2020-02-09
小編一向都高度評價呢間茶廳、食物水準保持到無論外賣或者堂食都👌🏽既。早餐、午飯都係常客。伙計👌🏽既但除左個Lxm經理。何解要咁講呢?事源小編唔食豬牛雞淨係食海鮮所以次次黎食都係order滑蛋蝦仁飯、如果早餐既話就會叫沙爹牛麵走牛肉,雖然係煩到廚房師傅(其實我之前一向都冇話要求走牛肉,只係自己撇開d牛肉唔食,其中一個伙計見到問我係咪d牛肉🈶️問題,我至話其實我唔食肉既)小編都好感激呢度d伙計咁窩心。但好景不常、恐怖經驗話咁快就黎,我幾乎呢個禮拜日日都去幫襯、有陣時如果唔得閒堂食就外賣。今日禮拜日都唔例外、打電話落order滑蛋蝦仁飯少飯多蔥。我由金鐘坐巴士落去唔洗5分鐘就到、我一去到鋪頭就話已經落左order滑蛋蝦仁飯、個職員即刻比左個外賣我,我話咁快既,但目測當時鋪頭好少食客可能🉐️一、兩個。我就覺得應該係冇人所以外賣咁快啦。搭返巴士返屋企、一打開盒見到:下?叉燒?我唔食肉架wor,點解咁樣玩我?我打去問、個女職員話男經理(即係我要投訴既Lxm經理)講梗電話轉頭覆我,隔左起碼7、8分鐘打黎問我係咪個order有問題,我話我唔食肉一定唔會叫滑蛋叉燒啦,我連早餐d肉都唔要,叫我點食呢盒飯?我又
其實唔食呢度既滑蛋蝦仁飯仲有好多選擇既、何必比氣自己受。寫完呢篇嘢發洩左就算啦,其實佢地有個客戶服務電話可以比我打去投訴wor、電話係5225 3187。 真心如果個客仲想比機會你既可能會打去投訴,但旺記?不了
滑蛋蝦仁飯外賣變左滑蛋叉燒(重點係小編唔食豬牛雞)