2019-09-27
Lunch time 成日見到四爺好多人排隊,雖然想試但唔想排嘛,呢日老公放工要落灣仔整嘢,順手等埋我放工就可以試18:15去到係唔洗等位🤣,但睇緊要咩燉湯嘅時候被告知燉湯大部份已賣哂,得返木瓜(🤢)唔知咩同埋北海道牛乳杏汁燉花膠扒,好嘢唔洗揀😆,我被養顏咋唔關我事㗎 ..🤵🏻: 瑞士雞翼/手工的菜餃/柱侯牛筋腩/芝士腸/粗麵/牛骨湯/沙嗲汁👰🏻:瑞士雞翼/皇牌豬腩仔/手工白菜餃/蘿蔔/ 銀針粉/牛骨湯/麻辣汁啲有汁嘅餸佢default 係分開上,但可以揀放埋一碗,🤵🏻聲稱要放埋一碗先係車仔麵,但之後食食下睇住隻雞翼越浸越淺色就後悔🤦🏻♀️想點我鍾意嘅銀針粉係限量供應(點菜紙係咁寫😂),蘿蔔好甜又無渣,邪惡豬腩仔炆到好淋呀,白菜餃係大白菜,都ok好味老公搶咗我其中一件豬腩仔之後話滷水汁好好味,就再追加小食,滷水大腸豆腐,大腸炆到好淋,豆腐又入哂味,正我以為牛乳燉花膠扒會係甜,但原來佢冇落糖,但咁樣我仲鍾意喎🤤杏汁味比較弱,基本上係奶味😝。圖中花膠有3件,分落圖中小碗每人有2碗,花膠未至於黏口,但都👌🏻 ..雖然呢餐車仔麵都食咗$3xx, 但真係幾好食,揾日再食過
雖然呢餐車仔麵都食咗$3xx, 但真係幾好食,揾日再食過