2024-01-03
唔好意思,我有幾個字要講嘅!喺Tonys Hell嘅體驗真係可以用"掂晒"嚟形容!首先,紅菜頭蘋果湯嘅顏色同滋味都好出色,得個味道微微甜,又有紅菜頭嘅深厚後味,蘋果邊陣清新感真係好清怡!🍎而啲地獄雞翼真係辣到飛起!但係厲害嘅係,辣度強勁之餘,都可以食出雞翼本身嘅鮮味!我啲朋友最後都搶埋啲骨頭來嗌勁!主菜嘅冬陰功墨魚汁意粉,唔止香口,更加係又得意又好食!個墨魚汁令到啲麵條順滑得滯,啲冬陰功香味倍升,簡直係perfect match!最後我哋當然唔少得呢度嘅招牌豬手,佢個南瓜汁真係玩到豬手都上咗個新層次,咬落去肉質彈牙,皮酥脆得黎唔會太油,真係一絕!呢度啲食物都食到見真章,而且員工都好貼心,預咗個生日驚喜,真係太正了!下次再嚟一定要試吓佢哋嘅牛扒,今次嚟晒都冇得食好遺憾㗎~總之,食得開心,心情都好,掂晒!👍🎉😋