2016-09-11
呢間係聽我為食朋友推介嘅,話又平又好食,咪揸車去食試下。地方都吾算難搵,泊出面路邊就得好方便。入到去,已經成間店都好香麻辣香,引到口水都流,兩人嗌左兩送,兩飯,兩野飲,都,飽到死,食吾晒,最後二百都吾洗,平丫!雖然價錢平,但食物質素都好高嫁,我嗌左麻婆豆腐同左宗唐雞。吾洗好耐就上麻婆豆腐,正到暈,見到外表已好吸引,仲要好大碟,食落好香好麻但吾算好辣,岩晒我,豆腐好滑,加上少少葱花,一食食到辣油豆腐同葱花超級惹味,我同朋友都話呢碟一碟食到一大碗飯,送飯一流。再嚟嘅雞,其實落單前吾知咩叫左宗唐雞,只係嗌左豆腐想嗌返份肉咪食下雞,原來甜甜地辣辣地,好開胃,雞炸過再加上醬,炒埋辣椒,熱辣辣,又係勁大份,好好食,但最後都係食吾晒,大食嘅我地都要認輸了。呢間真冇介紹錯,平靚正,喜歡麻辣朋友可以去食下。
入到去,已經成間店都好香麻辣香,引到口水都流,兩人嗌左兩送,兩飯,兩野飲,都,飽到死,食吾晒,最後二百都吾洗,平丫! 雖然價錢平,但食物質素都好高嫁,我嗌左麻婆豆腐同左宗唐雞。吾洗好耐就上麻婆豆腐,正到暈,見到外表已好吸引,仲要好大碟,食落好香好麻但吾算好辣,岩晒我,豆腐好滑,加上少少葱花,一食食到辣油豆腐同葱花超級惹味,我同朋友都話呢碟一碟食到一大碗飯,送飯一流。 再嚟嘅雞,其實落單前吾知咩叫左宗唐雞,只係嗌左豆腐想嗌返份肉咪食下雞,原來甜甜地辣辣地,好開胃,雞炸過再加上醬,炒埋辣椒,熱辣辣,又係勁大份,好好食,但最後都係食吾晒,大食嘅我地都要認輸了。 呢間真冇介紹錯,平靚正,喜歡麻辣朋友可以去食下。