2013-06-09
當時接完honey~大家都想食放題,但大x屋無位wow~唯有是但穩間la~雖然無團購價,但我都覺得團5團都係差$10左右~6月9到場~$188再加一!限時2小時~正常價~當時場內有6成人,不過我倆得反露台位!我地叫左一堆刺身~三文魚~新鮮!北其貝~無咩味!𩶘魚~mama!章紅魚~mama!玻璃蝦~5夠鮮都ok!甜蝦帶殻~勁腥食左一隻頂5順~食左d刺身,我怕d自助甜品比人攞曬!所以沖入去攞甜品~有焦糖布丁~勁好食~表面脆脆地少甜~諗住食多少少野就出去再攞,點知無曬!有桂花糕~好正好香!有d桂花糕用大菜粉整,有d用馬蹄粉,昵間用魚膠粉!我like既口感!有椰汁香芋西米糕~幾香椰味~口感軟滑,都值得食!有木糠布丁~嘛嘛~個餅既粉5好味有朱古力小小西餅~ok~味道正常!有芝士小小西餅~硬!回軟後味道差,雪櫃味仲有d5知咩小小西餅~睇落5好食就無食熟食生熟肥牛河~正,好味道,5大碗蒜頭牛柳粒~有d似加工牛,感覺怪,不過都ok既冬陰公湯~味道5夠!5夠酸味曾湯~好味道又多熱!小雞煲~5好食!炒青口~味道差少少,不過青口勁好食!!串燒雞翼友人話好食~我無食燒牛肉!5好食~過份調味燒肉丸~正常壽司只食
我地叫左一堆刺身~
食左d刺身,我怕d自助甜品比人攞曬!所以沖入去攞甜品~
有椰汁香芋西米糕~幾香椰味~口感軟滑,都值得食!
有木糠布丁~嘛嘛~個餅既粉5好味
有朱古力小小西餅~ok~味道正常!
有芝士小小西餅~硬!回軟後味道差,雪櫃味
仲有d5知咩小小西餅~睇落5好食就無食
熟食
生熟肥牛河~正,好味道,5大碗
蒜頭牛柳粒~有d似加工牛,感覺怪,不過都ok既
冬陰公湯~味道5夠!5夠酸
味曾湯~好味道又多熱!
小雞煲~5好食!
炒青口~味道差少少,不過青口勁好食!!
串燒雞翼友人話好食~我無食
燒牛肉!5好食~過份調味
燒肉丸~正常
壽司只食了火炙芝士3文魚,好好食!
另外酸辣鳳爪好味道好到味,一定要食!
環境露台冷氣5夠好熱!
d野好快黎~我食左1個鐘都無已經飽左。。。1個半鐘内已經埋單!
總結~有機會先再去