄到一張紙咁樣,仲得手板咁大,佢細成咁,兩個人share,一人得兩啖,算滑嘅,腥腥地,麻麻地。食完主菜唔飽,唯有出去攞多少少頭盤食下,點知返嚟侍應已經收晒我啲餐具。真係超高效率。甜品唔知佢有冇refill 個Tiramisu, 出到去拎嘅時候已經係水尾,得返少少。影相係一入到去嘅時候影,我食嘅時候就樣樣都得返少少。今次嘅用餐體驗唔係太好,希望呢間我幾喜歡嘅餐廳唔會越做越差啦。月尾應該會再去食晚餐,希望會有返一個好嘅體驗。~報告完畢~
頭盤同埋甜品都冇變。
真係超高效率。
影相係一入到去嘅時候影,我食嘅時候就樣樣都得返少少。
~報告完畢~