2016-11-27
深夜放毒👻韓偽文青誤打誤撞去了 #大大鑊 #BIGPAN食港版 #芝士春川炒辣雞肉 由oppa幫我地煮💓當中會加咖哩香 令整個辣雞肉更香 我們點了小辣 𣎴算太辣 味道貼近香港人口味 偽文青覺得仲有少少甜甜的 oppa煮雞肉 亦會加蜂蜜 甜甜辣辣更惹味 之後仲要火燒雞肉 有睇頭 而且將雞肉燒得更香口👅 .之後 我地仲加左個炒飯 有紫菜 洋蔥 再加雞肉 一齊炒 口感十足 食完暖笠笠💓心跳 最岩情人去食😍so sweet💓.仲要9:30pm後去大大鑊 有85折😍😍平均每人$160左右 就可以吃飽飽甘走 當然越多人食越抵又可以食多d野👍🏻 絕對有下次😝👅.三個90後吃貨不斷開心share美食💓🚩instagram: 3bad_foodies📍OpenRice: 3bad_foodies 歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅#愛吃也愛分享 #愛吃韓國菜#三個90後吃貨 #3bad_foodies #三個90後吃貨_尖沙咀美食推介.大大鑊 (尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 11樓
之後 我地仲加左個炒飯 有紫菜 洋蔥 再加雞肉 一齊炒 口感十足 食完暖笠笠💓心跳 最岩情人去食😍so sweet💓 .
仲要9:30pm後去大大鑊 有85折😍😍
絕對有下次😝👅 .
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
🚩instagram: 3bad_foodies
📍OpenRice: 3bad_foodies
歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️
大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅
#愛吃也愛分享 #愛吃韓國菜
#三個90後吃貨 #3bad_foodies
#三個90後吃貨_尖沙咀美食推介
大大鑊 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 11樓