2019-01-21 854 瀏覽
年年生日都係食西餐,今年搞搞新意思,黎銅鑼灣時代廣場附近嘅「千賀水產の鮮鍋道場」食火鍋打邊爐,地方企理而且座得舒服,食物種類多!一坐低店員就會端上安人頭計算嘅食物例如海鮮盛合、五品刺身等等。海鮮盛合嘅海鮮大大隻望落吸引,食落都新鮮刺身質素屬中上,大蝦尤其鮮甜多膏!如果可以無限追加就好啦,中意海鮮嘅人實好開心。唔夠飽的話就可以無限追加某啲打邊爐配料,大胃王都會滿足。或者出去自助吧拎。仲有頭盤、熟食同甜品,十足自助餐嘅形式,想要咩就有咩!湯底揀左冬瓜白雞湯,唔會太濃或者太淡。呢度係銅鑼灣黎講價錢十分相宜,食物質素唔錯,難怪7點左右已經好滿座,想食嘅朋友記得訂位喇!

唔夠飽的話就可以無限追加某啲打邊爐配料,大胃王都會滿足。

湯底揀左冬瓜白雞湯,唔會太濃或者太淡。

2019-01-18 732 瀏覽
剛打電話訂座。星期五一定旺,都估可能冇位,心諗碰吓運氣。問:請問今晚三位仲有冇位?答:暫時冇。問:暫時即係。。。答:冇。都唔好講咩語氣喇,請問講句完整句子有幾難呢?
剛打電話訂座。星期五一定旺,都估可能冇位,心諗碰吓運氣。

問:請問今晚三位仲有冇位?
答:暫時冇。
問:暫時即係。。。
答:冇。

都唔好講咩語氣喇,請問講句完整句子有幾難呢?

2019-01-01 1627 瀏覽
這間位於銅鑼湾食店開業一年多,東西有點舊,但環境舒適度錯,海鲜類好新鲜,牛肉片及羊肉片也不錯,價格也合理,周一至周四太约三百元,鱼生就一般般,整體來說也可以接受,但沒有啤酒,也沒有糖水或甜品,但熱盤也有多種選擇。值得推介给各巴打!
2018-12-23 6597 瀏覽
天氣涼涼地,就諗起打邊爐啦。。花膠湯底。龍蝦🦞湯底。聽個名,就好吸引。。所以今晚就試下呢間千賀打邊爐。。餐廳係酒店入面咖,搭𨋢上去就到啦。。我地一早就訂左枱。8個人。餐廳安排左一個類似卡位包廂既位置俾我地有自己一個小角落。入到去餐廳既感覺都覺得幾迫。一入門口左右兩邊都係座位,中間就係自助餐區。食物方面有熱盤,飲品,甜品。水果。火鍋料。湯。沙律。炸物。。。醬料區飲品:有一大個雪櫃 入面有茶類,汽水🥤,菊花茶,檸檬茶,楊協成飲品,選擇都好多。仲有咖啡機,熱檸茶。奶茶☕️甜品連水果🥭:有豆腐花,自家製小蛋糕。西瓜🍉,菠蘿🍍。。。熱盤:炒蟹。炒時菜,炒蜆,蒸魚。。。仲有羊腩煲添。而且款式會食完果盤就有新款!炸物:有炸榴連波波,呢個好好食!夠香!我見到一次咋,仲見到有個叔叔一次夾左3分2盤。好彩我仲夾到3粒之後就無再見到出過。所以見到一定要夾!炸物仲有雞軟骨,薯條🍟,春卷等 。。火鍋料:大魚蛋。芝士丸。龍蝦丸,又有菜,茹類。。。都可以拎湯:有個魚肚羹湯好好飲,我飲左3碗介紹完自助bar食物,甘係坐位入面有個list一樣可以任點既豬牛羊雞蜆蝦等等。。火鍋湯底好多選擇!另外會附送刺身拼盤,海鮮拼盤!牧
天氣涼涼地,就諗起打邊爐啦。。

醬料區

甜品連水果🥭:有豆腐花,自家製小蛋糕。西瓜🍉,菠蘿🍍。。。

火鍋料:大魚蛋。芝士丸。龍蝦丸,又有菜,茹類。。。都可以拎

湯:有個魚肚羹湯好好飲,我飲左3碗

另外會附送刺身拼盤,
海鮮拼盤!
牧丹蝦好大隻!鮑魚都好好食!呢啲拼盤係跟人頭,無得加咖!只有火鍋料任加!

呢度6點可以食到11點,5個鐘食到捧住個肚走。所以一大班人吹水都幾開心咖!食物質素又吾差,種類都算多。只係環境有少小迫。大致上幾好

2018-12-09
慶祝紀念
生日
2018-12-16 1457 瀏覽
好耐之前已經想試下呢間酒店式火鍋放題,加上佢成日都有團購,見到400蚊樓下有得打邊爐,又有自助食物,仲可以比你食足六個鐘,好似好抵食咁,滿足我多個願望,所以就買左黎試一試。 呢度要提早Book,因為試過WALK-IN無位夜晚好full~自助Bar野食都算多款式,但係全部都唔係d咩貴野,菜式好普通。每位都會送上海鮮拼盤、刺身拼盤、同埋一碟靚牛,呢d都係一次性,無得Encore既。海鮮同刺身都算新鮮和鮮甜,而牛肉既牛味都幾濃,口感不錯。 整體黎講,只能說期望愈大失望愈大,食物雖然多,但款式不吸引,味道也非常一般。服務態度更是奇奇怪怪,有個阿姐坐我旁邊落單,我都係第一次見服務員坐係度落單,跌晒眼鏡,仲要唔係好識字,搞左勁耐⋯無下次。

呢度要提早Book,因為試過WALK-IN無位
夜晚好full~

無下次。
2018-11-29 1857 瀏覽
今天晚上跟舊公司同事敘舊,佢哋好窩心一早就訂左呢間出名食冇限時火鍋放題嘅餐廳。我哋一行四個人準時七點鐘到達,店方亦都好有效率咁準時安排我哋入座。揀湯底先,種類亦都好多。最後我哋揀咗黑蒜油豬骨鍋。跟餐嘅呢就有五樣野,同埋唔可以refill。上菜啦上菜啦,嘩見到個蜆同埋啲蝦仲郁㗎,好生猛原來如果唔係經團購買飛係無啤酒任飲嘅,不過唔緊要佢哋都有提供自費嘅酒類。仲有買二送一優惠添!我哋四個人大大話話都食咗三個鐘,最後店員上埋甜品俾我哋,係一眼好細好的骰嘅燕窩甜品

揀湯底先,種類亦都好多。
最後我哋揀咗黑蒜油豬骨鍋。

跟餐嘅呢就有五樣野,同埋唔可以refill。
上菜啦上菜啦,嘩見到個蜆同埋啲蝦仲郁㗎,好生猛

2018-11-25 2286 瀏覽
Facebook見到個慶祝一週年優惠,午市推出$68,任飲任食。所以星期日走咗去試試。星期六日要加$10元。(一小時任食)食物方面其實唔係太多,但好飽,比較多係冷盤類。炸物方面,多種類,有炸蝦丶有蟹鉗丶炸魚皮丶炸芝士春捲丶炸榴槤等。不過最好食,係炸榴槤,因為內熱又香外脆,另外一提,炸蝦同蟹肉都幾多,唔係只得炸粉嘅炸物冷盤方面:有青口,海草,胡麻醬手撕雞,凍🦐,個胡麻醬手撕雞,好正,好入味!熱食方面:咖喱魷魚🦑,咖喱青口好重咖喱青,而且青口好大隻多肉,魷魚好爽口。另外,仲有隻魚,肉質鮮味,完全唔腥雪糕方面:普通嘅雪糕,沒有太多期待總括:$78加一星期六日食都叫抵

食物方面其實唔係太多,但好飽,比較多係冷盤類。

雪糕方面:普通嘅雪糕,沒有太多期待

總括:$78加一星期六日食都叫抵

2018-11-25
炸物
  • 炸魚皮
2018-11-15 8078 瀏覽
適逢家人生日,見到呢到可以6小時任食放題,仲會有生日優惠(生日星有85折同同座有95折),當然要試下🍴不過就較為失望首先會上左個刺身拼盤,以下係8人份量,除三文魚同象拔蚌,每樣都係8塊三文魚肥美厚身👍象拔蚌爽口鮮甜👍鮑片鮮味👍希靈魚爽脆👍甜蝦肥美但會有沙同唔太新鮮👎湯底幾清同鮮味,不過雞味不濃,入邊都會有7-8舊雞因為生日可以免費升級花膠雞湯或龍蝦湯,不過需要比加一費$8p.s.一枱入邊即使有10個人有2個生日都只會升級一個湯底,但本人打黎book枱個陣話可以兩個,坐底後落單個員工堅持話只有一個,失望之一之後就會上個海鮮拼盤for打邊爐海蝦鮑魚都爽口彈牙👍生蠔肥美👍聖子同大蜆食落鮮甜不過有沙👎脆鯇魚不太爽口👎仲會有碟安格斯牛小排,牛肉濃郁,切得幾薄所以淥幾秒就食得👍但呢個冇得enore可以任叫以下配料打邊爐👇👇叫左芝士魚皮餃, 上海水餃同蟹棒試下,不過冇特別,魚皮餃食唔到有芝士味,而水餃皮較厚出邊仲會有其他丸類, 瓜菜類同麵類可以打邊爐除左打邊爐,出邊仲會有凍盤, 沙律, 熱葷食,款式種類都幾多👍凍盤-沙律款式都幾多且新鮮,可以開胃一下仲有壽司,個火灸三文魚幾肥美👍不過個飯就較硬👎仲會

湯底幾清同鮮味,不過雞味不濃,入邊都會有7-8舊雞
因為生日可以免費升級花膠雞湯或龍蝦湯,不過需要比加一費$8

之後就會上個海鮮拼盤for打邊爐

可以任叫以下配料打邊爐👇👇

出邊仲會有其他丸類, 瓜菜類同麵類可以打邊爐

凍盤-沙律款式都幾多且新鮮,可以開胃一下
仲有壽司,個火灸三文魚幾肥美👍不過個飯就較硬👎
仲會有小食-螺肉, 泡椒鳳爪, 手撕雞, 辣芽菜,都幾凍同入味

仲有熱葷都幾唔錯,熱葷有日式炸物, 蘿白炆牛腩, 麻辣雞, 蒸魚, 豉椒蜆, 炆鵝掌
不過本人就中意個薑蔥蟹,炒得幾香,肉質鮮味,仲會有好多膏😋
不過可惜每款熱葷都只會出一次,見到就記得要即刻拎喇
日式炸物--炸雞翼, 炸三文魚, 餃子都唔錯,不過就refill得少所以會凍左

飲品款式都幾多,汽水, 盒裝茶, 自家製涼茶都可以任拎
p.s. 記得留意會有個團購雪櫃唔會亂拎
本人坐係團購雪櫃既附近, 好奇地就問下員工, 個員工話都可以隨便拎, 咁就拎左幾罐黎飲, 點知另一員工見到枱面d罐就即刻話我地做乜自己拎😒解釋完一輪叫埋個經理就算完左咁, 但點知過一陣又有另一個員工過黎又問呢件事😒食餐飯都食到唔安樂

食到10點到就會有員工派甜品--燕窩(好似係?)
味道唔太甜,不過好大陣薑味,本人就覺得麻麻地

總括黎講:
食物款式多但質素一般,不過員工服務同態度都好難令人再回頭

🍳🍴味道: 6/10
👩👨服務: 1/10
🏠💺環境: 6/10
💰💸抵食: 4/10

總消費: $2,432 (8人)
慶祝紀念
生日
呢間千賀之前已經有同事介紹俾我,今次終於book 到枱試下!起時代廣場後面,地點好方便!一坐低,職員介紹完之後就叫我地可以選擇湯底先,選擇完可以出去出面攞熟食同配菜,唔怕餓親!我地選擇左鴛鴦鍋,沙茶擔擔鍋同冬瓜雞白鍋叫完湯底,職員好快就送上海鮮、刺身、安格斯牛小排、雙目海鮮滑同醬爆手打薑汁貢丸旬之海鮮盛合海鮮新鮮,款式都多,蟶子同蜆好大粒,雖然跟人頭免費送,不過質素都好好如果想再食,就要加錢啦象拔蚌五品刺身盛五款刺身,蝦係大隻既!除左希靈魚,另外四款我都有食,新鮮既!三文魚係腩位,夠肥美!份量都足夠,唔會全部都得一塊!每樣野都有,可以試多好多野!極上安格斯牛小排、雙目海鮮滑同醬爆手打薑汁貢丸極上安格斯牛小排肉味多,牛肉又夠滑墨魚滑幾特別,爽口彈牙爆手打薑汁貢丸:呢個食要小心,真係會爆汁!我又未試過呢款丸,同平時既醬爆丸唔同,幾得意菜既選擇都幾多沙律吧都有!呢度嘅熟食比一般火鍋放題多,而且熟食都多海鮮,味道唔錯前菜冷盤炸物!會定期換菜式飲品要俾個like !!!真係好多款仲有自制菊花蜜,好飲,清熱潤喉火鍋調味區呢間火鍋勝在款式多,海鮮刺身雖然唔係任食,不過可以試完啱再加錢叫,起碼可以試到

起時代廣場後面,地點好方便!

我地選擇左鴛鴦鍋,沙茶擔擔鍋同冬瓜雞白鍋

叫完湯底,職員好快就送上海鮮、刺身
安格斯牛小排、雙目海鮮滑同醬爆手打薑汁貢丸

旬之海鮮盛合
海鮮新鮮,款式都多,蟶子同蜆好大粒,
雖然跟人頭免費送,不過質素都好好
如果想再食,就要加錢啦

象拔蚌五品刺身
每樣野都有,可以試多好多野!

極上安格斯牛小排、雙目海鮮滑同醬爆手打薑汁貢丸
極上安格斯牛小排肉味多,牛肉又夠滑
墨魚滑幾特別,爽口彈牙

菜既選擇都幾多

沙律吧都有!

呢度嘅熟食比一般火鍋放題多,而且熟食都多海鮮,味道唔錯

前菜冷盤
炸物!會定期換菜式

飲品要俾個like !!!真係好多款
仲有自制菊花蜜,好飲,清熱潤喉

火鍋調味區
呢間火鍋勝在款式多,海鮮刺身雖然唔係任食,不過可以試完啱再加錢叫,起碼可以試到好多野食!熟食既質素唔錯,我地就算無加錢,都已經食到好滿足!最重要係佢無限時,可以坐低傾吓計,唔洗食到好趕!
  • 極上安格斯牛小排
  • 象拔蚌五品刺身盛
  • 海鮮盛合
2018-11-13 783 瀏覽
在OpenRice 找隔天的日式放題,看到放題6小時火鍋,問了一下朋友,他們都説good. 趕快訂了位但生日要三日前訂所以也無所謂訂位但只有5:30至7:30的檔期,無奈也要了但後補6小時之檔期。沒多久有來電説可享6小時放題,ver good. 5:30到達,即上四位上第一波食品,very very good. 刺身很新鮮,蚌,蜆,蝦,牛都非常好,追加了牛肉四次,都很有水準。下次一定多叫朋友來開大餐。👍🏻👍🏻👍🏻
2018-11-13 981 瀏覽
沒見多年的同事,竟然相約今晚見面,四個人咁耐冇見都想揾個好地方坐吓傾吓計,其中有人問打邊爐有冇好介紹,我便建議呢度,我三月時嚟過,因為冇限時所以覺得好適合……因為星期四及四位有一位半價關係,所以今次折咗每人268元,都算ok啦………首先湯底我哋揀咗菇菌拼皮蛋芫茜湯底,先嚟刺身拼盤,都幾新鮮,我哋又攞咗啲熱葷食咗先,之後來一客每人一隻鮑魚、蝦、魚、蠔,就開始淥嘢食,都係新鮮,佢哋話啲肥牛都吾錯……整體上,服務ok,我哋因為個皮蛋黐底搞到“燶“味,好難再整啲嘢食落去,於是呢度好好人免費幫我哋換過個淨一款湯底的鍋食物方面,海鮮類新鮮,其他的都ok,其實食完佢個刺身拼盤及海鮮都已飽咗大半,我地都冇乜再order第二轉任食嘅食物了……因為我哋request咗坐卡位,所以都坐得舒服……

海鮮拼盤

刺身
2018-10-25
海鮮拼盤
刺身
既抵食又豐富的日式&火鍋放題@千賀水產 趁天氣涼涼地就和媽媽去食火鍋,兩個人散點真係好唔化萛,又貴又難點叫野食,食放題就最好FEEL 平平地既放題有好多,好食又平都有!但帶住呀媽,點都要有番咁上下衛生又舒服,價錢太貴也唔OK,搵到好耐終於搵到呢間新開的千賀水產 千賀水產位於TIMES後面的智選假日酒店3樓, 雖然是酒店,但餐廳其實也很CASUAL 的,不需要特別''著靚D''!最重要係夠乾淨,坐得舒服嗎 座位都以卡位為主,裝潢是工業風很有特式,好有空間感 一坐下就先點湯底,特選湯底包括:日式壽喜鍋、血池地獄麻辣鍋、沙茶擔擔鍋、黑蒜豬骨鍋、溫野菜番茄鍋等。有些要加錢外大部份都不用加! 店員推介我們點上這個皇牌冬瓜雞白湯,味道已經好夠味,湯底入面都有雞件,湯底會愈煲愈鮮 放題區~ 熱食,生料一應俱全 飲料都有好幾個大櫃! 凍的熱的,有氣無氣什麼都有 熱食首推枝竹羊腩煲!真係好正呀!也是回本之選,依家食個有質素的羊腩煲真的一點也不便宜,這裡一大煲給你食,而且好嫩滑,每一件都是連骨的靚肉,一點也不羶 熱食非常有質素! 薑葱炒蟹和蜜汁排骨真係VERY NICE 夠熱又
既抵食又豐富的日式&火鍋放題@千賀水產

千賀水產位於TIMES後面的智選假日酒店3樓,

座位都以卡位為主,裝潢是工業風很有特式,好有空間感

放題區~

熱食,生料一應俱全

飲料都有好幾個大櫃!

凍的熱的,有氣無氣什麼都有

熱食非常有質素! 薑葱炒蟹和蜜汁排骨真係VERY NICE
夠熱又足料!

炸物也好多款式

不一會店員就為我們送上刺身拼盤
象拔蚌刺身、7吋大赤蝦、即切三文魚希靈魚等,份量超大方

我最喜歡就是三文魚,甘香而且好肥美,切得厚厚的,口感非常好

混醬區

限定的極上手切安格斯牛頸脊,

涮兩下就可以食了,肉質嫩滑又重肉味!食完之後還可以點上
頂級手切牛小排、極上榖飼肥牛、黑豚肉和羊卷肉等無限追加

手打丸也很出色,墨魚滑好有彈性又有粒粒墨魚肉

限定的海鮮拚盤
鮮活鮑魚、白蜆、半殻大扇貝、馬刀貝、象拔蚌、新鮮海蝦及脆肉鯇魚腩

鮮活鮑魚好腍,涮熟了也沒有改變其大小,而新鮮海蝦足足一只碟那麼大只

其實單食限定食物已經好飽,自助生料區那邊我們食得最多就是菜蔬,
都好新鮮又多款

甜品自助區那邊有任食雪糕櫃,大量明治脆皮條、韓國雪條,榴槤雪糕。。。

食到這刻已經好飽了,食了一枝美味的韓國朱古力雪條為這餐畫上完美的句號

埋單時店員為我們送上限定的燕窩糖水,味道不會太甜,椰子味好香濃,感覺好滋潤

埋單計一個人不用$300,媽媽和我都好滿意
2018-10-31 1344 瀏覽
來了千賀水產鮮鍋道場去一次滿足幾個願望座位寬敞舒適怒吃刺身火鍋自助餐在等湯底時,先出去走一走外邊有沙拉吧,熟食,壽司,湯,甜品,火鍋配料等,就基本上完全是一個buffet飲品選擇也很多,罐類,紙包,汽水機,應有盡有熟食好像一直會換,好幾次經過都發現換了別種食物刺身先端上來,份量是按人數的,非常新鮮肥美,厚度滿意,比外邊放題店的質素好湯底我們選了黑蒜豬骨,材料挺多,一整件豬骨,還有香濃的黑蒜,作為湯底,基本上食物吸味後完全不用沾醬油也很美味火鍋會送上一個海鮮拼盤,青口,生蠔,鮑魚等,這些值回票價。生蠔都超大顆,而蜆體形雖小,卻很鮮甜,蝦肉亦非常彈牙熟食質素也不錯,吃過薯餅,咕嚕肉,串燒很喜歡那個安格斯牛小排,油脂雪花分佈得平均,牛味很濃,不”鞋”口另外那個爆醬貢丸也是一個小驚喜內含薑汁,咬下去挺有趣的,意想不到的合襯除了以上之外,火鍋食品也是無限的添加,有肥牛,羊,丸類等300元一個人,跟任食火鍋/放題店相若,但這裡卻可以全部一次過吃到,而且時間超長,足夠消化完了再瘋狂吃,而且種類凡多,絕對滿足到我
來了千賀水產鮮鍋道場去一次滿足幾個願望

座位寬敞舒適
怒吃刺身火鍋自助餐
在等湯底時,先出去走一走

外邊有沙拉吧,熟食,壽司,湯,甜品火鍋配料等,就基本上完全是一個buffet
飲品選擇也很多,罐類,紙包,汽水機,應有盡有
熟食好像一直會換,好幾次經過都發現換了別種食物

熟食質素也不錯,吃過薯餅,咕嚕肉,串燒

另外那個爆醬貢丸也是一個小驚喜
內含薑汁,咬下去挺有趣的,意想不到的合襯
除了以上之外,火鍋食品也是無限的添加,有肥牛,羊,丸類等

2018-10-25
  • 象拔蚌五品刺身盛
  • 極上安格斯牛小排
  • 海鮮拼盤
2018-10-27 1148 瀏覽
好耐無食放題所以未放工已經係度搵今晚去邊食好。揀揀下就睇中左呢間!一入黎就梗係睇下有咩好食先,見到有新鮮魚生,即叫師父即整。仲要有勁多勁大既飲品櫃,再加雪榚!一黎到當然即點一份魚生啦!大大碗又,魚生又肥美,仲有冰係底保持新鮮!留意番一黎就會送番個海鮮比番你個火鍋架,我地最鐘意就係隻蝦,夠鮮夠大隻,蝦唔靚係會好梅好林架,但呢度就係實我地係公司已經食左少少野,所以我地只係叫左肥牛,同埋少少丸,仲有墨魚滑。不過魚生同新鮮既海鮮已經好夠,下次會再食多d

2018-09-11
  • 海鮮盛合
  • 海鮮拼盤
  • 刺身
千賀水產の鮮鍋道場-高質火鍋放題夜一進門面,是紅色霓虹燈的招牌,閃閃發亮非常地道水產市場的感覺;一進內後,一條長長的走廊擺放著各式各樣的食物,加上周邊牆身掛著林林種種的鐵牌、招牌,而每場桌子都有緩緩嘅蒸氣火鍋、海鮮和刺身,令整個場所更具一個水產市集、道場的感覺。波士頓龍蝦鍋大大只的波士頓龍蝦,湯底夠鮮,龍蝦淡淡肉。旬-海鮮盛合海量海鮮組合,有聖子、海蝦、青口、蜆和鮑魚,配上龍蝦湯底,鮮味更出。象拔蚌五味刺身盛千賀水產怎少不了刺身,大大只牡丹蝦、三文魚、鮑片和象拔蚌,冰凍新鮮。極上安格斯牛小排油脂分布非常平均、雪花靚的牛小排,肉質結實、肉味濃郁、肉汁滿溢。雙目海鮮滑、醬爆手打姜汁貢丸墨魚滑和鯪魚滑任君選擇,醬爆丸必試,一咬開時肉丸汁爆開,濃濃的姜汁味充斥口腔。美國谷飼肥牛片、美國谷飼黑豚肉片除牛小排外,還有無限添加的肥牛片和黑豚肉片,水準一樣的好。火鍋配料區多款火鍋丸類、配菜提供。熟食區熟食亦不馬虎,多國選擇,煎烤蒸煮,甜酸苦辣樣樣齊。壽司區壽司、卷物、日式小食區。沙律吧自選沙律吧,在等待火鍋爐滾起時,開胃菜之選。飲料、甜品櫃包羅萬有的飲料櫃,甜品橫亦提供一定量的雪糕、雪條什至吱吱冰解解

千賀水產の鮮鍋道場-高質火鍋放題

波士頓龍蝦鍋
大大只的波士頓龍蝦,湯底夠鮮,龍蝦淡淡肉。

旬-海鮮盛合

象拔蚌五味刺身

極上安格斯牛小排

雙目海鮮滑、醬爆手打姜汁貢丸

美國谷飼肥牛片、美國谷飼黑豚肉片
除牛小排外,還有無限添加的肥牛片和黑豚肉片,水準一樣的好。

火鍋配料區
多款火鍋丸類、配菜提供。

熟食區
熟食亦不馬虎,多國選擇,煎烤蒸煮,甜酸苦辣樣樣齊。

壽司
壽司、卷物、日式小食區。

沙律吧
自選沙律吧,在等待火鍋爐滾起時,開胃菜之選。

飲料、甜品
包羅萬有的飲料櫃,甜品橫亦提供一定量的雪糕、雪條什至吱吱冰解解膩。