昨晚都在創興搵野食,今天星期三試新野來這間,3位8:30PM,算快等佐一陣有位,地方闊落舒適,有兩部投射電視睇。飲品冇啤酒(清酒要另外計錢買),除汽水外,有菜蜜和麥茶(冷熱)。先Order刺身,三文魚(肥美厚肉),冇甜蝦(),只有虎蝦(),劍魚(好咸),榮螺片(冇味),八爪魚(咸),冇鮑片和元貝。整理麻麻新鮮。爐端燒,羊架(OK,order2次,可惜燶佐d),海老串(等齊人先有,肉質麻麻),燒魚骨腩(推介),汁燒牛肋骨(order3條得1條出現,又漏單),牛柳車厘茄串(寫佐紙2次都冇出現),燒菠蘿(多汁Ok),其他一般。Order過雜茵牛肉鍋(一般),海鮮粥和凍烏冬(OK)。雖然甜品都係少,只有綠茶,芝麻和紅豆,勝在唔係杯上,而係一球球碗上。坦白相比價錢和食物款式,我認為唔值。
先Order刺身,三文魚(肥美厚肉),冇甜蝦(
),只有虎蝦(
。整理麻麻新鮮。
Order過雜茵牛肉鍋(一般),海鮮粥和凍烏冬(OK)。
坦白相比價錢和食物款式,我認為唔值。

題外話/補充資料: 即使食碟堆到成檯滿,都冇待應肯自覺清理,似乎人手不足,漏單同樣嚴重。
2013-08-28
2013-08-29 6602 瀏覽
是晚星期二約左四個朋友到旺角食野, 朋友只係話想食放題, 由我決定地方。咁我梗係揀返D之前食過, 印過唔差嘅地方食啦. 咁我記得呢間之前食過, 中規中矩啦, 起碼記得坐得都舒服丫.咁我晏晝2點左右打電話訂位啦, 好搞笑, 打通之後, 好明顯聽到有轉駁線嘅聲, 之後就聽到有人講: 『而家線路繁忙, 如果要訂檯就留低姓名同聯絡電話, 會有人覆你。』咁個刻我以為電話錄音, 所以係度等”DO”一聲後諗住錄低口訊, 點知……………有人講:「喂喂」…原來係真人黎..唔係錄音. …好瘀…..咁留左之後大約4點幾就有電話覆返訂檯喇。咁我訂左8點個時段啦, 個職員話留檯10分鐘..好, 咁大約7點10左右上到去, 門口姐姐話可以入去坐低先, 個場都好FULL, 雖然係平日。 咁環境都OK嘅, 差唔多全少都係卡位, 可以坐得舒服, 卡位個隔屏又夠高, 可以傾計得有私隱D, GOOD~!咁係食物方面, 都算有好多選擇, 一般刺身壽司都有,熱食炸物個D都有。咁係落單之後, 刺身勁快到, 都叫執得好齊, 刺身都新鮮好食。 炸物方面, 芝士年糕同炸香蕉好好食, 好脆~! 燒嘅食物方面, 燒菠羅同粟米都好好食..但

刺身
咁係落單之後, 刺身勁快到, 都叫執得好齊, 刺身都新鮮好食。 炸物方面, 芝士年糕同炸香蕉好好食, 好脆~! 燒嘅食物方面, 燒菠羅同粟米都好好食..但係…要等好耐..同入一次漏一次…所以…一般啦,... 熱食方面, 都有清淡嘅菜鍋, 幾好~! 豬骨湯烏冬, 冇豬骨味, 好淡… 飲品方面, 熱菜蜜幾好飲, 唔係太甜, 好飲, 飲左起碼4杯. 甜品方面, 綠茶雪糕好食, 唔太甜, 綠茶味夠濃, 唔錯.
炸物
刺身
總括黎講, 每人為返204一位, 食物都算叫ok, 起碼唔係剔左唔黎, 我地叫刺身頭個2次叫完之後都係冇章紅魚, 開頭都諗會唔會係因為貴d所以冇得食, 咁就直頭落一張單15件章紅魚刺身, 最終都有返, 咁都算係咁啦, 當佢執漏啦.
唔滿意就係飲品黎得慢, 燒物又係等勁耐…起碼等20分鐘以上, 另外就係執野好慢, 次次成檯吉碟要叫人先有人黎執, 如果可以主動d執就會更好啦. 另外可能因為我坐得近門口個邊, 好鬼死熱..邊食邊出汗…可能我熱底啦…我行去廁所個邊反而感受到d冷氣.. 計落都食過好多間餐廳嘅放題, 呢間都算ok嘅. 唔可以話好突出, 但都未至於會失望啦.
2013-08-20
炸物
2013-08-08 4697 瀏覽
一行四人,去食放題!因為媽咪生日,佢鍾意食日本野,所以去食放題啦!我地訂左枱通通6:00,但是塞車遲左小小,要八點走人,有d趕但冇辦法,所以我地一坐低就寫多少少啦!但是等左30分鐘先有刺身到,熟食就好快到wo,但是熟食牛柳啦一d都唔熱,仲有d蘇,燒羊鞍都算ok,芝士年糕可以講係最差,完全未熟,食落去成口都係粉,刺身普普通通,係個虎虾叫ok d!最後我們叫多一轉刺身等左好耐都未到,叫個侍應幫我跟一跟,個侍應仲要黑我面囉!咩事呀佢!二百蚊連加一,仲要睇你面色!之後可以唔來都得啦!
2013-08-01
2013-06-12 4097 瀏覽
今天與朋友飯聚,在和田食放題,連加一每位二百圓。我覺得差不多,因為真係幾多野食,而且食物質素高,大部份食物都好好食,可能我地食頭輪,六點九到,八點半要交檯。係有少少趕,不過就因為唔爆場,所以唔會有太多漏單情況,服務都一般,唔算好好,但真係唔差,起碼叫人都算ok快有回應。食物方面真係要講下,好多野都好好食:牛仔骨,羊扒都好入味,唔算好大件,但夠熱又夠腍。燒粟米:粟米夠甜,而且是半件上,唔會太飽。燒菠蘿:重點推介,菠蘿超甜,好味!炸雞軟骨:炸粉厚度適中,夠脆但唔會太乾。天婦羅炸物:以炸蝦最為出色,熱辣辣,卜卜脆,feel到蝦都幾新鮮。串燒海老:另一蝦推介,燒蝦屬中型size,唔算好大隻,但燒得剛剛好,唔會好乾好鞋。仲有芝麻/綠茶/紅豆雪糕可選,飲品任飲。其他食物質素以放題計屬中上,三個人食到捧住肚皮,盡興而歸!燒粟米:粟米夠甜,而且是半件上,唔會太飽。燒菠蘿:重點推介,菠蘿超甜,好味!燒雞翼反而好普遍,有D乾,可以不吃!各款魚生/清酒煮蜆/炸豆腐/螺肉及八爪魚仔炸雞軟骨:炸粉厚度適中,夠脆但唔會太乾。羊扒好入味,唔算好大件,但夠熱又夠腍。

炸雞軟骨:炸粉厚度適中,夠脆但唔會太乾。

仲有芝麻/綠茶/紅豆雪糕可選,飲品任飲。
其他食物質素以放題計屬中上,三個人食到捧住肚皮,盡興而歸!

燒菠蘿:重點推介,菠蘿超甜,好味!
燒雞翼反而好普遍,有D乾,可以不吃!
燒粟米/燒菠蘿/燒雞翼
各款魚生/清酒煮蜆/炸豆腐/螺肉及八爪魚仔
各款魚生/清酒煮蜆/炸豆腐/螺肉及八爪魚仔
炸雞軟骨:炸粉厚度適中,夠脆但唔會太乾。
羊扒好入味,唔算好大件,但夠熱又夠腍。
炸雞軟骨/羊扒
2013-04-25
  • 炸雞軟骨
  • 天婦羅炸蝦
2013-05-31 3117 瀏覽
刺身 最欣賞和田既虎蝦刺身,大大隻又滑同細細隻既甜蝦真係無得比芝士年糕 幾煙un,比其他放題無咁痴牙]烏冬 呢個真係估佢唔到,好似手打烏冬咁好滑又彈牙 ,must try !燒羊架 encore左幾次,加埋lemon juice 一齊食好正燒菠羅酸酸地,燒得岩岩好,夠開胃串燒雞全翼 燒到個皮脆脆地又帶點爽口 ,叫左2 round,不過第2 round果陣燒得生生地環境:好大,兩個人都有得坐卡位,氣氛唔錯服務態度:不過不失上菜:都算快,偶然有漏一兩張單總結:會再黎過,希望水準會keep到
刺身

最欣賞和田既虎蝦刺身,大大隻又滑
同細細隻既甜蝦真係無得比

士年糕

幾煙un,比其他放題無咁痴牙

[b]烏冬

羊架

encore左幾次,加埋lemon juice 一齊食好正

燒菠羅
酸酸地,燒得岩岩好,夠開胃

串燒雞全翼

環境:好大,兩個人都有得坐卡位,氣氛唔錯
服務態度:不過不失
上菜:都算快,偶然有漏一兩張單

總結:會再黎過,希望水準會keep到
10 分鐘 (堂食)
2013-05-05 2574 瀏覽
今天同朋友飯聚,在和田食放題,連加一每位二百圓。我覺得差不多,因為真係幾多野食,而且食物質素高,大部份食物都好好食,可能我地食頭輪,六點九到,八點半要交檯。係要少少趕,不過就因為唔爆場,所以唔會有太多漏單情況,服務都一般,唔算好好,但真係唔差,起碼叫人都算ok快有回應。食物方面真係要講下,好多野都好好食:牛仔骨,羊扒都好入味,唔算好大件,但夠熱又夠腍。燒粟米:粟米夠甜,而且是半件上,唔會太飽。燒菠蘿:重點推介,菠蘿超甜,好味!炸雞軟骨:炸粉厚度適中,夠脆但唔會太乾。天婦羅炸物:以炸蝦最為出色,熱辣辣,卜卜脆,feel到蝦都幾新鮮。串燒海老:另一蝦推介,燒蝦屬中型size,唔算好大隻,但燒得剛剛好,唔會好乾好鞋。 仲有芝麻/綠茶/紅豆雪糕可選,飲品任飲。其他食物質素以放題計屬中上,三個人食到捧住肚皮,盡興而歸!

炸雞軟骨:炸粉厚度適中,夠脆但唔會太乾。
仲有芝麻/綠茶/紅豆雪糕可選,飲品任飲。
其他食物質素以放題計屬中上,三個人食到捧住肚皮,盡興而歸!
2013-04-25
  • 炸雞軟骨
  • 天婦羅蝦
2013-04-21 1699 瀏覽
我已是第四次光顧這家店,中途嘗試過其他放題,但多是中招收場,這次光顧後,有不補回食評對這家店不公平的感覺,所以便快快動手。刺身:朋友話新鮮,三文魚、劍魚腩同虎蝦都唔錯;炸物:蠔真係大隻,熱辣辣,雖然好好食,但始終係炸野,食兩隻已經好夠,唔知遲啲會唔會有焗蠔呢?燒物:燒牛肋骨、雞翼、菠蘿、三文魚腩絕對推介,朋友話羊架反而差啲啲;壽司:和牛、鰻魚、鮑片、三文魚、蝦都好好,舊飯唔大舊,SIZE啱啱好;其他:鐵板牛柳粒,好食,少少靭,啱啱好,汁好味;光顧的時段是最貴的,198/位要加一,但仍是坐無虛席,曾試過因幾十元的差額,選擇其他放題,但最後的感覺就是,一分錢一分貨!我在這家店試過三個不同時段,食物的水準也可以保持,其他基本的比較,侍應的服務可以,很多要求也能即時處理,食物送出的速度還可以,漏單情況在後段出現,但不算嚴重,暫時我認為平日六時至八時半那段,整體服務來說是最好的,唯一一樣是幾間放題也有的毛病就是WASABI無料到!還了這個補償食評,又想去食了!
我已是第四次光顧這家店,
中途嘗試過其他放題
但多是中招收場,
這次光顧後,
有不補回食評對這家店不公平的感覺,
所以便快快動手。

刺身:朋友話新鮮,三文魚、劍魚腩同虎蝦都唔錯;

其他:鐵板牛柳粒,好食,少少靭,啱啱好,汁好味;

光顧的時段是最貴的,
198/位要加一,
但仍是坐無虛席,
曾試過因幾十元的差額,
選擇其他放題
但最後的感覺就是,
一分錢一分貨!
我在這家店試過三個不同時段,
食物的水準也可以保持,
其他基本的比較,
侍應的服務可以,
很多要求也能即時處理,
食物送出的速度還可以,
漏單情況在後段出現,
但不算嚴重,
暫時我認為平日六時至八時半那段,
整體服務來說是最好的,
唯一一樣是幾間放題也有的毛病就是WASABI無料到!
還了這個補償食評,
又想去食了!
2013-04-20
生日
  • 炸蠔,鐵板牛柳粒,燒牛肋骨,和牛壽司,燒菠蘿,三文魚骨,雞翼
2012-11-26 1259 瀏覽
同兩個朋友去旺角買東西,晚上在廣場找食肆就揀了這裡,貪可以任食又可吹水消耗兩小時三個人叫了刺身,首先我想講我地全部都係三文魚精我同朋友都有食放題經驗每人想食幾十多片,如果一次寫一百片人地見到寫得太多,吾會比足你咁就索性靜寫四十片三文魚先啦,預左再叫幾次其他刺身都無叫,等十分鐘刺身來到但是被扣起三十片,得果十片吾緊要,一早明白放題店係咁,於是乎再寫第二次寫多了六次,但由始至終,每次都係來十片但我地連埋最初果次共寫七次,但是最後都係來得三次至於熱食,天婦羅蝦,蝦肉彈牙,是唯一可取我最喜歡就係食羊,共叫了六件羊鞍等了半小時有多來了三件,細Size同燒得很乾身比起我們想像中的燒羊鞍相差太遠所以都沒有再叫,仲有果個牛柳粒十分淋,但是完全無牛肉,似乎用粉淹制至於坐位同環境,坐得都好舒服,見到地方好大服務,追單多次,結果好多食物都未來就要埋單,每人$178再加一服務一餐不滿意的晚餐
同兩個朋友去旺角買東西,晚上在廣場找食肆
就揀了這裡,貪可以任食又可吹水消耗兩小時
三個人叫了刺身,首先我想講
我地全部都係三文魚精
我同朋友都有食放題經驗
每人想食幾十多片,如果一次寫一百片
人地見到寫得太多,吾會比足你
咁就索性靜寫四十片三文魚先啦,預左再叫幾次
其他刺身都無叫,等十分鐘刺身來到
但是被扣起三十片,得果十片
吾緊要,一早明白放題店係咁,於是乎再寫第二次
寫多了六次,但由始至終,每次都係來十片
但我地連埋最初果次共寫七次,但是最後都係來得三次
至於熱食,天婦羅蝦,蝦肉彈牙,是唯一可取
我最喜歡就係食羊,共叫了六件羊鞍
等了半小時有多來了三件,細Size同燒得很乾身
比起我們想像中的燒羊鞍相差太遠
所以都沒有再叫,仲有果個牛柳粒
十分淋,但是完全無牛肉,似乎用粉淹制
至於坐位同環境,坐得都好舒服,見到地方好大
服務,追單多次,結果好多食物都未來
就要埋單,每人$178再加一服務
一餐不滿意的晚餐
一行四人,朋友慶祝我生日我都食過4-5次又168蚊食到而家220蚊位,但D野食同服務就越黎越差一開始寫紙叫左好多野,但只黎得一半,呢間野寫紙要寫埋人數佢真係份份比番人數既野你寫了12串燒海蝦每人三串唔過份呀,三串燒雞中翼只係黎得4串海蝦2串雞中翼,即係每人食一隻蝦一隻雞中翼,咁咪再寫過但寫完之後完全係無黎過追左勁多次單三文魚刺身完全無味,仲有D燒魚坐低就叫左但又係無黎過追多次單影都無埋魚生唔跟Wasabia,炸物唔跟沙拉醬,天婦羅唔跟天婦羅汁,樣樣都要另外叫人跟先有成晚都唔知食過D咩,兩個鐘之後 last order 寫完,叫佢跟番足D我寫既份量,佢即刻答左句食物係限人數.....O 哂咀我朋友即埸罵個服務員,咁即係唔係任飲任食喇,係任飲限食,佢完全唔理你行左去最後 order 只係黎得4串海蝦同埋之前 order既燒魚仲有就係幾日前訂位去到仲要我地等成20分鐘,咁我訂位有咩意思呀二百幾蚊咁既價錢去到好多地方都好過佢呢間,仲要任飲限食大家真係不要黎呢間和田
一行四人,朋友慶祝我生日
但寫完之後完全係無黎過追左勁多次單
二百幾蚊咁既價錢去到好多地方都好過佢呢間,仲要任飲限食
大家真係不要黎呢間和田
2012-10-20
20 分鐘 (堂食)
2012-10-11 184 瀏覽
首先,食物不錯刺身係新鮮😋炸物好厚粉,炸雞炸蠔羊架可以試一個既牛柳夠林重點,放提食物而家間間都可以,而比下去係服務態度,間直係差無可差,生日蛋糕粒聲唔出成盒砍係度,問左幾次要火機無人理,之後行去經理度問,態度更惡劣,"無啊,呢度無啊" 我問" 甘蠟燭點算?" "無啊,幫你問下law!"上蛋糕無人執台,原因係話唔夠人,錯在太多客,所以應該無生意比較適合呢間野
首先,食物不錯
刺身係新鮮😋
炸物好厚粉,炸雞炸蠔
羊架可以試一個既
牛柳夠林

• 三文魚刺身
2012-08-25 185 瀏覽
串燒雞軟骨夠惹味, 天富羅蝦絕不欺場意想不到芝心年糕超好食, 毫不油膩香脆甜滑, 鄰座狂食之一 !我卻偏好沙律和魚生作頭盆 : 菜未屬上佳, 勉強及格 三文魚生,劍魚腩, 貝類, 以前者最肥美而是厚切一如以往, 環顧四周的年輕人有賀生日群多喜愛油炸食物; 大概 8 分鐘就出現很快的派餐群等候人數說不上太多, 入座亦算快捷兩所食店價錢上亦有些出入, 可能與地點有關吧~頻頻OT 放工沒精打采, 因公事要到附近一趟, 驚喜有入夜放題,就此一試無妨 !蜆較平常,生蝦肥大; 但可惜冷氣越坐凍, 鄰座情人組合亦無所適從鯖魚油甘恰到好處 , 羊架超正有酒店水準, rosemary微妙滲透吸引鄰座狂食之二 !火灸牛昭略為太生帶血,沙律軍艦淋咗D啦 燒虎蝦勁多蝦子 肥牛煱菜底清甜雪糕弱於太多冰及太升甜了 ,但芝麻味較綠茶尚算香濃 !
串燒雞軟骨夠惹味, 天富羅蝦絕不欺場
我卻偏好沙律和魚生作頭盆 : 菜未屬上佳, 勉強及格
三文魚生,劍魚腩, 貝類, 以前者最肥美而是厚切
等候人數說不上太多, 入座亦算快捷
兩所食店價錢上亦有些出入, 可能與地點有關吧~
火灸牛昭略為太生帶血,沙律軍艦淋咗D啦
燒虎蝦勁多蝦子
肥牛煱菜底清甜
雪糕弱於太多冰及太升甜了 ,但芝麻味較綠茶尚算香濃 !
題外話/補充資料: 招呼有禮真誠, 但怕冷者要帶多件外套恐怕冷親愛的^^! 但大電視有得看無法聽!
2012-08-22
  • 芝心年糕
  • 魚生
2012-08-23 146 瀏覽
今晚約左啲舊同學食飯,但因為大家都冇諗過食啲咩好,而且又正值星期日,所以就求其搏下邊間放題有位拉,由於我個同學話呢間啲野食ok,所以就選擇黎呢度排walk in既位拉,好在冇訂位都只係等大約半小時,唔係實餓死一入座大家就急不及待係咁點野食拉,真係花多眼亂,好多不同的食物款式可供選擇,基本上我地每樣都點啲,但有啲一黎到連相都唔記得影就唔小心食左喇炸香蕉味道唔錯,可能因為本身都甜所以大家都幾鐘意食蟹籽沙律呢樣係我每次食日本野時都會點既菜式,材料都尚算新鮮,不過如果可以落多啲沙律醬會更加好sushi味道一般刺身的種類雖然唔算少,可惜唔夠生鮮,三文魚有筋,而虎蝦甜味不足螺肉及八爪魚為一般貨式牛肉粒反而煮得幾淋幾入味同夠香口蝦蝦既味道都不錯,但略嫌炸粉稍多芝士薯角其實味道唔差,不過加左芝士好漏,食完超濟當日我地被安排坐的位置係可以睇電視既,咁岩當日播放飛虎既第一集,搞到大家都睇到目不轉睛,雖然野食都唔係咩上等貨,只係一般既簾價菜色,但能夠令一大班人柴娃娃咁有講有笑,都不失為一個相聚既好去處

但有啲一黎到連相都唔記得影就唔小心食左喇
炸香蕉味道唔錯,可能因為本身都甜所以大家都幾鐘意食
蟹籽沙律
sushi味道一般
螺肉及八爪魚為一般貨式
牛肉粒反而煮得幾淋幾入味同夠香口
蝦蝦既味道都不錯,但略嫌炸粉稍多
芝士薯角
其實味道唔差,不過加左芝士好漏,食完超濟

個相聚既好去處
2012-06-24
30 分鐘 (堂食)
  • 三文魚
2012-08-17 125 瀏覽
第一次在OPENRICE寫食評正好要寫一篇負面文章, 這個開頭真的有點不吉利 昨日為慶祝我和我表妹的生日, 所以BOOK了10位到旺角和田食放題訂10位送1位+送生日蛋糕, 5:30 - 7:30PM時段, 每位$158+10%和田的食物質數真的很普通, 也不能用差來形容, 不過如果大家考慮去的話, 我的答案絕對是: "不要去!!"因為在這個價錢, 吃這樣質數的食物, 我覺得很多地方都好過它, 加上它們的服務態度也不是好到那裡, 她們明明上錯食物卻第一時間否認, 並直接說是你們點的, 錯不在她, 加上她們的態度也不好, 但結果上第2和3次時, 我們說我們沒有點, 對面桌的食客都說是他們的, 可想言之, 我真的沒有屈她們!!!!它們的食物質數和爭鮮外賣沒分別, 假如大家覺得$174大量吃爭鮮外賣也接受, 那我真的不會阻止, 不竟放題=可以無限吃的意思!!!和田放題比較好吃的食物如下:刺身, 羊架, 炸蠔, 芝士年糕和田放題可不用試的食物如下:壽司, 海鮮煱, 日式pizza, 燒大蝦

並直接說是你們點的, 錯不在她, 加上她們的態度也不好,

不竟放題=可以無限吃的意思!!!

和田放題比較好吃的食物如下:

刺身, 羊架, 炸蠔, 芝士年糕

和田放題可不用試的食物如下:

壽司, 海鮮煱, 日式pizza, 燒大蝦
2012-08-16
15 分鐘 (堂食)
  • 刺身
2012-08-07 94 瀏覽
友人生日,愛食日式食物及好耐冇食放題,星期日在旺角搵食怕等位,而又想坐耐少少,故知放題質素一般,為了好坐,故決定選和田(188+10%)!當日BOOK了晚8點 3位,早十分鐘到,準時可入坐,而且可食兩個半小時,店內最好的是大部份都是卡位,我們被安排四人卡坐,坐位好鬆動,因SOFA背高,故不會見到前後坐的食客,兩排卡位中間的走廊位也闊,即相對鄰掛卡位食客距離遠,感覺空間感大!食物方面,當然寫刺身先,當晚有三文魚,虎蝦,劍魚腩,希靈魚,蟹柳,馬刀貝,榮螺,醋靖魚,八瓜魚,質素好的就只有三文魚及虎蝦(7/10分),其他只是一般(4-6/10分),最大問題是初時我們第一次入紙是每樣叫三件,打算試了質素先ENCORE,點知...來了咁大碟,最後都係食唔晒!串燒多春魚(7/10):燒得夠香燒雞翼(6.5/10):燒得香,但奄得唔好味燒菠蘿(8/10):好甜,叫了三次雞軟骨(7/10):都係一般芝士年糕(4/10):好粉,唔明點解咁多人叫好,好彩只叫了一件兩個人食南瓜及番薯天婦羅(6/10):又係叫了兩次都唔來,每樣三片都漏單,最後追侍應才有,但好油燒羊架(8.5/10):夠香,燒得剛剛好,可惜叫了
串燒多春魚(7/10):燒得夠香
燒雞翼(6.5/10):燒得香,但奄得唔好味
燒菠蘿(8/10):好甜,叫了三次

雞軟骨(7/10):都係一般
芝士年糕(4/10):好粉,唔明點解咁多人叫好
,好彩只叫了一件兩個人食
燒羊架(8.5/10):
夠香,燒得剛剛好,可惜叫了兩次(每次一件),只來了一次

金菇肥牛卷,(6.5/10):汁太甜
牛肉鍋(4.5/10):湯冇味,牛肉都冇味,但如果你想食熱熱的紹菜,可叫此,之後食唔晒的食物可放入內,當然我不鼓勵此浪費動作,但當晚我都有做,因為刺身真係食唔晒!
壽司(3/10),可以不吃因飯團冇味及硬
海膽手卷(7/10):海膽質素OK,但手卷內只有一片(1CM X2CM),但飯量十足,問你可以食幾多件!
雪糕有綠茶,紅豆及芝麻味,最正是綠茶(8/10),不太甜有綠茶味,我食了三球

飲品任飲,埋單3位620
題外話/補充資料: 環境4分是以其他放題店比較
2012-07-22
10 分鐘 (堂食)
  • 三文魚
  • 虎蝦
  • 綠茶雪榚
2012-07-13 91 瀏覽
經過朋友既介紹又上來睇過食評 就去左食呢間但係上左去拎飛本身話8點15分之後可能有位 但係到左時間都未有位 去到8;30左右至有位 等左成45分鐘一入到去 唔錯 仲有電視睇 另外個麥茶好好飲 好正3個人埋單 620蚊 我覺得唔值呢個價 可以一試
2012-07-12
45 分鐘 (堂食)
第一round刺身 填幾多比幾多 唔錯
不過不失 但隻蛋好難食