2024-06-05
🍲120分鐘 晚市放題套餐(~$198-418)有8款湯底任你揀,仲分咗日本名物湯底&香港限定湯底,咁我就每邊個揀咗一個,分別揀左壽喜燒&蕃茄湯。每人有一個小鍋好獨立,鍾意健健康康啲嘅你就揀蕃茄湯🍅,蕃茄味十足,非常開胃,壽喜燒調味適中,冇得輸👍🏻🥩🐷今次我呢個套餐就包咗以下五款肉類:澳洲種穀飼和牛美國精選牛肉⭐️美國牛板腱 - 肉質嫩滑之選⭐️⭐️美國SRF極黑牛 - 牛味較重之選⭐️西班牙栗豚另外仲有個刺身拼盤🍣,一上枱真係嘩咗一聲,首先擺盤非常之靚,而且有好多款刺身,包括有鮑魚、非常厚嘅三文魚、食落鮮甜嘅帶子&甜蝦,同埋新鮮爽口嘅八爪魚片&螺片~全部都非常新鮮🍨🍹🍡場內仲有自助吧、飲品、甜品放題,普通丸類同埋菜類都可以喺自助吧自己夾,不得不提佢嘅甜品放題,因為呢間嘅甜品比較特別,尤其係雪條雪糕類,非常多選擇,啲雪糕雪條唔係一般喺出邊放題會食到嗰啲,佢有啲比較特別同埋價值高啲嘅雪條,呢度食都抵晒😆
🥩🐷今次我呢個套餐就包咗以下五款肉類:
澳洲種穀飼和牛