2017-05-19 185 瀏覽
Went here for drinks with friends.This place is discreetly located in some basement nearish the mtr station.Portions of food are quite big during happy hour.One of the dishes had a tiger prawn which was huge.The meat was a bit dry but bouncy.The rest of the dishes were wuite good especially the cheese which was erfect with wine.

2016-11-04 420 瀏覽
今日難得放一日假,唔洗返工,就約左三五知己一齊摸下杯底。朋友帶領之下黎左哩間CELLAR DOOR,門口裝修已經好特色,好有歐陸式感覺。店如其名,一入門口就有樓梯落地庫,內部裝修相當有格調。店內差不多全部都係用三角射燈,但又唔係太光,相當有情調。而且店內比想象中寬敞很多,空間感十足。由於餐牌係全英文,所以食品名我都會源用返餐牌上既名。英文有困難既朋友要小心啦,記得上openrice 做定功課,唔係就要好似我咁係班朋友面前失威問服務員啦。班服務員態度好好,會耐心講解你聽,但你班朋友會唔會笑你,我就唔寫包單啦。Serrano Chicken:烤雞肉,賣相唔錯,烤得好香,而且恰到好處,十分嫩口,一點都不老。味道頗濃,食得出少少甜甜的蜜糖味,但同時雞肉可能已經腌過,所以得出幾特別既味道。個人認為如果配埋啤酒會十分開胃。Lamb Ragout:羊肉絲加一大堆調味。賣相不大討好,但味道濃郁度比頭先食既烤雞有過之而無不及,由於太多調味既關係,跟本已經唔係太分得出。羊肉有一定既穌味,唔怕穌既朋友可以一試,因為味道實在難以用筆墨形容。Lime Soda:酒量淺既我叫左杯青檸梳打,甜甜酸酸的,食完之前兩道
今日難得放一日假,唔洗返工,就約左三五知己一齊摸下杯底。

店如其名,一入門口就有樓梯落地庫,內部裝修相當有格調。
店內差不多全部都係用三角射燈,但又唔係太光,相當有情調。
而且店內比想象中寬敞很多,空間感十足。

由於餐牌係全英文,所以食品名我都會源用返餐牌上既名。
Lime Soda:酒量淺既我叫左杯青檸梳打,甜甜酸酸的,食完之前兩道濃味野,對比下相當清新。
之後有機會,我都會同朋友再黎哩間格調唔錯既餐廳食飯打發下時間。
2016-10-28 356 瀏覽
一間餐廳除了食物味道外,氣氛環境其實都是很重要的一環,這裡氣氛給人一種輕鬆自在感下班後想和朋友傾計放鬆,順便餵飽自己空空的胃,這裡是一個好地方。坐下來首先點杯飲品,冰凍的檸檬茶是一個好選擇,茶味濃郁之外帶有一點點花香味。其實好味的東西有很多,但有幾款更值得一提,個人比較欣賞的。薯仔沙律味道不錯,薯仔煮成一點點軟的狀態,細滑的沙律醬加上大量香料,更能帶出薯仔本身味道。韓式肋骨也是其中一樣,肋骨表面烤得少少焦脆,然後用了大葱和芝麻調味,令到味道更加香,但吃起來芝麻和大葱也不會蓋過肉味,肉質亦都不會很乾!
迷上了在西環區尋找好地方。這一陣子花在西環這個半新不舊的區域的時間特別多,在鐵路開通以後,各式其色的有趣商鋪都搬進了這個地方。多花點心思去尋覓的話,你會找到驚喜所在!Cellar Door Wine的門面一點不起眼,也一點不Welcoming。沒有店員揮手拉客,沒有什麼大poster去介紹,只有幾張沒有人的枱櫈,是在賣空城計嗎?陣陣的音樂傳來引起了我們的好奇心,眼看是家地庫的幽暗酒吧吧?反正未決定晚餐的主題,我們一於去發掘一下!到了地庫,有點驚喜!超高的樓底下是家非常摩登的餐廳酒吧!走現代風的餐廳風格大部分是高枱高櫈,朋友談笑飲酒很方便。不知為何,這裡就令我們想起了在紐約市的一家餐廳。有時候,因為這些與回憶的相呼應就令人莫名奇妙的對一些餐廳加分,是次也不例外...哈哈!餐廳在這個時候還沒有Live Band,好吧我們慢慢的吃,來等主角踏上這個空洞洞的台。食物的價錢不高,原來因為是以Tapas的小碟形式來。所以我們也點了好幾款食物和飲品來試試。Cellar Door是指釀酒地方的木門,那我們就必需要點上酒精飲品吧!對紅酒沒什麼研究的我們只憑味道和酒體去選,幸好這裡的wine list也清

到了地庫,有點驚喜!超高的樓底下是家非常摩登的餐廳酒吧!
Cellar Door是指釀酒地方的木門,那我們就必需要點上酒精飲品吧!對紅酒沒什麼研究的我們只憑味道和酒體去選,幸好這裡的wine list也清楚說明了full body有什麼選擇。最終紅酒點了來自法國Cahors的Malbec來配一會吃的紅肉。
啤酒就容易選擇多了,因為我們也支持香港的本土啤!Lion Rock手工啤的花香味濃,女生都喜歡喝!
Seared Tuna Salad是輕煎吞拿魚沙律。加上少許的柚子汁,點綴了輕煎味美的吞拿魚。
Beef ribeye肉眼扒以tapas來說也頗大份!雖然吃得出並不是明火煮成,但本身肉味濃香,肉汁很豐富。
晚餐吃到一半,Live Band來了!搞笑的是今天的Band相對簡單,只有一名鍵琴手。雖然沒有人唱歌,但鍵琴手奏出的悠揚爵士音樂也為手持杯中物的人生色不少。
意猶未盡的我們再點了Chorizo and Lima Beans。偏愛西班牙菜的我們很喜歡Chirizo的味道,這味與利馬豆同煮的tapas帶微辣,伴酒一流。
Korean Ribs是燒豬肋骨吧,肋骨肉也燒的軟軟的。是不是吃得有點太多肉類?
為食的我們沒有放棄,還點了個Dark Chocolate Brownie作結!
Cellar Door是我們在西環發現的另一個好的拍拖去處。這附近真的太多好地方了 !
2016-09-13 497 瀏覽
Very happy to have discovered this restaurant in my neighbourhood! Great tapas, good portions as well and an excellent value for money wine list. Enjoyed this very much and will definitely become a regular for us.
2016-09-08
  • Korean BBQ Ribs
  • Buffalo  cauliflower
2016-07-11 2009 瀏覽
之前試過星期五晚十點幾經過,見到呢間tapas bar出面好多外國人拎住杯野飲食緊煙,就行落去睇下,發現原來係個地窖。個陣覺得好熱鬧,好似去歐洲時當地人放工傾計既地方好有feel,而餐牌選擇都好多,尤其係酒,所以決定要搵個機會試下。呢晚七點半黎到得我地一枱人,同上次坐到滿哂好嘈既氣氛好唔同,感覺高級卻又有點太靜,即刻變左同老死兩個人談心mode。一坐低就睇餐酒menu,見到我最鍾意既dessert wine即刻毫不猶豫咁點左,因為香港好少餐廳有得by glass叫黎飲,所以有得叫一杯真係好開心,仲要只係四五十蚊一杯酒,可以同朋友自己揀岩口味既野。呢度既tapas種類唔算好多,但都算夠揀,而且份量幾大,如果慢慢食,享受下談天說地既時間真係唔錯,而食物既質素都算中上。Kashmiri Mushrooms 克什米意蘑菇 $50由於坐左係開放式廚房旁邊,所以見到店員係一大煲入面載左一碟上黎。一食落口有少少嚇親,無想像過呢個菇係咁重味,原來係一種印度咖哩,而且對老死黎講其實幾辣下。因為呢個係第一個道上既,所以唔同唔少有影響左其他食物既味道,用黎送啤酒就會比較合適。如果有得揀,可能我會鍾意就咁煎或
Dessert  wine

Mushroom
Kashmiri Mushrooms 克什米意蘑菇 $50
由於坐左係開放式廚房旁邊,所以見到店員係一大煲入面載左一碟上黎。一食落口有少少嚇親,無想像過呢個菇係咁重味,原來係一種印度咖哩,而且對老死黎講其實幾辣下。因為呢個係第一個道上既,所以唔同唔少有影響左其他食物既味道,用黎送啤酒就會比較合適。如果有得揀,可能我會鍾意就咁煎或者燒呢種蘑菇黎食
Seared  Tuna  Salad
Seared Tuna Salad 香煎吞拿魚沙律 $70
吞拿魚只係輕輕煎過表面,內心都係軟同凍既,上面有柚子醋,雖然吞拿魚唔算特別靚同鮮甜,但味道算清新。
Serrano chicken
Serrano Chicken 西班牙火腿拼煎雞肉 $60
呢個係今晚既tapas入面最得我心
。其實佢係一塊薄雞扒,應該係用一種香草煎過,上面就放左好多煙肉,加強口感同引下味。因為雞既肉質幾嫩,而且份量都幾好,又香口,所以值得推介
Chocolate  brownie
Chocolate Brownie 朱古力布朗尼 $50
兩個人坐左個半鐘,先決定再點個甜品,店員話今日既甜品係chocolate brownie。共有四片brownie,上面加左Mascarpone Cheese同淋左好多hershey’s朱古力醬。以平時整甜品的經驗,brownie其實真係好難有大出錯
,而的確我覺得呢個甜品都算處理得唔錯,因為佢焗既時間都算岩岩好,而且薄薄一層,所以烤出黎有輕輕焦味,而加Mascarpone Cheese呢個配搭對我來講都算創新,雖然我唔好芝士但淡味的都可以。調味方面亦唔算太甜,所以用黎送dessert wine,真係再食多round都得

走既時候已經差唔多十點,店內都只係有三枱客人,可能平日就係唔太旺場,但呢度既環境靜靜地又的確幾舒服同適合傾計,而且店員既服務好真摰。以前大學住既舍堂好近呢度,而家每次返西環都好感歎店舖唔同左咁多。校友們,尤其有在舍堂生活過既你,都多D返下行下喇!

2016-07-07
Chocolate  brownie
  • Chocolate Brownie
  • Serrano Chicken
2016-06-25 1608 瀏覽
朋友收夜,唯有與另一友人先吃點東西醫醫肚,之後才一齊吃宵夜。Cellar Door Wine & Tapas Bar感覺cosy,是一個不錯讓人「hea」的好地方。酒吧位於basement,經過旋轉樓梯落去,可見到bar枱、卡座及live band stage。暗黃的燈光頗有格調,而且播着輕鬆的樂曲,不少三五知己圍着一起暢談飲酒。這裡主要以飲酒為主,小食選擇不算太多。店員推介Sparkling Prosecco,易入口,不會有過重的酒精味,適合少飲酒的我們。這裡主要以飲酒為主,總共有5頁的Wine list可供選擇。而小食的選擇不算太多,點了澳洲和牛,份量還可以,和牛兩邊略為煎香,油脂分布平均,不會很膩。烤蝦小米的小米即是cous cous,一般餐廳較少見。小米有好豐富的營養價值,加入紅椒粒一齊炒,辣中帶點甜,很開胃!蝦肉方面,煎得好香又帶脆。另外,店員亦推介了人氣韓式肋骨。肋骨以微甜的燒烤汁烹調,很入味,肉質容易咬開,不會韌。吃到一半時,剛好有幾個外國人來這裡夾band,聽着歌,呷一口酒,真寫意!
2016-06-01
2016-06-15 1320 瀏覽
每次踏足西港島,都有穿梭於歷史建築和城市變遷的感覺。訪尋大半天,不覺間到了西寶城附近,進了小巷中的特色小店。酒吧的格局,有小型舞台,大概晚上會有live band吧?時值天色尚早,點上簡單的飲品和小食,正好當cafe小歇。Homemade Lemonade ($20) & Champagne & Champenoise ($40)不好酒精的,不約而同點上lemonade。檸檬的清香中,隱隱透點鹹味,感覺健康。朋友的香檳看著誘人,是夢幻的粉紅色呢~嚐了口,味道柔和。Seared Tuna Salad ($50)一份8塊,不太薄切。上下邊緣香煎過,中層保留刺身的口感,軟滑無筋。Malaysian Bourguignon ($50)fusion名字的燉牛肉,原來是細碎的肉絲狀。醬汁不辣,但吃罷會有些許「興」的感覺,配著甜甜的薯蓉很討喜。Beef Ribeye ($50)這價錢能吃到牛排,份量居然還不少,有點意外。雖然未能選生熟度,成品中間粉嫩,香口不韌。Dark Chocolate Brownie ($50)濃郁的朱古力間,夾著微弱的牛奶味,聽說是每天自製的。口感較軟,但甜度有點高,分著吃剛
每次踏足西港島,都有穿梭於歷史建築和城市變遷的感覺。
訪尋大半天,不覺間到了西寶城附近,進了小巷中的特色小店。

酒吧的格局,有小型舞台,大概晚上會有live band吧?
時值天色尚早,點上簡單的飲品和小食,正好當cafe小歇。

Homemade Lemonade
朋友的香檳看著誘人,是夢幻的粉紅色呢~嚐了口,味道柔和。

Seared Tuna Salad ($50)
Seared Tuna Salad

Malaysian Bourguignon ($50)
Malaysian Bourguignon
fusion名字的燉牛肉,原來是細碎的肉絲狀。

Beef Ribeye ($50)
Beef Ribeye
這價錢能吃到牛排,份量居然還不少,有點意外。
雖然未能選生熟度,成品中間粉嫩,香口不韌。

Dark Chocolate Brownie ($50)
Dark Chocolate Brownie
濃郁的朱古力間,夾著微弱的牛奶味,聽說是每天自製的。
口感較軟,但甜度有點高,分著吃剛好。

小結

小食不限於炸物,款式選擇多。如這次的牛和魚,居然才$50。
不收加一,比cafe還抵。配著舒適的環境,整體CP值高。
2016-05-14
Seared Tuna Salad
Malaysian Bourguignon
2016-06-09 975 瀏覽
喺西寶城隔離嘅tapas小店,門口位似coffee shop,一行入去就有條樓梯落地窖,地方闊落,又暗暗地,好有mood~好啱happy hour泥傾下計,又或者一個人泥飲番杯嘆下。小食種類唔多,一頁menu,drink menu就有五、六頁~個人喜好sparkling,叫左杯prosecco試下,甜甜地易入口。店員推介嘅韓式排骨,有啲驚喜,似港式燒排骨,比較乾身,啲汁入晒落啲肉度,唔同平時bbq rib食到成嘴成手都係汁~出面燒得燶燶地甜甜地,咬落就韓式辣醬風味,少少辣,送酒唔錯。澳洲和牛,用鹽、黑椒調味後煎一煎,就上菜,夾住啲葱同生菜一齊咬,有肉汁,係略嫌生左啲,唔講你可能會以為係炙燒呑拿魚~而烤蝦小米,蝦肉唔算彈牙,不過炒得好香好惹味,小米配埋啲紅椒粒,好似個炒飯咁~啲香料味整到好中東style總結呢間tapas bar,好外國風情,又有個場俾人夾下band,氣氛好好,食物份量唔多,介乎喺飽與唔飽之間,如果放工泥happy hour或者dinner之後飲杯野係唔錯嘅選擇~
  • Korean BBQ Ribs
2016-06-07 332 瀏覽
住係西環緊係要試下係西環既BAR啦呢個真係好靜好舒服好有格調,好岩幾個FD去吹下水咁我就唔太好酒既,不過我朋友就話呢杯Hush Health Cider好岩唔太飲酒既人試,我就覺得佢唔似啤酒咁咁苦,都算接受得到既!呢杯紅茶就覺得麻麻,可能我飲開甜既野,所以呢個我覺得有D澀,唔似平時用開既茶黎沖,亦都冇加到糖漿之類,可能係太過西式我未接受得到之後就係Kashmiri Mushroom,呢隻蘑菇平時我都唔太好,但係佢炒得好香口,有少少辣咁,再有D香草加晒分!硬度都適中,一路食一路傾計都唔錯個牛肉就好"淋",整到一絲絲咁,所以好入味,個醬又唔會太鹹呢個唔似平時D燒腩仔咁咁鹹,好似中西合壁咁,但係又幾MATCH喎,佢推介埋要"點"個蘋果醬黎食,又OK喎 個醬甜甜地又可以COVER左燒腩仔個種肥膩感,同埋個皮冇因為燒得太干而硬,值得一試!最後再叫左個brownie黎做甜品,呢個好岩我呢D鍾意食甜野既人,朱古力味好濃,個brownie好實,睇得出係100%朱古力,加埋上面既少少CREAM,正!
住係西環緊係要試下係西環既BAR啦
呢個真係好靜好舒服好有格調,好岩幾個FD去吹下水咁
個牛肉就好"淋",整到一絲絲咁,所以好入味,個醬又唔會太鹹
2016-05-19
2016-06-04 992 瀏覽
同友人好奈無見,就去左屋企附近間bar飲杯酒食下野。一入到去,氣氛非常好。環境暗暗地,完全適合同朋友談心。餐牌全英文,小妹有啲睇唔明,好彩有店員同我地介紹番同略略講下係咩味。呢杯係cider,適合初初飲酒,唔太色飲酒既人。啤酒味比較淡,容易入口,而且唔貴,20蚊一杯! 飲多幾杯都唔會心痛。我朋友唔中意飲酒,所以叫左杯檸檬紅茶。佢無糖,有啲苦澀味,但飲落口好舒服。燉牛肉勁林勁入味,下層係蕃薯泥,兩個加埋甜甜地咸咸地,勁正。個菇比較清淡,好爽口,勁中意食呢個,送酒一流。肉眼扒唔會老,好嫩,差唔多7成熟左右!每一淡都有肉汁爆出尼,牛味好重,一舊一淡,好味呢個係燒腩仔,好味到爆炸。佢慢慢燒,令到啲油脂小左好多,唔會咸,保留左本身味道。唔會燒得太乾,咬落非常有口感,勁香,個皮燒到脆bobo。佢隔尼仲有個蘋果泥,加埋一齊食食甜甜地咸咸地,如果食左幾塊想換下味,點尼食就o岩o岩好。最後來個甜品,食左一淡之後,真係.......不得了。我本身好中意食brownie,佢呢個超級濃,明顯食出朱古力佔既分量好高,唔太甜,中意食朱古力既人一定要試。
同友人好奈無見,就去左屋企附近間bar飲杯酒食下野。
一入到去,氣氛非常好。環境暗暗地,完全適合同朋友談心。
個菇比較清淡,好爽口,勁中意食呢個,送酒一流。
  • Cider
  • ChocolateBrownie
  • KoreanBBQRibs
2016-06-02 768 瀏覽
上星期五去香港大學上左一日堂 身心疲累。兩個好姐妹話Friday night不如去飲下野 我舉腳贊成 要一洗今日的悶氣 哈哈。好姐妹提議Cellar Door Wine, 佢去過幾次 話wine selection唔錯 tapas選擇又多 價錢幾優惠 二話不說出發。在附近茶記食左個常餐 填飽肚仔先。呢間bar好近香港大學站 大約行3-5分鐘就到 幾方便。在一條靜靜的小街 喜歡這種寧靜。燈光柔和 我們三個揀左坐高枱 天氣好熱 如果冷氣再大點會更加好。哈哈。我最鐘意飲甜酒 Moscato係我至愛。易入口得黎 酒精濃度又比較低 對於酒量不佳的女士就最perfect. Cheers!!!! 鐘意佢甜得黎唔會太漏 帶有淡淡果香 氣泡都幾多 幾醇 非常之易入口 成枝好快俾我們飲曬。酒量不佳的我 另外再點了Lime soda & Home made Lemonade. Home made lemonade 我特別推介。微酸帶少少甜 檸檬味好香但不苦澀 夠曬凍 我encore左兩杯。(註:Lemonade太好飲 竟然冇影相 )因為食左飯 我們只是點左三個Tapas. 辣味花生*佐酒必備。夠香脆 少少咸

因為食左飯 我們只是點左三個Tapas.
辣味花生*
佐酒必備。夠香脆 少少咸香 辣味慢慢再浸出來。不錯。

香蝦小米*
燒蝦配cous cous. 蝦雖然唔大隻 但勝在冇雪味 處理得唔錯。cous cous係我至愛沙律之一 配上黃椒紅椒 口感不俗 帶有輕微辣味 不過比較淡 如果再加多點配料或者調味就更好。

黑布朗尼朱古力蛋糕*
誠意推介。朱古力味夠濃 建議先放室溫5-10分鐘 蛋糕的中心會微微變左軟心的口感 creamy 正。

埋單每人唔洗$200蚊 坐左兩個幾鐘 又一飲野傾計好地方。下次過開港島區 一定要再黎下。
  • Chocolate Brownie
  • Moscato
2016-06-02 304 瀏覽
香港大學站行5分鐘左右見到一間餐廳門口放了個廣告木牌,大大的$40,又Wine又Tapas,吸引了我和朋友仔八卦一下。餐廳在地下,落樓梯看看環境,感覺舒服,餐牌上的價錢沒有很貴,決定一試。我們先點了一支Moscato,我喜歡Sparking Wine,朋友仔又喜歡較甜的酒,選Moscato就可以一支酒滿足兩個人的願望。這裡Tapas的選擇挺多,所以我們都選得很小心,哈哈。女生們都喜歡點綠色食物,感覺健康,又可以減小罪疚感,我們異口同聲都選了枝豆。味道OK,沒有很特別。之後選Mozzarella。一向都喜歡水牛芝士,不會有很重的芝士味,配上新鮮番茄和醬汁,好好味道。喜歡這裡的芝士和番茄的份量比例。推介。健康食物後還是需要一點邪惡,辣味花生,小小辣,好惹味。最後的Chocolate brownie。跟平時吃的有些不同,這裡應該用朱古力的份量比較多,比起平時的brownie滑,喜歡朱古力的朋友大讚。很舒服的一個晚上。環境很適合三五知己聚會,服務也不錯,如果冷氣可以再開大些就更加好。

健康食物後還是需要一點邪惡,辣味花生,小小辣,好惹味。
朋友係西環studio收工,約我係附近聊天飲下酒。我唔係港島人,好日都唔出下香港區....好,香港人,就出省城chill下!朋友帶左我黎呢間地窖門,就係香港大學站一出,行兩分鐘就到,好方便。佢話之前黎過,有得食下tapas飲下酒,環境唔錯幾好坐。外面有兩張枱,吸煙人士可以出黎呼吸,有得坐,又有香薰蠟燭聞不錯喔。入到店內見到呢個酒櫃,令我急不及待想落去品酒囉~~果然名符其實既地窖,沿住呢條樓梯落去,就到達地庫既店內。好有feel喔* Open kitchen * 好靚。我最愛的番茄mozarella~~~~好好好好味呢度既mozarella好大塊,而且好香滑煙韌;配上juicy既番茄,無敵~朋友推介必食brownie. 朱古力味超濃超香,入面鬆軟,唔太甜唔太膩,份量剛好。美中不足係用忌廉取代雪糕,嘻嘻,個人比較喜歡冰凍既口感。但配忌廉還是好好吃的甜甜既Moscato, 襯番我地今日輕食同談心既主題 哈哈。Moscato都係sparkling既比較好味,而且要夠冰凍。否則就會太甜,無左香甜帶果酒味既感覺,會好似飲糖水咁。所以店員好貼心,比埋個冰桶我地慢慢傾,慢慢斟,慢慢飲。一支兩個人飲,岩

外面有兩張枱,吸煙人士可以出黎呼吸,有得坐,又有香薰蠟燭聞
不錯喔。
入到店內見到呢個酒櫃,令我急不及待想落去品酒囉~~
* Open kitchen * 好靚。
我最愛的番茄mozarella~~~~好好好好味
甜甜既Moscato, 襯番我地今日輕食同談心既主題 哈哈。Moscato都係sparkling既比較好味,而且要夠冰凍。否則就會太甜,無左香甜帶果酒味既感覺,會好似飲糖水咁。所以店員好貼心,比埋個冰桶我地慢慢傾,慢慢斟,慢慢飲。一支兩個人飲,岩岩好。

朋友話平時會有live band的。可惜今晚無緣欣賞。不過呢度環境好自在舒服,飲左一晚,微醺;感覺 .良好。* What a wonderful night . 省城多美。
2016-05-28 274 瀏覽
約了男友食飯大家都早到了 決定去喝杯酒上openrice見呢間就腳就入咗黎叫了兩杯紅酒我男友鍾意飲dry d ge而我反而鍾意smooth d前面個杯係我ge 叫Merlot + Corvina $40飲落好滑 唔酸有浸濃濃的葡萄香我覺得幾啱女仔我地仲叫咗兩碟小食男友鍾意食羊 所以就叫咗呢碟好大陣蘇味!自問鍾意呢陣味就可以叫la佢個羊係切絲再撈好多調味以為咁會好咸 點知個味岩岩好都幾驚喜㗎 呢個小食送酒一流我地仲叫咗potato salad薯仔唔林!硬硬地好好味!個醬超級夾!唔會太流!入面仲有蛋tim好正啊下次再黎試其實酒同小食
約了男友食飯

我地仲叫咗potato salad
Potato  Salad
薯仔唔林!
硬硬地好好味!

個醬超級夾!唔會太流!
入面仲有蛋tim

好正啊