2023-01-08 169 瀏覽
之前已經去過尖沙咀分店覺得用料綉高質,裝修有好日式所以今次黎到沙田呢間都好有期望店面同樣都好日本風嘢食水準都keep 到👍🏻$988/2位雜錦刺身沙律📍三文魚刺身份量最多,仲有拖羅,三文魚籽,食材新鮮,加埋酸醋醬汁,好開胃清酒煮蜆📍蜆肉肥美,清酒令蜆肉更加鮮甜,值得一讚嘅係一粒沙都無,好高質幸之卷📍分別有三文魚油甘魚卷,赤身油甘魚卷和三文魚帶子卷,食落口感好豐富,好有層次感串燒5品 📍有牛舌芯,菠蘿豚肉捲,雞腿肉,草莓豚肉捲和咨雞軟骨。牛舌好厚身,口感彈牙,肉汁豐富。印象最深刻的,就一定係個草莓豚肉捲,草莓清甜多汁,加埋豚肉嘅汁,出奇地夾。咖喱豆乳烏冬📍奶白色嘅湯底入口香甜,烏冬又有輕輕嘅咖喱味,很飽肚很滿足。
之前已經去過尖沙咀分店
覺得用料綉高質,裝修有好日式
所以今次黎到沙田呢間都好有期望

清酒煮蜆📍

幸之卷📍

串燒5品 📍

咖喱豆乳烏冬📍
奶白色嘅湯底入口香甜,烏冬又有輕輕嘅咖喱味,很飽肚很滿足。
2023-01-04 149 瀏覽
之前喺海港城已經食過 原來沙田也開業了🧚🏻‍♀️喜歡居酒屋的不要錯過點了幸之楓套餐 不用麻煩去想點什麼由沙律到主食每一道都很不錯刺身沙律的海鮮也給得太慷慨了沙律上堆了座刺身山🗻而且很新鮮燒物的部分一樣很豐富 有雞腿、牛舌、菠蘿等最驚喜的是草莓卷!外面有一層煙肉包著意外的很夾!鹹甜鹹甜的很好吃🍓另外還有清酒煮蜆、卷物和豆乳烏冬一頓下來超滿足🤍喜歡清酒的推薦 風之森🍶好refreshing 有果香又易入口的一款同燒物刺身都好夾-幸之楓 (二人前) $988-幸匠燒 (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場1期6樓632號舖

之前喺海港城已經食過
原來沙田也開業了🧚🏻‍♀️喜歡居酒屋的不要錯過
點了幸之楓套餐 不用麻煩去想點什麼
由沙律到主食每一道都很不錯
刺身沙律的海鮮也給得太慷慨了
沙律上堆了座刺身山🗻而且很新鮮
燒物的部分一樣很豐富 有雞腿、牛舌、菠蘿等
最驚喜的是草莓卷!外面有一層煙肉包著
意外的很夾!鹹甜鹹甜的很好吃🍓
另外還有清酒煮蜆、卷物和豆乳烏冬
一頓下來超滿足🤍
喜歡清酒的推薦 風之森🍶
好refreshing 有果香又易入口的一款
同燒物刺身都好夾
幸之楓 (二人前) $988
幸匠燒 (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場1期6樓632號舖
2023-01-01 152 瀏覽
新一年返完聚會,又是me time 食番餐的時間,即興訂位14:15,一位,又訂到喎,见未夠鐘,行下新年街shopping 下先。拿着戰利品準時入座,人不多,坐了張4人枱。對午市定食無興趣,按餐牌散叫想食的野食。先来一個鱼子灸燒三文鱼松葉蟹卷,三文鱼鲜嫰肥美,夹心蟹肉及带甜醬汁,配搭無論口感及味道相當不俗。再來酱燒鸭肝配紫菜絲,鸭肝燒得尚算香口,配合照燒酱中和了油腻,紫菜反而多餘,底下還搞笑地配塊太平紫菜梳打餅,好過配塊假葉吧🤭再來燒鷄皮及雞腎,正常味道不過不失。至於燒原條茄子就麻麻地,上菜時侍應話是没味的,要自己蘸豉油,食落比较乾身,鲜甜不足,有D伏。本身很期待的清酒煮蜆,只是吃第一隻已大感不妙。首先,上枱時熱度不足,呷一口湯汁,只覺微溫。蜆肉雖大隻,但因不夠熱及沒什麼清酒味,肉質咬落有些腥,有些不熟似的滑感,不太可口,叫做不浪费勉強吃了就算。埋單六百多元,一人新年午餐,Ok啦,水準一般,下次有機會多D人叫多D其他野食,睇下有無驚喜啦。
拿着戰利品準時入座,人不多,坐了張4人枱。
對午市定食無興趣,按餐牌散叫想食的野食。

再來燒鷄皮及雞腎,正常味道不過不失。

埋單六百多元,一人新年午餐,Ok啦,
水準一般,下次有機會多D人叫多D其他野食,睇下有無驚喜啦。

2022-12-31 164 瀏覽
之前已經有興趣試吓呢間日本餐廳,但見價錢不便宜一直沒有成行,今日平日剛剛有機會嚟食午餐,因為星期一至四午市定食第二位半價,這樣便試吓佢,叫了冬季限定的刺身丼及壽司餐,原來季節限定是火炙,兩款也很不錯,魚生鮮甜美味,可以再來!
2022-12-28
午餐
2022-12-28 132 瀏覽
之前食過同一個集團嘅幸福鳥 今次試下埋行居酒屋風格既幸匠燒 🫶🏻 首先講個環境真係非常靚 裝修到成個日式神社⛩️ 佢有啲小包廂落左廉之後又有私隱度 值得一讚呀!✨⁡🍁幸の楓 𝗱𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿 𝘀𝗲𝘁 (𝗰𝗶𝘁𝗶 𝗯𝗮𝗻𝗸優惠價$𝟲𝟴𝟴) 🍁⁡先付: 雜錦刺身沙律椀物:清酒煮蜆向付: 幸の卷燒物:雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野菜卷、菠蘿野菜卷御食: 咖喱豆乳烏冬⁡本身以為個set 唔算多野食但最後係飽到行唔郁咁滯😂 淨係前菜都相當吸引 雜錦刺身沙律勁多角切刺身 而個清酒煮蜆粒粒都脹卜卜好鮮甜燒物方面店員會預先將未燒嘅拼盤攞俾我哋睇下 個草莓野菜卷同菠蘿野菜卷真係好食到舔舔脷 冇諗過士多啤梨同豚肉會咁夾 問咗店員,原來佢哋仲加咗煉奶所以食落會甜甜地✨ 牛舌心都相當高質🫶🏻 鍾意食串燒嘅朋友我覺得呢間真係千萬不要放過呢!⁡

先付: 雜錦刺身沙律
椀物:清酒煮蜆
向付: 幸の卷
燒物:雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野菜卷、菠蘿野菜卷
御食: 咖喱豆乳烏冬

依間位於沙田既餐廳主打爐端燒日本菜,有壽司,刺身,串燒同omakase提供,餐廳正門用上日本鳥居既裝修好有居酒屋既感覺,而且座位中間有簾蓬做屏隔,增加私隱度⛩️🤍幸の楓二人前晚餐(原價$988,Foodie會員$688)依個係餐廳最近推出既menu,質素好高又好抵食!前菜係雜錦刺身沙律,有角切三文魚,油甘魚,拖羅同三文魚籽,拖羅入口充滿油脂香,再配三文魚籽既咸香鮮味十足,配沙律菜同蕃茄仔食好清新幸の卷分別有吞拿魚配油甘魚,三文魚配帶子同三文魚,每舊入面都包左吞拿魚蓉,口感軟綿甘香,魚味濃郁🥰咖哩豆乳烏冬奶白色既湯底帶淡淡豆乳香,烏冬口感好嫩滑彈牙,配咖哩肉碎辣辣地好惹味!清酒煮蜆蜆肉都幾大隻好鮮甜,食落去吾會有沙,清酒味吾會太重好清香串燒五品有雞軟骨,雞腿肉,牛舌芯,草莓野菜卷同菠蘿野菜卷,雞腿肉好嫩滑,牛舌芯口感彈牙有嚼勁,而且調味岩岩好吾洗再額外點野都好入味,我自己最鍾意草莓同菠蘿野菜卷😍外層包住薄切五花腩肉帶焦香,咬落去香甜多汁,夾埋食感覺無咁油膩💓

幸の楓二人前晚餐(原價$988,Foodie會員$688)

幸の卷

咖哩豆乳烏冬

清酒煮蜆
蜆肉都幾大隻好鮮甜,食落去吾會有沙,清酒味吾會太重好清香

2022-12-21
2022-12-19 139 瀏覽
呢間位於沙田新城市一期6樓既幸匠燒,環境同食物都好Chill,裝修極具日本風味,仿似置身日本一樣,不少打卡位,係度食飯絕對係一種享受。晚市兩人餐,原價$988(Foodie會員價只需$688)足足便宜$300,抵玩。雜錦刺身沙律蔬菜新鮮爽口,配上魚生粒,蟹籽粒等,開胃之極。清酒煮蜆蜆算幾大隻飽滿,唔算好重清酒味, 鮮甜可口。幸之卷六件不同款式既刺身,Yummy燒物(每款兩串 )串燒五品,特別推介草莓卷及菠蘿卷, 估唔到肉類配上水果係咁夾。御食咖喱豆乳烏冬 ,烏冬爽口彈牙,配上日本咖哩香味,絕。

雜錦刺身沙律
蔬菜新鮮爽口,配上魚生粒,蟹籽粒等,開胃之極。

清酒煮蜆
蜆算幾大隻飽滿,唔算好重清酒味, 鮮甜可口。

幸之卷
六件不同款式既刺身,Yummy

燒物(每款兩串 )
串燒五品[雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野菜卷、菠蘿野菜卷],特別推介草莓卷及菠蘿卷, 估唔到肉類配上水果係咁夾。

御食
咖喱豆乳烏冬 ,烏冬爽口彈牙,配上日本咖哩香味,絕。

咖喱豆乳烏冬
2022-12-17
$378.4 (晚餐)
2022-12-11 1447 瀏覽
幸匠燒是優雅的居酒屋,環境美輪美奐,店面的和風鳥居,和豔麗的紅葉,色彩斑斕。竹捲簾分隔了😇用餐空間,在舒服的卡位開懷大吃,看到香噴噴的串燒,🥢令人食指大動。 幸の楓二人餐 $988雜錦刺身沙律沙律鮮味滿載,匯聚了新鮮角切魚生:吞拿魚、金目鯛、三文魚及拖羅等,拌勻三文魚籽,😍入口鮮甜滑溜,拖羅散發魚油甘香,金目鯛滑嫰細膩,酸醋醬汁開胃,✨十分提鮮。清酒煮蜆蜆肉肉質挺身,入口彈牙吸引,清酒令口感更順滑,令人回味。幸の卷飯卷表面鋪上柔嫰三文魚、油甘魚及帶子圓,口感油潤綿滑,十分鮮甜。油光亮麗的三文魚,💋鮮甜誘人,油甘魚細嫰可口,令人窩心。串燒五品🌟牛舌芯🌟草莓豚肉捲🌟菠蘿豚肉捲🌟雞軟骨🌟雞腿肉牛舌厚切,入口帶陣陣炭燒香氣,質感彈牙 ,💋肉汁慢慢釋出,肉香濃郁。草莓豚肉捲燒至焦脆,肉汁油潤,💖配上清甜多汁的草莓🍓,平衡油膩感,加上煉奶甜香,出奇配搭,口感清爽。雞軟骨帶嚼勁,十分滋味。🍖雞腿肉皮脆肉嫩,口感結實有彈性。咖哩豆乳烏冬清湯色澤奶白,入口純純豆乳甜香。煙韌的烏冬吸收湯底後,🤩配以香濃咖喱點綴,😋好食舔舔脷。

幸の楓二人餐 $988

清酒煮蜆
蜆肉肉質挺身,入口彈牙吸引,清酒令口感更順滑,令人回味。

幸の卷

🌟牛舌芯
🌟草莓豚肉捲
🌟菠蘿豚肉捲
🌟雞軟骨
🌟雞腿肉
咖哩豆乳烏冬
2022-12-09 115 瀏覽
雜錦刺身沙律,用料新鮮,味道不錯。燒三文魚松葉蟹卷,雖然有點貴,$188才有四件,但真心非常好味。牛油果軟壳殼蟹反卷,相對燒三文魚松葉蟹卷來說很抵食,$118有6件,不過味道就一般喇。明太子芝士年糕薄餅,熱辣辣,口感非常好!原條茄子,食到茄子的鮮甜,少少醬油加上木魚絲,這是一個很出色的菜色。大啡菇,水準較平庸,大啡菇有出水的情況。秋葵及極上牛舌心,水準ok啦!豚肉青椒卷+豚肉芫荽卷+豚肉露荀卷,個人覺得豚肉芫荽卷較為特別,不過芫荽味很重,大概不會是大眾化口味吧!原條蒜香牛油粟米,是出奇的好味。食到很飽,依然覺得好好味!
雜錦刺身沙律,用料新鮮,味道不錯。

明太子芝士年糕薄餅,熱辣辣,口感非常好!

大啡菇,水準較平庸,大啡菇有出水的情況。

秋葵及極上牛舌心,水準ok啦!

原條蒜香牛油粟米,是出奇的好味。食到很飽,依然覺得好好味!

2022-11-30
2022-12-08 205 瀏覽
呢間日式居酒屋裝修高尚典雅卡位仲有🎋竹簾相隔舒服得嚟私隱度高餐廳除咗Omakase好出名之外最近仲推出咗幸の楓2人套餐做埋FOODIE會員$688就食到真係性價比極高‼️🔸幸の楓2人套餐-先付-დ 雜錦刺身沙律-椀物-დ 清酒煮蜆-向付-დ 幸の卷-燒物-დ 串燒五品(每款2串)雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野茶卷、菠蘿野茶卷-御食-დ 咖喱豆乳鳥冬雜錦刺身沙律好大碟,刺身份量好多,有三文魚、八爪魚同鯛魚,好新鮮,配埋飛魚籽同三文魚籽口感好豐富。沙律汁酸酸吔好開胃,係一道相當有水準嘅前菜😋清酒煮蜆食落好有驚喜,蜆肉好鮮嫩彈牙,食落完全無沙,仲食到淡淡嘅清酒香味🤩幸の卷一共有三款卷物,每款兩件,分別係赤身油甘魚卷、三文魚油甘魚卷同埋三文魚帶子卷,每款卷物嘅配搭都唔同,相當有新意,全部中間都夾住魚肉蓉,一啖擺入口口感好有層次👍🏼串燒五品包括雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓🍓野茶卷同埋🍍菠蘿野茶卷,每款各有兩串,相當豐富🤩串燒色澤好靚,即叫即燒好新鮮,其中草莓野茶卷同埋菠蘿野茶卷就最特別,用豚肉🥓包住水果,食落別有一番風味🤤咖喱豆乳鳥冬🍜我都係第一次食,估唔到又幾夾,咖哩嘅香辣同豆乳嘅香甜相互配合,
呢間日式居酒屋裝修高尚典雅

დ 清酒煮蜆

-向付-
დ 幸の卷

-燒物-
დ 串燒五品(每款2串)
雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野茶卷、菠蘿野茶卷

-御食-
დ 咖喱豆乳鳥冬

咖喱豆乳鳥冬🍜我都係第一次食,估唔到又幾夾,咖哩嘅香辣同豆乳嘅香甜相互配合,再撈埋嫩滑嘅烏冬一齊食,惹味到不得了😆青蘋果梳打同白桃梳打就係另外叫嘅,邊食串燒邊飲梳打真係人生一大樂事,兩杯梳打甜度適中,飲落非常涼快🤩
2022-12-03
📍餐廳位於新城市6️⃣櫻, 售賣電器樓層🖥位置較入, 🚶🏻要走到盡頭, 隔離係日山☑️中意餐廳設有有簾相隔的卡位座😽私隱度高, 十分舒適🫶🏻°前菜🔸日式炸雞沙律🥗 $88 7.5/10♨️炸雞新鮮炸起, 肉質嫩滑多汁~點埋沙律醬食😋😋🔸雞泡魚干 $68 7.5/10上枱熱辣辣, 烘熱唔會太乾硬~🙌🏻係每次必嗌的最佳佐酒小食🥰°串燒🔸極上牛舌心 $98 7.5/10價錢比平時的較高, 只有一串3塊🙈牛舌口感爽彈🤤🔸雞腎 $38 7.5/10🔸秋葵 $38 7.5/10燒得剛好, 唔乾°壽司🍣刺身🔸特上刺身拼盤🐟 (10款) $588 8.5/10✔️鯛魚, 海膽, 帶子, 帶子裙邊, 拖羅, 三文魚, 牡丹蝦等等💁🏻‍♀️店員會提醒淡味的魚類🐟🐠, 可點配酸汁 帶子:新鮮彈牙, 頗厚身拖羅:好肥美, 最中意個啲油脂香🤤牡丹蝦:creamy彈牙🔸特上壽司拼盤🍣(12貫) $288 8/10壽司醋調味適中, 🍚米粒軟糯~壽司魚生同刺身拼盤味道質素差不多°主菜🔸清酒煮蜆 $98 8/10一上枱, 聞到好香的清酒味~😻蜆肉隻隻都好肥美飽滿, 冇沙👍🏻清酒濃度剛剛好🍶 十分鮮甜👅🔸安格斯和牛稻
📍餐廳位於新城市6️⃣櫻, 售賣電器樓層🖥
位置較入, 🚶🏻要走到盡頭, 隔離係日山
☑️中意餐廳設有有簾相隔的卡位座
😽私隱度高, 十分舒適🫶🏻

°前菜
🔸日式炸雞沙律🥗 $88 7.5/10
♨️炸雞新鮮炸起, 肉質嫩滑多汁~
點埋沙律醬食😋😋

🔸雞泡魚干 $68 7.5/10
上枱熱辣辣, 烘熱唔會太乾硬~
🙌🏻係每次必嗌的最佳佐酒小食🥰

🔸秋葵 $38 7.5/10
燒得剛好, 唔乾

°壽司🍣刺身
🔸特上刺身拼盤🐟 (10款) $588 8.5/10
💁🏻‍♀️店員會提醒淡味的魚類🐟🐠, 可點配酸汁
帶子:新鮮彈牙, 頗厚身
拖羅:好肥美, 最中意個啲油脂香🤤
牡丹蝦:creamy彈牙

🔸特上壽司拼盤🍣(12貫) $288 8/10
壽司醋調味適中, 🍚米粒軟糯~
壽司魚生同刺身拼盤味道質素差不多

°主菜
🔸清酒煮蜆 $98 8/10
一上枱, 聞到好香的清酒味~😻
蜆肉隻隻都好肥美飽滿, 冇沙👍🏻
清酒濃度剛剛好🍶 十分鮮甜👅

🔸安格斯和牛稻庭烏冬$128 8/10
睇落好似一人份量, 細細碗
但其實都幾多烏冬😯
烏冬滑流, 和牛半成熟, 十分嫩滑😋
想再熟啲可再浸一浸熱湯♨️

°飲品🍺
🔸Suntory Premium Malt’s (330ml) $68
  • 清酒煮蜆
  • 雞泡魚干
  • 特上刺身拼盤
2022-09-28 290 瀏覽
一間唔錯嘅日式餐廳。我因為有food story嘅coupons所以過左黎呢間餐廳食晚飯。食材新鮮,菜式/味道正常,就好似一般嘅日式餐廳咁。不過員工幾有禮貌同helpful,值得一讚👍🏻💪🏻
2022-09-23 285 瀏覽
開咗一段時間的幸匠燒,一直都未試過。今日約咗小蛙去試吓,順便預祝小🐸⋯⋯生日快樂、身體健康!我們在 Openrice 預留了坐位,準時到達唔使等直入,環境舒適、兩旁用竹簾間開,有少許私隱度,舒服!我們點了兩個壽司🍣午餐,有我哋最愛的海膽,正呀!全部壽司都好新鮮,唯獨有紫菜卷住的壽司🍣就差了一點點,因為紫菜過咗氣,唔脆!唔新鮮!敗筆也!服務不錯!不時幫你加茶,收碟!總括之,可試,但不要叫有紫菜的食品。

我們點了兩個壽司🍣午餐,有我哋最愛的海膽
,正
過咗氣,唔脆!唔新鮮!敗筆也!

2022-09-23
午餐
慶祝紀念
生日
2022-09-20 213 瀏覽
這天和朋友想找個優閒地方傾計,路過見門面咁靚就入去了,店員安排了一個高私隱的卡位給我們,格局同食物都很合我們心意🥰🔹️雞泡魚干上桌時熱辣辣香噴噴,帶點微鹹且煙煙韌韌,配酒飲真係絕配。🔹️雜錦刺身沙律刺身沙律菜也非常新鮮,十分清新開胃。🔹️牛油果軟殼蟹卷軟殼蟹炸得夠脆夠香,配上牛油果可中和一點油膩感。🔹️吉列黑豚豬扒外面炸到酥脆且絕不厚粉,內裡肉嫩好有咬口,點上沙律醬真係絕配!㊙️綠茶特別好飲,店員都好貼心,期間不斷添,keep住熱辣辣🍵

🔹️雞泡魚干
上桌時熱辣辣香噴噴,帶點微鹹且煙煙韌韌,配酒飲真係絕配。

🔹️雜錦刺身沙律
刺身沙律菜也非常新鮮,十分清新開胃。

🔹️牛油果軟殼蟹卷
軟殼蟹炸得夠脆夠香,配上牛油果可中和一點油膩感。

🔹️吉列黑豚豬扒

2022-09-18
近期興食omakase,唔好以為要食omakase就要去九龍同香港, 其實沙田都有得食嫁,今日就去左沙田新城市廣場既 @shiawasehk 😊•店舖門口有日本鳥居⛩️,超靚,一入去坐旁邊就有係食omakase,omakase係會有前菜三點盛,刺身三點盛,壽司八點盛仲會有湯同甜品! 價錢HK$1288/head, Foodie會員HK$1088/head •前菜拼盤,入面有雞肝,日山和牛春卷,花枝烏魚子,蝦釀,冬瓜玉子,醋漬沖繩海菜,全部又靚又精緻,可以清洗味蕾•北寄貝蟹肉漬物,北寄貝同蟹肉好鮮味,仲配有菊花同醋味啫喱,清新又開胃•笛鯛魚刺身,入面仲有魚肝同芽䓤,笛鯛魚好鮮味😍•岩手縣大船道生蠔,又大又肥美,食落海水味濃•漬物係師傅自己漬既漬,有薑,牛蒡同埋白蘿蔔,酸甜適中😗•🍣活赤背 壽司睇住師傅新鮮開,入口一啲腥味都冇,食之前師傅仲幫我拍醒咗佢😂🍣鱸魚 壽司平時食好多蒸鱸魚,第一次生食,比起其他魚嘅魚身食落去係硬啲嘅🍣獅魚 壽司上面配有柚子胡椒,食落令獅魚完全冇腥更加突出鮮味🍣北海道牡丹蝦 壽司牡丹蝦又肥又大隻,師傅仲火炙左d蝦膏放係蝦身上面! 🍣海膽 壽司海膽 壽司既飯係用左海膽混

前菜

笛鯛魚刺身,入面仲有魚肝同芽䓤,笛鯛魚好鮮味😍

岩手縣大船道生蠔,又大又肥美,食落海水味濃

漬物
係師傅自己漬既漬,有薑,牛蒡同埋白蘿蔔,酸甜適中😗

🍣活赤背 壽司

🍣鱸魚 壽司
🍣獅魚 壽司
上面配有柚子胡椒,食落令獅魚完全冇腥更加突出鮮味

🍣北海道牡丹蝦 壽司
牡丹蝦又肥又大隻,師傅仲火炙左d蝦膏放係蝦身上面!

🍣海膽 壽司
海膽 壽司既飯係用左海膽混合埋,而上面就係昆布漬海膽,用紫菜包住嚟食,超級正呀!

🍣煙燻大拖羅
食落口係完全冇根嘅,超級肥美,仲食到木香嘅煙熏味!

🍣和牛手卷
將和牛火炙再即時包做手卷,和牛既油香到正

🍚鮑魚飯
上面有鮑魚乾再加埋鮑魚膽,成個飯都充滿鮑魚味

🥣鯛魚湯
用左鯛魚煮既湯,清甜又鮮味
🧁白桃捲蛋&芋頭啫喱
白桃捲蛋冇過甜,桃味清香又撲鼻
好少見到嘅甜品款式,芋頭蓉係中間,旁邊係芋頭味嘅啫喱

整體都係非常之好嘅,所以如果想食omakase 你又唔想出市區嘅話不妨考慮吓呢一間
2022-07-27