2019-08-27 37 瀏覽
海鮮粥底火鍋就食得多啦層層海鮮塔都係第一次食今次就揀咗濟州島10層海鮮塔最先食嘅係大蝦、大花甲同埋黑椒鹽肥牛之後就係店員介紹既北海道元貝記住唔好倒瀉元貝裡面啲汁呀好鮮味的最食就係我最最最鍾意食既龍蝦🦞雖然未至於超巨型但係就勁彈牙鮮味呢個係沙白同埋龍躉最後食既係鮑魚同蔬菜唔使驚食海鮮唔夠飽佢哋係連埋一個半自助式嘅韓式自助餐有冷麵魚糕甜品冷盤仲有幾款味道嘅炸雞供應另外仲有醬油鮑魚同醬油蝦每隔一陣店員就會擊鼓示意有限定食物供應呢款芒果啤酒超好飲

海鮮粥底火鍋就食得多啦

層層海鮮塔都係第一次食

今次就揀咗濟州島10層海鮮塔

最先食嘅係大蝦、大花甲同埋黑椒鹽肥牛

之後就係店員介紹既北海道元貝

另外仲有醬油鮑魚同醬油蝦

每隔一陣店員就會擊鼓示意有限定食物供應

呢款芒果啤酒超好飲

2019-08-27 48 瀏覽
朋友住黃埔話附近有間食蒸海鮮兼有埋自助吧,仲有韓服俾客人有興趣可以著上身影相~咁特別就專程去試下!我地叫左九重海鮮塔配韓式自助吧,餐入面有泡菜煎餅、沙巴肉蟹、鮑魚、海蝦、白蜆、沙白、多寶魚、蔬菜拼盤、黑椒盬肥牛同埋蒜蓉粉絲元貝。ORDER完冇幾耐店員就奉上泡菜煎餅,香脆惹味,微辣味道,唔食辣既都會接受到!跟住海鮮塔就黎喇~店員提醒溫度計升到95度就叫佢地開蓋~個蒸鍋升溫都好快,唔駛一陣已經到度數~每食完一層店員都會即刻幫我地拎走俾我地食下一層,服務非常周到!海鮮原汁原味好鮮味,可以係自助吧拎醬汁點黎食~唔好睇每一層既份量唔多,其實每層咁食都好快有飽既感覺!我覺得鮑魚最正~夠肥美又彈牙厚肉,好想瘋狂食10隻~XD另外出面都有韓式自助吧,有魚糕串、沙律、甜品同飲品等,仲不定時有炸雞同醬油鮑魚同海蝦,一出既時候店員會敲響個大鼓再大叫有咩食物出爐,好好玩好特別~最後同朋友係門口試左套韓服影相,又食又玩勁開心~

最後同朋友係門口試左套韓服影相,又食又玩勁開心~

2019-08-27 45 瀏覽
今天來到了位於黃埔的九重鮮吃蒸海鮮塔×韓式任食自助吧。先說主打的蒸海鮮塔,餐廳提供多種海鮮款式配搭的海鮮塔。我們點了鷺梁津9重海鮮塔,當中包括有海蝦、肥牛、粉絲元貝、白蜆、沙白、多寶魚、鮑魚、肉蟹及蔬菜拼盤。海鮮全部都非常新鮮,海蝦彈牙,貝殼類沒有砂值得一讚,鮑魚大大隻。最有驚喜的是沙巴肉蟹,蟹肉鮮甜多汁,蟹味濃郁,加上流心蟹黃,鮮味十足。海鮮塔配有泡菜煎餅一份,除此之外,還有任食的自助吧,另可加配任飲自助飲品。餐廳的自助吧以韓式食品為主,有魚糕串、泡菜、韓式炸雞、韓式冷麵、沙律、水果和甜品等。餐廳更會不定時推出特色小食如醬油蝦、鮑魚仔等,非常有誠意。

餐廳更會不定時推出特色小食如醬油蝦、鮑魚仔等,非常有誠意。

• 沙巴肉蟹
  • 海蝦
2019-08-27 39 瀏覽
韓國近年慢慢開始越黎越勁,韓國既餐廳都越開越多,我身邊有位同事真係一個韓國粉絲,只要係韓國野佢都會走去試一下.今日同佢出去食飯,當然小不了韓國野啦,佢帶我去食呢間韓式既蒸海鮮,黎到門口都唔洗多講,好多好多韓國服,我朋友一見到差d走去著上身,原來呢間都有午市,我地而家食既晚市就有兩款可以選擇,我當然食平平地個種啦.裡面地方原來都好大,中間有個位放滿唔同既韓式食物,叫左一個蒸海鮮塔套餐就可以任食出面中間枱既食物,當然仲有飲品都一樣,佢地既款式多到暈,全部都係韓式既食物,所以我都唔知叫咩名,有d串燒類好似關東煮咁,又有甜品,麵,泡菜,沙津等等,拎曬野食返去就等海鮮,突然一下打鼓聲"凍凍凍...",好多人開心走出去,原來係唔同時間都會出一d特別既食物,第一轉見到既係醤油蝦,鮑魚,蘿蔔,之後就開始係唔同款既炸雞,其中我最最最鐘意食既 係一款唔係任食既食物,就係叫一個套餐會送一碟既泡菜煎餅,我原本唔鐘意食泡菜,但完來咁樣食係非常夾,煎餅又煎得岩岩好,中間包泡菜食,外皮非常脆,凍左都好食.我本人唔係特別好鐘意韓國既野,但呢間真心覺得唔錯,值得一食!!!
韓國近年慢慢開始越黎越勁,韓國既餐廳都越開越多,
裡面地方原來都好大,中間有個位放滿唔同既韓式食物,
佢地既款式多到暈,全部都係韓式既食物,所以我都唔知叫咩名,
有d串燒類好似關東煮咁,又有甜品,麵,泡菜,沙津等等,
就係叫一個套餐會送一碟既泡菜煎餅,我原本唔鐘意食泡菜,
2019-08-19
2019-08-27 28 瀏覽
今日黎到黃埔行街街,周圍行下行下發現原來呢到多左好唔同既餐廳,仲要有好多都係唔同款式,花多自然眼亂,唔經唔覺行到呢間好特別既餐廳門口,望入去見到門口全部掛滿韓款服裝,見到咁特別,就入去食呢間啦。完來呢間野係食蒸海鮮,佢有兩個套餐選擇,一個平D叫九重海鮮塔,另一個叫十重海鮮塔,兩個都配有韓式自助吧,就係中間既位置既食物,睇落九重同十重好似多一款同小一款既分別,其實食材都好唔同。我叫左平D既九重海鮮塔,但黎到既時候只有五層,哈哈~但食材一樣齊既,初初黎個時會有支探熱針,一開始十幾度,當等到七十幾度就可以叫職員幫忙開蓋就可以開始食,首先有海蝦跟黑淑鹽肥牛,時間岩岩好,蝦非常新鮮彈牙,第二層有多寶魚同白蜆,多寶魚肉好滑,骨唔算多,白蜆鮮甜多汁,跟住仲有飽魚,粉絲元貝,沙巴肉蟹等等,其中好出色係蟹肉,原隻蟹,基本上蟹肉都已經開曬出黎,最出奇蟹蓋,一反開仲有好多蟹羔同蟹汁,滿滿既蟹羔真係非常非常先好味,值得一試,價錢唔貴,但食材既款式有好多,鐘意食海鮮既一定要黎食。
睇落九重同十重好似多一款同小一款既分別,其實食材都好唔同。
我叫左平D既九重海鮮塔,但黎到既時候只有五層,哈哈~
但食材一樣齊既,初初黎個時會有支探熱針,一開始十幾度,
當等到七十幾度就可以叫職員幫忙開蓋就可以開始食,
首先有海蝦跟黑淑鹽肥牛,時間岩岩好,蝦非常新鮮彈牙,
跟住仲有飽魚,粉絲元貝,沙巴肉蟹等等,其中好出色係蟹肉,
原隻蟹,基本上蟹肉都已經開曬出黎,最出奇蟹蓋,
價錢唔貴,但食材既款式有好多,鐘意食海鮮既一定要黎食。
2019-08-19
2019-08-26 41 瀏覽
朋友係海鮮控,上星期佢就約左我放工去食飯,話要請我食飯等我可以肥返dddd xpp佢約左我黎黃埔,黎呢度食層層蒸鍋!!!朋友話一係唔食,要食就要食好d,所以佢就揀左“濟洲島10重海鮮塔”HKd$368+10%呢個set~~~個set除左有多層既蒸海鮮同泡菜煎餅之外,仲有自助吧既食物可以任食~~加埋12蚊等就可以任飲飲品,唔洗就住就住~~自助吧係餐廳既中間位置,方便坐喺不同方向既客人拎食物!!除左有沙律、各種泡菜之外,亦有韓式炒年糕同魚糕串呢種韓風十足既熟食~~自助吧既後方就有生果同甜品!!!而最前方就限時會輪流推出醬油蝦、醬油鮑魚同韓式炸雞,個晚就三款口味既炸雞可以試到=]不過重點都係蒸海鮮,每款海鮮都係新鮮既,尤其係貝類既海鮮更深得我心!!隻扇貝同鮑魚都係大大隻,蒸到岩岩熟,所以食落真係又嫩又鮮^_^而唔怕剝殼既朋友仔就最中意隻龍蝦啦~~呢到既店員大部份都好年輕,有活力之餘亦好有禮貌兼快手,值得一讚!!!

佢約左我黎黃埔,黎呢度食層層蒸鍋!!!

加埋12蚊等就可以任飲飲品,唔洗就住就住~~

自助吧係餐廳既中間位置,方便坐喺不同方向既客人拎食物!!

自助吧既後方就有生果同甜品!!!

而唔怕剝殼既朋友仔就最中意隻龍蝦啦~~

2019-08-26 49 瀏覽
近來係Facebook見到九重鮮有介紹。唸起好耐都冇去了。記得九重鮮係黃埔店開嘅時候去過。當時仲免費箸埋韓服影相。記得剛開冇幾耐,未有地鐵,就唔係太方便。但而家已經有地鐵,係黃埔站A出口過對面馬路已經到了。非常方便。而係8月生日嘅我。當然要去朝聖啦!今晚選了$398升級濟洲島10重海鮮塔+任食魚糕及甜品,加$12仲可以任飲韓國啤酒及韓國飲品及汽水。首先職員送上每枱一客泡菜煎餅泡菜放中央, 煎餅好煙靭.10重海鮮塔包括: 龍蝦~每人半隻,肉質爽,龍蝦鉗厚肉聖子~好大隻呀!海蝦~每人2隻,蝦肉鮮味黑椒鹽肥牛, 放在海蝦下面, 吸了海蝦鮮味. 鮑魚~大大隻,新鮮花尾龍躉指翅~肉滑,魚皮煙靭。食落好多骨睇原日本大元貝~係超級大隻呀!大過5蚊銀,飲埋d汁。勁正花甲及沙白蜆~份量超多,隻隻都冇沙。鮮甜蔬菜拼盤~蕃薯超甜,椰菜花好淋,鮮冬菇,甜粟米除了蒸汽鍋, 大堂中央放了很多款任食韓國食品/生果及甜品雪柜仲有好多韓國啤酒及韓國飲品.

首先職員送上每枱一客泡菜煎餅
泡菜放中央, 煎餅好煙靭.

10重海鮮塔包括:

龍蝦~每人半隻,肉質爽,龍蝦鉗厚肉

聖子~好大隻呀!

海蝦~每人2隻,蝦肉鮮味
黑椒鹽肥牛, 放在海蝦下面, 吸了海蝦鮮味.

鮑魚~大大隻,新鮮
花尾龍躉指翅~肉滑,魚皮煙靭。食落好多骨睇原

日本大元貝~係超級大隻呀!大過5蚊銀,飲埋d汁。勁正

花甲及沙白蜆~份量超多,隻隻都冇沙。鮮甜

蔬菜拼盤~蕃薯超甜,椰菜花好淋,鮮冬菇,甜粟米

除了蒸汽鍋, 大堂中央放了很多款任食韓國食品/生果及甜品

雪柜仲有好多韓國啤酒及韓國飲品.
慶祝紀念
生日
2019-08-25 48 瀏覽
超級好食又抵食既聚會 十幾個人一齊聚餐閒聊必來之地當日又有龍蝦又有鮑魚又有聖子呢個價錢 仲要包埋放題 邊度搵啊出面既放題雖然種類較少 但品質非常之好所以下一次聚餐 必定會返黎呢度食Cp值超高
超級好食又抵食既聚會
所以下一次聚餐 必定會返黎呢度食
Cp值超高
2019-07-26
2019-08-24 27 瀏覽
一早我就預約左, 呢到主要食蒸海鮮趟x任食自助吧, 可以簡9重或10重海鮮塔分別($288/ $368 平日)呢到環境幾大, 舒服👍🏻我地簡左10重海鮮塔後, 便上⋯職員溫馨提示講到了90度便通知佢打開🙌🏻由最高第一層有比較易熟~蝦x4,象拔蚌x2及牛蝦🦐仲好大隻👍🏻👍🏻第2層- 日本元貝x2鮮味✌🏻 第3層- 龍蝦🦞一隻已開邊第4層- 龍躉, 花蛤及沙白第5層- 鮑魚x2隻及蔬菜🥬海鮮全部好新鮮👍🏻👍🏻泡菜煎餅當然唔夠飽, 出左自助吧簡了些泡菜, 魚串,生果及甜品還有, 餐廳定時會出一些特別食物, 如炸雞,醬油鮑魚,醬油蝦自助吧食物款式多, 還有沙律,菜, 冷麵....我地仲加$12任飲:有酒精飲料,青檸七喜,芒果冰等韓式飲品好滿足😍😍
一早我就預約左,
呢到主要食蒸海鮮趟x任食自助吧, 可以簡9重或10重海鮮塔
分別($288/ $368 平日)
呢到環境幾大, 舒服👍🏻

我地簡左10重海鮮塔後, 便上⋯

第4層- 龍躉, 花蛤及沙白
第5層- 鮑魚x2隻及蔬菜🥬

海鮮全部好新鮮👍🏻👍🏻

泡菜煎餅

當然唔夠飽, 出左自助吧
簡了些泡菜, 魚串,生果及甜品

自助吧食物款式多, 還有沙律,菜, 冷麵....

我地仲加$12任飲:
有酒精飲料,青檸七喜,芒果冰等韓式飲品

好滿足😍😍

2019-08-21
2019-08-22 40 瀏覽
呢一間九重鮮留意左好耐啦,同一般嘅蒸氣火鍋有啲唔同,佢哋主打係韓式蒸氣海鮮塔,原來最大嘅分別係佢哋用咗韓式自助吧代替粥底。我哋今次就揀左升級版398十重濟州島海鮮塔,外面會有好多韓式小食,有炸雞啦有魚糕喇,唔同嘅冷盤等等。肥牛海蝦 好香牛味,一共6片,上面有小小黑椒同埋鹽調味 ,蒸得唔會過老海蝦都幾新鮮每人有兩隻元貝日本元貝非常之鮮甜,佢最精華嘅係佢嘅湯,嗰啲湯真係一啖都唔可以浪費龍蝦口感彈牙新鮮鮑魚非常之嫩口就算係老人家都食得到,咬得開之餘,食落仲有鮑魚嘅甜味

肥牛海蝦
海蝦都幾新鮮每人有兩隻

元貝

龍蝦
口感彈牙新鮮

鮑魚
2019-08-21 32 瀏覽
一直都話要試韓式海鮮塔,今晚終於約到朋友一齊食😍 我地揀左九重鮮,因為一個價錢就有埋自助吧任食🤤有唔同套餐選擇,我地兩個女仔唔算太大食,就揀左鷺良津9重海鮮塔😋泡菜煎餅泡菜超香😍一啲都唔辣,邊亦煎得脆無耐就上個九層塔啦!有個溫度計插住,升到上店員指示個溫度就可以叫佢地黎開蓋。每一層都係佢地搞,唔駛親自郁手👍🏻黑椒鹽肥牛第一層係肥牛,因為已經迫晒啲油出黎,所以唔肥😙海蝦、蒜茸粉絲元貝好新鮮,元貝好大粒。蝦肉亦好爽甜😬白蜆、沙白、多寶魚貝類好鮮甜🤤 多寶魚好滑~鮑魚、蔬菜拼盤鮑魚又係好彈牙好正😭 蔬菜拼盤唔算多種類,不過夠甜沙巴肉蟹寶物沉歸底,肉蟹好鮮味呀,肉質爽口滑嫩😍韓式自助吧自助吧都唔係hea咖,有定期推出既醬油蝦、鮑魚同不同味道既炸雞。一出時,店員會響鈴,大家記得要即刻出去排隊🤣 除此之外,仲有韓式小吃、生果、甜品。淨係食自助吧都食得飽你😂任飲加$12就可以有任飲。有啤酒、汽水同自家制既凍飲。私心推介佢地既竹蔗茅根水,足料得黎唔甜!

泡菜煎餅
泡菜超香😍一啲都唔辣,邊亦煎得脆

黑椒鹽肥牛
第一層係肥牛,因為已經迫晒啲油出黎,所以唔肥😙

海蝦、蒜茸粉絲元貝
好新鮮,元貝好大粒。蝦肉亦好爽甜😬

白蜆、沙白、多寶魚
貝類好鮮甜🤤 多寶魚好滑~

鮑魚、蔬菜拼盤
鮑魚又係好彈牙好正😭 蔬菜拼盤唔算多種類,不過夠甜

沙巴肉蟹
寶物沉歸底,肉蟹好鮮味呀,肉質爽口滑嫩😍

韓式自助吧

任飲
今晚約左朋友係紅磡食海鮮,呢餐飯真係期待已久,餐廳是朋友揀的,佢話除左有海鮮食,重有放題式韓國野食,一次過滿足兩個願望諗起都流口水🤤🤤位置超方便,黃埔站A出口過對面聚寶坊就係!有幾款價錢既套餐可以選擇,豐儉由人,最平$288起,我地就揀左升級版濟州島海鮮塔$368,包八款海鮮及肥牛、蔬菜拼盤!另+$12重可以飲任飲品環境幾闊絡,乾淨衛生,坐得舒適!自助吧有前菜小食、冷麵、魚糕、生果、甜品等,魚糕及泡菜都是必食之選另外為左保持食物質素,醬油鮑魚、醬汁蝦、多款炸雞都會輪流出場套餐頭盤係泡菜煎餅,邊位煎得香脆可口,配搭泡菜非常開胃醒神主角出場整體海鮮質素令人滿意,鮮味十足海蝦都大大隻,肉質新鮮結實龍蝦更加份量十足,飽滿肥美啖啖肉,非常鮮甜,真係超回味鮑魚肥美厚肉,咬落口感十足龍躉鮮甜肉滑,貝殼類亦十分鮮味炸雞有多款口味,本人最愛黑松露因為輪住出,所以保持到脆口熱辣辣重有甜品生果有海鮮、有炸雞、有韓式美食、有甜品有飲品,呢餐已翻本了
諗起都流口水🤤🤤
位置超方便,黃埔站A出口過對面聚寶坊就係!

環境幾闊絡,乾淨衛生,坐得舒適!

套餐頭盤係泡菜煎餅,邊位煎得香脆可口,配搭泡菜非常開胃醒神

主角出場

整體海鮮質素令人滿意,鮮味十足

海蝦都大大隻,肉質新鮮結實

龍蝦更加份量十足,飽滿肥美啖啖肉,非常鮮甜,真係超回味

鮑魚肥美厚肉,咬落口感十足

龍躉鮮甜肉滑,貝殼類亦十分鮮味

炸雞有多款口味,本人最愛黑松露

因為輪住出,所以保持到脆口熱辣辣

重有甜品生果

有海鮮、有炸雞、有韓式美食、有甜品有飲品,呢餐已翻本了

2019-08-14
2019-08-21 30 瀏覽
時不時都會去行下黃埔,聚寶坊後面小d行,無意中發現左呢間食海鮮,見到4百蚊左右又有海鮮塔又有韓式任食自助吧,都幾豐富,就同朋友入去食,一提不是即興的話記得book定位,見都多人! 泡菜煎餅 每檯先上一客大約20-30分鐘店員簡單開咪推介韓式食物,食客可以隨意慾出去排隊取!醬油蝦、醬油鮑魚、醬油炸雞(醬汁食過返尋味,要留肚食海鮮既關係,就先食兩件) 重頭氣到喇! 每層海鮮有佢所需要既時間,我以為要蒸耐d,諗住熟d,不過原來咁樣會令海鮮變韌,好彩間中店員都會幫我地留意,好細心! 蒸煮時層層鮮甜肉汁精華流到跟住果層,咪話唔正!第一層 象拔蚌 黑椒鹽肥牛海蝦🦐日本 元貝殻盛載住海鮮汁,真係要飲啖汁先👍🏻 龍蝦多肉、肉質煙韌~沙白 大花蛤爽口無沙~龍躉指天翅蔬菜拼盤清清地~檸檬薏米水二人飲左成大支😂好解渴,記得搖勻先飲!有個貼心位係近門準備左成人同小童既韓服比我地一齊打卡影相,又食又影,幾特別

泡菜煎餅 每檯先上一客

蒸煮時層層鮮甜肉汁精華流到跟住果層,咪話唔正!

第一層 象拔蚌 黑椒鹽肥牛
海蝦🦐日本 元貝殻盛載住海鮮汁,真係要飲啖汁先👍🏻

龍蝦多肉、肉質煙韌~
沙白 大花蛤爽口無沙~

龍躉指天翅
蔬菜拼盤清清地~

檸檬薏米水二人飲左成大支😂好解渴,記得搖勻先飲!

• 元貝
2019-08-21 44 瀏覽
九重鮮 - 韓式蒸海鮮塔 x 任食自助吧,$398/位(星期五、六、日及假日價錢)。加$12有任飲,有罐裝飲品、汽水、啤酒等等,仲有自家製薏米水。未食海鮮塔之前,先來一份泡菜煎餅,食住等。自助區的食物以韓式為主,有泡菜、沙律菜、甜品等。仲有一輪輪推出的炸雞翼及醬油鮑魚、醬油蝦。雞翼有兩種口味,芥末及蜂蜜炸雞翼,我比較鍾意後者,甜甜地。海鮮塔送到了,檯面上有漏斗計時,蒸10至15分鐘左右,當個溫度計去到95度的時候,就可以食第一層。食完第一層,職員會幫手揭開第二層,如此類推。食物熟嘅程度就隨着我哋食嘅節奏咁樣,時間控制得唔錯。個韓式海鮮醬幾好食,辣椒豉油就可以點海蝦。第一層係:新鮮彈牙的海蝦,象拔蚌及黑椒鹽牛肉。接著係日本元貝,味道鮮甜。龍蝦亦唔錯,啖啖肉呢!壓軸係沙白、花甲及有豐富膠質的花尾龍躉!以及最底層的蔬菜拼盤(蕃薯、粟米、椰菜、冬菇)及鮑魚!所有海鮮都唔會過老,而且服務幾好,好主動幫你掀蓋,收盤;等待過程中又可以出自助區攞嘢食,所以好飽好滿足啊!

未食海鮮塔之前,先來一份泡菜煎餅,食住等。

自助區的食物以韓式為主,有泡菜、沙律菜、甜品等。

食完第一層,職員會幫手揭開第二層,如此類推。

食物熟嘅程度就隨着我哋食嘅節奏咁樣,時間控制得唔錯。

個韓式海鮮醬幾好食,辣椒豉油就可以點海蝦。

第一層係:新鮮彈牙的海蝦,象拔蚌及黑椒鹽牛肉。

接著係日本元貝,味道鮮甜。

龍蝦亦唔錯,啖啖肉呢!

壓軸係沙白、花甲及有豐富膠質的花尾龍躉!

• 海鮮塔
想試九重鮮好耐❗️呢日終於黎咗試9️⃣重海鮮塔 記得要book位!一坐低就揀咗食邊set 先 🤩(以下排列唔係跟食個次序排)沙巴肉蟹好多肉同膏🦀鮑魚夠彈牙海蝦🦐 白蜆 沙白都咁鮮味 仲有多寶魚🐟 成個套餐仲附送蔬菜拼盤🥬 黑椒鹽肥牛🐂 蒜蓉粉絲元貝 同泡菜煎餅🤩.除咗海鮮🦞 任食自助吧有好多種類嘅韓國小食選擇 各款口味炸雞 醬油蝦 醬油鮑魚都係必食之選🤤 其他小食包括韓式魚糕 鳴門卷 ☺️ 甜品雖然得四款 精緻得黎味道都唔錯 🤭加$1️⃣2️⃣仲有得任飮自家製凍飲及韓式汽水 啤酒🍻 整體黎講 餐廳環境夠大 乾淨舒服 雖然多客 又唔係特別嘈 雖然話食9️⃣重塔 只係個自助吧都好多款小食甜品 值得再食🤤🤤

(以下排列唔係跟食個次序排)

沙巴肉蟹好多肉同膏🦀

鮑魚夠彈牙