2023-08-18 386 瀏覽
位於旺角兆萬中心嘅平昌,是很有人氣的韓式燒肉放題,平日夜晚去都是長期坐滿人的,所以預先book位最穩陣,我們最早去坐了一陣已經全場爆滿。👍💯店內環境很大,坐的是圓枱圓凳,圓凳內可放個人物品很方便👍,很有韓國餐廳feel,而且抽氣一流,沒有太大油煙。👍💯餐廳內有多幅圖畫🖼️作裝飾,由本港畫家繪畫,很得意。😍🤩💥📸📷💯餐廳有三個套餐可以選擇,我們揀了食中間價錢嘅世子御膳$318/位,可以點世子御膳同大君御膳menu內嘅食物。menu內有:料理、牛肉、雞肉、豬肉、肉類、海鮮、蔬菜和沙律等食物超過50款。👍😋🤤💯飲品就喺出面嘅自助區拎,基本的啤酒、汽水、無糖茶都有,而燒酒就要加錢飲。生菜、泡菜和大豆芽可以Refill,可以向店員索取。每人有三款醬汁,分別為燒汁、微辣麵豉醬和麻油鹽。牛肉類🐮必食推介:西冷🥩、T骨牛扒🥩、牛肉眼🥩牛肉類🐮燒得半成熟,然後用生菜🥬加微辣麵豉醬、泡菜包住一齊食,很好食又解油膩感。🤤🫶👍海鮮類推介:帶子、虎蝦🦐、半殼生蠔🦪、扇貝生蠔🦪燒得半成熟,食落好juicy。🤤🫶豬肉類🐷推介:美國ibp梅頭扒🥩、辣調味烤牛肉🐮、薄切五花腩片🐷調了味的牛肉🐮燒完之後好夠味,不需再加其他

生菜、泡菜和大豆芽可以Refill,可以向店員索取。
每人有三款醬汁,分別為燒汁、微辣麵豉醬和麻油鹽。

牛肉類🐮必食推介:西冷🥩、T骨牛扒🥩、牛肉眼🥩

海鮮類推介:帶子、虎蝦🦐、半殼生蠔🦪、扇貝

生蠔🦪燒得半成熟,食落好juicy。🤤🫶

調了味的牛肉🐮燒完之後好夠味,不需再加其他調味醬嚟食。👍😋
薄切五花腩一啲都唔肥膩,用生菜🥬包住嚟食好好味。🤤🫶👍

料理推介:醬油蝦🦐、醬油蟹🦀、水冷麵🍜

醬油蝦🦐和醬油蟹🦀醃得很入味,調味的醬汁不是太鹹,蝦🦐和蟹肉🦀仍然保持新鮮爽滑,來回我們點了三次,很好味!👍👍👍💯💯💯😍

水冷麵🍜是我最喜歡食的😋,酸酸甜甜的湯汁配上蒟蒻做的麵條,煙煙韌韌好好食!👍💯🫶

其他的食品也好好味,海鮮蔥油餅、牛肉海帶湯、吉列炸蝦🍤、炸忌廉蟹肉薯餅,都是值得推介的!👍💯💯💯💯💯💯💥💥💥💥💥💥

2023-08-17
  • 帶子
  • 半殼石蠔
  • 醬油蝦
2023-08-17 204 瀏覽
每次食韓燒嘅首選都係平昌,價錢唔貴,選擇又多,位置又好方便,今次有朋友提議去食韓燒,我又即刻提出:去平昌啦!~依家任食有三款套餐,我哋揀咗中價嘅「世子」餐,我平日食就$318一位,不過weekend其實都係差$20一位,唔算差太遠,而且「世子」餐仲要有醬油蝦、醬油蝦,就咁食呢啲都回晒本就咁手寫返number俾職員就可以叫嘢食~職員一開頭已經幫我哋加咗蛋漿,韓燒其中一樣最開心就係無限添蛋,我哋仲食咗兩次添一坐低就忍唔住叫咗個醬油蝦同蟹,好好味仲有唔同嘅肉同海鮮,例如豬頸肉同鰻魚其他海鮮當然唔錯過,特別呢度居然有埋任食蠔同帶子,蠔仲要唔洗隻添除咗蠔仲要有扇貝燒肉都有好多款,每款有唔同嘅醃料,我哋都係主力放係牛度!唔止燒肉出色,一啲小食同熟食都好正,食食下居然又想食返個蟹肉薯餅,呢個都好好味食得個人太燒,叫返個水冷麵balance吓

就咁手寫返number俾職員就可以叫嘢食~

一坐低就忍唔住叫咗個醬油蝦同蟹,好好味

仲有唔同嘅肉同海鮮,例如豬頸肉同鰻魚

除咗蠔仲要有扇貝

燒肉都有好多款,每款有唔同嘅醃料,我哋都係主力放係牛度!

食得個人太燒,叫返個水冷麵balance吓
突然間好想食韓燒黎到旺角兆萬13樓全層的平昌燒肉放題餐廳播放著韓國流行音樂細圓枱+圓櫈好有韓國燒肉店feel圓櫈可以揭起放袋好方便呢度任食120分鐘有3個價位套餐可以揀今次就揀左食中間價錢的世子御膳($318/位)而MENU入面基本是應有盡有有牛肉、雞肉、豬肉、海鮮、蔬菜、沙律、料理飲品就出面自助區自己拎基本的cream soda、啤酒、無糖茶、檸檬茶都有 想飲燒酒就要加錢 韓燒放題黎講食物水準都幾高食物選擇多而且仲要任食而且上菜速度都幾快特別一讚係燒到中段時間職員會主動幫你更換鐵板值得一提是呢度的抽風做得好好食完身上無乜油煙味! 講番個世子餐剩係料理已經超過20款當中仲要包括醬油蝦, 醬油蟹等等 入座先送上前菜及生菜,可以REFILL的仲有我好耐無食過的爐邊蛋爐邊燒蛋我自己加入泡菜,更加好味 調味醬料分別有燒汁、微辣麵豉醬、麻油醬 牛肉類:必食推介:肉眼、薄切牛舌大大塊剛好放滿整塊鐵板肉眼肉質嫩滑牛味濃郁剪細件後可以幾個人分享夾生菜食,再配以微辣麵豉醬相當惹味另外最好食就是薄切牛舌,encore左幾round牛舌好有口感而且牛舌味濃豬肉類:必食推介:香草五花肉,肥瘦比例好好燒出黎
突然間好想食韓燒
黎到旺角兆萬13樓全層的平昌燒肉放題
餐廳播放著韓國流行音樂
細圓枱+圓櫈好有韓國燒肉店feel
圓櫈可以揭起放袋好方便

呢度任食120分鐘
有3個價位套餐可以揀
今次就揀左食中間價錢的世子御膳($318/位)
而MENU入面基本是應有盡有
有牛肉、雞肉、豬肉、海鮮、
蔬菜、沙律、料理
飲品就出面自助區自己拎
基本的cream soda、啤酒、無糖茶、
檸檬茶都有 想飲燒酒就要加錢

韓燒放題黎講食物水準都幾高
食物選擇多而且仲要任食
而且上菜速度都幾快
特別一讚係燒到中段時間
職員會主動幫你更換鐵板
值得一提是呢度的抽風做得好好
食完身上無乜油煙味!

講番個世子餐
剩係料理已經超過20款
當中仲要包括醬油蝦, 醬油蟹等等

入座先送上前菜及生菜,可以REFILL的
仲有我好耐無食過的爐邊蛋
爐邊燒蛋我自己加入泡菜,更加好味

調味醬料分別有燒汁、微辣麵豉醬、麻油醬

牛肉類:
必食推介:肉眼、薄切牛舌
大大塊剛好放滿整塊鐵板
肉眼肉質嫩滑牛味濃郁
剪細件後可以幾個人分享
夾生菜食,再配以微辣麵豉醬相當惹味
另外最好食就是薄切牛舌,encore左幾round
牛舌好有口感而且牛舌味濃

豬肉類:
必食推介:香草五花肉,肥瘦比例好好
燒出黎逼出油香勁惹味,入口即溶
充滿油脂配埋生菜同微辣麵豉醬一齊食最正

海鮮類:
必食推介:帶子、半殼生蠔
帶子大大粒,食落幾鮮甜唔覺有雪藏味
配埋檸檬增添味美,生蠔夠大隻肥美
食落有海水味而唔腥,夠新鮮

料理類:
必食推介:炸雞、牛骨湯
炸雞是甜酸醬
酸酸甜甜的口感 炸粉不算厚
雞肉嫩滑仍能鎖住肉汁很不錯
牛骨湯夠正宗 牛骨肉質嫩滑
整個湯都滿滿牛味,加上胡椒粉調味更加入味
  • 爐邊蛋
  • 牛舌
  • 半殼石蠔
2023-08-16 136 瀏覽
今日約咗班朋友嚟旺角兆萬食平昌🥩之前都食過 貪佢又平又抵食😁今次一行三人嚟到食大君御膳👑雖然係最平個餐 不過都唔錯 有齊牛肉、豬肉、雞肉仲有海鮮😁坐低已經有啲韓式前菜比我哋食而我最期待嘅當然係爐邊蛋🍳仲要係任添 真係超正🥹嘢食嚟講 無論你叫幾多碟 佢都係跟人頭上餐 不過佢上得好快 所以又okay👍🏻 肉方面 佢隻牛肋骨肉 同 豬梅頭片 都唔錯😋 其他嘢食都好豐富 芝士腸、台灣腸、扇貝、菇等等佢嘢飲選擇都有兩個雪櫃咁多 仲有臨走前唔好唔記得食甜品 雪糕款式都算多 尤其是佢有我最愛嘅melona蜜瓜味雪條食😋咁抵價錢可以食到2小時都算係咁!!👍🏻 仲要上菜快 幾乎冇停過手食嘢😋

坐低已經有啲韓式前菜比我哋食
而我最期待嘅當然係爐邊蛋🍳仲要係任添 真係超正🥹

2023-08-13 79 瀏覽
早排朋友介紹兆萬中心有間好食既燒肉,叫平昌。今日早左收工,當然要試下啦!我地兩個人就叫左大君set。打開餐單都幾多選擇,包括:🔸牛:牛排,烤牛肉,牛舌,牛肋骨,肥牛🔸海鮮:扇貝,青口,魷魚,虎蝦,魚柳,鰻魚🔸豬:梅頭片,豬頸肉,五花楠🔸雞:雞肉串,辣味雞腿肉,雞翼🔸芝士腸,芝士魚腸,台灣腸,午餐肉肉類本身都有好多選擇。不少肉仲可以選擇不同醬料,例如辣醬同秘制醬汁,醃得都好入味!而我大力推介佢既牛!牛好重牛味,肉質嫩滑。加埋本身切得好薄,好快就煎熟,唔怕會搞到好老。海鮮都非常新鮮,值得推介係扇貝!燒完後非常香,又鮮甜juicy,正!除左肉之外,餐廳都有不少熟食。值得推薦係海鮮蔥餅、炒粉絲、水冷麵同埋牛肉海帶湯。

我地兩個人就叫左大君set。打開餐單都幾多選擇,包括:

🔸牛:牛排,烤牛肉,牛舌,牛肋骨,肥牛

🔸海鮮:扇貝,青口,魷魚,虎蝦,魚柳,鰻魚

🔸豬:梅頭片,豬頸肉,五花楠

🔸雞:雞肉串,辣味雞腿肉,雞翼

🔸芝士腸,芝士魚腸,台灣腸,午餐肉

2023-08-13 5653 瀏覽
媽咪平時好少食韓燒,專程帶佢去旺角分店試下,地方都幾大,仲幾有韓國地道feel🎎 入座後店員會先送上配菜同加蛋漿喺烤爐邊!我叫咗世子御膳set♨️媽咪唔食牛,叫咗好幾款嘅豬🐖♨️厚切豬五花腩,肥瘦分明,燒到油香四溢,燒脆之後就咁食又得,配泡菜食又得,包生菜都好得😋♨️薄豬片一燒已經好香,最好食係燒到表面有啲焦,卜卜脆,好好味🤤♨️辣汁薄切五花腩片,佢啲辣調得啱啱好,惹味得嚟,又唔會遮蓋肉味😜♨️燒豬皮,睇落普普通通,但燒完食落好有膠質,好煙韌,真係好有骨膠原🤤♨️鯖魚燒到兩邊脆邊,又有魚油 ,魚肉味勁出🐟 另外叫咗好幾樣海鮮,蠔、帶子、魷魚、扇貝都好鮮味🦪🦐 帶子牛油燒,帶子鮮甜細嫩, 虎蝦厚實鮮甜,蝦殼好薄,肉質好彈牙😋♨️雞腎串燒香爽脆有口感, 牛舌唔會太厚又唔會太薄,口感一流, L.A牛扒,牛味濃,肉質超鮮嫩🥩♨️韓式炒粉絲好多料,係好家常嘅韓國菜, 海鮮豆腐湯非常足料,幾好食,微辣,好解油膩🤩飲料方面都係韓國飲品為主,有大熱嘅忌廉溝鮮奶、烏龍茶、啤酒、礦泉水等等服務質素方面都非常唔錯,店員每次留意到我哋燒到咁上下都會幫手換新燒版,真心好有服務👍

我叫咗世子御膳set♨️
媽咪唔食牛,叫咗好幾款嘅豬🐖
♨️厚切豬五花腩,肥瘦分明,燒到油香四溢,燒脆之後就
咁食又得,配泡菜食又得,包生菜都好得😋

2023-08-10
10 分鐘 (堂食)
  • 海鮮
  • LA牛排
  • 牛舌
  • 海鮮純豆腐辣湯
  • 五花腩
2023-08-09 325 瀏覽
唔好有期望,味道一般。韓國人既說話語氣真係好差。食物:一般,味道無驚喜。你只需要選擇最平既餐單,因為個爐非常之細,中價錢係有海鮮,但用鐵板點燒貝殼類食物呢?玩命?個火仲要無乜力。服務態度:某幾個香港服務生係幾好既,上菜速度都好快。但個兩個韓國人d 態度同語氣真係非常惡劣,我知我地食到8點半架,但個韓國人由8點鐘開始用廣東話同我地講左4次,而家我黎食野,好似我爭你錢咁。臨尾都起身走啦,都仲要俾說話我地聽,我睇鐘真係8點半架喎。環境:無意見。總結:食物一般。最尾個半個鐘俾兩個韓國人摧到有d 不滿既感覺。另外,如果兩個人黎食既話都仲夠燒,但如果你係超過兩個人既話,一定唔夠食,一係同職員講分開爐坐。同埋記得選擇最平個餐,唔好貪有得食醬油蟹醬油蝦,因為你絕對唔會食得晒兩個餐牌上邊既野。**無影到相無辦法提供個爐有幾咁細****想去體驗韓國人既態度,最要說話講三次記得選擇最平個餐**
唔好有期望,味道一般。韓國人既說話語氣真係好差。

環境:無意見。

**無影到相無辦法提供個爐有幾咁細**
2023-08-06
2023-08-07 171 瀏覽
呢間韓國燒肉一直都穩守OpenRice嘅熱店榜,平日夜晚去都長期坐滿晒人,人氣程度一定毋庸置疑。店內環境乾淨整潔,大家圍住坐就好似去咗大排檔一樣。最搞鬼係牆上面一啲圖案,帶點兒調皮的氣氛。今次我就帶咗最平嗰set,但係都已經有唔少嘢揀👍🏻講到食韓國燒肉,最開心就一定係有一大堆前菜同埋有得食邊爐蛋~海鮮整體都好新鮮,唔會有雪藏味,肉類都醃得好入味,尤其是牛肉,喺出邊韓國店買一盒都唔平,所以喺度食真係好抵!不過食吓食吓或者會覺得醃咗嘅肉會咸,所以建議嗌個飯或者面一齊食。特別推薦大家試吓佢嘅芝士魚腸,出邊冇得食,夠晒特別之餘又好味~嘢飲方便就正正常常有啲韓式飲品,亦有啤酒提供,如果想飲清酒就要加錢。餐廳人手雖然充足,但係因為太多客人,所以店員都有點兒忙,但係佢哋都好盡力服務,真係好難得😉

店內環境乾淨整潔,大家圍住坐就好似去咗大排檔一樣。

最搞鬼係牆上面一啲圖案,帶點兒調皮的氣氛。

今次我就帶咗最平嗰set,但係都已經有唔少嘢揀👍🏻

2023-08-06 205 瀏覽
好耐冇食燒肉 好掛住燒肉陣味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)所以趁放假約朋友出去旺角食講到韓燒 呢間係我心目中嘅NO.1 ~\(≧▽≦)/~以前一個月最少去一次 好似上咗癮咁(´・ω・`)介紹咗好多朋友去食 個個都話好得!佢有三個set 價錢高啲 食物嘅種類會再多啲 再高質啲種類包括有 牛 雞 豬 海鮮 蔬菜 料理入座先送上芽菜 泡菜同爐邊蛋今次嚟食揀咗中間set 世子御膳叫咗好多嘢食 我唔逐樣講喇(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)總之就係好食 高質(^з^) 食完會想再食最鍾意就係佢哋碗牛肉紫菜湯 好入味 好正每次去都一定會飲返兩大碗(◐‿◑) 韓燒放題嘅食物水準嚟講都算高質👍🏻食物飲品種類多 上菜速度算快 店員會主動幫你換板不過覺得嘢飲fill得唔夠快 第二次出去拎嘢飲就已經得返可樂同紅茶選擇(。 ́︿ ̀。)通常都要提早幾日打電話訂位 因為真係太多人食啦
好耐冇食燒肉 好掛住燒肉陣味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
所以趁放假約朋友出去旺角食
講到韓燒 呢間係我心目中嘅NO.1 ~\(≧▽≦)/~
以前一個月最少去一次 好似上咗癮咁(´・ω・`)
介紹咗好多朋友去食 個個都話好得!

佢有三個set 價錢高啲 食物嘅種類會再多啲 再高質啲
種類包括有 牛 雞 豬 海鮮 蔬菜 料理
入座先送上芽菜 泡菜同爐邊蛋
今次嚟食揀咗中間set 世子御膳
叫咗好多嘢食 我唔逐樣講喇(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
總之就係好食 高質(^з^) 食完會想再食
最鍾意就係佢哋碗牛肉紫菜湯 好入味 好正
每次去都一定會飲返兩大碗(◐‿◑)

韓燒放題嘅食物水準嚟講都算高質👍🏻
食物飲品種類多 上菜速度算快 店員會主動幫你換板
不過覺得嘢飲fill得唔夠快
第二次出去拎嘢飲就已經得返可樂同紅茶選擇(。 ́︿ ̀。)

通常都要提早幾日打電話訂位 因為真係太多人食啦
2023-08-06 211 瀏覽
兆萬日式放題居多,今次上多幾層試左呢間望落好地道嘅韓燒放題餐廳🤤有去過韓國嘅燒肉店就會發現呢度裝修得好似樣😂櫈墊仲可以拎起放隨行物品喺入面身為食肉獸嘅我地緊係叫左貴少少嘅世子set,一次過食唒世子set同大君set嘅野食😋除左menu上嘅肉類、海鮮、蔬菜,仲有韓式料理可以叫😋入座會有員工加左爐邊蛋先,另外亦有前菜~唔夠可以叫員工加😋超驚喜超開心竟然有醬油蟹同醬油蝦食😍平時出面買同食超貴!!依加有得任食即刻食返夠本🤩醬油蝦蟹唔會好鹹,反而甜味較多,食多幾隻都唔怕😍我地食左好多款肉,最中意係牛前胸腹肉同香草五花肉😍牛前胸腹肉牛味好重而且幾滑👍🏻本身冇醃過但點啲燒汁超好食!而五花肉好夠厚,唔易煎乾同變柴👍🏻包生菜夾埋佢嘅醃蒜同韓式辣醬一齊食好好食西冷同肉眼都好大塊!大過個爐面🤣炎炎夏日order左兩個冷麵,麵底好出色,好煙韌!特別係水冷麵帶啲酸甜開胃之餘仲可以解膩😋呢度嘅韓式料理都幾好食~👍🏻總括黎講都幾抵食,會再去😋

除左menu上嘅肉類、海鮮、蔬菜,仲有韓式料理可以叫😋
入座會有員工加左爐邊蛋先,另外亦有前菜~唔夠可以叫員工加😋
醬油蟹

牛前胸腹肉

我地食左好多款肉,最中意係牛前胸腹肉同香草五花肉😍

西冷
西冷同肉眼都好大塊!大過個爐面🤣
水冷麵
辣拌冷麵
牛骨湯
呢度嘅韓式料理都幾好食~👍🏻總括黎講都幾抵食,會再去😋
醬油蟹
  • 五花腩
  • 醬油蝦
  • 海鮮蔥餅
2023-08-04 110 瀏覽
實不相瞞呢間韓燒店已留喺Be嘅口袋名單十數載😎諗諗吓已經好一段時間冇嚟過!是晚決定即刻book位寵幸一下🤟🏻🤟🏻嚟到已經差不多全場滿座!想要食餐勁一於揀✨世子御膳 $318@位(另加一) 嚟個韓食大滿足之夜‼️. 飲品可以無限自取汽水🥤韓國啤酒之餘🍺食物可以揀嘅種類更係目不暇給🤩🤩除咗必須有嘅韓式前菜泡菜之外, 先講韓食類有:🌶️炒年糕, 🍚石鍋飯, 🐮牛骨湯, 🍘炸物 等等!最離譜係連醬油蝦🦐醬油蟹🦀都任食❗❗之後燒烤食材類有:🐂牛(必點✨牛肋骨肉,✨T骨牛排), 🐖豬(必點✨五花肉, ✨豬皮), 雞(必點✨雞肉串), 🐙海鮮(必點✨油蛤, ✨蠔, ✨鰻魚, ✨魷魚, ✨扇貝)……而且質素真心唔錯🤝🏻🤝🏻真係唔怕你食唔飽😌只怕你眼闊肚窄!

2023-08-01 150 瀏覽
好多年冇食韓燒,但又想食放題於是今日嚟到平昌燒肉放題。呢度面積非常大係13樓全層入到嚟好有韓國燒肉嘅感覺。我哋今次就叫咗大君御膳款式十分多,淨係牛肉已經有十幾款。佢仲包咗個爐邊蛋同生菜俾你做生菜包。我哋叫咗唔同款式嘅肉類,最驚喜係佢哋嘅signature LA 牛排其實係厚切牛仔骨非常juicy.另外套餐亦包括唔同款式海鮮,例如帶子,海蝦,鰻魚等等非常鮮味去唔去佢哋嘅五花肉即係厚切口感10分豐富包埋山菜食可以減去油膩感。蔬菜類,我哋叫咗杏鮑菇原來燒出嚟可以咁Juicy。依度放題亦好好咁包埋啤酒任飲。食燒肉配埋冷麵,就可以減去油膩感,我哋亦叫咗牛肉大醬湯。職員亦非常友善提我地記住like 佢哋Instagram會包埋任食雪條㗎,有我鍾意食嘅西瓜雪條。大家如果想食韓式放題,記得嚟試吓啦,推薦大家。

依度放題亦好好咁包埋啤酒任飲。

食燒肉配埋冷麵,就可以減去油膩感,我哋亦叫咗牛肉大醬湯。

大家如果想食韓式放題,記得嚟試吓啦,推薦大家。
外賣送餐
  • LA牛排
大癲!! 無諗過人頭3百幾就可以有醬油蟹既韓燒放題今日食既世子餐, 剩係料理已經超過20款,當中仲要包括醬油蝦, 醬油蟹平時出而餐廳剩係食醬油蟹都已經幾百蚊套餐仲要有埋韓燒. 燒肉有雞/牛/豬/海鮮牛肉必試佢既西冷豬肉就係食五花腩, 配埋生菜食減低罪惡感食唔落太多肉, 雞就揀左雞軟骨, 粒粒肥大又惹味海鮮就必點帶子!!今日主攻左好多款既料理醬油蝦/蟹, 水冷麵, 魚糕湯, 牛肉海帶湯, 炒年糕...等等可能因為係韓國人既加持, 正唔正宗我就唔識食啦, 不過真係樣樣都咁好味!不過可惜係張台比較細, 放食物之後就有D迫飲品款式唔算多, 但就連支水都係韓國貨, 問你服未!
大癲!! 無諗過人頭3百幾就可以有醬油蟹既韓燒放題
平時出而餐廳剩係食醬油蟹都已經幾百蚊
套餐仲要有埋韓燒. 燒肉有雞/牛/豬/海鮮
牛肉必試佢既西冷
豬肉就係食五花腩, 配埋生菜食減低罪惡感
食唔落太多肉, 雞就揀左雞軟骨, 粒粒肥大又惹味
海鮮就必點帶子!!
今日主攻左好多款既料理
不過可惜係張台比較細, 放食物之後就有D迫
飲品款式唔算多, 但就連支水都係韓國貨, 問你服未!
2023-07-24
2023-07-23 250 瀏覽
上次個月來的時候,某些侍應態度很差當日埋單後向經理反映意見經理知道後也即時連忙道歉 告訴我那些是兼職的工作人員 他們會檢討一下 我明白可能是個別員工的問題 !因為上次覺得食物不錯所以今次再一次過來食今次體驗大不同 發現侍應態度都很好 面帶笑容 😊甚至會雙手遞物品給我 十分有禮貌 一坐低就向我介紹餐廳的餐牌 不同價位有什麼可以食 今次明顯多了很多有耐性的工作人員 證明上次反映意見 老闆有在用心改善 👍🏻👍🏻食物也很不錯 很多種類可以選擇放題上菜速度很快 值得推介!
上次個月來的時候,某些侍應態度很差
當日埋單後向經理反映意見
經理知道後也即時連忙道歉
告訴我那些是兼職的工作人員
他們會檢討一下
我明白可能是個別員工的問題 !
因為上次覺得食物不錯
不同價位有什麼可以食
今次明顯多了很多有耐性的工作人員
證明上次反映意見 老闆有在用心改善 👍🏻👍🏻
食物也很不錯 很多種類可以選擇
放題上菜速度很快 值得推介!

2023-07-23
  • 大君御膳
2023-07-22 288 瀏覽
今日6月28日,心血來潮想食韓燒,3點鐘一個人行入去,個場吉既,點知佢哋話一個人唔接喎😓要2個人起先可以食😤我吾明點解有生意都吾做🙄仲望住我好似一個人韓燒有問題咁😓一個人吾係都係照收費咩?我覺得咁對一個人去既人有啲吾公平囉,都係比生意你做,一個或兩個以上有咩分別,有好多人都好似我咁早享受一個人燒嘢食,希望店舖可以改善下,覺得好失望