餐廳: 咖啡園
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-09-27 0 瀏覽
比較少見人介紹Garden Cafe, 難得見到有即蒸龍蝦,所以卜位試試~酒店入口有點隱蔽,要跟足指示在商店中間找到升降機。餐廳環境好寛闊,樓底高,枱與枱之間有足夠空間,環境舒適,有空間感。由入座到離場,服務員都很親切很有禮貌,剛開始服務員會先介紹幾個自助餐區域,BBQ 在外面近泳池的位置。每人有1份鮑魚及1份鵝肝前菜,2款味道很不錯~鮑魚是冷盤,都幾厚肉,甜甜的幾入味。煎鵝肝正常發揮。先試試頭盤及沙律,每款都幾有特色,而凍海鮮除了龍蝦(波龍),個人幾喜歡凍蜆,粒粒都好食。同埋幾推介其他蝦類的沙律。熟食方面,叉燒質素高,蒸魚較普通。而今次主角蒸龍蝦真係好好食,雖然每人只得半隻,回味無窮。其實BBQ都很不錯,只是戶外實在太熱,只出去一次就夠。甜品時間~有廚師表演火焰雪山,大家都睇得幾開心,蛋糕味道就偏甜d。雖然整體食物款式唔算多,但食物質素偏高,而服務質素很好,坐低慢慢食感覺很好,下次會再光顧~

酒店入口有點隱蔽,要跟足指示在商店中間找到升降機。

熟食方面,叉燒質素高,蒸魚較普通。

而今次主角蒸龍蝦真係好好食,雖然每人只得半隻,回味無窮。

其實BBQ都很不錯,只是戶外實在太熱,只出去一次就夠。

• 沙律吧
2024-08-05 2028 瀏覽
「和風夏抹」下午茶七月媽媽生日,見到港麗酒店嘅下午茶有買一送一優惠,就訂黎同媽媽正日去食。鹹點蟹肉青蘋果沙律小圓餅新鮮蟹肉同青蘋果碎融合,搭配香脆酥鬆的薄餅,口感層次豐富龍蝦三文魚籽三文治龍蝦肉味道唔太突出,食材搭配比較單調,而且份量略少紅菜頭醃挪威三文魚蘆筍卷酸甜適中的紅菜頭同三文魚好夾,蘆筍的清脆增加了口感艾草雲呢拿泡芙外皮不太酥脆,但內餡幾濃,帶有淡淡的雲呢拿香氣椰子薏米布甸清新的椰子味同薏米粒的口感增加左層次,這個配搭十分有驚喜和風綠茶大福大福糯米皮軟糯,內餡的抹茶餡料味道濃郁經典鬆餅外表不太討好,但內裡鬆軟濕潤,搭配鮮奶油,紅豆醬和柚子果醬,質素幾高整體黎講,這款下午茶嘅抹茶item都幾出色,雖然唔係所有食物好好食,但配搭都幾有創意,加上waitress 服務專業,表現熱情周到今次Conrad 下午茶與Tatcha crossover,送出white cream,tonic,match cleanse,送俾媽媽用啱哂。
「和風夏抹」下午茶

鹹點
蟹肉青蘋果沙律小圓餅
新鮮蟹肉同青蘋果碎融合,搭配香脆酥鬆的薄餅,口感層次豐富

龍蝦三文魚籽三文治
龍蝦肉味道唔太突出,食材搭配比較單調,而且份量略少

紅菜頭醃挪威三文魚蘆筍卷
酸甜適中的紅菜頭同三文魚好夾,蘆筍的清脆增加了口感

艾草雲呢拿泡芙
外皮不太酥脆,但內餡幾濃,帶有淡淡的雲呢拿香氣

椰子薏米布甸
清新的椰子味同薏米粒的口感增加左層次,這個配搭十分有驚喜

和風綠茶大福
大福糯米皮軟糯,內餡的抹茶餡料味道濃郁

經典鬆餅

2024-07-25
買一送一,嚟試吓港麗嘅自助午餐。環境舒服、好坐,空間感大,侍應服務殷勤,態度好。但食物真係令人失望,選擇少都算,質素又唔高。凍海鮮分別有蟹腳(蟹味淡)、龍蝦鉗(蝦味淡)、青口和蜆。質素一般。魚生有四款,三文魚算肥美,其他正常。熟食麻麻,牛扒韌且無牛味,羊同雞非常一般,叉燒較瘦+鞋。沙律吧就幾優質,兩大櫃幾十種配菜可以揀,連新豬肉都有兩三種,如果鍾意食沙律會幾開心。甜品是難食重災區,意式奶凍完全唔滑,較似啫喱,有一杯直程淡而無味。除咗芝士蛋糕,其他例如紫薯撻和朱古力咖啡cake都好粗糙。最近啲cream好貴咩?雪糕有提供四種movenpick口味,但要問職員拎先有,i人地獄。最後,碟未用就有硬咗嘅污漬,好驚驚。因為之前未嚟過,好難講係咪將貨就價,畢竟二百幾喺金鐘食嘢的確唔算多,但酒店盛名之下,如此質素令人失望。
買一送一,嚟試吓港麗嘅自助午餐。

環境舒服、好坐,空間感大,侍應服務殷勤,態度好。

但食物真係令人失望,選擇少都算,質素又唔高。

魚生有四款,三文魚算肥美,其他正常。

熟食麻麻,牛扒韌且無牛味,羊同雞非常一般,叉燒較瘦+鞋。

最後,碟未用就有硬咗嘅污漬,好驚驚。

2024-07-06 4811 瀏覽
朋友用咗KLOOK優惠用$958買左個2人自助餐(無需加一), 大家傾偈吹水食吓嘢又坐得耐又任飲啤酒任飲果汁都算幾吸引嘅…..入到去人唔多,今日星期四約四成入座率,首先有個配給嘅鮑魚同埋鵝肝…. 另外原來冇雪糕任食,每人只有得一杯,對於我依個雪糕怪咁呢度扣咗分🤣🤣🤣整體唔係話太多嘢食,但質素中規中矩啦⋯⋯龍蝦煙三文魚都ok, 刺身環節帶子唔係刺身嗰隻,係醃咗嘅呢度呀又差啲…. 中段時間佢有一個火焰蛋糕都可以一試,但又係唔係太出色😂😂出邊泳池有個燒烤位,個羊架反宜唔錯喎⋯⋯而甜品唔多choice, 但個燉蛋ok la. 有時食飯都睇吓食環境傾偈ar, 定要求食物質素,如果400零一位都算OK嘅⋯⋯

2024-07-05
2024-06-28 3839 瀏覽
Wonderful lunch buffet at the Conrad today, I would come again. 👍🏻The SEAFOOD STATION had a great selection including long leg crab, shrimp, mussels, etc. 🍣 SUSHI & SASHIMI station was very nice too. 🥩🐠 ROAST BEEF & SALMON was a delicious staple. 🥗 There is a fantastic salad station made up of three small stations, which has a variety of salad leaves such as kale - luxurious salad toppings that you could totally create a poke powl with! 😊 DESSERT was delicious too. I loved the BAK KUT TEH.

DESSERT was delicious too.

I loved the BAK KUT TEH. The BABY BAGUETTE was really cute and pretty tasty too.

There was a juice station (Orange, Pineapple, Apple). Cappuccino is REALLY good, I find personally.

We could regularly come to have a plate of salad, a soup, a meaty piece of roast beef, a plate of seafood and desserts - this would make a very scrumptious meal. 😊✨

• 冷盤
  • 海鮮
  • 沙律吧
  • 熱盤
  • Lunch  buffet
  • Dinner buffet
2024-06-12 2999 瀏覽
呢日要係宴會廳出席event, 一黎要隨時ready Stand by二黎費事人多周圍走,為咗方便就行過隔離叫lunch take away啦😉 睇完meau叫埋野食之後,staff好有禮貌,仲邀請我哋入去坐住等 👍🏻👍🏻 過左10分鐘, 我哋既食物巳經有得拎啦,都算快手!!海南雞飯 $260由於我叫外賣,每一個醬汁都分別用唔同嘅細盒裝住,好乾淨,唔會好似其他店甘未食巳經倒瀉曬d汁! 海南雞飯,我唔太鍾意食油飯就改左做白飯,海南雞好滑,巳經去曬骨,啖啖肉,岩曬我呢d唔鍾意有骨既懶人 🤣🤣 公司三文治 $215都算大份,有4舊,另外會跟埋薯條,新鮮炸起,好脆口,而且夠曬味!而且都會跟埋一枝新既細茄汁!! 正呀❣️

海南雞飯 $260

公司三文治 $215

外賣自取
  • 海南雞飯
復活節快到囉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)! 又是吃自助餐的時候啦~🇭🇰 香港港麗酒店 𝐂𝐨𝐧𝐫𝐚𝐝 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 的🍴𝐂𝐨𝐧𝐫𝐚𝐝 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐂𝐚𝐟𝐞,推出全新的海陸珍寶薈萃自助餐囉💕,想大飽口福,記得早點預約啦~海陸珍寶薈萃自助晚餐🍽️⏰ 𝟏𝟖:𝟑𝟎-𝟐𝟏:𝟑𝟎💰星期日至四: 👨🏻👩🏻$𝟕𝟗𝟖 👦🏻👧🏻$𝟑𝟗𝟖💰星期五&六及&公假: 👨🏻👩🏻$𝟖𝟑𝟖 👦🏻👧🏻$𝟒𝟑𝟖~冷盤海鮮: 法國生蠔🦪、波士頓龍蝦🦞、加拿大鱈場蟹腳、大蝦及蜆。龍蝦大隻又鮮甜,肉質結質。凍蝦質素也不錯,好鮮美。~壽司: 海膽🍣、三文魚、八爪魚、魷魚、吞拿魚、玉子、加州卷和雜錦壽司。壽司款式多😆,每款都不俗。~戶外燒烤: 澳洲和牛牛頸脊🥩、紐西蘭羊架、豬頸肉、羊肉腸、菠蘿片🍍。燒烤由外藉大廚親自主理,甚有風味。~熟食:澳洲穀飼𝟏𝟎𝟎日牛肉、即煎鵝肝、金葉庭出品的北京片皮鴨、意大利釀無骨豬手、紅酒燴牛臉頰、清湯牛腩麵、自家製喇沙等等。當中我比較喜歡由師傅即包的片皮鴨和軟腍的紅酒燴牛臉頰😙,媽媽說喇沙也好有香濃,好惹味呀!~甜品: 士多啤梨拿破崙🍰、藍莓芝士蛋糕、朱古力布朗尼、焙茶慕絲蛋糕、雲呢嗱焦糖燉蛋、意大利芝士餅、蘋果金寶、牛

海陸珍寶薈萃自助晚餐🍽️
⏰ 𝟏𝟖:𝟑𝟎-𝟐𝟏:𝟑𝟎
💰星期日至四: 👨🏻👩🏻$𝟕𝟗𝟖 👦🏻👧🏻$𝟑𝟗𝟖
💰星期五&六及&公假: 👨🏻👩🏻$𝟖𝟑𝟖 👦🏻👧🏻$𝟒𝟑𝟖

龍蝦大隻又鮮甜,肉質結質。凍蝦質素也不錯,好鮮美。

壽司款式多😆,每款都不俗。

燒烤由外藉大廚親自主理,甚有風味。

甜品: 士多啤梨拿破崙🍰、藍莓芝士蛋糕、朱古力布朗尼、焙茶慕絲蛋糕、雲呢嗱焦糖燉蛋、意大利芝士餅、蘋果金寶、牛油麵包布甸、即製火焰雪山🔥、𝐇𝐚𝐚̈𝐠𝐞𝐧-𝐃𝐚𝐳𝐬 雪糕🍦等等。

蛋糕有超多款式,部分更是復活節主題,有好多兔仔裝飾,好可愛耶🥰!!

~飲品: 果汁🍹、汽水及指定啤酒無限暢飲,亦可+$𝟏𝟐𝟎 無限添飲指定紅酒、白酒及氣泡酒。

自助餐有包大量飲品😋,好滿足呀~
港麗酒店自助餐廳咖啡園終於開番啦‼️佢哋最近推岀嘅 「海陸珍寶薈萃」自助晚餐,食物種類多非常吸引,有新鮮海鮮、惹味烤肉、美味刺身、高質熱盤、甜品、任飲果汁、啤酒、汽水,另外加$120仲可以無限添飲指定紅酒、白酒及氣泡酒🥂😍 如果生日之星喺生日月份內預訂自助晚餐,餐廳仲會奉送迷你生日糕點𠻹🎂🥳推介:🔸海鮮🔸每位享用自助餐嘅食客都有4隻即開法國生蠔🦪,肉質鮮甜滑嫩,仲有用上傳統粵式手法燜煮嘅紅燒原隻十頭鮑魚,鮑魚軟腍入味;而冰鎮海鮮方面就有鮮波士頓龍蝦🦞、加拿大鱈場蟹腳🦀(大推👍🏻👍🏻)、大蝦🦐、蜆,樣樣都好新鮮,refill得好快~🔸戶外燒烤區🔸一出到去就聞到濃濃煙熏香味,可以食到多款惹味烤肉:澳洲和牛牛頸脊、紐西蘭羊架、豬頸肉、羊肉腸、燒菠蘿等~🔸即切烤肉🔸澳洲穀飼 100 日牛肉眼🥩 帶濃郁牛肉香,肉質細嫩,油脂豐富~🔸熱盤區🔸必定要食佢哋入口即化嘅即煎鵝肝,配多士食簡直一流!仲有金葉庭出品嘅北京片皮鴨,鴨皮金黃酥脆!意大利釀無骨豬手、紅酒燴牛臉頰亦都唔錯~🔸亞洲風味麵食區🔸有得食清湯牛腩麵、自家製喇沙🍜,配料可以揀澳洲珍寶帶子、越南大蝦~🔸和風之選🔸海膽壽司必定要試,夠甘甜,仲有三文

推介:
🔸海鮮🔸

🔸戶外燒烤區🔸

🔸即切烤肉🔸

🔸熱盤區🔸

🔸亞洲風味麵食區🔸

🔸和風之選🔸
海膽壽司必定要試,夠甘甜,仲有三文魚、鰤魚、八爪魚、鯖魚刺身,同加州卷、雜錦壽司(帆立貝、甜蝦)🍣,各款刺身都好新鮮~

🔸甜品區🔸
甜品不嬲都係最期待嘅環節,蛋糕款式超多🍰,件件都好精緻,包括有士多啤梨拿破崙、藍莓芝士蛋糕、朱古力布朗尼、焙茶慕絲蛋糕、雲呢嗱焦糖燉蛋、意大利芝士餅、蘋果金寶,每晚特定時段8:15PM仲有師傅即製火焰雪山🔥,鬆軟蛋白霜包裹蛋糕同柑子雪糕,冧上干邑白蘭地加熱,表面燒至焦香,有冷熱交融嘅口感!雪糕更係Haagen-Dazs𠻹🍨~

🔸飲品🔸
有任飲果汁、啤酒、汽水,最值得推介係可以任飲嚟自LAIBA @laibahongkong 兩款樽裝手工雞尾酒:Earl’s Old Fashioned & Twisted Negroni,一款用上whisky,另一款用上gin,酒精濃度大約廿幾%,加入果味,更易入口~
幾年前曾經同同事食過lunch buffet,見klook做快閃優惠買一送一,就帶男朋友再去試一試!.聽講係新裝修過,畀我嘅感覺同之前差唔多,一樣新淨企理👍🏻 地方細細,勝在樓底高,幾開揚舒服。加上顧客都係商務客同外國人比較多,少遊客團,所以大家都好悠閑輕鬆😁食物方面一樣係款式唔多,不過食得出食材都幾新鮮,味道細緻d,幾啱我哋口味。例如海鮮,雖然得蝦、蜆、長腳蟹蟹腳、蟹鉗四款,但都幾鮮甜,尤其蟹鉗啖啖肉,好食😋魚生方面,有男朋友鍾意食嘅希靈魚,佢好滿意😂 睇落三文魚十分受歡迎,一開始職員都好快refill,係到後段時間大家都食飽,就冇再refill,原本想再食多一輪都冇辦法😂.熟食部分,比較特別係可以即場自選意粉配搭,因為一般自助餐都係湯粉,而我個人好鍾意食意粉,所以前後試咗兩款,都好好味👍🏻👍🏻.佢有好幾種麵底款式,除咗一般長意粉、長通粉,仲有墨汁意粉、菠菜意粉等等,醬汁可以揀白醬、番茄醬或者番茄肉醬,亦可以加辣、加芝士粉,topping就有煙肉同蘑菇。建議大家一試😁甜品其實好多款,我自己最鍾意法式焦糖燉蛋😚 仲有mini雪糕,十分滿足。整體嚟講,今次用餐愉快,職員都好友善熱心👍🏻有

整體嚟講,今次用餐愉快,職員都好友善熱心👍🏻有機會會再去👍🏻

2024-03-14
用餐優惠
優惠券
員工服務態度非常好👍🏻,食物種類不多,但每款食物在klook 買一送一這個價錢合格以上。包一杯飲品。海鮮有長腳蟹鮮蝦,蜆肉及青口。魚生有三文魚,希靈魚,吞拿魚,𩶘魚及壽司。另有煙三文魚,paraham,沙律吧 ,熱食有驚喜,是有片皮鴨。中西湯非常好,飲有蘑菇湯及赤小豆湯。另有廚師煮意大利粉,螺絲粉,西冷牛扒,豬肋骨。有蒸魚,牛腩,蔬菜,伊麵,排骨等。燒味有叉燒及白切雞,甜品有芝士蛋糕,焦糖燉蛋,tiramisu等。盒裝雪糕是Häagen-Dazs。有切粒生果。如果刺身是即切或在雪櫃夾取會更加新鮮,現在只是隔空放在冰上,如果夏天的時間這樣存放2.5 小時我相信除了初初放出嚟之後我未必會敢再夾,可增添點心更好。
2024-01-20 3727 瀏覽
之後九月就同朋友去左港麗酒店既自助餐咖啡園食飯咁港麗最出名就係個brunch自助餐名氣就相對差好多不過當時六個人就搵唔到咩大優惠但就見到咖啡園做緊買二送一岩岩好買兩份就可以湊到六個人價錢每三個人1756減左master卡滿900-100優惠就變成1646即係差唔多550蚊位已經係呢幾餐自助餐入面算貴些少既咖啡園自助晚餐既用餐時間係我去過全香港最少既由六點半去到九點半只得三個鐘但正價連加一都要成八百幾蚊位一樣可以係太古廣場中庭搭lift上到黎5樓轉左一入港麗酒店就係咖啡園今日平日星期四客量大概都只有六成左右中秋月份外面泳池都有個綠色大燈籠地方唔大見到佢地都個椅貼椅咁坐不過我地張六人檯就大過文華東方好多檯面有棧綠色方塊形狀既燈飾自助區同食早餐果時擺位一樣證明野食都一樣唔多比較細張有冰既凍檯就已經係擺左海鮮同甜品凍海鮮有五款其中兩款係龍蝦無麵包蟹雖然呢間自助餐質素整體都麻麻但龍蝦竟然係呢一年食過比較高質既白雪雪有甜味直頭係同港島香格里拉既cafe too一樣口感另外呢度係有生蠔既不過就同上面八樓brunch一樣都係行配給制每人只有兩隻都幾大隻咖啡園飲品係自助任fill有果汁汽水仲有啤酒比普通
之後九月就同朋友去左港麗酒店既自助餐咖啡園食飯

但應該人少
師傅就長期都唔係位
都等左幾耐先現身
結果佢好重手咁每樣比成三件厚切
吞拿魚, 玉子燒, 鯛魚, 希靈魚, 八爪魚, 三文魚
唔知係特登定想清貨啦

之前見youtuber介紹有個幾吸引既燒豬腩
佢有放個牌係度
但就完全無見過實物
所以只係得腸雞翼同牛仔骨
牛仔骨, 牛仔腸, 雞翼
擺得耐已經乾身

真係第一次可以見到自助餐得咁少甜品
即係唔好同上次快船廊去比
就算去四星酒店都應該唔只咁少
一隻碟已經拎得齊所有甜品
堤拉米酥, 焦糖燉蛋, 黑森林蛋糕, 開心果撻
都係果句

咁就雖然唔可以話佢去到同尚廚呢d災難級相比
但始終都係一間福布斯四星既酒店
真係幾乎比所有同等酒店既自助餐hi打晒
2023-09-21
$548.67 (晚餐)
用餐優惠
信用卡優惠、優惠券
青口, 新鮮龍蝦, 長腳蟹腳, 龍蝦鉗
  • 青口
  • 新鮮龍蝦
  • 長腳蟹腳
  • 龍蝦鉗
提前食聖誕大餐, 因為係金鐘5星酒店, 所以價格都唔便宜, 兩大一細要2100蚊+港麗酒店的裝修好靚,  外面泳池都整了幾棵亮燈的聖誕樹, 影相一流.枱同櫈都大張, 坐得舒服侍應及廚師都面帶笑容, 好有禮貌, 收碟亦好快手, 食物方面凍盤的龍蝦及麵包蟹好高質, 肉檔的煎三文魚及燒牛扒亦好高質.熱盤的薯蓉, 千層寬條麵好食.麵檔有大蝦, 帶子, 喇沙湯底好香濃燒味檔的海南雞飯, 師傅仲會預熱雞件才切, 好貼心.外面仲有個燒烤區, 有腸仔, 雞翼, 菠蘿, 牛仔骨等.加上果汁, 汽水, 啤酒任飲, 小朋友最開心.中途仲送有 : 生蠔每人兩只, 煎帶子每人一只, 栗子撻每人一件, 仲有個即整的橙酒士多啤梨.但係, 食物區太細, 種類太少,  食得真係唔儘興.凍海鮮只有5款,  長腳蟹都無,  好失望.熱盤的選擇亦唔多,  行兩次已經無野再想拎. (所以我才食了海南雞飯加喇沙)刺身得幾款大路嘢, 見到都唔想拎.最差就係甜品區, 除了幾款雪糕杯, 三款蛋糕, 一盤切好的生果, 無了, 以前有的炒雪糕, 煎班戟, 即焗梳芙里, 烤芝士, 全部無晒, 連雪糕旁的彩糖, 朱古力碎, 餅仔全部都消失了.
枱同櫈都大張, 坐得舒服
侍應廚師都面帶笑容, 好有禮貌, 收碟亦好快手,

食物方面
凍盤的龍蝦及麵包蟹好高質,
肉檔的煎三文魚及燒牛扒亦好高質.
熱盤的薯蓉, 千層寬條麵好食.
麵檔有大蝦, 帶子, 喇沙湯底好香濃
燒味檔的海南雞飯, 師傅仲會預熱雞件才切, 好貼心.
外面仲有個燒烤區, 有腸仔, 雞翼, 菠蘿, 牛仔骨等.
加上果汁, 汽水, 啤酒任飲, 小朋友最開心.

但係, 食物區太細, 種類太少,  食得真係唔儘興.
凍海鮮只有5款,  長腳蟹都無,  好失望.
刺身得幾款大路嘢, 見到都唔想拎.
連雪糕旁的彩糖, 朱古力碎, 餅仔全部都消失了.
外面的燒烤區, 廚師唔係成日企係檔位, 加上星期六天氣比較凍, 拎到的腸仔雞翼已經凍了.
老實講, 以一家五星酒店, 甘少的食物選擇, 真係令人好失望囉.
2023-12-16
  • 麵包蟹
  • 燒牛扒
  • 海南雞飯
2023-11-06 3330 瀏覽
金鐘三間酒店的自助餐唯獨Conrad未試過,今日同事聚餐前來,如果看到這裡,還在考考慮呢間Buffet是否值得一試?開門見山:建議不要前往,JW Marriot 和香格里拉會是更好的選擇。Lunch Buffet:💰468 per person (MON- THU)官網購買能有8折優惠,但性價比完全不值,首先生魚片並非現切,而且放在常溫環境,有的擺上半個鐘以上,衛生堪慮現切熱食區有牛肉和豬扒,但質素非常差,小試身手各拿一塊,食半口就器械投降。另外有叉燒、燒鵝,素質屬茶餐廳水平。海鮮區只有蟹腳稍稍算是會拿的食物,蟹腳偏瘦小,唯一比較豐富的區域是沙律區,配料選擇五花八門,各式水果、蝦仁、煙三文魚一應俱全,但菜葉不是很新鮮。甜點區是另一個讓人百思不解的地方,好多隻果蠅在附近飛翔,除賣相普通外口味也毫無驚喜,看到果蠅不斷飛翔完全沒有食慾整體而言,服務符合酒店水平,但硬體條件差,餐點選擇非常少,甚至少過旺角日式放題,質素口味稱不上美味,真有失Hilton的招牌,如果在金鐘找自助餐,另外兩間酒店一定會更讓你更滿載而歸

海鮮區只有蟹腳稍稍算是會拿的食物,蟹腳偏瘦小,

食品種類奇少,全部嘢食無味,粉麵飯就多,見啲人主要食龍蝦同長腳蟹,甜品得三四款,水果得一兜雜果撈埋,刺身都冇咁鮮味, BBQ得雞翼腸仔牛扒菠蘿,生蠔每人派兩隻,魚子醬放落熱辣辣嘅三文魚刺身上邊,都係限量每人一片,無啦啦8:15有個懶特別嘅甜品,都只係幾粒士多啤梨加劈cream。服務都唔見得好得去邊,侍應粗粗魯魯

服務都唔見得好得去邊,侍應粗粗魯魯
2023-09-28 2325 瀏覽
個人覺得海鮮係新鮮嘅,波士頓龍蝦唔錯,每人送兩隻生蠔及一個鮑魚,任飲啤酒汽水係賣點,有Häagen-Dazs雪糕食,沙律就可以啦,蒸魚就真係細咗啲,大約一斤左右,燒味唔明點解冇切雞,但就掛咗起燒味個玻璃架度,只有燒鴨食,啲肉質就同街市買嘅燒臘舖差唔多,燒烤就真係唔太識欣賞,好柴!如果要食魚生就真係一件起兩件只,爭鮮好食好多!最後飲有杯咖啡飲及栗子撻作為最後嘅埋尾,算係不錯。不過下次再嚟,可能要諗真啲,都成七百幾蚊位。
2023-09-25