2020-11-08
/荃灣好近我工作地點❤️所以成日都係依頭搵好野食🥰今日黎到一間氣氛好好,好relax既一個餐廳食晚飯🤪一入到去燈光較暗,播住啲好柔和既音樂🎼成日既疲倦都一掃而空🥰.🥗香煎帶子大蝦泰式田園沙律 $98估唔到成碟既份量會係甘多😂夠晒兩個女仔食呀👯♀️帶子煎得夠香同都好大隻🤤配上羽衣甘藍 🥬醬料方面就酸酸辣辣加埋啲柚子,好開胃❗️🤗.🍕冬陰功海鮮薄餅:薄餅唔會話辣🌶岩晒食少少辣既我🤗成個pizza有一個碟甘大🤗一人一塊岩岩好,pizza既酸味比辣味既多🤪個薄餅放左菇仲有好多芝士🧀啲芝士完完全全可以拉絲🈵.🐽香煎法國有機豬鞍 :我好中意食豬鞍🤪成日都會簡佢黎食🤩成塊扒大約手心甘大,都唔算好細份🤩最重要係成塊豬扒唔鞋口❗️再配埋個醬,酸酸地,都幾夾🤗
🥗香煎帶子大蝦泰式田園沙律 $98
🍕冬陰功海鮮薄餅: