2024-04-10 23 瀏覽
好少會去長沙灣呢邊食嘢近排見到呢間韓燒好HIT裝修用咗韓國70年代會長之家奢華又有Details第一次嚟先試 會長招牌套餐(2人) ($498)一般套餐都比散叫著數🍽️前菜是日供應款式4小碟 份量足夠🍽️韓式醬汁牛五花 100g100g有成7塊 醬汁係偏甜 好快咁燒一燒反兩下就食得 🍽️M6澳洲和牛小柳 100g似細細件嘅牛扒 脂肪比較少 但勝在啖啖肉絕對可以食飽你🍽️美國極佳牛頸脊 100g牛頸脊個雪花紋好均勻 油香有牛味 無論打邊爐定係韓燒 牛頸脊都係非常合適嘅選擇🍽️西班牙黑毛豬肋條 100g好新鮮爽脆 表面燒到咁上下再剪開 可以燒到外脆內爽🍽️特級豬頸肉 100g豬頸肉都係好新鮮 同豬肋條一樣爽脆🍽️阿根廷珍寶紅蝦呢兩隻紅蝦上枱時已經幫你開邊清曬D腸乾乾淨淨蝦頭好多膏 加少少鹽已經好好味🍹百香果梳打包2杯手搖飲品 有幾款選擇 呢SET套餐有成500g高質靚肉 性價比其實真係幾高仲有兩樣食物都好吸引 🤩原條燒鰻魚每日4點前都做緊瘋狂半價優惠 $288(原價$548)不過只限3人或以上訂座 同埋至少一天前電話預訂先可享用呢個優惠店員話每天新鮮到貨 絕不用急凍鰻魚 即日即劏即賣見隔離檯有食 厚肉新
好少會去長沙灣呢邊食嘢
近排見到呢間韓燒好HIT
裝修用咗韓國70年代會長之家
奢華又有Details

第一次嚟先試 會長招牌套餐(2人) ($498)
一般套餐都比散叫著數

包2杯手搖飲品 有幾款選擇

呢SET套餐有成500g高質靚肉 性價比其實真係幾高

仲有兩樣食物都好吸引
🤩原條燒鰻魚
每日4點前都做緊瘋狂半價優惠 $288(原價$548)
店員話每天新鮮到貨 絕不用急凍鰻魚 即日即劏即賣
見隔離檯有食 厚肉新鮮 返深圳食都要二百幾蚊一條

🤩牛油熟成豬
韓國大熱 全港首創
熟成牛食過 熟成豬就仲未試過
熟成21天嘅濟洲黑毛豬 相當好吸引
下次再試🤤
2024-04-05 35 瀏覽
.🔺 會長之家烤肉復活節留港消費🙆🏽‍♀️約咗老公嚟食燒肉.我哋叫咗個會長招牌套餐(2人)🔥$498都包幾多嘢食😍整體食物質素都唔錯,而且裝修都幾有特色👏🏻.澳洲M6和牛小柳🐄、美國極佳牛頸脊、西班牙豬肋條、阿根廷珍寳紅蝦🦐、韓式小菜、生菜杯🥬、指定手調飲品/啤酒2杯🥳肉類質素相當不錯!個人比較喜歡豬肉🤭👆🏻.我地另外加咗個白鱔🐋勁厚勁肥美,口感好彈牙!好食必點👍🏻
🔺 會長之家烤肉
復活節留港消費🙆🏽‍♀️約咗老公嚟食燒肉
我哋叫咗個會長招牌套餐(2人)🔥
$498都包幾多嘢食😍
整體食物質素都唔錯,而且裝修都幾有特色👏🏻
肉類質素相當不錯!個人比較喜歡豬肉🤭👆🏻
我地另外加咗個白鱔🐋
勁厚勁肥美,口感好彈牙!好食必點👍🏻

香港嘅韓式燒肉店——會長之家燒肉位於長沙灣,有口皆碑,入面好多人!首先試左會長招牌套餐,$498適合兩個人享用。裡面有好多好食嘅選擇,一次過滿足肉肉控願望!韓式醬汁牛五花,牛肉好鮮嫩,入口即化,回味無窮!仲有M6澳洲和牛小柳,聽落就已經好juicy,肉質細緻,帶嚟嘅口感係一級棒!美國極佳牛頸脊個質地軟熟,食落有咬勁!而西班牙黑毛豬肋條肉味濃郁,好夠味!特級豬頸肉亦係另一個必試嘅選擇,佢嘅肉質鮮嫩又多汁,鍾意配生菜及豆瓣醬!阿根廷珍寶紅蝦兩隻,蝦肉鮮甜又有彈性,一咬就爆出鮮味,蝦頭醬都啜埋,會長之家燒肉唔止有靚食,仲有手搖飲品可以選擇!例如套餐包埋百香果梳打同葡萄梳打700ml!百香果梳打味道酸酸甜甜,好開胃,夠解渴!而葡萄梳打就係清新又有口感,飲落好滋味!最後分享會長之家燒肉嘅環境,呢度真係好舒適啊,裝潢簡約又有現代感,氣氛好放鬆,令人感到舒服。係一間絕對值得去嘅韓式燒肉店,招牌套餐好豐富,已包括有好多款美味嘅肉類同海鮮!加上包埋飲品同舒適嘅環境,真係無得挑剔!如果鍾意燒肉,一定唔可以錯過呢個地方!另外,因為今次太飽食唔到鰻魚,下次一定要試原條燒鰻魚,半價優惠只需288元,價格相當實惠

另外,因為今次太飽食唔到鰻魚,下次一定要試原條燒鰻魚,半價優惠只需288元,價格相當實惠。性價比極高,比起在其他地方享受同樣的鰻魚料理要便宜許多。每天都有新鮮供應,問了店舖不使用急凍鰻魚,確保肉質鮮嫩,口感彈牙。返深圳食都要差唔多價錢,香港食就性價比更高。
Transport yourself back to the 1970s with the nostalgic ambience of this Korean barbecue restaurant nestled in Cheung Sha Wan. Adorned with vintage photogenic items, the place captured the essence of a presidential residence from that era.We ordered the signature set meal priced at $498, which included a total of 500g of quality meat, two succulent shrimps, an assortment of side dishes and two refreshing beverages.In addition to the set meal, we also ordered the highly praised eels which were av

In addition to the set meal, we also ordered the highly praised eels which were available at $148 for four pieces (or you can enjoy a whole eel at a promotional price of $278 for a booking of three🔥). With the assistance of their attentive staff, the eels were grilled to perfection, resulting in a satisfying chewy texture😋
2024-04-01 26 瀏覽
今日同家人去食韓式燒肉,之前行經見到呢間餐廳好有氣派✨外面有藝術金箔畫,模仿70年代韓國富豪會長之家,內裡有不少古董傢俬、屏風、掛畫。我地點咗招牌會長2人套餐 💲498。套餐性價比高,每份有四款肉類。仲有海鮮,2杯手調飲品。加個麻油紫菜飯仲正!✪ 韓式醬汁牛五花經典的韓國燒肉菜式,搭配特色醬汁,口感豐富美味。係我最中意的一道菜。✪ M6澳洲和牛小柳肉質較實在,牛味濃郁。✪ 美國極佳牛頸脊牛頸脊肉質鮮嫩多汁,帶有濃郁的牛肉風味。✪ 西班牙黑毛豬肋條有豐富的油脂和嫩滑口感。✪ 特級豬頸肉豬頸肉口感嫩滑爽彈。✪ 阿根廷珍寶紅蝦紅蝦口感鮮嫩彈牙。蝦頭流出香濃蝦膏,好吸引,見到都流口水😋✪ 百香果梳打酸甜的口感,清爽解渴。✪ 葡萄梳打有濃郁的葡萄風味。【 會長之家烤肉 】📌 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖

✪ 韓式醬汁牛五花

✪ M6澳洲和牛小柳
肉質較實在,牛味濃郁。

✪ 美國極佳牛頸脊
牛頸脊肉質鮮嫩多汁,帶有濃郁的牛肉風味。

✪ 西班牙黑毛豬肋條
有豐富的油脂和嫩滑口感。

✪ 特級豬頸肉
豬頸肉口感嫩滑爽彈。

✪ 阿根廷珍寶紅蝦
紅蝦口感鮮嫩彈牙。蝦頭流出香濃蝦膏,好吸引,見到都流口水😋

✪ 百香果梳打
酸甜的口感,清爽解渴。
✪ 葡萄梳打
有濃郁的葡萄風味。

【 會長之家烤肉 】
📌 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
2024-03-31 25 瀏覽
岩岩先日本旅行完返黎已經開始掛住啲燒肉啦🥹所以忍唔住黎試會長之家烤肉✨會長招牌套餐$498-韓式醬汁牛五花-M6澳洲和牛小柳-美國極佳牛頸脊-西班牙黑毛豬肋條-特級豬頸肉-阿根廷珍寶紅蝦兩隻-百香果梳打-葡萄梳打✨炭燒味豬腸$88首先一開始會有前菜芽菜 泡菜 茄子🍆係意料之外好食既😛而兩隻珍寶紅蝦刺身相當大隻鮮甜我最鍾意食牛頸脊 本身用左柚子汁黎做調味所以唔需要再加任何調味🤭另外豬皮好得意 口感彈牙⚠️不過注意 烤既時候會比較彈油飲品相當大杯 同外面手搖飲品無異最緊要係店內寬敞 坐得舒服
岩岩先日本旅行完返黎

⚠️不過注意 烤既時候會比較彈油

飲品相當大杯 同外面手搖飲品無異
最緊要係店內寬敞 坐得舒服
2024-03-31 25 瀏覽
今日同妹妹過開黎整野,簡左間門口好有裝修既烤肉,雖然佢有lunch menu ,但本住難得同妹妹食餐飯既心態,簡左個2人餐食,2人餐都係$498,好抵💕🔸前菜一坐低就送上,最欣賞蘿蔔泡菜💕🔸會長招牌套餐(2人)+ 韓式醬汁牛五花肥瘦均勻,肉質鮮嫩,經過韓式醬汁醃製後,更加惹味➰M6澳洲和牛小柳油脂豐富,肉香四溢,油花的融化更是帶來一種絲滑的口感➰美國極佳牛頸脊肉質結實,口感豐富➰西班牙黑毛豬肋條肉質豐腴,肋條部位更是肉香四溢。每一口都能感受到肉質的鮮嫩和豬油的香甜➰特級豬頸肉厚切多汁,肉質鮮嫩+ 阿根廷珍寶紅蝦肉質彈牙,鮮味十足➰百香果梳打百香果梳打帶來了酸甜的口感,豐富既果香,非常適合烤肉飲用➰葡萄梳打散發出純正的葡萄風味,清爽宜人🔸韓式水冷麵水冷麵的配料包括梨片、小黃瓜、水煮蛋、醃蘿蔔等,為水冷麵增添清爽的口感和豐富的風味

🔸前菜
一坐低就送上,最欣賞蘿蔔泡菜💕

🔸會長招牌套餐(2人)
+ 韓式醬汁牛五花
肥瘦均勻,肉質鮮嫩,經過韓式醬汁醃製後,更加惹味

➰M6澳洲和牛小柳
油脂豐富,肉香四溢,油花的融化更是帶來一種絲滑的口感
➰美國極佳牛頸脊
肉質結實,口感豐富
➰西班牙黑毛豬肋條
➰特級豬頸肉
厚切多汁,肉質鮮嫩

+ 阿根廷珍寶紅蝦
肉質彈牙,鮮味十足

➰百香果梳打
百香果梳打帶來了酸甜的口感,豐富既果香,非常適合烤肉飲用
➰葡萄梳打
散發出純正的葡萄風味,清爽宜人

🔸韓式水冷麵
2024-03-30 39 瀏覽
睇Ig見到廣告好吸引,位又坐得唔舒服,又無乜冷氣。到上菜嗰刻,侍應話幫我地左豬肉先,咁我以為係幫我地燒到熟上埋碟,點知唔係,只係幫你放落去燒。韓國菜啲泡菜任食,呢間就收你10蚊碟。真露又無,韓國米酒又無,仲話係韓燒!呃錢!
睇Ig見到廣告好吸引,位又坐得唔舒服,又無乜冷氣。

韓國菜啲泡菜任食,呢間就收你10蚊碟。

真露又無,韓國米酒又無,仲話係韓燒!呃錢!
2024-03-28
2024-03-28 25 瀏覽
“招牌牛油熟成厚切豬五花”($238)“韓式燒鰻魚(4件)”($148)“美國極佳牛頸脊”($88)“特級豬頸肉”($58)“醬油蝦5隻”($98)“醬油三文魚/醬油蟹膏蟹子拌飯”($108)終於食到呢間長沙灣人氣韓燒店😋餐廳走70年代韓式復古風,夠哂特別食物選擇方面,除咗單點亦有套餐不過因為招牌牛油熟成厚切豬五花冇喺套餐入面所以我地就選擇咗單點😝呢個牛油熟成21日濟洲黑毛豬係全港首創大大件豬五花燒完焦脆甘香,肉質鬆軟😍唔覺唔覺就一塊接一塊😆果然係餐廳招牌!見在場9成嘅人都有點😝另外一樣重點推介嘅就係韓式燒鰻魚🐟鰻魚肉質肥厚,燒完點埋鰻魚汁簡直一流🤤3月原份鰻魚仲做緊半價優惠🤑只要星期一至日4點前嘅3人以上訂座就有☺️記得早啲打電話去book啦😆我地仲點咗牛頸脊,豬頸肉無論肉嘅品質定份量都喺水準之上😙除咗燒肉,呢道都有韓式生醃系列😝一次過點哂醬汁蝦,三文魚,醬油蟹膏蟹子拌飯全部都夠哂鮮甜,真係好滿足🤤
“招牌牛油熟成厚切豬五花”($238)

“韓式燒鰻魚(4件)”($148)

“美國極佳牛頸脊”($88)

“特級豬頸肉”($58)

“醬油蝦5隻”($98)

“醬油三文魚/醬油蟹膏蟹子拌飯”($108)

終於食到呢間長沙灣人氣韓燒店😋

餐廳走70年代韓式復古風,夠哂特別

食物選擇方面,除咗單點亦有套餐

不過因為招牌牛油熟成厚切豬五花冇喺套餐入面

所以我地就選擇咗單點😝

呢個牛油熟成21日濟洲黑毛豬係全港首創

大大件豬五花燒完焦脆甘香,肉質鬆軟😍

唔覺唔覺就一塊接一塊😆

果然係餐廳招牌!見在場9成嘅人都有點😝

另外一樣重點推介嘅就係韓式燒鰻魚🐟

鰻魚肉質肥厚,燒完點埋鰻魚汁簡直一流🤤

3月原份鰻魚仲做緊半價優惠🤑

只要星期一至日4點前嘅3人以上訂座就有☺️

記得早啲打電話去book啦😆

我地仲點咗牛頸脊,豬頸肉

無論肉嘅品質定份量都喺水準之上😙

除咗燒肉,呢道都有韓式生醃系列😝

一次過點哂醬汁蝦,三文魚,醬油蟹膏蟹子拌飯

全部都夠哂鮮甜,真係好滿足🤤
2024-03-27 17 瀏覽
今次嚟到一間位於長沙灣區,行懷舊復古風嘅韓式燒肉店~有五款韓式前菜·✨會長招牌套餐(2人)$498👉🏻韓式醬汁牛五花:獨立嘅一碟,配上惹味醬汁,食落甜甜地👉🏻M6澳洲和牛小柳:口感幾腍👉🏻美國極佳牛頸脊:牛味好重👉🏻西班牙黑毛豬肋條:豬肋條剪粒粒,食落爽口彈牙👉🏻特級豬頸肉:豬頸肉都幾爽口👉🏻阿根廷珍寶紅蝦:蝦好大隻,蝦頭多膏,正👍🏻百香果梳打/葡萄梳打:大大杯梳打配燒肉gur哂🤪生菜:一杯仔得幾塊太少🫣·✨麻油紫菜飯 $28叫返碗飯送肉一流🤣
✨會長招牌套餐(2人)$498
👉🏻韓式醬汁牛五花:獨立嘅一碟,配上惹味醬汁,食落甜甜地
👉🏻M6澳洲和牛小柳:口感幾腍
👉🏻美國極佳牛頸脊:牛味好重
👉🏻西班牙黑毛豬肋條:豬肋條剪粒粒,食落爽口彈牙
👉🏻特級豬頸肉:豬頸肉都幾爽口
👉🏻阿根廷珍寶紅蝦:蝦好大隻,蝦頭多膏,正👍🏻
百香果梳打/葡萄梳打:大大杯梳打配燒肉gur哂🤪
生菜:一杯仔得幾塊太少🫣
✨麻油紫菜飯 $28
叫返碗飯送肉一流🤣
2024-03-26 31 瀏覽
呢晚喺長沙灣呢頭放工 想食啲香脆可口嘅燒肉🥰 就搵咗呢間韓燒店 門口嘅陳設都有少少韓式懷舊感覺㗎 我同友人就叫咗個會長招牌套餐 都算幾豐富㗎😉韓式小菜一坐低店員已經俾咗份韓式小菜我地 有泡菜 茄子 芽菜 牛蒡同青瓜 夠晒開胃🤤 肉類首先有一大盤肉類 上面有M6澳洲和牛小柳 美國極佳牛頸脊 西班牙黑毛豬肋條同特級豬頸肉🐷 韓式醬汁牛五花就係自己一碟 餐牌寫夾埋有成500g肉㗎 肉類質素幾靚 自己慢慢燒到金黃色就好香口 好好味道👅 店員仲好主動幫我哋起鑊 服務一流海鮮有兩大隻阿根廷珍寶紅蝦 我本身仲以為隻蝦咁紅 係已經熟咗 好彩友人提醒我係紅蝦嚟㗎啫 紅蝦蝦頭爆晒蝦膏 蝦膏味到鮮甜💛真係幾正🦐 韓國生菜韓國生菜就咁食都幾爽口 夾埋一齊食就減低咗唔少油膩感 將肉包住菜食就唔會食到咁滯🥬飲品二人餐包括咗兩杯飲品🥤 揀咗葡萄梳打同百香果梳打 葡萄梳打偏甜 百香果梳打就酸酸地 仲有啲咬口 兩杯都好適合燒肉嘅時候食呢個高性價比嘅套餐真係滿足晒我食燒肉嘅慾望啊🫶🏻 見到隔離檯叫咗原條鰻魚 原來3月做緊鰻魚半價 唔駛200蚊就食到 平過北上食啊😎 店員仲話鰻魚係每日新鮮劏嘅 夠晒鮮味 下次一定要預約定
會長招牌套餐

韓式小菜
韓式前菜

肉類

海鮮

韓國生菜

飲品
葡萄梳打  百香果梳打

呢個高性價比嘅套餐真係滿足晒我食燒肉嘅慾望啊🫶🏻 見到隔離檯叫咗原條鰻魚 原來3月做緊鰻魚半價 唔駛200蚊就食到 平過北上食啊😎 店員仲話鰻魚係每日新鮮劏嘅 夠晒鮮味 下次一定要預約定 再過嚟食啊
2024-03-25 12 瀏覽
店員會先上前菜: 泡菜•茄子•芽菜•青瓜•韭菜🌱 很開胃 有不同的套餐或單點可以選擇😚 會長王牌套餐非常抵食👍🏻 包了招牌牛油熟成厚切五層肉 🐷 五層肉肥瘦均勻 在爐上輕輕一燒 表面的牛油已經融化🧈 油脂慢慢滲出 肉汁滿滿🥰 套餐還包括了特級牛肩脊和辣味豬五花🐮 牛肩脊粉嫩的大理石紋很吸引 味道香濃重牛味🤤 豬五花肉質細嫩油香豐富🥳 烤燒菜拼盤五顏六色的很健康🥗 醬油蟹膏蟹子拌飯也很出色🦀 味道濃郁鮮美 我們還點了燒豬皮和牛小腸拼大腸🥢 很邪惡 豬皮燒了過後很爽口 值得一試💓 牛大腸外層燒得焦脆酥香 內裡脂肪口感粉粉的 很特別🍢 另外還有新鮮鰻魚| 醬油蟹等傳統菜式🐟吃膩了 當然要有爆打香水檸檬茶解膩😋 酸酸甜甜的很清新🍋 而即叫即冲的奶油桃桃烏龍奶茶🥤奶味濃濃 表面有一圈圈奶油 好正啊 •̤ᴗ•̤ ♡

久違嘅閨蜜小聚,以70年代會長嘅家為主題嘅烤肉店非常啱打卡,復古又奢華嘅設計太中我心啦🤣如果唔系天氣太凍,再著好睇d過嚟,我就系大小姐回家🤣點咗會長招牌雙人套餐,足足500g嘅肉簡直大氣🤤木盤上嚟堆滿咗厚切嘅肉,實實在在睇著都高質🤩上嚟之後會用肥豬肉裡面嘅豬油先預熱烤盤👍🏻🔥韓式醬汁牛五花 100g上面已經淋有醬汁,打開超大一塊!喺已經預熱好嘅爐中輕輕一烤,油花都出晒嚟🤤🔥M6和牛臀肉 100g牛臀肉脂肪雖然少,但系肉味最濃,由於厚切,只需要燒好側面,中間咬下去仲系非常嫩可😌🔥美國極佳牛頸脊 100g脂肪間紋理非常靚🤤建議烤完放一下,等肉汁充分分布😉🔥西班牙豬肋條 100g烤至金黃之後搭配生菜一起口感十分爽脆😆🔥特級豬頸肉 100g梗要加上配料一起做成菜包入口先滿足😊🔥阿根延珍寶紅蝦2只超大只嘅蝦,已經去好蝦線,烤嘅時候蝦膏都出晒嚟,香氣四溢嘅鮮味,水都流晒出嚟😝🍻星空清河有氣燒酒/Cass🍺烤肉配酒,永遠都系一大樂事😝非常推薦呢款有氣燒酒,喺韓國超火哦!日常仲系比較少見,個樽嘅包裝好好睇🤣淡淡嘅白葡萄酒味超贊!四圍都有唔少復古風格嘅物件可以打卡,鏡前面嘅更加系可以移動攞喺手影相📷不過

🔥韓式醬汁牛五花 100g

🔥M6和牛臀肉 100g

🔥美國極佳牛頸脊 100g
脂肪間紋理非常靚🤤建議烤完放一下,等肉汁充分分布😉

🔥西班牙豬肋條 100g
烤至金黃之後搭配生菜一起口感十分爽脆😆

🔥特級豬頸肉 100g
梗要加上配料一起做成菜包入口先滿足😊

🔥阿根延珍寶紅蝦2只

🍻星空清河有氣燒酒/Cass🍺

四圍都有唔少復古風格嘅物件可以打卡,鏡前面嘅更加系可以移動攞喺手影相📷不過雖然夜走,但仲系好多人就唔敢肆意咁影相🤣
2024-03-19 35 瀏覽
*💭會長之家烤肉長沙灣新開的韓式燒烤店,裝飾是走氣派的韓式風格,座位之間不會太擠逼,坐得舒適。周末中午也有二人餐,只需五百元左右便有多款肉類和紅蝦,性價比高。►韓式醬汁牛五花肥瘦相間,肉質嫩滑,醬汁帶微甜,令人食慾大增🥰►澳洲和牛小柳脂肪較少的一款,減肥必點之選,肉質軟腍多汁,散發濃郁的牛肉風味。►西班牙黑毛豬肋條大大條豬肋條,燒過後令外皮變得酥脆,咬落卻軟嫩多汁🥹►阿根廷珍寶紅蝦紅蝦挺大隻,蝦肉鮮嫩彈牙,蝦頭還有不少蝦膏呢😍
💭會長之家烤肉

►韓式醬汁牛五花
肥瘦相間,肉質嫩滑,醬汁帶微甜,令人食慾大增🥰

►澳洲和牛小柳

►西班牙黑毛豬肋條
大大條豬肋條,燒過後令外皮變得酥脆,咬落卻軟嫩多汁🥹

►阿根廷珍寶紅蝦
紅蝦挺大隻,蝦肉鮮嫩彈牙,蝦頭還有不少蝦膏呢😍
長沙灣近MCL戲院附近的福榮街,最近開咗一間裝修非常華麗,有70年代韓國會長之家的感覺。呢間出名啲肉份量多,有500g,主打熟成7天的海鹽牛油熟成豬肉,😋,所以就點咗個二人份嘅會長燒肉套餐($498)內容包括:韓式醬汁牛五花韓國澳洲M6和牛小柳美國極佳牛頸脊西班牙豬肋條特級豬頸肉阿根廷珍寶紅蝦兩隻韓式小菜生菜杯指定的手調飲品/啤酒 共兩杯當中我好喜歡食牛五花,燒出嚟真係會勁多油花,而M6和牛肉很嫩,可以配埋燒洋蔥一齊食豬肋條,豬頸肉肉質嫩,油脂多,紅蝦都係非常厚肉,整體嚟講係大件夾高質😋。而我最喜歡就係可以揀飲啤酒,最啱我啲酒鬼至於全條鰻魚或其他特色小食,下次再試。

內容包括:
阿根廷珍寶紅蝦兩隻
韓式小菜
生菜杯
指定的手調飲品/啤酒 共兩杯

而我最喜歡就係可以揀飲啤酒,最啱我啲酒鬼

至於全條鰻魚或其他特色小食,下次再試。
百香果梳打
MM5澳洲和牛小柳