2011-11-24 572 瀏覽
小平津俾我一向嘅印象都係好家庭式,入到舖裡面貼滿一幅幅充滿顧客笑容的相片,亦有在舖內塗鴉的字句及漫畫─ 一切都好隨意及溫馨!是夜由於太太想去,所以去食,叫咗多數係小食:蟹子沙律、燒牛舌、燒雞翼、土佐豆腐、魚湯鍋加烏冬。1.蟹子沙律:用料新鮮、沙律醬剛好唔太多,而蟹子一咬就穿,唔同某啲食肆以魚子充蟹子,非常滿意的一個沙律。2.燒牛舌:牛舌燒得剛熟,不過就唔多夠味,即使有芥末都係同九龍佐敦某店略遜,因為我偏向濃味多啲!3.燒雞翼:雞翼皮脆肉嫩,相當唔錯!不過師傅唔多落鹽,口味偏淡,但係在鼓吹少鹽少油嘅日子中有件燒得咁香口嘅雞翼我都覺得幾滿足啦!4.土佐豆腐:木魚花及表皮脆而裡面豆腐軟滑,醬油唔太咸,不過我都係鍾意燒物多啲!5.魚湯鍋加烏冬:魚湯鮮,不過有少少魚腥,汁液濃稠,但係唔多覺有魚在裡面。將烏冬放在湯內滾一下再食,個肚就有七分飽啦!聽到隔離檯叫清酒,侍應好細心咁問要唔要暖上,足見小店待客之道!順帶一提係佢嘅餐前小食幾好味同餐後送甜品,我要咗豆腐雪糕而太太就要咗綠茶雪糕。中日兩國常在領土及歷史問題上糾纏,假如大家以禮相待,世界係咪會和平啲,大家開心啲?

2011-11-23
2009-08-25 227 瀏覽
I felt most happy to receive the warm and caring service from the staff there. My mum is a vegetarian. But she was still able to choose a number of dishes on the menu. The staff would offer to replace the meat soup or sauce on vegetable or noodles with some other soup they made for vegetarian. They even offered some vegetarian soy sauce for my mum without us asking anything for it. Smart and Caring. Highly recommend!

2009-08-17
2009-08-15 136 瀏覽
其實仲有好多野食唔記得左影..因為實在好餓同個賣相好吸引我,,,,未影就好快食左喇新店同舊店有非常大既分別好處:唔洗行咁多層樓梯壞處:吵左好多服務生:招呼周到,加水都加得快,未飲完就食滿滿    又會同我地傾計,超級好~佢地日日都好多人,好好生意。有好多自製既野都好好食,例如芝士蛋糕,仲有幾款自製口味既雪糕都好正~愛食日本野既朋友一定要去試下!
其實仲有好多野食唔記得左影..因為實在好餓
同個賣相好吸引我,,,,未影就好快食左喇

新店同舊店有非常大既分別
好處:唔洗行咁多層樓梯
壞處:吵左好多

服務生:招呼周到,加水都加得快,未飲完就食滿滿

又會同我地傾計,超級好~

佢地日日都好多人,好好生意。
愛食日本野既朋友一定要去試下!
甜點
2009-08-13
甜點
2009-06-17 67 瀏覽
那晚, 雖有事前訂座,但卻被安排到一張小桌、坐小凳...要求安排換座不果, 真無奈...食物, 不太ok...尤其是串燒, 乾而無味...不會"番桌"了 ~
2009-05-02 47 瀏覽
訂了十二點半桌,到時,沒有其他客人,到我們吃過後都沒有其他客人!哈哈~我們包左場咁!正!環境寧靜,但冷氣嫌凍左d,但食起野上黎,就剛剛好喇!服務:招呼周到,加水都加得快!有問必答,而且又會同我地傾計,幾好~中午有套餐,故四人叫了3個套餐share剌身拼盤:呢個只係一百四十五元的午餐拼盤,已有七款剌身:帶子、牡丹蝦(鮮甜大粒)、劍魚、三文魚等,新鮮甜美!牛肉湯烏冬:牛肉嫩滑又多,烏冬又滑爽!湯底雖則是帶甜味,本人略嫌咸了點,可再淡一點魚湯雜菜湯烏冬:很鮮味,且夠熱,配料很多,有金菇、菜、紅蘿蔔等,烏冬又是彈牙滑口!另外叫了以下小食:自家制雞肉丸串:很爽口,但食入口好似不只是有雞肉,應該還有豬肉咁~鰻魚豆腐天婦羅:見網上推介十分好吃,set lunch沒有,都立即單點了,入口豆腐軟滑非常可口美味,配上熱鰻魚和紫菜,炸過後更脆,但口感軟綿,好味!燒牛舌:牛舌燒得不錯,肉夠韌,有口感。燒蕃薯:同事v覺得入口熱辣辣,很好味,甘薯味道濃!下次可以再包場食呢~

中午有套餐,故四人叫了3個套餐share

另外叫了以下小食:
燒牛舌:牛舌燒得不錯,肉夠韌,有口感。
燒蕃薯:同事v覺得入口熱辣辣,很好味,甘薯味道濃!

下次可以再包場食呢~
2009-04-29
2009-04-30 14 瀏覽
出席朋友生日酒局前先來個飯局, 食物一早鎖定日本菜, 其實心中想試試榮川多些, 但看食評服務質素卻令人卻步, 在十五十六之下, 最後選了好評如潮港式日菜代表小平津. 正如食友所說地方一點也不易找, 如不致電邊行邊找, 那細小的招牌必定會走漏眼被安排坐右手面的房子, 地方不算迫, 但環顧四周, 檯和椅子都用不同款式和顏色堆砌著, 感覺很是怪怪的. 坐下先點了支720ML清酒, 但現在想來竟記不起喝了什麼牌子, 清酒杯用上如縮細了的酒杯, 很是精緻, 邊喝邊看餐牌就點選如下魚翅燒 - 朋友指明一定要贊這個, 平日吃的雞泡魚干總是硬硬乾身的, 但這個外皮燒得香脆, 咬下內裡卻異常軟腍, 下了點七味粉吊味, 吃著用來送酒很是不錯自選壽司 - 點選了四款壽司各兩客來試, 海膽味鮮甜還帶點海水味, 甜蝦精盈通透, 味鮮甜, 而三文魚看上去很是肥美, 但吃下卻感受不到那甘香, 而甜蛋在這算是比較失色的一道串燒 - 牛舌肉質好腍好鬆, 燒起不會太乾又不鞋口, 但可是欠了本人喜愛的酥味, 雞翼燒得外皮很香脆, 但略兼味道不夠入味, 冬菇沒試所以下不了評論 軟殼蟹卷 - 大大片的牛油果, 再加上厚厚的

軟殼蟹卷 - 大大片的牛油果, 再加上厚厚的沙律醬, 吃完也不覺軟殼蟹曾存在過

燒鯖魚 - 自從上次在炭姬嚐過後, 每次日本菜飯局必叫菜式, 鯖魚外皮燒得微濃, 邊位燒得脆脆的, 魚肉嫩滑中見鮮甜, 點些加上蘿蔔茸的醬汁, 味道更見突出

燒飯團 - 分別點了原味和加梅的各一客, 外皮燒得像煲仔飯的飯焦, 味道只可用一般來形容

看食友食評說這像是日式私房菜, 但論環境計這裝修本人就覺太馬虎, 但剔除這個價錢上卻很是實惠, 吃了這麼多還加上酒, 三個人才八百多元, 或許有時就要學會取捨, 要環境? 便宜? 還是什麼?
香脆軟腍兼備魚翅燒
自選壽司一大盤
燒牛舌
近期必點的燒鯖魚
簡樸的水吧
2009-04-27 10 瀏覽
4月24日(星期五)晚,是日收工去打算去圖書館做功課,可惜因為太倦,見到份功課已經想抱頭大睡,惟有離開圖書館而找個地方坐下休息,而女友是日又受到上司的無理取鬧,所以準時收工來找我。見到女友愁眉深鎖的樣子,就算我想盡辦法亦未能令女友開懷,誰不知經過賣衫的地方時,她頓時笑顏重現。實驗證明,女人買衫真的可以減壓,舒緩負面情緒。行完街買衫,下一站就去醫肚,我突然想試試門口並不起眼的“小平津”,於是就和女友徒步行三層樓梯上去尋找這間隱世食肆。上到正鋪坐滿了客人,前有線VJ Brain便叫我們過“隔離”,剛好有一張二人檯!這裡的招呼雖然港式,但也幾細心週到,話說女侍應見我們沒地放隨身物品,就特意拿張摺椅給我們放東西。看餐牌時,女友似乎想化悲憤為食量,但是商量過後,決定點以下這些食物:三文魚反卷:一條約有九件,三文魚是一般大路質素,卷物上加上少許蟹籽和沙律醬,口感和味道祇屬一般;鹽燒牛利、自製雞肉丸、蒜肉燒(各一):牛利不算厚,但肉味濃郁,肉質鬆軟嫩滑;自製雞肉丸應該是雞肉和雞軟骨打碎,搓成丸狀再去燒,食落同一時間嘗到嫩滑的雞肉和爽口的軟骨,配上醬汁很惹味,女友幾乎想再追加;蒜肉燒是燒蒜頭,約有六小

鹽燒牛利、自製雞肉丸、蒜肉燒(各一):牛利不算厚,但肉味濃郁,肉質鬆軟嫩滑;自製雞肉丸應該是雞肉和雞軟骨打碎,搓成丸狀再去燒,食落同一時間嘗到嫩滑的雞肉和爽口的軟骨,配上醬汁很惹味,女友幾乎想再追加;蒜肉燒是燒蒜頭,約有六小件,蒜頭味道濃厚卻不霸道,再灑少許鹽粒,佐酒一流;
拉麵沙律:所謂的沙律祇是少許蟹柳、青瓜絲和蟹籽加上份量剛好的沙律醬和麻油,當然還有拉麵,拉麵爽滑不腍,兩者撈勻來吃,味道竟然比我想象中好吃,清淡健康;
鰻魚豆腐天婦羅:用兩片豆腐將鰻魚夾在中間,再用紫菜包著來炸,其實很考功夫,難得炸得火喉剛好,脆漿不厚,內裡的豆腐依然軟綿香滑而鰻魚依然肥美。
除了環境外,以港式日本料理來說,這裡算是較有水準,值得再來!
題外話:給我們落單的男侍應,原來之前和女友在工作上有過一面之緣,而且落單時很細心地將鰻魚豆腐天婦羅改為半份,怕我吃不完。雖然最後鰻魚豆腐天婦羅上檯時依然是一份,事後他滿帶歉意來跟我們道歉,可能這個原因,埋單時給了我們九折!
2009-04-24
2009-04-05 20 瀏覽
別說日式私房菜, 就算係普通私房菜我都未試過, 呢次係第一次食樓上日本菜, 感覺其實同樓上cafe差唔多, 環境一定唔會話好好, 始終比較迫夾, 而且因為唐樓既關係, 唔想行樓梯既朋友真係要諗諗...是日係星期四, 估唔到, 呢度都會咁多人, 值得一讚既係waiter無趕人走亦唔會俾壓力你, 所以唔訂位我相信無機會walk in了, 不過, 亦因為咁, 不失為一個良朋共聚既好地方頭盤先叫左個南瓜沙律, 其實我好少食到我喜歡既南瓜食品, 我對南瓜亦唔會十分鐘意亦唔會十分抗拒, 不過呢度既南瓜沙律真係幾好味, 南瓜唔會磨得太爛, 作為頭盤係一個唔錯既選擇之後黎既, 係日式餃子, 日式餃子比較少食不是煎過的, 感覺皮厚左d, 同埋始終煎過既會香d下一味係金菇牛肉卷, 材料一d都吝嗇, 牛肉不過不失, 金菇亦好咬感, 我覺得個汁調較得唔錯, 唔會太過火太咸, 再加上沙律菜, 呢味金菇牛肉卷雖然普通, 但不失為一個好選擇頭盤/前菜/小食過後, 就黎左個鰻魚飯, 我都算係一個鰻魚如癡, 好吃唔好吃既鰻魚我都食過唔少, 呢度既鰻魚質素只屬一般貨色, 有骨呢d唔在講, 要彈既係既火候, 唔知係咪唔記得

頭盤/前菜/小食過後, 就黎左個鰻魚飯, 我都算係一個鰻魚如癡, 好吃唔好吃既鰻魚我都食過唔少, 呢度既鰻魚質素只屬一般貨色, 有骨呢d唔在講, 要彈既係既火候, 唔知係咪唔記得睇火, 鰻魚底燒得太燶了... 碗飯一拎到黎就聞到有一陣燶味... 全晚最失望既一味

之後既上菜速度明顯變慢, 等左一段時間之後, 就送來鰻魚豆腐天婦羅, 事後睇番之前既食評, 大部份人都話呢個好味, 好在朋友有做功課, 否則真係錯過了...
我係出面未見過類似既菜式, 岩岩煮好既高熱仲睇到蒸汽升緊上黎, 一黎到賣相已經覺得好吸引
食落去, feel到豆腐好滑, 不過其實應該係百福豆腐, 紫菜好似天婦羅咁炸過, 幾好味, 反而鰻魚無特別, 同一般鰻魚反卷中既鰻魚差唔多, 唔怕熱既一啖食晒最好味, 不過我係貓舌, 食唔到太熱既野的...

之後朋友們就係度傾計, 傾到咁上下, waiter就過黎問仲有無野要加, 因為order已經黎晒, 我地就話仲有一個魚湯豆腐烏冬未黎, 唔知係咪漏單了, 好在, 都唔駛等好耐, 就黎到了
魚湯豆腐烏冬都係好熱, 就連影相都影到大量既蒸汽, 烏冬同魚湯煲係分開上的, 食幾多夾幾多, 方便大家可以分黎食
魚湯好味, 雪白既湯底, 可能用左牛奶去煮, 烏冬相對少, 不過幾彈牙 (當然未去到萬豚屋咁啦), 配料係雜菜、豆腐、芋絲等, 並無肉, 清得黎唔會肥膩, 最後大家連一滴湯都不漏將呢煲湯殲滅左...

因為唔係好夠飽, 所以追加左自家制雞肉丸串, 唔駛等好耐就上菜, 果然係自家制, 食得出入面有d雞軟骨之類混左係入面, 咬落感覺幾特別, size都幾大, 食埋就真係岩岩好了

值得一提既係上菜速度, 唔知個廚房有幾多位廚師, 佢既上菜速度其實唔算快, 不過如果黎得呢度, 我相信唔係為求食快餐, 呢度價錢唔貴之下, 如果一路飲住sake一路同朋友風花雪月, 真是一樂也
餐前小食
鰻魚豆腐天婦羅
魚湯豆腐烏冬
自家制雞肉丸串
2009-01-15 17 瀏覽
男朋友一早訂好檯等我放工去食飯…淨係搵小平津都玩左左十分幾鐘,又唔肯定邊條樓梯上…最後先發現個微型招牌招我地上去~ 餐廳既環境都頗簡陋,牆上面既油開始脫色,地板又花又黑,密質質既木檯木椅…究竟係由幾時開始,食客認為(所謂既)私房菜係可以冇裝修同溶溶爛爛架呢?!最低限度我都想坐得舒服先,但係張木檯lup黐黐既……我地張檯係魚生櫃前面,同隔離檯相差唔夠8cm,隔離仲要七個人迫四人檯>.< 其實見到個地方咁樣,我地真係唔想食刺身壽司類,特別坐係個魚生櫃前面,見到放魚生既地方好亂好多用完既碟,我唔想搏,其他野煮熟哂都冇乜所謂…睇埋個menu就想走添…幾樣食材,唔同煮法,好難揀得落手,因為同『和民』d野大同小異~ 最後男朋友話事:串燒 - 鹽燒,d牛利幾厚身既,食落幾爽有咬口,不過肉味偏淡,燒得香口搭救,還可以~ 另外兩樣冇印象軟殼蟹卷 - 好大舊,軟殼蟹偏少炸粉多,牛油果好淡,d飯壓得唔實,好易散…其實呢個卷真係好難唔食得既~牛油焗銀雪魚 - 真係冇魚味架,得條魚係d牛油到游水,冇食哂~豆腐魚湯烏冬 - 黎到好熱,白雪雪既湯冇魚味,一大堆豆腐,雜菜,雜菇…少少烏冬…幸好,佢唔多
男朋友一早訂好檯等我放工去食飯…

豆腐魚湯烏冬 - 黎到好熱,白雪雪既湯冇魚味,一大堆豆腐,雜菜,雜菇…少少烏冬…幸好,佢唔多加味精,所以冇味都好正常~ 烏冬都合格,當然你唔可以要求萬豚屋既彈牙啦,不過佢都唔會過份到一夾就斷,入口即溶既~ 乜湯烏冬都可以唔滑架咩?

我都知道brian係以前有線電視既主持,而家呢度做老闆,不過我黎食野,唔係黎睇佢架嘛…我已經揀哂d好易好好味既菜,但係都唔滿意~ 環境有大影響囉,因為一多人就好嘈,地方細樓底高又大回音,呢餐飯我食得好唔舒服…

嚴格黎講呢間唔算私房菜,似上檔cafe咋…
2008-12-27 7 瀏覽
不知怎的, 要在香港搵一間地道日本小店, 真的有點困難. 好的不是沒有, 似乎都係五星級價錢居多, 九龍區有三河屋. 我想港島區的代表算係小平津吧! 想吃小平津, 要早早訂位, 否則要擠進此小店殊不容易. 是晚謝謝朋友的安排, 一行四人, 再到此一遊!剌身拼盤 : 呢個只係二日餘元的拼盤, 已有七款剌身, 其中海胆, 鮮甜非常, 雖然只係細細數片, 但的確童叟無欺, 貨真價實. 帶子口感對辦, 有少少彈牙. 牡丹蝦也鮮甜, 大隻. 劍魚非腩, 味道可以而已, 不夠肥美嘛. 南瓜沙律 : 估唔到南瓜完整沒有草青味, 好甜, 好滑, 清新可口!白酒煮蜆 : 呢個的酒味不夠香濃, ok 啦!野菜天婦羅 : 炸漿幾適中, 有南瓜, 茄子, 蕃薯, 青椒仔… 炸過後, 仍舊juicy, 不錯! 鰻魚豆腐卷 : 呢味係我的飛弗, 豆腐軟滑可口, 加上鰻魚和紫菜, 用薄薄的脆漿炸過, 口感軟綿綿中有點魚的香甜, 好好味呀! 牛油果軟殼蟹卷 : 牛油果一向都唔太鍾意, 因為好肥, 無咩味道, 但加上軟殼蟹後, 又似乎係另一番景致. 豆腐魚湯烏冬 : 呢個超掂! 魚湯香濃, 湯底不知煮了多久, 但

白酒煮蜆 : 呢個的酒味不夠香濃, ok 啦!
豆腐魚湯烏冬 : 呢個超掂! 魚湯香濃, 湯底不知煮了多久, 但的確有住家湯的風味. 少喝住家湯的朋友, 激捷讚賞!

牛肉湯烏冬 : 呢個都可以, 牛肉都幾嫩滑, 浸在湯中灼灼, 幾好! 但珠玉在前, 無計, 只可以叫一般而己!

服務幾窩心, 朋友初時找不到, 店員也細心指路. 一班朋友聚舊, 更可以包場, 不失為一個幾好的選擇!
  • 魚湯烏冬
  • 剌身拼盤
  • 鰻魚豆腐卷
2008-11-13 3 瀏覽
我哋一行四人未去之前已經睇過下食評話環境一般,所以有心理準備入到去都ok啦!由於好肚餓坐落就即刻叫嘢食!串燒 : 牛舌醬燒鹽燒各一, 醬燒比較諗鹽燒爽口但無相像中好食 雞亦七味鹽燒各一,反而呢個得d喎,無雪味唔會燒得太乾軟殼蟹卷 : 卷得幾靚味道唔錯海膽手卷 : 海膽份量十足但唔夠甜活赤貝 : 細隻唔緊要最慘係無味煎餃子 : 未食過煎餃好似蒸餃咁清酒煮蜆 : 佢哋唔用蜆用花甲整,搞到不倫不類魚湯鍋 : d湯好似豆漿咁,煲得唔錯但唔見意跟烏冬綠茶冷麵 : 同烏冬一樣得個(削)字燒羊架 : 正常豆腐/芝麻雪糕 : 係送嘅完全唔得,食落唔滑兼有冰粒總結 : 咁嘅價錢唔多值.
軟殼蟹卷 : 卷得幾靚味道唔錯
海膽手卷 : 海膽份量十足但唔夠甜
活赤貝 : 細隻唔緊要最慘係無味
煎餃子 : 未食過煎餃好似蒸餃咁
清酒煮蜆 : 佢哋唔用蜆用花甲整,搞到不倫不類
魚湯鍋 : d湯好似豆漿咁,煲得唔錯但唔見意跟烏冬
綠茶冷麵 : 同烏冬一樣得個(削)字
燒羊架 : 正常
豆腐/芝麻雪糕 : 係送嘅完全唔得,食落唔滑兼有冰粒
總結 : 咁嘅價錢唔多值.

2008-11-08 1 瀏覽
今晚去咗猫同事介紹既小平津試試,book 咗7點,去到都唔係好full,但坐落一陣d人開始來啦未到7點半都full 晒,不過佢對面重有間房可以坐.試咗以下食品鰻魚豆腐天婦羅 :> ok ,不過無咩驚喜,可以試吓. 但覺得貴咗d $60 4件鹽燒牛舌 2客 :> 真係正!必食!鹽燒雞腎 -:> 唔錯!爽口!牛肉鍋烏冬::> 個湯同d牛都好正,d烏冬又滑爽!牛油大蜆 :>d汁好味,蜆又大隻.吞拿魚溶細卷:>唔錯不過貴d $45  6細卷
試咗以下食品

鹽燒牛舌 2客 :> 真係正!必食!

鹽燒雞腎 -:> 唔錯!爽口!

牛肉鍋烏冬::> 個湯同d牛都好正,d烏冬又滑爽!

牛油大蜆 :>d汁好味,蜆又大隻.

吞拿魚溶細卷:>唔錯不過貴d $45  6細卷
  • 鹽燒牛舌
2008-10-29 8 瀏覽
繼續與小白的晚飯。豆腐鰻魚圈﹐真係好好味﹐豆腐的軟滑﹐炸脆的紫菜外皮﹐兩種口感﹐鰻魚的肉同汁係味覺﹐口感同味覺上的感受都係很好的。海膽手卷﹐海膽好多啊﹐幾乎淡淡都有海膽﹐難怪要$40一件。不夠都係值得的。晴魚赤身﹐魚肉好新鮮﹐酸汁也都配得好好﹐魚肉好滑。燒冬孤﹐好香冬孤味。還有魚湯豆腐烏冬﹐烏冬唔算滑﹐不過魚湯夠濃﹐豆腐夠滑。
繼續與小白的晚飯。

晴魚赤身﹐魚肉好新鮮﹐酸汁也都配得好好﹐魚肉好滑。

燒冬孤﹐好香冬孤味。

還有魚湯豆腐烏冬﹐烏冬唔算滑﹐不過魚湯夠濃﹐豆腐夠滑。
2008-10-29 16 瀏覽
是日同小白經過附近﹐見肚餓就來吃餐飯。點了燒牛舌﹐牛舌燒得好適中﹐味道也很好﹐肉夠韌﹐有咬口。3串燒雞腎﹐我的最愛﹐所以點了一串又一串﹐不夠真係夠香口﹐肉有咬口﹐韌而不黏牙﹐一咬就開。點了燒餃子﹐餃子相對比較一般﹐燒得不錯﹐點的汁也很適中﹐不夠明顯上碟唔夠專業﹐因為正宗的日式餃子係要用煎到金黃色的一面向上的﹐不夠還好餃子裡面的料夠。點了只日本酒﹐夠米香﹐可能用冰鎮﹐所以保持到好香的酒味﹐因為夠冰﹐本來比較平凡的酒也變得好多了。
是日同小白經過附近﹐見肚餓就來吃餐飯。

點了燒牛舌﹐牛舌燒得好適中﹐味道也很好﹐肉夠韌﹐有咬口。

環境算乾淨
正﹐好香啊
正﹐酒有米香
正﹐好香啊
正﹐酒有米香
2008-10-21 8 瀏覽
雖見好多負面食評,但之前食過多次都ok,即管再試一次活北寄貝-超爽甜,HK90,抵食鰻魚卷-除鰻魚外,仲有牛油果同蟹柳,比想像中好牛油大蜆-比清酒煮好好多,不過覺得d汁硬係上唔到d蜆,汁有汁好味,蜆反而淡口d鍋燒烏冬-都多料,ok 喎不過特別order大拖羅刺身就唔得,太多筋,唔夠甘,HK200四件,唔抵.可能食咗太多次,都冇咗驚喜,不過味道整体係OK,但好似冇之前咁抵食
雖見好多負面食評,但之前食過多次都ok,即管再試一次
活北寄貝-超爽甜,HK90,抵食
鰻魚卷-除鰻魚外,仲有牛油果同蟹柳,比想像中好
鍋燒烏冬-都多料,ok 喎

活北寄貝+三文魚
鰻魚卷