2024-05-17 154 瀏覽
內地超人氣烤魚店 係香港既第一間分店想食高質烤魚 都可以係香港食到啦而家🫙美極®️仲聯乘探魚推出期間限定美食所以就去試下喇☺️位置好方便 新城市廣場入面 沙田站一出就係裝潢光鮮 燈光偏暗紅色 充滿辣辣既氣息座位闊落寬敞 感覺乾淨舒服想食既鮮青椒爽麻味烤魚竟然賣哂睇黎大家都對加左豪吉醬汁品牌既藤椒油好有興趣🥺店員都好好 會推介其他口味俾我地☺️食物方面主要有三種魚可以揀再揀唔同口味既湯底 同想要既配菜亦有幾款幾岩配烤魚既小食食咁辣當然要飲品同糖水 可以加錢升級任飲飲品同冰粉😇💥古早沙茶醬烤魚聽店員介紹揀左肉質相當滑既凌波魚重點係細骨碎骨相對較少 可以啖啖肉咁食古早沙茶醬香而不辣 仲帶甜味 相當惹味配菜有豆卜 響鈴 鴨血 蟹柳 芽菜我地仲加左探魚鮮豆花 大大塊既豆腐 幾入味份量好多 兩個人食都好夠🥰💥醬爆鴛鴦糍巴炸到好酥脆既糯米糍黑白相間 餡仲要係流心既口感煙韌軟糯☺️💥嘭嘭小酥肉 脆炸肉非常香口 仲有小小辣味 酥脆惹味配埋小甜既爆谷 幾有趣💥冰粉 特式冰粉點可以唔試 而且係無限任添食勁多配料同汁底可以按喜好自由MIX配料有黑糖麻糬 花生碎 山楂片 提子乾 寒天晶球 白珍珠 醪槽 桃膠 燕麥爆硃調

內地超人氣烤魚店 係香港既第一間分店

勁多配料同汁底可以按喜好自由MIX
調味底汁有紅糖汁 桂花蜜 生椰汁
食完野再食冰粉 好舒服滿足☺️

2024-05-16 145 瀏覽
新城市廣場6樓專賣影音電器,卻有一間來自內地的烤魚店,行經門口,必定聞到陣陣青花椒香味,而且還有冰粉任食,非常吸引。烤魚價錢有3種,$298淩波魚,$318黔魚和$338鮰魚。我們選了🏅淩波魚,牠無小刺,肉質細膩有魚味,很好吃。口味的選擇更多,而且不同的口味附有不同的配菜,例如金銀蒜香味會有茄子,鮮青椒蛙哈哈會有牛蛙和蜆,黃金萬両咖哩味會有大蝦等等,永不單調。配菜豐富,一份魚已夠至少兩個人吃了。.我們選了🏅古早沙茶醬烤魚,沙茶醬香而不辣很惹味,輔菜有響鈴、鴨血、豆卜和大豆芽,正方體小巧的豆卜吸收湯汁,很美味。另外我們選了兩樣小食。🏅酥炸牛蛙($58)肉質和味道比雞更好吃,可是肉少些,志在過下口癮。🏅爆漿鴛鴦糍粑($58)是我吃過最好吃的糍粑,外脆內軟,咬一口如吃爆漿糯米糍。每人只需加$6,便可任食冰粉,冰粉自助吧有齊多款冰粉配料,悉隨尊便,飯前飯後都可以吃幾碗!餐廳還有兩款茶葉(菊花茶、荷葉茶)免費供應。

我們選了🏅淩波魚,牠無小刺,肉質細膩有魚味,很好吃。

古早沙茶醬烤魚

另外我們選了兩樣小食。
酥炸牛蛙

爆漿鴛鴦糍粑

任食冰粉

餐廳還有兩款茶葉(菊花茶、荷葉茶)免費供應。
2024-05-14
古早沙茶醬烤魚
酥炸牛蛙
爆漿鴛鴦糍粑
任食冰粉
2024-05-14 26 瀏覽
國內好出名嘅烤魚店登陸咗香港沙田新城市啊😙連唔食魚嘅肥仔都話好味😙✨鮮青椒爽麻味烤魚(凌波魚)可以揀三種唔同嘅魚,我哋揀咗最入門嘅凌波魚😙 魚肉鮮嫩多汁,配上麻辣鮮香嘅青椒,味道醇厚,真係令人回味無窮🤤✨易燃易爆小吃天團係一款有4款炸物嘅拼盤,包括有椒鹽金菇、小酥肉、炸雞、炸山藥片😗 椒鹽金菇外脆內軟,小酥肉入口即化,炸雞肉嫩多汁,炸山藥片香脆味美😙✨一把滿足烤羊肉串肉質鮮嫩,香氣誘人,每一啖都充滿滿足感😚整體食物質素高,服務態度親切周到,環境舒適,仲可以任食冰粉😙 絕對係一間值得再訪嘅餐廳😉

✨鮮青椒爽麻味烤魚(凌波魚)

✨易燃易爆小吃天團

✨一把滿足烤羊肉串
肉質鮮嫩,香氣誘人,每一啖都充滿滿足感😚

最大問題係價錢300蚊入門餐 得條魚 無任何配菜/ 主食 呢個係綁匪價!正如Salt bae 一樣係paying for the overhyped fame300蚊 = 高級西餐 with privacy with 1 starter/ dessert另外份量少 (魚無配菜 剛才講過)最離譜係串燒 千其唔好叫串燒 !有圖有真相:串燒份量係條籤嘅十二份之一 魚味道正常 但肉質好一般 叫咗凌波魚 去到最後覺得有啲鹼水味 串燒係凍嘅 唔係暖 係凍嘅!連條木籤都係凍嘅! 同店員反映後 佢話串燒底應有點火保溫 但上菜時漏咗 結果只係加咗一個蠟燭喺底 只係一個蠟燭 係生日氣氛蠟燭!可想而知唔會熱如圖:服務態度一般 有客人入嚟 店員會叫口號 但沙田店店員叫得好無精神 無晒應有嘅體驗 態度馬虎 此為一 同店員查詢有關串燒溫度嘅事項 已婉轉暗示 請問串燒冰冷係咪正常 佢竟然答我 「係呀,熟咗㗎喇 可以食」 如果一間餐廳對食物嘅要求是係 「熟咗」 質素不言而喻 Overall, 唔知佢喺大陸質素點 可能真係好似大家咁講 好好 但係 喺香港開嘅分店 明顯好無誠意!可能係只想搵香港人錢 注重franchis
最大問題係價錢
300蚊入門餐 得條魚 無任何配菜/ 主食 呢個係綁匪價!

另外份量少 (魚無配菜 剛才講過)
最離譜係串燒
千其唔好叫串燒 !
有圖有真相:串燒份量係條籤嘅十二份之一

魚味道正常 但肉質好一般
叫咗凌波魚 去到最後覺得有啲鹼水味
串燒係凍嘅 唔係暖 係凍嘅!
連條木籤都係凍嘅!
同店員反映後 佢話串燒底應有點火保溫

有客人入嚟 店員會叫口號
但沙田店店員叫得好無精神 無晒應有嘅體驗 態度馬虎 此為一
同店員查詢有關串燒溫度嘅事項
已婉轉暗示 請問串燒冰冷係咪正常
佢竟然答我 「係呀,熟咗㗎喇 可以食」
如果一間餐廳對食物嘅要求是係 「熟咗」
質素不言而喻

但係 喺香港開嘅分店 明顯好無誠意!
可能係只想搵香港人錢
注重franchise 賺錢
搞到管理不善 同埋唔好食

有一點值得思考:問心 間嘢唔夠班 都仲有咁多宣傳 咁多like 咁多討論 係咪有啲奇怪? 唔可以斷定有人從中作梗 但有一點可以肯定:呢個價,你值得更好

2024-05-11
50 分鐘 (堂食)
2024-05-08 28 瀏覽
【沙田•探魚烤魚】@ππππππππππππππππππππππππππππππ沙田人氣探魚麻香辣十足超豪華鮮青椒蛙哈哈烤魚凌波魚海陸空天團(15串燒烤串)(魷魚、牛肉雞、軟骨)一把滿足掌中寶(雞軟骨燒烤串)超豪華鮮青椒蛙哈哈烤魚」,僅名字的創意就足以喚起人們的好奇心。料理的呈現是雅致的,新鮮的青椒與蛙肉巧妙結合,在炭火的烤制下,蛙肉的質地保持了彈性並且帶有微妙的煙燻氣息,青椒則在高溫中完全釋放出它的辛辣與甘甜。「凌波魚」,顯得與眾不同,肉質緊實又帶著海洋的清新。搭配的香料恰到好處,不會覆蓋過魚肉本身的味道,使得每一口都能感受到魚的鮮美,正如其名「凌波」般輕盈。「海陸空天團」是一個燒烤愛好者的夢想盤。這個組合中包含了海洋的精華—魷魚,陸地的養分—牛肉,天空的禮物—雞肉,以及「天」字元素的趣味所在,或許是指各元素的完美結合。每一串都經過了細心的準備與烘烤,彰顯其獨特的風味。最後是「一把滿足掌中寶」,雞軟骨烤得剛剛好,外層酥脆而內部保持著嫩度。這道菜肴恰如其分地滿足了熱愛嚼勁的食客。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 500(加一)✨
【沙田•探魚烤魚】@
沙田人氣探魚麻香辣十足

超豪華鮮青椒蛙哈哈烤魚
凌波魚

海陸空天團(15串燒烤串)(魷魚、牛肉雞、軟骨)

一把滿足掌中寶(雞軟骨燒烤串)

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 500(加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#沙田美食 #探魚烤魚 #web3沙田
探魚烤魚
沙田沙田正街18號新城市廣場一期6樓626號舖
2024-04-29 70 瀏覽
估唔到探魚開到黎香港, 係新城市6樓。.去探魚就梗係要叫番條魚試下佢咩料啦,佢有幾種魚揀, 但係我都唔係好知係會點,所以揀個唔使加錢既魚就可以。.金銀蒜香味烤魚 (凌波魚) $298朋友唔係想食辣, 就叫左蒜香,真係充滿住蒜茸, 一路滾住一路食, 蒜香味都愈黎愈濃。魚本身都幾大條, 份量足夠3個人食,魚肉冇雪味, 冇腥味, 用筷子一夾已經係一大塊魚肉,魚骨只有中間既小骨。 .小食:海陸空天團(15串) $68每一串既肉唔算好多, 不過就幾得意 有牛肉,豬肉, 魷魚, 雞軟骨等,個盤下面有火一路warm 住, 幾時食都係熱的。.小酥肉$68小酥肉既份量較多, 每一塊既小酥肉都係好大條,裡面既肉都嫩滑, 撈埋爆谷一齊食口感又真係不錯。.冰粉 $6一坐低就落左單先, 咁就可以出去冰粉區整黎食, 任食架!再慢慢落單等野食。冰粉區都幾多配料, 有黑糖漿, 桂花蜜, 生椰, 白珍珠, 寒天晶球,山楂片, 葡萄乾, 花生碎, 黑糖麻薯等。.飲品其實餐廳有茶包提供, 可以自己去沖。 整體唔錯, 食物好食, 價錢適中, 下次晏就去食個lunch set 先。
估唔到探魚開到黎香港, 係新城市6樓。
.去探魚就梗係要叫番條魚試下佢咩料啦,
佢有幾種魚揀, 但係我都唔係好知係會點,
所以揀個唔使加錢既魚就可以。
金銀蒜香味烤魚 (凌波魚) $298
朋友唔係想食辣, 就叫左蒜香,
真係充滿住蒜茸, 一路滾住一路食, 蒜香味都愈黎愈濃。

魚本身都幾大條, 份量足夠3個人食,
魚肉冇雪味, 冇腥味, 用筷子一夾已經係一大塊魚肉,
魚骨只有中間既小骨。

小食:
海陸空天團(15串) $68
個盤下面有火一路warm 住, 幾時食都係熱的。

小酥肉$68
小酥肉既份量較多, 每一塊既小酥肉都係好大條,
裡面既肉都嫩滑, 撈埋爆谷一齊食口感又真係不錯。

冰粉 $6
一坐低就落左單先, 咁就可以出去冰粉區整黎食, 任食架!
再慢慢落單等野食。

山楂片, 葡萄乾, 花生碎, 黑糖麻薯等。

飲品其實餐廳有茶包提供, 可以自己去沖。

2024-04-28 77 瀏覽
星期六嚟沙田行街,見肚餓想搵飯食,經過探魚,比香味吸引咗入去,我識今日係星期六所以無午餐選擇,我地2個人要點一條魚🤣其實真係太多,我好強烈建議佢哋做半份魚嘅選擇🤭🤭🤭我哋今日叫咗沙嗲味,其實味道都唔錯嘅,但我真係好想食辣呀,點解我會叫個沙嗲味㗎🤣🤣🤣講返條魚,雖然條魚有煎過又放咗落咁濃嘅汁度,條魚依然好滑,呢個值得一讚。另外我哋叫咗一碟小串燒同埋炸薯仔,串燒就一般喇,但炸薯仔真係好好食,又香又辣,加埋啤酒仲正。另外仲加咗6蚊食任食涼粉,但其實都係一般嘢🤣🤣🤣係食咗濃味嘢之後可以清下個口咁解🤭
2024-04-27
午餐
2024-04-26 59 瀏覽
今日約朋友喺沙田新城市廣場食午飯,鍾意食魚嘅友人帶我試咗過江龍烤魚名店探魚。店內裝修主要以紅色為主,感覺火辣。烤魚有多種選擇,朋友點了唔辣的金銀蒜香味烤魚。選魚方面,我哋點了寧波魚,魚肉較軟及少骨。之後,可以為烤魚鍋加上不同的配料,我哋就健康咁揀咗加大白菜。金銀蒜香味烤魚,配寧波魚$298烤魚鍋鍋大,魚亦大,中間鋪滿蒜香及兩條長茄子🍆,我們點的大白菜則放在魚底,清新鮮甜。爆漿鴛鴦糍粑 $58口感Q彈, 炸得外脆內軟,啖啖芝麻香味,一口咬開有流心餡料流出,兩款唔同的味道,煙煙韌韌,啱晒鍾意Q彈口感嘅我。絕絕子爆汁炸雞 $58外型迷你可愛,每件雞都有紙包住,配上甜酸醬,香脆啖啖肉。任食自由配搭冰粉($6位)食完熱辣辣嘅魚鍋及香口嘅小食後,最啱出去冰粉自助吧,自由配搭返碗冰粉做甜品,任食唔嬲。今餐很滿足,吃到啖啖魚肉的魚鍋,甜品以冰粉作結,中和了魚鍋及小食嘅刺激。

金銀蒜香味烤魚,配寧波魚$298

爆漿鴛鴦糍粑 $58

絕絕子爆汁炸雞 $58

外型迷你可愛,每件雞都有紙包住,配上甜酸醬,香脆啖啖肉。

任食自由配搭冰粉($6位)

• 冰粉
2024-04-24 74 瀏覽
之前在深圳食探魚,印象都不錯現在在香港都可以食到,在沙田新城市廣場有得食同朋友一齊去食探魚叫一個烤魚之外,我哋都叫左小食🥳*鮮青椒爽麻味烤魚 $298 一黎到,見到好多青椒爽,煮煮下,越食越辣,條魚好滑,不錯。有好多豆腐,食落好滑,吸收啲辣不錯*易燃易爆小食 樣樣都有少少,好岩我哋樣樣都想試下小酥肉、炸雞、炸金菇、山藥脆片⋯ 我自己好喜歡山藥脆片,好似食緊薯片*香烤花菜 好喜歡食花菜,食好爽口*海陸空陸把把爆天團 每樣小食,魷魚🦑 豬肉⋯ 我自己覺得魷魚偏辣 食到好飽,見到任食冰粉 +$6 我哋食唔到,無食 下次可以試下
之前在深圳食探魚,印象都不錯
現在在香港都可以食到,
在沙田新城市廣場有得食
同朋友一齊去食探魚
叫一個烤魚之外,我哋都叫左小食🥳

*鮮青椒爽麻味烤魚 $298
一黎到,見到好多青椒爽,煮煮下,越食越辣,
條魚好滑,不錯。
有好多豆腐,食落好滑,吸收啲辣不錯

*易燃易爆小食
樣樣都有少少,好岩我哋樣樣都想試下
小酥肉、炸雞、炸金菇、山藥脆片⋯
我自己好喜歡山藥脆片,好似食緊薯片

*香烤花菜
好喜歡食花菜,食好爽口

*海陸空陸把把爆天團
每樣小食,魷魚🦑 豬肉⋯
我自己覺得魷魚偏辣

食到好飽,見到任食冰粉 +$6
我哋食唔到,無食
下次可以試下
2024-04-23 248 瀏覽
而家新城市都開咗探魚啦!佢哋嘅裝修都係以橙色為主,見到午市都幾抵食!平日Lunch time入座率都有九成,好多人都幫襯佢哋嘅一人餐一人限定午餐,包咗一碗飯仲可以免費食冰粉添😍解辣真係一流職員嘅服務態度唔錯,對隔籬枱嘅客人都好有耐性咁介紹王牌烤魚鮮青椒爽麻味烤魚係佢哋嘅王牌烤魚,今日特別揀咗鮰魚~佢同寧波魚非常唔同,魚身除咗脊椎之外,都比較少刺,魚肉白滑,魚皮嘅口感潤滑,又好重嘅魚油香味,尤其是魚尾及魚鰓附近嘅位置脂肪比例較高,勁多Omega 3😂On top加左好多青椒,又爽又辣,花椒又帶出麻嘅味道鍋入邊有十幾舊豆腐同煮冧咗嘅紫洋蔥,吸收咗青椒汁真係超惹味屋企人最鍾意食炸物,所以嗌咗絕絕子爆汁炸雞,4執炸雞都係分開包住,配上辣醬~新鮮炸起咬落好Juicy,表皮又極脆!食麻辣又點少得糍粑呢?佢哋嘅爆漿鴛鴦糍粑表皮香脆,入口軟腍腍出邊冰粉bar,仲有紅糖可以再加落去~好有風味
而家新城市都開咗探魚啦!
佢哋嘅裝修都係以橙色為主,見到午市都幾抵食!

一人限定午餐,包咗一碗飯仲可以免費食冰粉添😍解辣真係一流

職員嘅服務態度唔錯,對隔籬枱嘅客人都好有耐性咁介紹王牌烤魚

On top加左好多青椒,又爽又辣,花椒又帶出麻嘅味道

鍋入邊有十幾舊豆腐同煮冧咗嘅紫洋蔥,吸收咗青椒汁真係超惹味

食麻辣又點少得糍粑呢?

佢哋嘅爆漿鴛鴦糍粑表皮香脆,入口軟腍腍
出邊冰粉bar,仲有紅糖可以再加落去~好有風味
2024-04-21 45 瀏覽
一直都知香港開左探魚,但一直都無黎食,今次第一次光顧香港探魚鮮青椒爽麻味烤魚 $298鮮青椒味係我既最愛,每次食探魚必點既口味,而且一定要配搭凌波魚,凌波魚肉質鮮甜嫩滑,最重要係無細骨,岩晒D唔識食魚既朋友仔。鮮青椒一如以往鋪滿一整條魚,麻麻辣辣海陸空爆把把燒天團(15串) $68串燒一凍左就唔好食,探魚做好貼心,就係鐵板上有小蠟燭加熱。海陸空天團就係一次過食到雞軟骨、羊肉同魷魚易燃易爆小吃天團 $68易燃易爆小吃天團係一個炸物拼盤有金菇 小酥肉 炸雞 山藥片,炸得酥脆可口自助冰粉任食 $6係探魚可以實現冰粉自由,九款配料任你配搭,有黑糖麻糬、花生碎、山楂片、提子乾、寒天晶球、白珍珠、醪槽、桃膠、燕麥爆硃。糖漿都有三款甘多有紅糖汁、桂花蜜、生椰😋整體食物質素:4 / 5💰性價比:4 / 5👍推薦指數:4 / 5

鮮青椒爽麻味烤魚 $298

海陸空爆把把燒天團(15串) $68

易燃易爆小吃天團 $68

自助冰粉任食 $6

😋整體食物質素:4 / 5
💰性價比:4 / 5
👍推薦指數:4 / 5
2024-04-19 49 瀏覽
近排唔少烤魚店係香港各區插旗當中唔少得沙田區🫡唔得閒北上 就約左去沙田探魚 🍀鮮青椒爽麻味烤魚 凌波魚 $298份量十足 2/3個人份因為怕太辣 就點左呢款 烤到恰恰好多輕輕澆上湯汁令到魚肉更架入味🤤咁放心點小辣 唔使就住唔食得辣既朋友因為 …🤫午市限定 🍀金銀蒜香味 烤魚一人餐 都係$98勁濃香蒜味 一人份都好多下仲跟飯同冰粉可以係「自助解辣冰粉區」任揀配料🍀易然易暴!小吃天團小酥肉。金針菇。山藥片。炸雞🍗細細份 香脆可口🍀爆漿鴛鴦糍粑香脆鬆軟😋飽都要食返一份著左淺色衫 唔使怕佢同國內分店一樣有提供橡筋同圍裙食🍽️得安心☺️

近排唔少烤魚店係香港各區插旗

勁濃香蒜味 一人份都好多下
仲跟飯同冰粉
可以係「自助解辣冰粉區」任揀配料

🍀易然易暴!小吃天團
小酥肉。金針菇。山藥片。炸雞🍗
細細份 香脆可口

食🍽️得安心☺️
  • 鮮青椒爽麻味烤魚
  • 冰粉
2024-04-17 42 瀏覽
有日去沙田行街 見到探魚原來在沙田新城市廣場開左分店 同朋友就入左去試下~今次我地就試左「醬香味烤魚」 而魚類就揀左「鮰魚」魚肉食落味道似淡水魚 肉質好鮮甜肥美 超大條魚 醬香味汁好香濃 下次食返有辣味 味道應該會仲惹味 食物質素唔錯 味道同深圳食的差不多 如果鍾意食烤魚 不妨試下😊餐廳門面好靚 好有時代感 座位都相當闊落 每位入座叫烤魚 就可以加$6任食甜品 甜品吧的款式都好多選擇 有我最愛的丸子同桃膠 再加上沙冰同紅糖汁 真係相當美味 今次的用餐體驗很好❤️

• 醬香味烤魚
2024-04-11 68 瀏覽
放完復活節長假,返到香港🇭🇰都係好掛住內地嘅美食😋我即刻約埋朋友去沙田食探魚🐟唔食辣可以叫醬香味烤魚,我就揀左凌波魚$298口味同質素都係深圳食一樣👍🏼 有明火熱住,唔洗急住食~條魚有前臂咁大條,2個人絕對夠食,魚會起左條大唔骨,食落口就啖啖肉面頭有啲配料青瓜、蘿蔔,吸曬啲汁都好好食仲叫咗兩款小食⭐️ 易燃易爆小吃天團有椒鹽金針菇、香炸蘇東、脆脆蝦片、和絕絕子爆汁炸雞🍗每款都好酥脆!海陸空天團(15串)一口一串過口癮,魷魚須🦑、牛肉串🐮、掌中寶🐔各5串
店內有免費自助茶飲區,可自己沖菊花茶或薄荷葉茶,另外都叫左杯沙棘原汁,夠酸好解膩
放完復活節長假,返到香港🇭🇰都係好掛住內地嘅美食😋

我即刻約埋朋友去沙田食探魚🐟

唔食辣可以叫醬香味烤魚,我就揀左凌波魚$298
口味同質素都係深圳食一樣👍🏼 有明火熱住,唔洗急住食~
面頭有啲配料青瓜、蘿蔔,吸曬啲汁都好好食
仲叫咗兩款小食
⭐️ 易燃易爆小吃天團

海陸空天團(15串)

一口一串過口癮,魷魚須🦑、牛肉串🐮、掌中寶🐔各5串

深圳網紅名店終於進駐香港唔洗長途跋涉返深圳系沙田新城市就吃到啦😍以玩味搶眼嘅霓虹燈佈置主打各種烤魚 小食 冰粉 特飲☀️ 鮮青椒爽麻味烤魚 $298有三種🐟供選擇今次揀咗淩波魚 唔想挑刺嘅懶人必點巨量青椒花椒💚仲有嫩滑手工豆花果然係王牌口味🏆好麻好惹味另加配料鮮豆皮 吸哂啲湯汁😋易燃易爆小吃天團 $68椒鹽金針菇 小酥肉 脆山藥片 爆汁炸雞四款人氣小食拼盤🔥炸得好香脆炸雞好厚肉 好Juicy孜然甜辣土豆仔 $48香烤花菜 $38小菜隱藏兩種食法😍最後放埋入烤魚當配菜增添青花椒香氣 同樣滋味依家每人加$6仲有無限冰粉可以自助任意配搭個人口味超正嘅冰涼解辣甜品🫶🏻環境: 💗💗💗💗美味度:💗💗💗💗💗推薦度: 💗💗💗💗📍 探魚烤魚 (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場一期6樓626號舖營業時間:星期一至日 11:30-21:45人均消費:約$100-200
深圳網紅名店終於進駐香港

超正嘅冰涼解辣甜品🫶🏻

環境: 💗💗💗💗
美味度:💗💗💗💗💗
推薦度: 💗💗💗💗

📍 探魚烤魚 (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場一期6樓626號舖
營業時間:星期一至日 11:30-21:45