2019-05-07
行完個APM,有D肚餓,想食放題,但係APM冇,所以就行左去隔離個OPC一亞太中心,睇完樓下個水牌,一眼就見到10樓嘅大滿喜,於是就上左去。上次第一個叫嘅當然就係個刺身拼盤啦,大件唔在話啦,仲要件件都好新鮮,食完睇返張相都流晒口水。我畫左手卷,心諗好似唔應該叫,因為去食放題,點會咁快就食地咁多飯又大件嘅野食啊,但黎到先發覺,原來係迷你型,兩三啖就可以食晒。唔會影響到我繼續食到盡嘅風格。跟住燒鰻魚嘅鬆化,又帶有極豐富嘅魚油。 黃金燒帆立貝,面個浸燒到焦黃焦黃咁,真係既香口又甜蜜。燒羊架,至愛就係燒到邊位焦焦地,咁就可以鎖緊羊肉嘅水份,保持住羊肉嘅肥美。香噴噴熱辣辣的芝士焗開邊蝦 食到飽一飽,原本諗住可能食唔到美味嘅甜品了,但原來仲食到㗎。 總結以上食品全部都係新鮮,大份夾抵食,服務衛生又一流,坐位寬趟又有靚景,值得推介俾大家。
跟住燒鰻魚嘅鬆化,又帶有極豐富嘅魚油。
黃金燒帆立貝,面個浸燒到焦黃焦黃咁,真係既香口又甜蜜。
香噴噴熱辣辣的芝士焗開邊蝦