2018-10-09 356 瀏覽
相約好姊妹high tea,見到fb page post既鬼佬西多被吸引了,所以決定來吃(但最後太飽冇食到呀!)星期六下午兩點幾去到,都好full,要等位,我地坐低後keep住有人黎,都幾旺場!(一年前同朋友黎過食,嗰時係平日夜晚,但就冇咁多人)上次食過北京填鴨包,今次就食咕嚕雞包,朋友食既係意粉,因為有跟埋野飲。(但後我計返價錢,其實都同散叫係差不多的)另外仲叫左個鹽酥菇。溫泉蛋意粉冇咩特別,唔差但都冇話特別好。咕嚕雞包好足料,不過有少少取巧既感覺,因為係好大既炸雞,個醬係平時食開咕嚕骨嗰種味道既醬。(我原來以為真係平時食開既咕嚕骨嗰種沾哂醬包住舊雞咁)鹽酥菇都有驚喜,冇諗過咁大碟(所以食到好飽😂😂)都有好多種菇,唔係hea整,而且啲粉唔厚,食落反而有種天婦羅既感覺!值得食~下次再食要食鬼佬西多!😋😋😋

(一年前同朋友黎過食,嗰時係平日夜晚,但就冇咁多人)

)另外仲叫左個鹽酥菇。

溫泉蛋意粉冇咩特別,唔差但都冇話特別好。

(我原來以為真係平時食開既咕嚕骨嗰種沾哂醬包住舊雞咁)

鹽酥菇都有驚喜,冇諗過咁大碟(所以食到好飽😂😂)

下次再食要食鬼佬西多!😋😋😋
咕嚕雞包
鹽酥菇
好啦 見到呢個名 就知道身為包控一定要去試下🤭結果真係冇失望 仲要係高出預期😻食完嗰刻都話左要encore😛知道套餐抵啲 但星期六日係冇㗎原來 不過唔理 都係叫到套餐咁😆-✏️咕嚕雞包 ($62)包叫左2個 其中一個係咕嚕雞包 港式咕嚕雞配漢堡包呢個配搭勁特別 但又出奇地好夾❤️ 個包俾我想像中都大幾多🤣因爲我成日以為呢間係sell gimmick嘢應該係的的式式嘅burger咁 好似之前有間叫little bao嗰隻嘅大少少 點知一黎到原來係full size平時burger咁 開心左😆 個雞炸好脆身 雞肉唔乾 而且幾juicy 但炸粉如果可以再薄身少少會更好😛 味道酸酸甜甜好開胃喔-✏️北京填鴨 ($62)除左咕嚕雞包 仲叫左個都係幾特別配搭嘅北京填鴨包😛我覺得同樣有驚喜!! 首先個調味好夠 醬汁十足十食片皮鴨嗰啲味道 同埋唔會太鹹🤭鴨肉份量好多 青瓜都有好多片 夾埋食唔單止口感豐富啲 仲成個咁感覺更fresh🤤好夾好食!-✏️鹽酥菇 ($48)小食叫左個鹽酥菇 一樣有驚喜🤤 份量同樣比我想像嘅大🤣個菇大大條 而且咬落炸粉好薄 調味好惹味 好食喔😛-✏️Mocha ($45)✏️兒童鴛鴦 ($

✏️咕嚕雞包 ($62)

✏️北京填鴨 ($62)

除左咕嚕雞包 仲叫左個都係幾特別配搭嘅北京填鴨包😛
✏️鹽酥菇 ($48)

小食叫左個鹽酥菇 一樣有驚喜🤤 份量同樣比我想像嘅大🤣
個菇大大條 而且咬落炸粉好薄 調味好惹味 好食喔😛
✏️Mocha ($45)
✏️兒童鴛鴦 ($40)

飲品方面叫左杯mocha(上圖)同兒童鴛鴦(下圖)🍼
其實兒童鴛鴦即係阿華田溝好立克😆我見到個名幾得意所以決定叫黎試下🤣不過其實係冇咩特別 飲落係好濃嘅阿華田 不過就飲唔出好立克味🤥
2018-09-29
10 分鐘 (堂食)
午餐
  • 咕嚕雞包
  • 鹽酥菇
  • 北京填鴨包
2018-09-30 1936 瀏覽
週日快樂!越來越覺得,沖繩之旅不成行是天父的美意;原因慢慢再作分享,今天趁假期兼老公偽生日,繼續補記 8月尾的生日飯,首先是在 包販子 的窩心甜蜜 7788 生日飯聚~  如非食友的提議,絕非文青的甜魔媽媽,一點不會知道這間可愛的小店。包販子 離港鐵站約3分鐘路程,與周邊的酒吧、餐廳風格截然不同;說是濁流中一股清泉也許太誇張,但它真是香港內少數擁鮮明個性的小店。 稱得上是 包販子,除了寄賣(還是自家出品?我猜不准)的一些文具小品,店內毫無疑問是以包為主打;早到的我無所事事也拍了不少 Menu 供大家參考。 是的,這裡不接受訂位,不過就沒有用餐時限,所以我與車媽媽就早到來拎檯;那時店內還是空無一人,但到了晚飯時間,就真的要排隊等位才有得吃哦~ 早到不好白佔座位,所以邊等邊點了一杯香柔輕甜頗好喝的 蜜糖鮮奶 ($40),又點了一份簡單而好吃 番茄蛋包 ($52) 與車媽媽對分,順便瞄到$220的二人餐(包兩杯飲品、一份小食,兩份包類或甜品)相當抵食,之後也將所點項目轉餐了。 劉總大人及 Oli 也相繼抵達,劉總的咖啡看來十分對辦,而 Oli 與車媽媽點的海鹽檸檬菜蜜梳打據報也很好喝。食

劉總大人及 Oli 也相繼抵達,劉總的咖啡看來十分對辦,而 Oli 與車媽媽點的海鹽檸檬菜蜜梳打據報也很好喝。食物方面,前後點了超香脆的 炸薯條 ($38),拌以自家製蛋黃蒜泥醬好吃不得了,以及頗為足料的 黑醋炸蝦沙律 ($58) 當頭盤,之後再選點更多包食及主菜。

上圖是特別推介的 青咖哩軟殻蟹包 ($78),味道不錯但咖哩控的我還是更愛咖哩撈飯,那份滿足才是無敵的!下圖的 北京填鴨包 ($62) 則似是巨大版的北京填鴨吃法,味道當然討好,如非吃了太多薯條及意粉,我絕對可以一人幹掉整個包!

再分享一份大蝦新鮮、但意粉未見太入味的 香蒜辣炒大蝦意粉 ($118連飲品) 後,飯後竟突然出現生日甜品?要知道,在不能訂檯的情況下,能出現點上蠟燭、還寫上生日祝福的甜品,背後要費的心思不少,實在非常驚喜!

生日甜點分別是陀地西多,以及阿福駕到 (affogato),味道甜美,但都不及友人的心意甜。這個十月,又要再約再聚啊!

2018-08-21
2018-09-27 211 瀏覽
叫左一個$220餐,有兩個包同兩杯野飲,加一個小食咁一個包加一杯野都差唔多110喇,咁當個小食送架啦首先嗌左個daily special 青咖喱軟彀蟹,個蟹就炸得無特別,脆既,個包呢,唔係比啲爛x嘉x你既,有啲誠意,最主要其實係個醬,係唔錯,而唔係又稀又無味既。至於另一個就嗌左北京填鴨,9/10分,係塊鴨扒乾左小小,真係小小overall,係值得再幫襯既。其實本人就唔鐘意寫呢啲,不過呢個舖位小店,听朋友講過做左年幾,早幾年後生,係酒吧街呢個舖位,無一間做得長架,希望佢可以keep到
叫左一個$220餐,有兩個包同兩杯野飲,加一個小食
咁一個包加一杯野都差唔多110喇,咁當個小食送架啦

overall,係值得再幫襯既。
2018-09-26
2018-09-26 1385 瀏覽
[ 男朋友話要比 9 分 的漢堡包😱]••呢間Cafe我想食好耐架啦‼️每次提議去食,男朋友都話無興趣,最後終於比我氹掂佢✌🏻點知食完佢非常鍾意😍然後第二日我約左朋友食晚餐,陪唔到佢,佢竟然毒撚自己一個再去食🌚⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹青咖哩軟殼蟹包($78)⭐️9/10呢個個青咖哩汁整得好惹味😋重點係只係微微辣,岩哂我唔食得辣,又要食咖哩味既煩人👻軟殼蟹好大隻,又炸得好脆,仲要唔會乾曾曾🦀總之個汁係成個包既靈魂,好正🤤-🔹北京填鴨包($62)⭐️8/10呢個係我揀既,因為我有舖北京填鴨癮🦆個醬汁同啲大葱加埋,真係好有食片皮鴨既感覺👅夾住手撕鴨肉,真係幾正!如果有埋脆口既皮就更正😍不過啲醬汁食到最後覺得有點太鹹😖-🔹阿媽雞翼($48)⭐️7/10我最滿意佢係單骨雞翼黎架👍🏻味道都幾好~🔹兒童鴛鴦($40) / Dirty($??)我懶勁咁想考我男朋友,知唔知咩係兒童鴛鴦✍🏻點知佢即刻就答到我「好立克+阿華田囉💁🏻‍♂️」我好驚訝😱但佢話係人都知😱我真係唔知😨-💁🏻‍♀️其實我地係叫二人餐,抵勁多啊🤑非常夠食,包可以轉為甜品,另外再叫甜品都係+$30🍰. . .🔺二人晚餐($220)🍽➸ 任何包2個 +
[ 男朋友話要比 9 分 的漢堡包😱]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹青咖哩軟殼蟹包($78)⭐️9/10

🔹北京填鴨包($62)⭐️8/10

🔹阿媽雞翼($48)⭐️7/10

我最滿意佢係單骨雞翼黎架👍🏻味道都幾好~
🔹兒童鴛鴦($40) / Dirty($??)

. . .

🔺二人晚餐($220)🍽
➸ 任何包2個 + 小食1個 + 飲品2杯🍔
( 6pm - 9:30pm )
1K
2018-09-20 227 瀏覽
是日午餐快速地去了太子的包販子,吃了北京填鴨包加凍咖啡1杯😆。因今天比較忙碌,要東跑西跑處理寄件事宜🙈,根本沒時間好好享受美食,😥😥但第一次來到包販子,看到環境很不錯。食物選擇多,其實忙到腦海裡一片空白,只想吃一頓好的,order了北京填鴨包試一下他們的美食,😋 包子香脆柔軟,配料有蔥夾青瓜片,份量十足,而北京填鴨味道比較淡但不算太油膩😁。咖啡也不錯,咖啡甘香,沒有太大苦澀味。下次如有多點時間希望能好好品嚐其他食品😎。

咖啡也不錯,咖啡甘香,沒有太大苦澀味。

下次如有多點時間希望能好好品嚐其他食品😎。
  • 北京填鴨包
2018-09-15 189 瀏覽
是日第三餐食包,不過這家店並沒有令人失望。點了一個all day baofast -沒有肉。牛油果令我驚喜,本來我是不喜歡牛油果,可是它放了一些鹽粒在上面,很特別。治上面放了芝士一齊烤,時間剛剛好,不會太熱,芝士又剛剛溶在一齊。煎蛋的蛋黃是流心的。沙律菜是新鮮的,爽脆。蕃茄跟大蘑菇是正常水平。另外再點了薯條,這個薯條非常出色,薯味很濃,粗鹽粒放得剛剛好,蛋黃醬汁裡還帶一些蒜味,十分可口,很適合聊天的小食。

2018-09-14
2018-09-09 167 瀏覽
< 🧐 北京填鴨漢堡包? >包販子主打一系列特色餡料嘅包我就試左佢地嘅招牌👉🏻北京填鴨包($62)另外仲有咕嚕雞包同軟殻蟹包都好多人試!-🍔 講番填鴨包我中意個漢堡包個質感夠軟熟啲填鴨餡都幾夠份量 係略嫌個醬咸左少少每啖必定要連包食先ok食完覺得填鴨配漢堡包嘅配搭比想像中match係幾成功嘅fusion dish-野飲我揀左杯Dirty($40)但冇期待嘅dirty chai咁濃呢個價錢黎講唔抵飲-包販子係典型文青小店餐廳有一角專賣各式精品及文具而且門口影相都幾有feel適合weekend約男女好友去嘆杯咖啡 食個包 影下相📸
< 🧐 北京填鴨漢堡包? >

包販子主打一系列特色餡料嘅包
我就試左佢地嘅招牌👉🏻北京填鴨包($62)
另外仲有咕嚕雞包同軟殻蟹包都好多人試!
🍔 講番填鴨包

我中意個漢堡包個質感夠軟熟
啲填鴨餡都幾夠份量 係略嫌個醬咸左少少
每啖必定要連包食先ok
食完覺得填鴨配漢堡包嘅配搭比想像中match
係幾成功嘅fusion dish

野飲我揀左杯Dirty($40)
但冇期待嘅dirty chai咁濃
呢個價錢黎講唔抵飲

包販子係典型文青小店
餐廳有一角專賣各式精品及文具
而且門口影相都幾有feel
適合weekend約男女好友去嘆杯咖啡 食個包 影下相📸
2018-08-27 231 瀏覽
誰愛吃剛出籠的叉燒、還有那蓮蓉包、豬油包、魚翅包、豆沙包、廣東包,假使你說你不愛吃廣東包還有各式各樣的上海包,讓我來告訴你有生煎饅頭、大肉包、小籠饅頭、菜肉包呀!好朋友你到底愛吃那一樣?? 這天以上的通通不吃!77、88生日飯第二回來到有特色的包販子吃包包賀壽! 咖啡室內予人舒適簡潔的感覺,內裡還有小販賣區出售各式物品! 黑板上可愛的肥佬會親口介紹店家美食和是日特色食物,好有誠意和親切感呢! 咖啡室不設訂座麻煩了甜魔媽媽很早到來取位!她先點上蕃茄芝士炒蛋包和Honey Milk等我們!先到先享的我分享了她半件早鳥包嘻嘻!包身烘得香口酥脆,內裡的蕃茄芝士炒蛋也嫩滑味道不錯啊! 我點了西洋菜蜜檸檬梳打,凍檸蜜非什麼新鮮事!不過加了梳打即時充滿新鮮感我喜歡! 人到齊點食物時侍應推薦我們選二人包飲包食套餐$220,可從餐牌中選任何包/治/甜品兩款,小食一款和飲品兩杯,除了手沖咖啡要加$20外全部也可選!而且之前點的也可計入套餐之中,最後我們決定選上兩Set! 兩套餐小食分別點上黑醋炸蝦沙律和薯條,沙律菜算新鮮配酸微微的黑醋吃下挺開胃,炸蝦質素也正常! 劉總杯被Latte拉花不錯,相信

咖啡室內予人舒適簡潔的感覺,內裡還有小販賣區出售各式物品!

劉總杯被Latte拉花不錯,相信他應該滿意吧哈哈哈!

講到滿意必是這炸薯條分量激多又香脆,配自家製的蒜茸蛋黃醬吃到我們四人好開心呢!最後要來多客醬點吃才滿足!btw店家很慷慨加醬又不用加$,太有愛的小店一定要多多支持!

我們點了三款包來分甘同味,先是青咖哩炸軟殼蟹包,包身同樣香脆可口,酥香的軟殼蟹挺肥美飽滿,那幽香的青咖哩味道恰如其份,加上厚肉多汁的蕃茄和清爽的沙律菜是美妙的!

另一客是劉總一見便嚷著要吃的北京填鴨包,鴨肉做得夠鬆化,配上惹味填鴨汁醬很難不好吃的!!

大食的我們另點了客香蒜辣炒大蝦意粉$138,意粉是墨汁咬口不俗但可以鮮味些!大蝦有驚喜肉質紮實有鮮甜味,還配上炸魷魚圈增添邪惡美味。

美女店員特意提醒原來意粉也附送一杯飲品(老實又貼心),那我不客氣飲多杯鹹檸7享用,好耐冇見Fido Dido以前很喜歡它的!

甜品我們選了陀地西多$66,Oli很有心思的便急去偷偷安排這生日甜品!另加上套餐的甜品阿福駕到(好名好名)Affogato拼湊成甜蜜心意,弄得我和甜魔媽媽這兩隻8月壽星驚喜又窩心呢!

陀地西多味道和質感也很不錯,麵包是自家製比平日吃到的更鬆軟可口,西多上放了同樣是自家製的花生味雪糕,鋪上大量香口的花生糖、花生和奶粉等,口感和味道都很豐富,很推介大家試試喔!

最後的阿福駕到Affogato味道很香濃,喜歡咖啡的朋友應該很愛它。

77、88又一年同慶祝生辰,我們還有很多很多的生日要一同渡過!祝願我們也身體健康、開心快樂、友誼長存!
2018-08-21
慶祝紀念
紀念日
朋友約我到這家位於太子酒吧街尾的小店用餐,貪其夠隱蔽,還說餐牌很有特色,所以上星期五晚就來試一試,老實說裝修很古怪,因為有個很大的ET外星人擺設在窗旁,門口又掛了些好像是自家品牌的衣服在賣,跟整個餐廳格格不入,最吸引反而是它的人臉咬著包的logo設計和牆上可以刷掉的黑板餐牌,我們點了個二人餐,有一份沙律,菜很新鮮,份量一般,另外一份小食是牛油果水煮蛋多士,水煮蛋軟錦錦的,煮得剛好,牛油果醬量足,多士夠脆但已冷掉了,連暖的感覺都沒有,最後來了咕嚕雞肉漢堡包,中間夾著的波蘿太甜,搶了咕嚕炸雞塊的所有味道,咕嚕醬汁不夠,包很乾,還有兩杯飲品。雖然沒收加一,但埋單都要過二百,不似二人餐,如果我真的肚餓,連我這個細食的人都不夠吃。
咕嚕雞肉漢堡包
2018-08-17
週未就是一個吃All day breakfast 的日子,今次來到太子的— 包販子。裝修簡約不失型格,近門口有一擺賣文青用品的小角落,有文具、tote bag 、衣物等,店子內外都是「包販子」的蹤影,這個signature插圖十分滑稽,線條簡單,卻能在黑與白之間滲出人物極度慵懶的態度。Menu 設計簡潔有意思,菜名鬼馬,如陀地西多、會溶既流沙包、123豬手等,讓人充滿期待!貪心的我選了「乜都有 All Day Baofast」$118包括有大菇、腸仔、炒蛋、芝士、番茄、煙肉、茄汁焗豆、牛油果、沙律菜,十分豐富。毫不吝嗇以原個牛油果厚切成片;炒蛋嫩滑;麵包烘得酥脆,與半溶芝士同吃甚是滋味;值得一讚的還有肉類,平日吃all day breakfast 最怕是又鹹又油的煙肉,這裡選用厚片煙肉,肉多肥膏少,香口不太油膩,正合我心意😋美中不足是價錢不包括餐飲,另加了$40 要杯Butterscotch latte,豐富美食及店員友善的服務,讓我渡過一個美好的週末。

乜都有  All  Day  Baofast
butterscotch latte
乜都有  All  Day  Baofast
2018-08-19 144 瀏覽
最近愛上食早午餐同afternoon tea相機食先😋影左相放上來開心share去到門口有種台式cafe感覺入去睇價錢都唔平 不過唔洗加一服務費據聞咖啡唔好飲 就點左green tea latte ($40)同 chocolate ($40)唔洗飲咖啡都有拉花 本寶寶表示相機很滿意餐廳有意粉set 但佢叫包販子 我就食包啦青咖喱軟殼蟹包 (好似$68)薯條(好似$38)all day breakfast 乜都有 (好似$118)其實二人食完個薯條同all day breakfast 已經飽 不過個包都好好食 整體所有野都好食 推薦去試下 同朋友去坐下飲杯野咁 係貴左少少 不過weekend 慢減活下都ok
最近愛上食早午餐同afternoon tea
相機食先😋影左相放上來開心share

去到門口有種台式cafe感覺

入去睇價錢都唔平 不過唔洗加一服務費
唔洗飲咖啡都有拉花 本寶寶表示相機很滿意

餐廳有意粉set 但佢叫包販子 我就食包啦

青咖喱軟殼蟹包 (好似$68)

薯條(好似$38)

2018-08-18
15 分鐘 (堂食)
2018-08-17 124 瀏覽
咁岩同同事係附近做完野,而同事又識得呢間店即老闆,當然要去試下啦!聽講話星期六日要排隊,我地星期三去,唔駛排,真係好幸福啊!舖頭既裝飾好有台灣既感覺,不過實在太肚餓,唔記得左影相整體環境好舒服我地坐4人檯,好岩傾計都係個句,食物質素先係最重要既先黎左2碟薯條,好香脆,新鮮炸起,好好味!加上我地勁肚餓,好快就清哂lu!我地4個人叫左4個set!最後由餓鬼變飽鬼 最大那碟係all day breakfast ,塊芝士多士好好味! 重點係牛油果,真係超級超級超級(重點講3次) 香同甜! 真係令我回味左好耐! 蛋亦都炒得好香好滑!超正!重點係lunch七十令蚊連飲品,好抵呀!然後上面仲有3個包!好似一樣咁,其實款款既口感同層次都唔同! 呢到既burger最出名!我地叫左片皮鴨,咕嚕雞同青咖哩軟殻蟹!因為我地想食哂咁多隻味,所以切得好辛苦咁!佢係無得幫切架,我地估,因為切開會影響美感!上面個3款包,我最like係咕嚕雞,因為真係估佢唔到!本身想像唔到咕嚕雞點樣變成burger呢,但最後又真係勁夾wor!酸酸甜甜好好味!每款既包都好軟熟,聽我朋友講d包係親手整架,真係好正呀!呢杯coffee我都好
咁岩同同事係附近做完野,
而同事又識得呢間店即老闆,
當然要去試下啦!
聽講話星期六日要排隊,
我地星期三去,唔駛排,真係好幸福啊!

舖頭既裝飾好有台灣既感覺,
不過實在太肚餓,唔記得左影相
整體環境好舒服
我地坐4人檯,好岩傾計

都係個句,食物質素先係最重要既

我地4個人叫左4個set!最後由餓鬼變飽鬼
重點係lunch七十令蚊連飲品,好抵呀!

呢杯coffee我都好鍾意,名叫dirty,整出黎又好似真係幾dirty,哈哈!但係咖啡味好純,係好香滑,奶味唔會太重,又唔會話好苦,真係好好飲!

Overall,真係好正!可惜我掛住食同吹水,影唔夠相!不過我一定會帶埋老公再去食架
特別感謝老闆因爲係朋友介紹既關係,比左個9折
2018-08-15
  • 咕嚕雞
2018-08-16 101 瀏覽
假期到店內試食,門外就見到有自家名牌產品在售賣,主要都係有肥肚男孩👦🏻。店內下午沒有套餐賣,散叫左幾樣野,有咕嚕包😝、炸薯條🍟、咖啡可樂和咖哩薯仔海鮮配多士。咕嚕包包皮經過烹調處理,口感香脆。仲有燒過/烤過菠蘿🍍,多汁,但有少許焦。中間有大塊肉,幾嫩。整體味道都係夾!炸薯條玩蒜蓉醬薯條長又多👍🏻,唯太多鹽。 蒜蓉醬有點咸,但食落都ok,但都係番茄醬較適合我。店員也很樂意幫我地倒番茄醬。咖哩薯仔海鮮配多士超出預期多的薯仔,可能怕客人唔夠飽😂!多士食落感覺好鬆軟☺️ 咖哩唔會太辣,適中好滋味!咖啡可樂

咕嚕包

炸薯條玩蒜蓉醬

咖哩薯仔海鮮配多士

咖啡可樂
2018-08-02 99 瀏覽
其實呢到係我係香港最愛既咖啡店!佢每一個時期都有新配搭既野食同甜品~ 而呢到既咖啡真係好岩我口味!一開始講一講呢個必點既炸薯條,每次都係新鮮炸起既幼身薯條,香脆既口感加上佢特製既蒜蓉醬真係好好食!唔好睇佢好似好少咁,其實多過兩包老麥大薯條呀!👍🏻呢個係期間限定既happy share~ 其實係一個自家製紅棗桂圓雪糕同麵包布甸! 因為佢布甸吸晒紅棗桂圓汁,食落味道幾新鮮~ 突出黎既麵包焗到脆卜卜~搣出黎點雪糕好好食!成個甜唔做到外脆內軟同凍熱交替既感覺!最後當然係呢到最正既咖啡!我同女朋友都係最愛呢兩款,佢地分別係Butterscotch Latte同 Espresso Macchiato~ 佢本身咖啡豆酸味幾突出,加上好香滑既奶泡,每次飲完個口腔都充滿香味!總結呢到雖然位置比較偏,但就係咁令佢好有市區中既一個寧靜空間!加上好飲既咖啡同好多新奇配搭既包類同甜品,令我每次黎到都有新鮮感!
炸薯條配蒜蓉醬
Happy  Share
Espresso  Macchiato  and  Butterscotch  Latte

炸薯條配蒜蓉醬
Happy  Share