2024-07-23
咩係臥虎藏龍?食過呢間餐廳就會有同感🙌🏻主打泰國馬拉西餐融合菜,廚師係米芝蓮三星大廚。對食物選料、味道等都有非常高嘅要求,有理念有誠意,價錢卻非常貼地!✨焗芝麻芝心蝦多士以自家手打蝦肉製成,配合邪惡流心芝士拉絲同濃郁芝麻香,仲要用上窩夫做底,又新穎又好食!✨骨膠原鹹豬手堅持採用新鮮豬~係滿滿嘅骨膠原,超彈牙!蘸埋泰式酸辣汁更好味~✨西班牙辣肉腸鮮蝦炒通粉西班牙大肉腸鹹鹹香香、煙煙韌韌;加上彈鮮蝦、蕃茄、紅黃椒、洋蔥等,最後加入印尼醬油炒成,好惹味,喜歡💕✨童年回憶大家甜品嘅童年回憶係咩?老公估布甸,我就估糖蔥餅!結果⋯我贏🤪以糖蔥餅做甜品真係好少見!再配上山楂同雪糕,yummmmmmy!呢度連飲品都好出色!凍朱古力用上比利時特濃朱古力,無添加其他成份,朱古力味特別香濃!芒果椰乳酸梳打裡面有芒果乾肉椰乳,又係超級好飲!餐廳仲可以包場,可自準備酒水(不收開瓶費!),門口可以泊車添~
✨焗芝麻芝心蝦多士
✨骨膠原鹹豬手
✨西班牙辣肉腸鮮蝦炒通粉
✨童年回憶
呢度連飲品都好出色!
芒果椰乳酸梳打裡面有芒果乾肉椰乳,又係超級好飲!