2022-09-08 173 浏览
上次同朋友傾計期間介紹左呢間好抵食的半自助晚餐,於是就叫朋友幫忙book位試試,餐廳都幾容易搵,觀塘站行5分鐘就到了!去到餐廳已經有人等餐廳開門,睇黎應該都真係幾唔錯!餐廳座位幾寬闊,唔會坐到好迫!呢間餐廳最大賣點係4百零蚊就食到生蠔,仲要係任食,生蠔好新鮮,拎返黎仲見到郁下郁下,加少許檸檬,完全迫哂鮮味出黎!沙律吧好多選擇,除左基本沙律菜蕃茄粟米外,仲會有埋中式麻辣木耳同蓮藕,中西合壁!海鮮包括有麵包蟹、蝦、青口同螺!麵包蟹啖啖肉,亦好多膏,而螺超級大舊肉,好彈牙!冷盤包括有煙三文魚,parmaham,芝士同麵包等等,煙三文魚再加埋芝士同麵包,好夾,大家都唔會互搶味道!食自助餐邊會少得即切西冷牛扒,店員即叫即切,肉質嫩滑,肥瘦適中,一定要搭配埋醬汁一齊食凸顯牛的味道!熱盤值得推介係燒肉,係最標準的半肥瘦,食佢最岩方法係一啖放入口,咬佢的同時上脆下軟,油脂四散,認真一流!到了最鐘意的甜品環節,除左基本生果蛋糕外,我仲自製左朱古力雪糕窩夫,熱熱的窩夫遇上冰凍的雪糕,好夾!另外推介芝士蛋糕,唔太甜,牛油餅底做得唔錯!推介大家黎食!

2022-09-08 150 浏览
疫情開始後都冇食過自助餐,今次上網見到呢個平靚正4百零蚊任食生蠔的半自助餐,就同男朋友黎試下!因為佢係半自助餐,所以食物選擇係會比較小,不過係對得住個價錢!餐廳坐位坐得舒服,光線亦十分充足!坐低之後就會有店員每人送一盅燉湯,係人參瘦肉湯,湯熱辣辣,完全冇味精,人參味好出,好滋補!第一輪當然要食生蠔,每人每次限拎2隻,生蠔好新鮮,海水味濃郁,都數唔清拎左幾多轉!海鮮方面有蝦、青口、螺同麵包蟹!個人最有驚喜係螺,因為平時其他酒店的螺係冇咩味道,但呢間的螺好鮮甜,好厚肉!刺身方面有三文魚、吞拿魚、帶子同八爪魚!帶子同八爪魚都可以試,幾爽口彈牙!熱盤選擇有雞、燒肉、燒鴨、白酒煮蜆,串燒同炒飯等等!選擇唔算多,但味道唔錯,串燒就最有驚喜,醬汁酸酸甜甜,豬肉好淋,吸收哂醬汁!生果就拎左菠蘿同西瓜,第一次食呢隻牌子的雪糕,唔錯唔錯,而甜品就拎左brownie,朱古力味好重,口感有d似食緊雪糕!鐘意食自助餐朋友唔好錯過!

2022-09-06 155 浏览
來到觀塘智選假日酒店一樓的 Walter Bistro 餐廳,在門前也看到高樓底的優勢,以 Tiffany blue 裝修時尚法式設計配襯白色雲石枱令人感覺雅緻及奢華。店員招待客人入座後端上每位一盅花旗參燉湯~熱氣騰騰又香噴噴,味道清甜可口,非常潤喉。這裏的半自助晚餐有各式各款的選擇,有冷盤丶沙律菜式丶日式壽司丶熟食丶生果丶甜品丶movenpick雪糕丶最討人歡迎的是即叫即做的窩夫等等,總之令你口福大增。而我喝完熱湯後,選了凍蝦~大大隻蝦爽口又清甜;沙白蜆~較細隻但很飽滿,粒粒彈牙;火炙金槍魚~新鮮嫩滑有咬感;麵包蟹~ 蟹肉飽滿又鮮味,蟹黃豐盈,濃濃海水味,啖啖也是膏,蟹膏結實又甘甜,令人垂涎欲滴回味無窮;太飽了,我的胃只能勉強再放下幾塊西瓜和菠蘿來完結這頓坐得舒適又開心的自助晚餐。
2022-09-03 153 浏览
見到觀塘有間新開酒店buffet,價錢不貴又有生蠔,約埋朋友來食。餐廳位近觀塘市中心,酒店大堂上一層。星期一至四$428 八折,原價加一,即$385/位,6:30-9:30,價錢相宜。首先觀看一下食物枱,不算好長,但要有的生蠔海鮮、沙律、刺身、冷盤、熱薰、甜品櫃,全部都有。店員會先提供中式燉湯,有濃郁的蔘味,可以暖暖胃再食海鮮。先試試生蠔🦪,法國生蠔口感綿滑,夠新鮮及冰凍。師傅沖洗後放在bar枱,無需等候很久。海鮮有蝦、螺等,最重要是有爆多膏的麵包蟹😍!橙黃色蟹膏滿佈整個蟹蓋,膏脂豐腴,好邪惡🤣。刺身有帆立貝、八爪魚、三文魚、吞拿魚,夠冰凍及免排隊,拎多轉都好快。熱食較特別有燒鴨、燒肉,燒牛扒不韌。甜品有奶凍、蛋糕、芝士蛋糕,比較喜歡它的香蕉蛋糕香濃。最期待是有movenpick 雪糕,有士多啤梨及雲呢拿味道,食多幾盒都回本。

店員會先提供中式燉湯,有濃郁的蔘味,可以暖暖胃再食海鮮。

先試試生蠔🦪,法國生蠔口感綿滑,夠新鮮及冰凍。
師傅沖洗後放在bar枱,無需等候很久。

熱食較特別有燒鴨、燒肉,燒牛扒不韌。

甜品有奶凍、蛋糕、芝士蛋糕,比較喜歡它的香蕉蛋糕香濃。

2022-09-03 393 浏览
同事上個星期吃了這家酒店的夜晚自助餐,強烈推薦我們去吃, 說性價比很高,今天我儘管來光顧一下, 看看有多好吃,酒店在觀塘地鐵站附近,餐廳裝修光潔明亮, 座位亦寬敞舒適,這家餐廳的侍應服務挺親切,會主動關心你是否有什麼要求,服務挺不錯,冷盤已經有很多選擇, 煙三文魚、火腿和蜜瓜的味道都很好,芝士配餅乾,味道亦很搭, 質素挺不錯的,而且廚房補給食物亦很勤快, 不會出現空碟子的情況,法國生蠔, 尺寸不小,口感爽脆,有海水味道之外也有蠔肉本來的鮮味,可以搭配新鮮檸檬或汁醬,別有一番風味,因為生蠔質素好, 怎樣吃都好吃,現在很多酒店自助餐也沒有生蠔供應,這家價錢不貴,卻可以任食生蠔,超級划算,壽司和刺身也有很多選擇,特別一提的是刺身帶子和刺身八爪魚,厚切,肉質彈牙鮮美,我反覆拿了很多次,每次的品質也很好,侍應會主動奉上燉湯給每位客人,可能是因為擔心太熱會燙傷?所以會為客人主動奉上,這點證明餐廳的服務都很到位,自助餐選擇眾多,即使是熱食也有很多選擇,燒鴨、油雞、扒、炒飯、串燒、清酒煮蜆、燒肉、青口……多不勝數, 大部分都煮得很好吃,燒肉的皮又香又脆, 串燒惹味之餘,裏面的肉仍然很嫰滑,即使是普通的
同事上個星期吃了這家酒店的夜晚自助餐
強烈推薦我們去吃, 說性價比很高,
今天我儘管來光顧一下, 看看有多好吃,
酒店在觀塘地鐵站附近,
餐廳裝修光潔明亮, 座位亦寬敞舒適,

這家餐廳的侍應服務挺親切,會主動關心你是否有什麼要求,
服務挺不錯,

冷盤已經有很多選擇, 煙三文魚、火腿和蜜瓜的味道都很好,
芝士配餅乾,味道亦很搭, 質素挺不錯的,
而且廚房補給食物亦很勤快, 不會出現空碟子的情況,

法國生蠔, 尺寸不小,口感爽脆,
有海水味道之外也有蠔肉本來的鮮味,
可以搭配新鮮檸檬或汁醬,別有一番風味,
因為生蠔質素好, 怎樣吃都好吃,
現在很多酒店自助餐也沒有生蠔供應,
這家價錢不貴,卻可以任食生蠔,超級划算,

壽司刺身也有很多選擇,
特別一提的是刺身帶子和刺身八爪魚,
厚切,肉質彈牙鮮美,我反覆拿了很多次,
每次的品質也很好,

侍應會主動奉上燉湯給每位客人,
可能是因為擔心太熱會燙傷?
所以會為客人主動奉上,這點證明餐廳的服務都很到位,

自助餐選擇眾多,即使是熱食也有很多選擇,
燒鴨、油雞、扒、炒飯、串燒、清酒煮蜆、燒肉、青口……
多不勝數, 大部分都煮得很好吃,
燒肉的皮又香又脆, 串燒惹味之餘,裏面的肉仍然很嫰滑,
即使是普通的炒飯,也炒得乾身有鑊氣,

超級多膏的蟹!蟹膏多,色澤亮麗,
很大隻蟹, 蟹味很鮮, 蟹肉和蟹膏的味道互相輝映,
這樣吃完已經回了本,
不止蟹的質素好,廚房的處理也令這隻蟹的鮮味更提升,
吃完令人齒頰留香,回味無窮啊!

最後,除了有名牌雪糕作甜品之外, 在甜品專櫃內,
也有很多不同款式的精美甜品任君選擇,
甜品很精緻,也很驚喜,大部分都很好吃,
特別是芝士餅,芝士餅味道濃郁,口感厚實,
我建議全部甜品可以每款也嚐最少1件,
吃罷後還有新鮮水果,甜美的菠蘿和西瓜,
為這頓晚餐畫上一個完美的句號。
2022-08-18
坊間要找自助餐有新鮮生蠔和多款冷盤任食真是買少見少,今日我介紹Walter Bistro位於觀塘巧明街嘅智選假日酒店那是令人一試難忘的西餐水準🥩🐠我食生蠔不高要求,一定要新鮮曾食過淡而沒有味,這間餐廳好多客人也推薦食生蠔,現在買新鮮生蠔不便宜其生蠔水潤的質感,帶有淡淡海水味肉質爽口,略帶甜味,過後有鮮味的餘韻我今次竟然食了二十多隻(沒有數過)因為當日主菜是“香煎多寶魚”味道零舍鮮美,非常厚肉,肉嫩好Juice👨‍🍳🐠 👨‍🍳🐠 👨‍🍳🐠 我非常榮幸和資深行政總廚樂君平 #交談如何煎到一塊美味又多汁的魚扒(不鞋)令我獲益良多! 另外一個主菜是 #安格斯牛扒 🐮甘香可口,肉汁豐富,食起上來味道好細緻儘管出面拿的任食餸菜,已經好滿足如果喜歡食高級牛扒的你一定要試!這間餐廳場地不大也有熟食提供更安排我在生蠔冷盤隔離(只步行兩步)省回來來回回的時間餐廳海鮮冷盤種類多,我食得最多是好鮮甜的青口和非常爽口的 #翡翠螺凍蝦好彈口,拿多了份量多都食到😋想不到壓軸出場是 #麵包蟹🦀非常多蟹膏和蟹肉鮮甜的程度同可和大閘蟹蟹膏相比冷盤性價比和出面食高級海鮮拼盤一樣美味!儘管海鮮是這樣豐富我還要試熟食的,怕自己
坊間要找自助餐
有新鮮生蠔和多款冷盤任食
真是買少見少,今日我介紹Walter Bistro

位於觀塘巧明街嘅智選假日酒店
那是令人一試難忘的西餐水準🥩🐠

我食生蠔不高要求,一定要新鮮
曾食過淡而沒有味,這間餐廳好多客人
也推薦食生蠔,現在買新鮮生蠔不便宜
其生蠔水潤的質感,帶有淡淡海水味

肉質爽口,略帶甜味,過後有鮮味的餘韻
我今次竟然食了二十多隻(沒有數過)

因為當日主菜是“香煎多寶魚”
味道零舍鮮美,非常厚肉,肉嫩好Juice
👨‍🍳🐠 👨‍🍳🐠 👨‍🍳🐠
我非常榮幸和資深行政總廚樂君平 #交談
如何煎到一塊美味又多汁的魚扒(不鞋)
令我獲益良多!

另外一個主菜是 #安格斯牛扒 🐮
甘香可口,肉汁豐富,食起上來味道好細緻
儘管出面拿的任食餸菜,已經好滿足
如果喜歡食高級牛扒的你一定要試!

這間餐廳場地不大
也有熟食提供

更安排我在生蠔冷盤隔離(只步行兩步)
省回來來回回的時間

餐廳海鮮冷盤種類多,我食得最多是
好鮮甜的青口和非常爽口的 #翡翠螺
凍蝦好彈口,拿多了份量多都食到😋
想不到壓軸出場是 #麵包蟹

🦀非常多蟹膏和蟹肉
鮮甜的程度同可和大閘蟹蟹膏相比
冷盤性價比和出面食高級海鮮拼盤一樣
美味!

儘管海鮮是這樣豐富
我還要試熟食的,怕自己錯過了美食
我胃口細,那就每樣試食一件
鹹雞件和豬手是好值得一試
肉質滑嫩,味道剛剛好
甜品方面有好幾款蛋糕(重點不太甜)
必試是那奶味香濃的杏仁杯裝甜品
還有movenpick雪糕任取

食友推介下光顧這在工商業區内酒店的西餐廳,又再找回久違多時的酒店自助餐感覺👏典型酒店高高樓底配以古雅的藍色色調,食品供應桌設在中央位置,十分方便👍🏼食物款式頗多,前菜到甜品樣樣皆全,客人亦可再另點主菜(加收額外費用),我們决定捨主菜而選半自助餐😃剛坐下侍應送上是日燉湯:人蔘燉雞清湯,甘甜可口,餐前佳品😋海鲜頭盤出發,有生蠔,蟹,蝦, 響螺,各種沙律菜蔬,高水準之作,蝦爽甜,蟹肉滑嫩又多膏,螺肉彈牙有嚼勁😋亦可選不同日式壽司及西式小食如煙三文魚及風乾火腿,魚肉油而不膩,火腿夾蜜瓜片,甜咸互動,味蕾大享受😋熱食選擇足有六七種,雞鴨,魚蜆,炒飯,麵食各適其適😋好肉人事亦可嘗到燒牛肉,份量隨意,淺嚐一薄片,口味合意,嫩度可提升一下😋.甜品是鮮水果及好久未吃過的麵包布甸,加上解胃的熱檸檬茶,完滿了愉快的自助餐回憶👍🏼

剛坐下侍應送上是日燉湯:人蔘燉雞清湯,甘甜可口,餐前佳品😋
花旗參燉雞清湯

海鮮沙律吧

海鮮頭盤

亦可選不同日式壽司及西式小食如煙三文魚及風乾火腿
,魚肉油而不膩,火腿夾蜜瓜片,甜咸互動,味蕾大享受😋
日式壽司吧

熱食選擇足有六七種,雞鴨,魚蜆,炒飯,麵食各適其適😋

燒牛肉

日式壽司吧
燒牛肉
新鮮水果
2022-08-30 138 浏览
颱風後自助餐,自助餐位置及食物雖然選擇少了一點,但整體合適,待應生細心及好好服務。環境光猛,樓底高,無壓迫感,有機會下次再來。當天興祝結婚週年,餐廳細心送上小小心意
颱風後自助餐自助餐位置及食物雖然選擇少了一點,但整體合適,待應生細心及好好服務。
環境光猛,
樓底高,無壓迫感,有機會下次再來。
當天興祝結婚週年,餐廳細心送上小小心意

2022-08-27 145 浏览
觀塘原來都有智選假日酒店,離地鐵站大約3分鐘十分之方便,有朋友屋企裝修租了這間酒店,也嘗試了這個自助餐因此介紹了我們一家人,於是今日一早訂位,嘗試這個性價比高的自助餐.酒店大門裝修得十分之明亮簡潔,符合智選假日一貫的作風,上了一條自動扶手電梯,轉一個彎經已到達了餐廳.今日是假日自助餐是6:30開始,有不少人經已準備大快朵頤.食物種類包括了有不少冷盤煙三文魚,牛肉,芝士還有不少凍海鮮例如蝦肉蟹肉.值得一提這個自助餐還包括即開的生蠔,這個生蠔十分之新鮮,充滿了淡淡的海水味道.燒鴨,貴妃雞,按酒店一貫的水準,比較精緻.水果方面包括有菠蘿西瓜等.最後還有品牌雪糕為這一餐作結.

今日是假日自助餐是6:30開始,有不少人經已準備大快朵頤.

燒鴨,貴妃雞,按酒店一貫的水準,比較精緻.

水果方面包括有菠蘿西瓜等.

最後還有品牌雪糕為這一餐作結.
2022-08-27 175 浏览
唔係朋友介紹都唔知呢到有咁正既自助餐主菜有龍蝦意粉。龍蝦足半隻,而且size 都好大隻。食落啖啖肉,超滿足。佢個醬汁亦都一樣香濃~另外有一個足料既燉湯。好新鮮,味道香濃。超級正!自助餐方面都有好多唔同野食。最吸引當然係生蠔。生蠔都好新鮮,食落少少海水味,但完全唔會腥~另一樣比較吸引就係燒牛扒同燒雞。牛扒5成熟,一啲都唔鞋。至於燒雞都燒得不錯!其他打食都一樣豐富,但飽飽地都只可以每樣試少少。西餐方面,佢有好多款芝士同parma ham,同埋凍海鮮。熱食都有幾款,好似咖喱同埋牛肋,都整得好好味~ 最後食埋甜品,真係好滿足。甜品款式都好多,要留定肚~~
唔係朋友介紹都唔知呢到有咁正既自助餐

另外有一個足料既燉湯。好新鮮,味道香濃。超級正!

最後食埋甜品,真係好滿足。甜品款式都好多,要留定肚~~

2022-08-27 194 浏览
網上YouTuber曾經介紹過這間餐廳,既然到觀塘辦事正值下午茶時段,就試了下午茶,餐廳人不多, 環境及裝修普通,人客多数附近寫字樓員工幫襯。下午茶餐系用三層架上枱,賣相真係好一般包括三文治、蛋糕、漢堡包、黑毛豬配哈密瓜、葡撻、提子鬆餅、木糠布甸、好彩飲品任飲、有橙汁、咖啡、同冷熱檸檬茶、不過要自己去調劑。提子鬆餅--- 有淡淡牛油味,而且口感鬆軟,還可以配果醬同忌廉吃都幾好味。黑毛豬配哈密瓜--- 極緻細膩清香配上清爽哈密瓜,油香不帶膩 。漢堡包--- 較硬, 口感麻麻地。甜品---木糠布甸唔太甜都ok好味,其他平平無期。
漢堡包--- 較硬, 口感麻麻地。
甜品---木糠布甸唔太甜都ok好味,其他平平無期。

2022-08-26 160 浏览
暑假即將完結,朋友提議去食自助餐,可以食不同的種類,又可以按自己喜好選擇,最終選擇了中等價位的酒店自助餐。食店位於觀塘,裝潢都幾新。沙律吧有不同的種類選擇,有生果、沙津菜、瓜豆等,既健康,又清新。冷盤有我最愛的凍蟹和蝦,試試生蠔也不錯,蠔味夠,很滑溜。壽司、魚生亦任君選擇,帶子和生文魚是不少人的首選。芝士控亦可以試試不同的芝士和配料。烤西冷牛扒亦是熱門之選,肉味夠。熟食有豬手和燒肉等,豬手夠稔夠入味。甜品有生果、西餅,亦有Movenpick雪糕。
今次試呢間位於觀塘Holiday Inn,有生蠔食嘅半自助餐,有驚喜呀!呢度環境幾靜,唔會好似出面啲自助餐咁好多人要同人逼!半自助餐食物款式選擇都幾多! 麵包蟹超多膏! 最鍾意佢嘅生蠔!日本生蠔超肥美! 👅 鮮甜又大隻! 好少見自助餐有咁大隻咁高質嘅生蠔!好肥美好鮮甜!$428 + 10% service charge 星期一至四仲有8折,其他日子都有85折! 即係每人唔駛$400!!  半自助餐可以加$68-128叫埋主菜 鮮龍蝦意大利粉!  +$128佢嘅龍蝦汁超濃味!龍蝦肉好彈牙,份量幾大!意粉硬度啱啱好!香煎多寶魚及新鮮蔬菜 + $68魚肉好厚身好大份~魚皮煎得超香脆!薯蓉好creamy好滑!呢度嘅甜品都幾多選擇~而且都幾好食!有驚喜!仲有即整waffle! 呢度好好坐~無限時~價錢合理!大家記得卜位~ 呢度只有五六十個位jaaa!
呢度環境幾靜,唔會好似出面啲自助餐咁好多人要同人逼!
自助餐食物款式選擇都幾多!
麵包蟹超多膏!
最鍾意佢嘅生蠔!日本生蠔超肥美! 👅 鮮甜又大隻!
好少見自助餐有咁大隻咁高質嘅生蠔!好肥美好鮮甜!
自助餐可以加$68-128叫埋主菜
鮮龍蝦意大利粉!  +$128
佢嘅龍蝦汁超濃味!龍蝦肉好彈牙,份量幾大!意粉硬度啱啱好!
香煎多寶魚及新鮮蔬菜 + $68
魚肉好厚身好大份~魚皮煎得超香脆!薯蓉好creamy好滑!

呢度嘅甜品都幾多選擇~而且都幾好食!有驚喜!

仲有即整waffle!
呢度好好坐~無限時~價錢合理!
大家記得卜位~ 呢度只有五六十個位jaaa!
2022-08-26 140 浏览
位於觀塘智選假日酒店1樓嘅哩間餐廳叫「Walter Bistro 」係一間新落城嘅酒店餐廳,餐廳裝修光猛寬敞,Tiffany blue嘅牆身令人覺得優雅👍🏻半自助餐意思指首先點一份主食,其餘可以自己出去任食任拎💓 Main Course 有5個選擇✅ 我地分別揀咗個香煎多寶魚及新鮮蔬菜同埋烤加拿大黑毛豬扒配薯仔及新鮮蔬菜💗而且仲有一個個燉湯配上,係雪梨圓肉燉雪耳,清甜滋潤💗✨ 香煎多寶魚及新鮮蔬菜多寶魚肉質鮮嫩、口感清香而且一啲魚腥味都冇😌 幾好味😋✨ 烤加拿大黑毛豬扒配薯仔及新鮮蔬菜黑毛豬扒肉厚多汁,非常Juicy💗咬落口又唔會太油,啖啖肉咁,令人回味而自助食物方面,除左有熟食,沙律同刺身外,仲有風乾火腿,芝士,西冷牛扒,最重要最重要係有生蠔🥳 我同閨密都係蠔控🦪所以我哋都係衝住生蠔而嚟😂即開即食確保新鮮👍🏻 生蠔雖然唔係太大隻,但肉厚而且帶海水味🦪 足以令人食唔停口🤤 我自己至少食咗一打啊🤭 食到咁上下當然要食埋甜品啦🤣 除左有雪糕外,當然有甜品啦💗每一款都係一口份量,夾多幾件都唔怕😂 而且甜品質素都唔錯👍🏻另外仲要西瓜同菠蘿食添👍🏻餐廳依家仲做緊優惠,星期一至四八折,星期五六日,

✨ 香煎多寶魚及新鮮蔬菜
多寶魚肉質鮮嫩、口感清香而且一啲魚腥味都冇😌 幾好味😋

✨ 烤加拿大黑毛豬扒配薯仔及新鮮蔬菜

餐廳依家仲做緊優惠,星期一至四八折,星期五六日,公眾假期及公眾假期前夕八五折‼️最後埋單都係每人4百幾蚊,都幾抵食🙌🏻

2022-08-24 122 浏览
好耐冇食過自助餐,今次誤打誤撞黎左呢間度食。環境好舒服好光猛,枱與枱之間之間都好闊落,我最怕好逼好多人🤢 服務方面,店員超級勤力,好主動介紹食物、落單、執枱,同俾自助既食物,雖然店員都幾忙,但佢仍然保持住笑容,令到我都覺得好享受。食物方面款式唔算好多,但真係樣樣都有得食。最正係任食麵包蟹、任食生蠔,而且唔會限制住每次拎既份量,真心淨係呢2樣已經回本。同場仲有芝士、parma ham、煙三文魚、西冷、春雞、沙律、螺、青口;熱盤有雞、鴨、牛肉、飯、麵、麵包布丁、仲有waffle,成個甜品櫃、水果、雪糕都係任食。除左任食,佢仲可以加錢要主菜,我同朋友揀左龍蝦意粉,龍蝦係廚師幫手拆左殼😨 上碟時係原整冇殼既半隻龍蝦,真係冇試過咁方便,可以一口食哂俾蝦鉗🫢 味道非常濃郁,仲配左個中式燉湯,真材實料,仲有條參係配湯度😍星期一至四仲有8折,好抵好抵

星期一至四仲有8折,好抵好抵
  • 生蠔