呢個放題真係好抵食🤩!🦀奄仔蟹有清蒸、雞油花雕蒸、油鹽焗、花雕凍醉蟹四種煮法可以俾你揀💁🏻‍♂️!我最鍾意就係用油鹽焗🧡!奄仔蟹嘅蟹肉好新鮮好鮮甜而且仲有好多蟹膏😍!咬落口淡淡都係蟹肉同蟹膏好滿足😋!🦆北京片皮鴨片皮鴨即叫即片!皮脆肉嫩!配上青瓜🥒、京蔥等配料包住一齊食口感真係好正🥰!值得讚嘅係佢個北京填鴨係新鮮整出嚟!原汁原味🤤!🐮SRF極黑和牛SRF極黑和牛牛肉味好香濃!油脂好平均而且有入口即溶嘅感覺😚!好食到我叫咗幾次添🙋🏻‍♂️!另外蒜蓉粉絲蒸扇貝同金沙老虎蝦🦐我都想推介!👍🏻利寶閣嘅海鮮材料新鮮!無論係清蒸或者係用金沙炒都好香好入味!
呢個放題真係好抵食🤩!

🦀奄仔蟹

🦆北京片皮鴨

🐮SRF極黑和牛

• 北京片皮鴨
2021-06-17 553 瀏覽
Chinese Cuisine🥢 All You Can Eat❤️..利寶閣6月全新晚市放題Menu🥢 主打全新龍躉🐟 4食、百日澳洲草飼小牛牛板脊🐮 任食餐,仲有京式片皮鴨🦆,仲有其他中式放題有:海鮮、小菜、涼菜 、炸品、主食、燒味、甜品等。每人1盅原盅佛跳牆🍲,每2人仲會送頂級爆膏奄仔蟹🦀,其實都唔少野食,仲有特色:青胡椒白酒煮海蝦🦐,不過上菜有點慢,食物質素就食過就知道喔🤗。最後食埋甜品,2 款都唔錯💕。..✨利寶閣晚市放題✨尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓..

利寶閣6月全新晚市放題Menu🥢 主打全新龍躉🐟 4食、

百日澳洲草飼小牛牛板脊🐮 任食餐,

每人1盅原盅佛跳牆🍲,

不過上菜有點慢,食物質素就食過就知道喔🤗。

最後食埋甜品,2 款都唔錯💕。

✨利寶閣晚市放題
尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓
2021-06-16 616 瀏覽
佢伏到我要寫食評,我第一次寫openrice食評就係因為佢。環境寬躺,服務員態度都有禮貌。首先,我黎到寫完點心紙,過左一陣佢同我講冇曬黑松露牛柳酥。我最期待嗰款點心竟然冇,真係好失望。佢話今日返唔到貨??之後點心陸陸續續上:每位客人會有一份灌湯餃,黑松露蟹鉗酥同埋黑魚子鮮蝦腐皮卷)灌湯餃淡而無味,黑松露蟹鉗外皮甜甜地啲餡有啲腥,鮮蝦腐皮卷就不過不失。黑松露系列點心:黑松露鮮蝦餃,係其中一樣令到我冇咁嬲嘅點心,細細粒有黑松露味,個皮有少少黏口。黑松露叉燒腸粉好一般,冇黑松露味。黑金流沙包,正常發揮,流心。燒賣王OK好食。上湯鮮竹卷難食,個湯有少少臭。健康燕麥糕冇黎到。鹹水角好食,上到嚟仲係脆嘅。日式煎餃子其實係炸餃,不過都幾好食。蜂巢芋盒佢又同我講冇晒。魚餅一般正常超市買到嘅口味。金菇伊麵正常,調味唔錯,可惜嗰麵lum左啲。荷葉飯超級難食,好似有浸燶味,完全冇調味,得個顏色。鮑汁鳳爪,都係一般,有入味。甜品楊枝甘露個味係正常嘅但係啲西米未煮熟有啲硬。脆麻花變咗蛋散不過佢夠脆,係好食嘅。總括而言,佢啲嘢唔好食,我好唔欣賞佢哋做放題但係樣樣冇,千祈唔好中伏。兩個人食,預先上網訂同付款,所以折

環境寬躺,服務員態度都有禮貌。

之後點心陸陸續續上:
每位客人會有一份灌湯餃,黑松露蟹鉗酥同埋黑魚子鮮蝦腐皮卷)

黑松露系列點心:
黑松露叉燒腸粉好一般,冇黑松露味。

黑金流沙包,正常發揮,流心。
燒賣王OK好食。
上湯鮮竹卷難食,個湯有少少臭。
健康燕麥糕冇黎到。
鹹水角好食,上到嚟仲係脆嘅。
日式煎餃子其實係炸餃,不過都幾好食。
蜂巢芋盒佢又同我講冇晒。
魚餅一般正常超市買到嘅口味。
金菇伊麵正常,調味唔錯,可惜嗰麵lum左啲。
荷葉飯超級難食,好似有浸燶味,完全冇調味,得個顏色。
鮑汁鳳爪,都係一般,有入味。

甜品
楊枝甘露個味係正常嘅但係啲西米未煮熟有啲硬。
脆麻花變咗蛋散不過佢夠脆,係好食嘅。

兩個人食,預先上網訂同付款,所以折左134。134x2=$268
再加79.8茶介。
總數 $347.8

2021-06-16
午餐
2021-06-15 360 瀏覽
端午節快樂!假期又係相約同家人好朋友聚一聚的時間,愛吃愛玩的jo當然又有好介紹!利寶閣全新推出黑松露點心放題,岩哂假日同家人或朋友聚腳,兩小時內可以任食中式點心,jo更係第一次食黑松露點心,味道相當不錯!入坐每位更送黑松露蟹鉗酥、黑魚子鮮蝦腐皮卷和花膠灌湯餃,全部都好好食😋仲有jo最愛的楊枝甘露,食左三碗🤭.呢到環境相當舒服,無敵大海景,樓底又高,座位間寬躺,地點又方便,真係好岩帶朋友或屋企人來飲茶🫖.
端午節快樂!
2021-06-14 378 瀏覽
利寶閣6月全新晚市放題。兩小時任食。矜貴龍躉。百日澳洲牛。片皮鴨🦆。食物超過四十款。每2人仲會送頂級爆膏奄仔蟹。哎丫🤩。。絕對挑戰為食妹👧🏻肚皮😛打頭陣💫一人一盅鮑魚佛跳牆鮑魚大隻彈牙。炆到勁淋身。超易入口。湯頭鮮甜滋潤😛。💫片皮鴨鴨皮香脆。夾完一塊又一塊。食到我lam lam 👅💫堂煎百日澳洲草飼小牛牛板脊牛板脊煎得香嫩。食落唔會un。牛魔王必食❤️。💫頂級爆膏奄仔蟹兩位share一隻。可以揀鹽焗或者清蒸。🦀打開唔算爆Go。勝在肉質細嫩。蟹Go呈半凝固狀態。口感濕潤。齒頰留香😚。💫豉油皇大虎🦐豉油皇勁惹味。虎🦐新鮮彈牙。回本之選😌。💫咸香金沙🦐滿滿咸香滲滿口腔。食番三五7⃣️隻冇難度😋。💫蒜蓉粉絲蒸扇貝扇貝時間煮到岩岩好。一個字「鮮」😝。💫龍躉四食揀咗兩味試試😃古法紅棗蒸頭腩肉嫩肥美。啖啖肉岩我😆。炸頭腩即叫即炸。香酥惹味。
利寶閣6月全新晚市放題。兩小時任食。
打頭陣💫一人一盅鮑魚佛跳牆
鮑魚大隻彈牙。炆到勁淋身。超易入口。湯頭鮮甜滋潤😛。
💫片皮鴨
鴨皮香脆。夾完一塊又一塊。食到我lam lam 👅
💫堂煎百日澳洲草飼小牛牛板脊
牛板脊煎得香嫩。食落唔會un。牛魔王必食❤️。
💫頂級爆膏奄仔蟹
兩位share一隻。可以揀鹽焗或者清蒸。
🦀打開唔算爆Go。勝在肉質細嫩。
蟹Go呈半凝固狀態。口感濕潤。齒頰留香😚。
💫豉油皇大虎🦐
豉油皇勁惹味。虎🦐新鮮彈牙。回本之選😌。
💫咸香金沙🦐
滿滿咸香滲滿口腔。食番三五7⃣️隻冇難度😋。
💫蒜蓉粉絲蒸扇貝
扇貝時間煮到岩岩好。一個字「鮮」😝。
💫龍躉四食
揀咗兩味試試😃古法紅棗蒸頭腩
肉嫩肥美。啖啖肉岩我😆。
炸頭腩
即叫即炸。香酥惹味。
2021-06-14 255 瀏覽
A級頂級爆膏奄仔蟹😍😍😍我為蟹狂!!仲記得利寶閣嘅大閘蟹放題 食到我欲罷不能 全程幾個鐘淨係食大閘蟹感覺超幸福😋😋辛苦搵嚟志在食嘛再次嚟到利寶閣 而家佢哋全新推出六月晚市放題 價錢實惠 裏面包羅萬有 食到你飽成張點心紙任叫 心思思咩都想試😝裏面幾樣主打 全新龍躉四堂、堂煎百日澳洲草飼小牛牛板脊、青胡椒白酒煮海蝦同埋奄仔蟹😋😋😋30至40款小菜全部野都係任食!!!花多眼亂每兩個人仲會送頂級爆膏奄仔蟹佢哋嘅扁皮鴨都好好食 熱辣辣的皮加埋肥瘦適中嘅鴨片 出邊塊鴨皮好脆 覺得好香身 鴨油香停留喺皮嘅表面每啖加埋青瓜絲洋蔥絲 口感極為豐富而且塊肉好Juicy 一連食3,4舊都唔過份🤔除此之外 呢度都有啲甜品可以飲食 包括有雀巢雲呢拿雪糕杯同埋我最鍾意食嘅楊枝甘露 凍冰冰拎出嚟啲芒果同埋楊桃加埋花奶 好有果香甜
A級頂級爆膏奄仔蟹😍😍😍

包括有雀巢雲呢拿雪糕杯
同埋我最鍾意食嘅楊枝甘露 凍冰冰拎出嚟
啲芒果同埋楊桃加埋花奶 好有果香甜
2021-06-07
10 分鐘 (堂食)
2021-06-12 282 瀏覽
次次食放題唔係日本嘢就係韓國嘢,真係冇諗過原來粵菜都會有放題,而且仲要係呢間出名好食嘅餐廳,最緊要仲可以望住個靚海景食,真係冇理由唔試吓啦。一上到去已經見到裝修超靚,好彩佢嘅時間比較早,唔使等位就入得,而且仲安排咗個好好嘅窗邊位俾我哋添。原來呢度除咗粵菜可以任食之外,仲可以叫火鍋任食,一個價錢可以食幾種嘢,真係好抵喎。佢嘅火鍋配料都夠多,仲可以出去自己慢慢揀。嚟呢度其實最主要係想食佢嘅片皮鴨,因為平時出去叫一隻已經幾百蚊,而且如果小人去食嘅話,根本冇可能叫一隻,但係呢度就可以免費任食,我梗係要食返夠本啦。唔好以為佢係任食所以會Hea,佢都真係成隻鴨推出嚟,然後師傅喺我哋面前逐刀切㗎。呢個放題真係咩都有得食,我就唔一一介紹啦。不過呢個蝦真係好值得一讚,本身以為係細細隻嘅蝦,點知佢勁大隻之餘仲要食落好新鮮,啲蝦肉係彈牙嘅,唔會好似平時咁整到梅晒或者唔夠味。呢間餐廳又靚又抵食,聽講佢仲有蟹放題,下次一定要嚟試吓啦。

呢間餐廳又靚又抵食,聽講佢仲有蟹放題,下次一定要嚟試吓啦。

• 北京片皮鴨
高質飲茶好去處🥳🥳上網見到利寶閣做緊黑松露點心放題🤤而且每位更送黑松露蟹鉗酥、黑魚子鮮蝦腐皮卷、花膠灌湯餃ahhhh🥰🥰真係聽到都覺得吸引~即刻上網訂位啦🙌🏻🙌🏻而度仲有落地玻璃望住出面食心情都好d ✅點心放題來講呢度選擇真係好多😍而且每樣都好貼心整到細細件🙌🏻唔使咁飽之餘仲可以每樣試少少🤤🤤真係啱晒我呢啲小鳥胃 kakaka ~一座低員工即刻拎咗黑松露蟹鉗酥、黑魚子鮮蝦腐皮卷、花膠灌湯餃上黎🥰 每位都有送架😋😋花膠灌湯餃真係有花膠架🤤🤤 再配上老火高湯,真係好正🙌🏻🙌🏻黑魚子鮮蝦腐皮卷都一定要讚下🥢 外表極脆再包住大大粒既鮮蝦🤤🤤咬落去仲有汁噴出黎架😋😋超好味!!黑松露牛柳酥 滿滿嘅黑松露加埋洋蔥同牛柳真係估唔到咁夾~牛柳好嫩滑洋蔥甜甜地🥰最加分係個酥皮啊💓 蝦多士睇表平平無奇,但真係好味到要encore🤤蝦肉爽彈之餘仲好香黑松露ahhh😋😋 黑松露蔬菜香菇包俾佢個樣吸引住左嗌黎試下🤩🤩唔單止樣靚 仲幾好味添架!咬落去滿滿嘅蔬菜🥬 夠囇健康喔~喳咋糖水食完嘢當然要黎返碗糖水啦🤤我就超級鍾意食豆類既糖水啦🤩🤩呢間就真係十分足料!啲豆豆煮到好腍~仲有淡淡椰香味😋😋yummy yummy
高質飲茶好去處🥳🥳
上網見到利寶閣做緊黑松露點心放題🤤
即刻上網訂位啦🙌🏻🙌🏻

而度仲有落地玻璃望住出面食心情都好d ✅

點心放題來講呢度選擇真係好多😍
而且每樣都好貼心整到細細件🙌🏻
唔使咁飽之餘仲可以每樣試少少🤤🤤
真係啱晒我呢啲小鳥胃 kakaka ~

黑松露牛柳酥
滿滿嘅黑松露加埋洋蔥同牛柳真係估唔到咁夾~
牛柳好嫩滑洋蔥甜甜地🥰最加分係個酥皮啊💓
蝦多士
睇表平平無奇,但真係好味到要encore🤤
蝦肉爽彈之餘仲好香黑松露ahhh😋😋

黑松露蔬菜香菇包
俾佢個樣吸引住左嗌黎試下🤩🤩
唔單止樣靚 仲幾好味添架!
咬落去滿滿嘅蔬菜🥬 夠囇健康喔~

喳咋糖水
食完嘢當然要黎返碗糖水啦🤤
我就超級鍾意食豆類既糖水啦🤩🤩
呢間就真係十分足料!啲豆豆煮到好腍~
仲有淡淡椰香味😋😋yummy yummy ~

1K
2021-06-11 220 瀏覽
✿╮❤╭✿✿雜感女生   好味日記✿˚*•✰。利寶閣.滋味中式放題。✰•*˚✿✿小資女的Dolce Vita✿✿❤餓底飯聚.食勻全世界❤❤吾係POL - Peggy On Line.Proof Of Life❤  ❤和朋友飯聚,熱愛中菜的她推介吃利寶閣的晚市放題自問很久沒吃中式放題了一於去吃番餐今次發現利寶閣又推出了超抵食的放題連加一、茶芥都是人均405有找還有勁吸引的任食片皮鴨,真心番本之選 先說飲品:連燒酒都是任飲好酒之士不能錯過 餐廳菜式選擇豐富每樣來一客都飽上心口了 前菜:青瓜與薑醋開胃又好吃最愛薑醋蛋,入晒味!任食即製小牛牛板脊肉味香濃,食多幾塊都得呀炸物都是雞翼最吸引還有蝦多士,香脆好味好有水準 口水雞:少辣惹味咕嚕肉:勁多肉汁又香脆 奄仔蟹:新鮮多黃又好肉!不能錯過的,2人送1隻,好抵呀! 佛跳牆:用料足,味道濃郁鮑魚彈牙,又有小花膠作為湯怪,很喜歡這濃湯! 豉油蝦與黃金蝦大隻厚肉又新鮮不能不點來吃的! 扇貝又大又多肉蒜泥粉絲蒸到極香口! 片皮鴨!好正!上台擺碟好好睇片得好薄,皮夠香脆加上青瓜與蔥花簡直回味無窮!食呢個菜都抵番晒 最後來杯雪糕、楊枝金露和紅豆糕又甜又好食,

雜感女生   好味日記

˚*。利寶閣.滋味中式放題*˚

✿✿小資女的Dolce Vita✿✿

餓底飯聚.食勻全世界

和朋友飯聚,熱愛中菜的她

推介吃利寶閣的晚市放題

自問很久沒吃中式放題

一於去吃番餐
今次發現利寶閣又推出了超抵食的放題

連加一、茶芥都是人均405有找

還有勁吸引的任食片皮鴨,真心番本之選

先說飲品:連燒酒都是任飲

好酒之士不能錯過

餐廳菜式選擇豐富

每樣來一客都飽上心口了

前菜:青瓜與薑醋

開胃又好吃

最愛薑醋蛋,入晒味!
任食即製小牛牛板脊

肉味香濃,食多幾塊都得呀
炸物都是雞翼最吸引

還有蝦多士,香脆好味

好有水準

口水雞:少辣惹味

咕嚕肉:勁多肉汁又香脆

奄仔蟹:新鮮多黃又好肉!

不能錯過的,2人送1隻,好抵呀!

佛跳牆:用料足,味道濃郁

鮑魚彈牙,又有小花膠

作為湯怪,很喜歡這濃湯!

豉油蝦與黃金蝦

大隻厚肉又新鮮

不能不點來吃的!

扇貝又大又多肉

蒜泥粉絲蒸到極香口!

片皮鴨!好正!

上台擺碟好好睇

片得好薄,皮夠香脆

加上青瓜與蔥花

簡直回味無窮!食呢個菜都抵番晒

最後來杯雪糕、楊枝金露和紅豆糕

又甜又好食,飽飽了!!

小評:

抵食:★★★★☆

利寶閣Star of Canton Restaurant

尖沙咀彌敦道100號The ONE 17樓

2021-05-27 640 瀏覽
好多時候食粵菜都係大大碟咁叫黎食人少就食唔到好多款😖所以今次我就同大家介紹間晚市可以食粵菜放題-利寶閣💁🏻‍♀️任食野生時令奄仔蟹🦀可以揀清蒸/雞油花雕蒸/油鹽焗我就揀左雞油花雕蒸🤩大大隻,好肥美鹹蛋黃色蟹膏🤩蟹肉鮮甜正🤤又肥十磅每位仲額外送原盅鮑魚佛跳牆一份 (每位1,小童除外)大大粒鮑魚,足料湯水飲返碗補下身先仲有超過四十多款即叫即做﹑任點任食的中菜同自助火鍋🍲我就叫左扁皮鴨🐤唔錯,食落去唔覺得好肥膩餅皮厚薄適中金沙老虎蝦🦐又係大大隻最鐘意啖啖肉🤣金姑牛柳卷-金姑加肥牛去燒都唔會差得去邊😝北海道元貝櫻花蝦蒸蛋🥚我果碗無元貝不過櫻花蝦夠香,個蛋都蒸得好滑重慶雞煲🐓D雞入晒味👍🏻辣度都唔錯係少少辣果種,啱我😆平時太辣食唔到火鍋叫左堂灼SRF極黑和牛、蝦滑無咩特別,可以接受👌🏻清湯烚熟點豉油食本來仲想叫多d 但少少地食食下已經好飽😌唯有下次再去食試埋其他嗰啲😂食埋杯雪糕🍦做結尾完美😗就快父親節啦😎我覺得依度好岩帶爸爸👨🏻去食啲位夠闊落坐得舒服啲😌一家人一齊都唔覺迫又可以盡情咁食返餐😜爽丫
好多時候食粵菜都係大大碟咁叫黎食

鹹蛋黃色蟹膏🤩
蟹肉鮮甜
正🤤又肥十磅

每位仲額外送原盅鮑魚佛跳牆一份
(每位1,小童除外)
大大粒鮑魚,足料湯水
飲返碗補下身先

仲有超過四十多款即叫即做﹑任點任食的中菜同自助火鍋🍲
我就叫左扁皮鴨🐤
唔錯,食落去唔覺得好肥膩
餅皮厚薄適中

金沙老虎蝦🦐又係大大隻
最鐘意啖啖肉🤣

金姑牛柳卷-金姑加肥牛去燒都唔會差得去邊😝

北海道元貝櫻花蝦蒸蛋🥚
我果碗無元貝
不過櫻花蝦夠香,個蛋都蒸得好滑

重慶雞煲🐓
D雞入晒味👍🏻辣度都唔錯
係少少辣果種,啱我😆
平時太辣食唔到

火鍋叫左堂灼SRF極黑和牛、蝦滑
無咩特別,可以接受👌🏻
清湯烚熟點豉油食

坐得舒服啲😌
一家人一齊都唔覺迫
又可以盡情咁食返餐😜爽丫

2021-05-23 640 瀏覽
1月食過幾ok, 5月再食就差到震book 左2點, 隔一陣就上埋每位送的點心,等第一籠我自己剔的點心...等到天昏地暗經理又問我地係咪團購,我話唔係,佢個樣黑面...咩事...追左好2次,經理態度正常,都唔多好意思甘...隔離台同我地一樣...冇點心到...我見人地好多都食到成台都係點心...得我同隔離台差唔多時間入先甘樣...冇野食其實都坐到想走...跟著經理拎左幾籠唔係我地叫的點心...比我地食著先...隔離台拍哂台嘈,叫走,經理又係即刻比一堆點心佢問佢岩唔岩食...結論。超級伏
1月食過幾ok, 5月再食就差到震

經理又問我地係咪團購,我話唔係,佢個樣黑面...咩事...

結論。超級伏
2021-05-18 5516 瀏覽
話說同朋友做完健身之後肚餓到暈,心諗邊到附近有就腳既地方可以食放題就好。跟住落到去見到有利寶閣奄仔蟹既易拉架係到,見到有任食和牛,片皮鴨同奄仔蟹,食指大動之下於是就去試下。入到去之後見到環境好寬敞,因為晚上8點過去既關係,所以人唔算特別多。入到去之後阿姐好快安排左個位俾我地坐。奄仔蟹有清蒸同鹽焗兩種,鐘意食蟹本身既鮮味可以點清蒸,想食重口味既當然就食鹽焗(無錯我只係食左一個清蒸,之後食左好幾隻鹽焗蟹)。但係最亮眼既菜色個人反而覺得係片皮鴨同咕嚕肉,片皮鴨因為係即烤即出爐既關係,表皮仍然保持十分之脆皮。另外因為片皮鴨麵皮會輪流替換既關係,所以皮唔算特別硬。 而咕嚕肉表皮酸中帶甜,爽脆得黎入面既豬肉仲係鮮嫩,無過老既跡象。至於打邊爐方面,我比較推薦食龍躉肉同和牛。龍躉肉本身肉質比較嫩,輕輕烚完之後加少少蒸魚鼓油,配搭起來十分鮮甜。而和牛烚5-10秒就已經可以起筷。 至於甜品方面就比較傳統,主要係桂花椰汁糕同綠豆沙居多。我比較推薦綠豆沙,煮得耐好「溶」。

• 片皮鴨
2021-04-28 1776 瀏覽
近排乜嘢都興食芫荽,出面多咗好多芫荽點心,朋友網上見到利寶閣做緊點心放題🤭所以约埋一齊去食芫荽點心放題利寶閣八折點心放題原價$168經網上訂座可享八折優惠👍$134食足2小時有超過40款點心同甜品,而當中有七款芫荽點心系列🤗大致上我覺得芫荽都唔算太濃,比較淡口入座還送鮑魚酥😋花膠灌湯餃及椒鹽大虎蝦鮑魚酥上枱都仲好脆口👍鮑魚都淋不過花膠灌湯餃皮好厚😑细花餃仲係有苦味👎椒鹽大虎蝦就唔夠椒鹽好啖口加一服務再加茶錢埋單每位$170左右🤗呢個價錢任食都算抵食既

利寶閣八折點心放題

椒鹽大虎蝦就唔夠椒鹽好啖口

2021-04-19
午餐
2021-04-24 1298 瀏覽
本身係見到做緊芫荽放題先特登book,一坐低落左單,點知等左成2粒鐘啲芫荽主題嘅點心都冇到⋯⋯中間問過啲樓面,全部一聽到芫荽兩個字就答話整緊,連我地叫左邊樣芫荽點心都冇問清楚就行開⋯⋯門口越黎越多人嗰陣就過黎催我地埋單,嗰刻先話原來冇芫荽流沙包!但係一開始冇人講,中間我地等點心都冇人講!之後我地埋單就話會幫我地跟進,找錢時仲問經理有冇過黎跟進,但事實係完全冇人理⋯⋯其實人手不足效率慢啲係可以理解,但中間一路問都冇人理到埋單嗰刻催人走咁真係好失望

2021-04-24
2021-04-19 914 瀏覽
食點心放題其實食物質素 和 環境ok ~ 但最普通既蝦餃燒賣等了一個鐘都未有。問職員又叫我地等等。我再寫多次點心紙落單。結果半個鐘後仍然無😞我再問佢先5分鐘後上比我地。其實點解蝦餃燒賣要個客等超過1.5個鐘先上到呢? 😕😕另外,芫荽燒賣味道麻麻。應該不會再來😞
食點心放題
其實食物質素 和 環境ok ~

但最普通既蝦餃燒賣等了一個鐘都未有。
問職員又叫我地等等。
我再寫多次點心紙落單。
結果半個鐘後仍然無😞
我再問佢先5分鐘後上比我地。
其實點解蝦餃燒賣要個客等超過1.5個鐘先上到呢? 😕😕

另外,芫荽燒賣味道麻麻。

應該不會再來😞