♥ 無火串燒🍢任食自助放題 ♥✎ (❁ᴗ͈ˬᴗ͈) ༉‧ ♡*.✧
喜歡的話記得like & follow我喔♥
你們的支持對我來說超重要的!最近去了觀塘這間無火串燒自助放題餐廳🍢,有數十款串燒可無限任食,配搭3款秘製醬汁,另有不同的熱食、甜品、雪糕🍰等可自由選擇,超多東西吃啊!每桌都有自動旋轉烤爐,讓我感受到了串燒的樂趣!🔥食物質素就正常~最基本的A餐有近百種食物可以選擇,而我們就選擇了最高級的C餐,升級後可額外享用美國SRF極黑和牛、西班牙伊比利亞豬梅片、紐西蘭羊架及日本松葉凍蟹腳。🤩Btw巴巴炒烏冬意外地好食!😍🍜✨炒烏冬滑溜彈牙,充分吸收了香濃的醬汁,口感幾好!✎ 自助吧任食串燒🍢包括豬腩肉、秘製叉燒粒、秘製牛肋肉串、黑椒牛柳粒、鹽燒熟牛脷、日本刺身級帆立貝、大蜆、紐西蘭青口、丸類、野菜等✎ 前菜、熟盤、甜品🍰包括海蝦、翡翠螺、藍青口、炸蝦、焦糖爆谷、老火湯、煙三文魚沙律、大蝦沙律、椰汁紅豆冰、泡芙、水果、雪糕、蛋糕等✎ 即叫即製熟食🥢有燒鹵水豬大腸、蒜蓉焗蠔、鹽燒海蝦、燒香草美國牛仔骨、大漠羊肉串等📍 巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室.・。.・゜✭・✫・゜・。.#
♥ 無火串燒🍢任食自助放題 ♥

✎ (❁ᴗ͈ˬᴗ͈) ༉‧ ♡*.✧
喜歡的話記得like & follow我喔♥
你們的支持對我來說超重要的!

Btw巴巴炒烏冬意外地好食!😍🍜✨
炒烏冬滑溜彈牙,充分吸收了香濃的醬汁,口感幾好!

✎ 自助吧任食串燒🍢

✎ 前菜、熟盤、甜品🍰

✎ 即叫即製熟食🥢

📍 巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
.・。.・゜✭・✫・゜・。.
#必試美食 #巴巴串 #串燒 #觀塘美食 #任食 #美食探店 #香港好去處 #打卡 #香港餐廳 #海鮮 #美味 #美食日記 #食記 #串燒 #香港美食 #開飯喇 #小店 #食物攝影 #飲食文化 #食客 #香港食評 #美食分享 #美食探索 #吃貨
2024-09-20 237 瀏覽
今次介紹一間任飲任食懶人自助燒烤串燒比大家😆佢雖然叫做自助燒烤 但其實幾乎唔洗自己燒㗎因為佢個燒烤架會令比啲串串自己轉嚟燒😮只要將啲串燒放係個爐上面 啲串就會自己旋轉咁燒 基本上係擺上個爐到就可以等食✌🏻除咗串燒之外 佢仲有各款唔同飲品 雪糕 生果 甜品 炸物前菜等野食任食😆仲驚你熱氣提供埋五花茶同酸辣湯添😮驚喜嘅有牛脷 豬腩肉 蝦 臺灣腸 牛肋肉等食材可以燒😮 仲有職員即叫即燒嘅碳烤蒜蓉生蠔、羊肉串可以嗌😆 除有炸物 菜類等等唔同嘅嘢食可以嗌😮 選擇多到你都未必食得曬😂整體🧀🧀🧀🧀💬C餐可以食到美國SRF和牛 西班牙伊比利亞黑毛豬 紐西蘭羊架同日本松葉凍蟹腳放題都係$298😮 真係食得好滿足呀🤤巴巴串 (觀塘)📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室#食乜cheese #香港美食 #香港旅遊 #觀塘美食 #美食 #燒烤 #串燒 #放題 #hkfoodies #香港好去處 #港女 #港女日常 #照騙 #觀塘必食 #餐廳 #觀塘好去處 #香港美食地圖
今次介紹一間任飲任食懶人自助燒烤串燒比大家😆
佢雖然叫做自助燒烤 但其實幾乎唔洗自己燒㗎
因為佢個燒烤架會令比啲串串自己轉嚟燒😮

仲驚你熱氣提供埋五花茶同酸辣湯添😮

整體🧀🧀🧀🧀

巴巴串 (觀塘)
📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

2024-09-12
2024-09-19 206 瀏覽
📍 巴巴串懶人串燒放題食過好幾次,呢間位於觀塘駱駝漆既巴巴串,地方觀塘,座位闊落,而且地方夠大,容納到好多枱客人!餐廳提供三個set: A餐:自助吧任食(串燒)、自助吧任食(前菜/熱盤/甜品)、炸物B餐:可以任食美國安格斯牛!今次都揀咗呢個set🤣C餐:可以瘋狂任食美國SRF和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬添!✨美國安格斯牛放題 $268/位 (120分鐘)🥩頭盤會上曬成個B餐既肉類:安格斯牛板腱、安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封門柳、皇室無激素豬腩肉、雞泡魚乾、鮮甜扇貝▶️試曬咁多款之後,最推介係安格斯牛板腱,肉質紋理清晰,同時係牛味最濃郁~重點係食落唔會覺得韌;另外,送咗一碟和牛,油脂極重,相當juicy!!!✨自助吧、熟食、冷盤、甜品🔺自助吧:多達30幾款嘅串燒,例如韓式泡菜豬腩肉、秘製叉燒粒、蒜容雞中翼串、丸類等等🔺熟食:有驚喜!例如脆脆炸蝦、葡撻、蜜糖焗雞翼等,幾有係西餐食到嘅味道👍🏻亦都可以填紙仔,有燒牛仔骨、燒蠔、炸餃子等等,全部即叫即炸~🔺冷盤:中華沙律、蒜味螺肉、泰式鳳爪、秘製泡菜、酸辣青瓜,味道都正正常常~🔺甜品:提供香港品牌嘅雪糕,亦有蛋糕😍自助燒烤爐個燒烤爐都算大部,
📍 巴巴串

餐廳提供三個set:
B餐:可以任食美國安格斯牛!今次都揀咗呢個set🤣
C餐:可以瘋狂任食美國SRF和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬添!

✨美國安格斯牛放題 $268/位 (120分鐘)

🥩頭盤
會上曬成個B餐既肉類:

✨自助吧、熟食、冷盤、甜品
🔺甜品:提供香港品牌嘅雪糕,亦有蛋糕

😍自助燒烤爐
個燒烤爐都算大部,爐望落好長身~同時可以放到串燒,滾輪轉動之下慢慢燒熟;亦可以揀網燒,好方便!

📍 巴巴串 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

一個價錢任燒🔥任食中湯、小食(魚蛋蘿蔔)、炒烏冬、凍海鮮(蝦🦐/青口/翡翠螺)、炸物、多款串燒(蔬菜類及肉類)每枱奉送肉類拼盤第一次喺香港食烤串燒會識得自轉(機械上有齒輪,只需將食物放上去便可)。望住佢地轉下轉下好過癮,過程適合懶人,只需等熟就食得。好多時間吹水。亦設有鐵網可以放食物上去用夾自己燒,(必食)我食左好多海蜆,非常彈牙。肉類拼盤非常多款,而且肉質嫩滑;配埋外邊多款串燒,一定覺得很滿足。
一個價錢任燒🔥任食

每枱奉送肉類拼盤

• 串燒
駱駝漆大廈多食肆就眾所周知,今次搵到間串燒任食的放題餐廳,店內空間都幾大,大部分都是梳化卡座好寬敞。每檯有一個小烤爐,一邊可網燒,另一邊則是自轉串燒,烤爐會自行將串燒360度轉動,燒得更均勻又不用自己動手,懶人至愛。至於放題套餐就有三款,不同時段有不同收費,最基本的A餐自轉串燒放題,包括了自助吧中的串燒任食、前菜熱盤及甜品任食、仲有即叫即煮的菜類及烏冬;即叫即炸的薯條、雞翼、魚餅、餃子,以及即叫即燒的豬大腸、焗蠔、海蝦等等,已經夠晒豐富。中價位的B餐就多了好幾款美國安格斯牛、扇貝等;最貴的C餐就更加多了,包括美國SRF和牛、西班牙伊比利亞黑毛豬,仲有羊架及涷蟹腳。今晚第一次來食,試住B餐先。先說前菜及熟盤,涷食方面最基本的海蝦、翡翠螺、藍青口均有,還有一些中華沙律、蒜味螺肉、炸蝦、炸雞翼等前菜,最意想不到的竟然有老火湯提供。至於熟食炸物方面,由於要留肚主力在串燒及食燒牛肉度,所以也沒有點太多即叫即整的食物,但炸雞翼、大漠羊肉串及蒜蓉焗蠔幾好味,推介食這三款。自助吧可以任拎的串燒及食物太多了,當中有我最喜歡食的牛舌切得勁厚身、墨魚咀一定要食好爽口彈牙、芝心丸串燒到芝士流出好好味,豬腩肉、

自助吧可以任拎的串燒及食物太多了,當中有我最喜歡食的牛舌切得勁厚身、墨魚咀一定要食好爽口彈牙、芝心丸串燒到芝士流出好好味,豬腩肉、牛肋肉、牛柳粒及多春魚都唔錯,其他丸類及腸類就沒有試了,應該都正常水準,不過一定不會忘記要燒的,必定是菠蘿及棉花糖,超好味。

至於美國安格斯牛放題質素算唔錯,安格斯牛板鍵及牛肉粒的牛味都算濃郁,脂肪位唔算多,封門柳及豬腩肉切得頗厚,但最正的是雞泡魚乾,燒完勁好食,口感煙煙韌韌又咸咸地。

店內提供的飲料選擇不少,有罐裝啤酒、汽水及紙包飲品,連自家製五花茶、酸梅湯亦有,清熱氣最好。甜品有各式雪糕、蛋糕及生果,榴槤控應該特別開心,皆因有榴槤球雪糕,仲有比較少見的海鹽雪糕。整體而言,自轉串燒放題能食是120分鐘真的已經非常飽,抵食。
2024-09-12
今日同同事放工想搵個地方傾偈食嘢,同事提議近近地去觀塘開源道駱駝漆大廈食串燒放題。巴巴串地方及坐位闊落坐得舒適,係一間有自動旋轉烤爐嘅自助式串燒放題。最基本嘅A餐有近百種食物可以選擇,B餐及C餐可因各人口味追加唔同級數食物,例如選擇C餐即有美國SRF極黑和牛, 西班牙伊比利亞豬梅片,紐西蘭羊架 ,日本松葉凍蟹腳,亦即係A+B+C所有食物可選。自助吧有多款串燒食材自取,攞返坐位放自轉烤爐上可一邊炸一邊傾偈。自助吧亦有多款熟食,海鮮冷盆有熟海蝦、青口、翡翠螺,前菜有芝麻八瓜魚、蒜味螺肉、泰式鳳爪、大蝦沙律,吉列蝦,甜品,雪糕,飲品應有盡有。自家醃製嘅串燒肉類好入味,前菜,熟食,冷盆,甜品各樣都美味。環境舒適適合三五知己,朋友聚餐嘅好地方。
2024-09-11 377 瀏覽
懶人如我已經放棄傳統bbq好耐今次試下依間位於觀塘駱駝漆嘅自動串串燒,方便又乾淨佢有3個價位🥢A餐已包丸/牛/雞/腸/墨魚咀/帆立貝/青口/蝦+即叫即燒熟食+飲品/湯/糖水/甜品🥢B餐多了:安格斯牛板腱/牛仔骨/牛粒/封門柳豬腩肉/雞泡魚乾/扇貝/炸榴槤波波🥢最貴的C餐多了:美國SRF極黑和牛/和牛粒西班牙伊比利亞豬梅肉/紐西蘭羊架日本松葉凍蟹腳🦀我們兩個女生選了中間價位的B餐$268/120分鐘放題❣️自助燒烤爐:左邊放串燒 右邊是網燒可以到出面拎多款串燒,串燒已經插好鐵技,唔怕整污糟雙手,放上爐即轉即燒,懶人之選!另外想快熟就放網燒,火力都算平均,唔怕燒整都未熟/ 好快燶曬等候時可以拎海鮮冷盤、熟食、小食同甜品;更可以落單請店員幫忙呈上部分熟食 ❣️推薦❣️腐乳糖生菜,蠔油菜心//食菜平衡油膩蒜蓉焗蠔// 唔使自己燒既快速+好味之選鹽燒海蝦//肉質彈牙,叫了幾around也不錯大漠羊肉串//有羊騷味但仍易入口扭扭薯條//邊傾偈邊食,又脆又送酒服務方面好抵讚店員熱情周到,會提我地啲食物要點樣燒最好
懶人如我已經放棄傳統bbq好耐
今次試下依間位於觀塘駱駝漆嘅自動串串燒,方便又乾淨
佢有3個價位

西班牙伊比利亞豬梅肉/紐西蘭羊架
日本松葉凍蟹腳🦀

我們兩個女生選了中間價位的B餐$268/120分鐘放題

❣️自助燒烤爐:左邊放串燒 右邊是網燒

等候時可以拎海鮮冷盤、熟食、小食同甜品
更可以落單請店員幫忙呈上部分熟食
❣️推薦❣️
腐乳糖生菜,蠔油菜心//食菜平衡油膩
蒜蓉焗蠔// 唔使自己燒既快速+好味之選
鹽燒海蝦//肉質彈牙,叫了幾around也不錯
大漠羊肉串//有羊騷味但仍易入口
扭扭薯條//邊傾偈邊食,又脆又送酒

服務方面好抵讚
店員熱情周到,會提我地啲食物要點樣燒最好

2024-09-11 296 瀏覽
📍 巴巴串 BaBa Cue🌍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室Room C, 5/F, Camel Paint Building Block 1, 62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong📝整體評分:8/10⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝今次試左美國安格斯牛放題 $268/120分鐘,更高級嘅套餐C有美國RSF和及西巴牙伊比利三黑毛豬放題,留返下次再試。爐架超級正,齒輪滾動令食物360度自轉,均勻受熱,不溫不火爐溫,不易燒焦,更易鎖住肉汁,岩哂我呢啲剩係識得食嘅人~,仲架仲設網燒添!首盤安格斯牛板腱、安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封門柳、皇室無激素豬腩肉、雞泡魚乾、鮮甜扇貝.. 燒前灑均海鹽前菜海蝦、翡翠螺、藍青口...自助吧串燒款色多多,有牛肋肉、牛柳粒、牛脷、雞柳、雞中翼、豬腩肉、豬頸肉、帆立貝、大蝦、多春魚、墨魚咀、丸類、腸類及各種蔬菜。懶人唔想郁都得架,以order即叫即燒,燒鹵水豬大腸、蒜蓉焗蠔、鹽燒海蝦、燒香草美國牛仔骨、大漠羊肉串,惹味燒韭菜,全部熱辣辣,食多幾隻焗蠔就好回本;豬大腸係我最愛,燒過嘅特別脆皮又入味;羊
📍 巴巴串 BaBa Cue

🌍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

📝整體評分:8/10

前菜海蝦、翡翠螺、藍青口...

懶人唔想郁都得架,以order即叫即燒,燒鹵水豬大腸、蒜蓉焗蠔、鹽燒海蝦、燒香草美國牛仔骨、大漠羊肉串,惹味燒韭菜,全部熱辣辣,食多幾隻焗蠔就好回本;豬大腸係我最愛,燒過嘅特別脆皮又入味;羊肉串有羊味卻不會太羶~

又或者即叫即製,有巴巴炒烏冬、腐乳糖生菜、蠔油菜心、椒鹽燒賣、美國扭扭薯條、墨魚腐皮卷、香辣單骨雞翼、泰式魚餅、特色餃子 🤤 美國扭扭薯條超級正,好食過M記多多聲,夠味夠脆夠香口~

仲有熟食、甜品、雪糕、生果,老火湯...應有盡有,一個價錢食到咁多野,超值~

2024-09-09 365 瀏覽
今日去開觀塘度做嘢,約埋個同事收工一齊食埋dinner先返屋企,同事介紹平時成日都去駱駝漆食嘢,我竟然一直都唔知有間串燒任食放題🙈上到去環境都 安排座位都幾大,唔使坐得好迫夠晒闊落就最鍾意☺️有熟食串燒,之後叫咗個set就包左海鮮, 唔同部位既牛, 豬,特別d嘅仲有燒雞泡魚乾🥤🧃嘢飲選擇都好多 除咗罐裝紙包飲品之外 估唔到仲有自己煲嘅五花茶 同酸梅湯 啱晒食完可以清熱氣😝😝😝一去到姐姐 就俾咗疊紙仔,有炸物, 有燒物, 有熱食 仲有d原條串燒茄子可以叫,基本上我最欣賞佢d炸物同熱食,即叫即整 又唔使驚自己燒燶😛自己燒串燒都係志在玩吓食下,臨走嘅時候 見到隔籬枱 有日本松葉凍蟹腳 睇落都幾靚 睇返張Menu原來C餐都幾豐富

🥤🧃嘢飲選擇都好多 除咗罐裝紙包飲品之外

2024-09-09 376 瀏覽
今日同朋友去食自助串燒佢有ABC餐,今晚選擇咗C餐好豐富好多野食用牛板腱、牛仔骨、牛柳粒、封門柳、豬腩肉、雞泡魚乾、扇貝等等,牛肉都唔錯,牛味都尚算濃郁。仲有大量串燒都係任食,無論咩口味都總會搵到啱你嘅食物。仲有一部份係即叫即燒嘅食物,推薦羊肉串牛仔骨同埋燒蠔,呢三樣都好好味。想健康啲仲有生菜、菜心同埋燒韭菜,個人最推薦係燒韭菜燒得好好味,好香大家有興趣都可以試下我覺得整體幾好味而且價錢都唔貴食得好飽
今日同朋友去食自助串燒
佢有ABC餐,今晚選擇咗C餐
好豐富好多野食

大家有興趣都可以試下
我覺得整體幾好味
而且價錢都唔貴
食得好飽
2024-09-09 323 瀏覽
今日放工約咗朋友在觀塘食飯,俾我搵到間食串燒+網燒放題店《巴巴串》,$238享有2.5小時任燒任食任飲。巴巴串 (觀塘)📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室 《巴巴串》裝修風格是古舊歐美式🇺🇸,座位以卡位為主。每一台都有一個爐,爐可分2邊,一邊可「網燒」,另一邊可以「自轉串燒」,串串放在烤爐上會自行360度轉動,完全不需要自己動手,確實是懶人福音。 有三款不同的套餐,所有套餐均可享自助吧。包括豬牛羊雞齊哂 🐖🐂🐐🐓海鮮有青口,海蝦🦐及扇貝。另外還有多款熟食炸物小吃供應:特別推介1️⃣➡️ 大漠烤羊肉串🍖特別推介2️⃣➡️蒜蓉烤生𧐢🦪飲品方面,除了一般汽水飲料外,有自家製的酸梅湯和五花茶!咁就唔怕熱氣啦😉 有兩個大型雪櫃,一個放滿雞翼腸仔🍢丸類🍡蔬菜類燒烤物特別推介3️⃣➡️串串燒雞翼,點解🤭因為燒雞翼,我自細鍾意食😋特別推介4️⃣➡️燒菠蘿串🍍,烤好的菠蘿非常 juicy。另一個雪櫃就放滿甜品冷盤沙律水果。我們點了套餐B,以美國安格斯牛為主,包括牛板腱、牛仔骨、牛柳粒和封門柳,另外有皇室無激素豬腩,肉雞泡魚乾。另外仲有一款套餐C,睇落都都好正,主要多了SRF極黑和牛、紐西蘭羊架和日本松葉凍蟹腳。#

巴巴串 (觀塘)
📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室

《巴巴串》裝修風格是古舊歐美式🇺🇸,座位以卡位為主。

有三款不同的套餐,所有套餐均可享自助吧。

包括豬牛羊雞齊哂 🐖🐂🐐🐓
海鮮有青口,海蝦🦐及扇貝。

另外還有多款熟食炸物小吃供應:

特別推介1️⃣➡️ 大漠烤羊肉串🍖
特別推介2️⃣➡️蒜蓉烤生𧐢🦪

有兩個大型雪櫃,一個放滿雞翼腸仔🍢丸類🍡蔬菜類燒烤物

特別推介4️⃣➡️燒菠蘿串🍍,烤好的菠蘿非常 juicy。

另一個雪櫃就放滿甜品冷盤沙律水果。

#香港 #美食 #觀塘 #串燒放題 #巴巴串 #foodie
2024-09-04
  • 串燒
2024-09-08 218 瀏覽
放工經過觀塘,唔知食咩好,就決定搵d任食既餐廳。上網搵到間任食串燒,決定去試下。入到去巴巴串,好快就決定要佢哋嘅C餐,美國SRF和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬放題。入面好多選擇,新鮮菠醣串、香甜粟米串同鮮冬菇串,每一串都好正,保留了食材原有的鮮甜味道,清新可口。除咗肉類,仲有軟棉棉既棉花糖串、翠肉瓜串同香脆蒜蓉法包串都值得一試。棉花糖串香甜軟綿,翠肉瓜串清爽多汁,香脆蒜蓉法包串則帶有濃厚的蒜香味。仲有好多好多野食,食到太飽試唔哂。

仲有好多好多野食,食到太飽試唔哂。

2024-09-03 389 瀏覽
觀塘多好野食就係人都知,原來仲有一間係串燒任食,而且有得食又有得玩,性價比高。 🔅美國安格斯牛放題 $268/120分鐘🔅夜市有三款套餐揀,我地就揀左B餐美國安格斯牛放題,有安格斯牛板鍵、牛仔骨、牛粒、封門柳、皇室無激素豬腩肉、雞泡魚乾、鮮甜扇貝及脆炸榴槤波波。套餐C仲有美國和牛及西班牙伊比利亞黑毛豬放題,留返下次再試。 安格斯牛普遍都肉質鮮嫩,牛味濃郁,脂肪位唔算多,肉脂比例均衡。小食亦有多款供選擇,包括台灣腸、炸蝦、麥樂雞等。其餘例如燒大腸、蒜蓉焗蠔及羊肉串都係即叫即整,頗為新鮮。炸物方面有椒鹽燒賣及炸香辣單骨雞翼等,個人特別推薦呢兩份炸物。而雞泡魚乾亦少有地一大塊圓形上俾你燒,再自己剪開做條狀,燒完之後特別好食。自助區方面食材選擇眾多,例如棉花糖、雞肉串、多春魚等,而燒完後嘅牛肋條及墨魚咀係最好食呢!

🔅美國安格斯牛放題 $268/120分鐘🔅

2024-08-27
2024-09-03 318 瀏覽
觀塘傳統美食工廈駱駝漆大廈原來開左間性價比幾高嘅懶人串燒放題,餐廳分左3款唔同套餐,A餐就任食自助吧嘅串燒、前菜、熱盤同甜品,仲有幾款即叫即做嘅食物。而B餐就加左美國安格斯牛放題,C餐就除左美國安格斯牛之外,仲有埋美國SRE和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬放題。星期日至四晚巿黎食都係$238至$298不等,十分超值。今日就同屋企人先試B餐。前菜就有螺、蝦、青口等等。自助吧串燒食物種類都好多,有牛肋肉、牛柳粒、牛脷、雞柳、雞中翼、豬腩肉、豬頸肉、帆立貝、大蝦、多春魚、墨魚咀、丸類同腸類。如果唔想自己燒,仲可以order即叫即燒,有蠔、牛仔骨、羊肉串,全部熱辣辣!而甜品都有雪糕、蛋糕同生果,勁多款式。總括而言,一個價錢食到咁多野,真係超值。

前菜就有螺、蝦、青口等等。

甜品都有雪糕、蛋糕同生果,勁多款式。
總括而言,一個價錢食到咁多野,真係超值。

2024-08-28
2024-09-02 248 瀏覽
🗯️觀塘駱駝漆有間燒烤串燒放題叫巴巴串,地方寬敞,都幾適合一班人聚餐,我地選擇咗C餐嘅《西班牙伊比利亞黑毛豬放題》,可以任飲任食120分鐘‼️一座低店員即上大一盤肉,份量都好多,有安格斯牛肉、無激素豬腩肉、扇貝、雞泡魚干。每張枱上面都有自助燒烤爐,可以一邊串燒放上爐度自轉自己燒,一邊有網燒,出面可以拎嘅串燒有多達20種,串燒一串串插好曬鐵技,擺上爐度即轉即燒,懶人等食就得!仲可以拎醬料、海鮮冷盤、熟食、小食同甜品,好多選擇!除咗串燒之外,都可以點紙仔有即叫即燒嘅食物,例如蒜蓉焗蠔、鹽燒海蝦、燒香草美國牛仔骨、大漠羊肉串等等,呢幾樣我都幾推薦,好香好惹味!