2021-07-23
誤打誤撞入去食個dinner又唸唔到幾ok喔😍😍馬來蜜汁炭燒厚切豬扒喇沙摻摻 $66成個餐好大份😆上到嚟覺得好驚喜 👍🏻 喇沙入面有米粉同埋油麵溝埋一齊食口感唔錯😋😋 另外仲有啲豆卜同埋雞蛋🥚喇沙湯底都好濃郁好味🤤仲有一匙羹醬料 溝少少落個湯一齊食又係另一種味道 🤪🤪茶餐廳來講味道好OK🤙🏻 另外碟豬扒都超大件有成四大塊 多到食唔曬😝😝上菜時見到黑蚊蚊有啲驚 食落又唔錯 味道甜甜地鹹鹹地都算入味 而且肉質好鬆軟 即使係厚切都好容易切開 價錢偏貴但整體性價比都唔錯😋頭抽乾炒雞扒公仔麵 $64 呢個公仔麵又係大大份 煎雞扒嘅份量都好足夠 成碟份量一個男仔都食唔晒🤣🤣 雞扒煎得香 但係相對就冇咁入味 公仔麵偏乾身但係都夠味 整體都唔錯 不過價錢都比較高 份量搭救 但係都唔算特別抵食見到隔離枱食佢啲小菜都好似好正之後有機會再試下😋😋
誤打誤撞入去食個dinner又唸唔到幾ok喔😍😍
馬來蜜汁炭燒厚切豬扒喇沙摻摻 $66