2024-06-03 244 瀏覽
想吃放題,想起元朗Yoho都有極尚大瀛喜,一於約同事下班後去放縱一下吧。星期一至四$288每位成人,食物選擇超級多,質素又不錯,怪不得晚市全場滿座,除了滿足饞嘴的快感,也要求食物質素好呢!自助區的小食都非常吸引,最愛麻辣鳳爪,又爽又入味;中華沙律、螺肉等日式漬物都很新鮮,每盤小食都不停補充。中式小菜都有,炸雞味道很好,不會炸得太乾,外層仍然脆口;瑤柱扒西蘭花,味道好比酒樓菜式,新鮮好吃。還有蟲草花雞湯和椰汁碎燕窩。中湯煮得味道夠濃,湯清少油,很有水準;椰汁碎燕窩,有益養顏,喝了兩碗呢!吃得很開胃的時候,刺身就上桌了。最喜歡吃帶子和甜蝦,帶子非常厚身,一咬下口感爽滑,鮮甜味道隨即散發;甜蝦啜一口,滑得像要入口即溶,鮮甜蝦味在口裡迴盪,很享受!三文魚刺身超新鮮,顏色鮮豔有油光,脂肪分佈均勻;北寄貝爽爽的越吃越香;雙色刺身花朵,很有創意,有我喜歡的墨魚和白蝦卷成花型,上面還有蟹子,吃著口感層次豐富;黑松露薄切鯛魚刺身,加了柚子醋微微酸甜,又有黑松露香,口感爽滑,非常好吃!炸物方面都超多選擇,全部小碟的份量,不會一吃就飽,讓你多試幾款美食。芝麻雞翼很好吃,外層脆脆的很香,雞翼入面還有肉汁,肉質

炸物方面都超多選擇,全部小碟的份量,不會一吃就飽,讓你多試幾款美食。芝麻雞翼很好吃,外層脆脆的很香,雞翼入面還有肉汁,肉質嫩滑;北海道牛乳鮮奶卷,一口一粒,味道香甜,炸完也不覺得油膩。甜蕃薯仔,是我的至愛,很喜歡粉粉軟軟的口感,炸過蕃薯味更香,味道甜甜的,吃得心花怒放。榴槤炸彈,喜歡裏面的榴槤流心餡,一咬爆漿,要慢慢的吃啊!

這裏的燒物,竟然還有金枕頭榴槤燒,不得了!超香口,裏面的核很細,厚厚的榴槤肉口感幼滑,滿口生香,吃得太感動了!一再翻點。燒有機菠蘿,清甜多汁,在吃得差不多的時候,可以清新口腔。

金牌紅燒乳鴿,放題有乳鴿真的比較少見,炸得比較乾身,味道還可以的。吉品鮑汁扣花膠,幾乎每枱客人都會點,味道咸淡適中,滋補養顏。蒜片牛柳粒,醬汁濃淡得宜,牛肉味香濃,很新鮮。燒牛舌、燒雞肉串就比較乾身,水份少,咬下口感較硬。

海鮮熟食方面非常不錯,醬燒黃金蝦有創意,醬汁還加了蟹子,像沙律醬味道,燒完襯托蝦味更香甜。炸魷魚就失色一點,炸粉比較厚。
川燒珍寶鮮蠔,蒜蓉份量很多,加上胡椒和辣椒香氣,入口惹味但不辣。西京燒比目魚,外層微脆,比目魚口感香滑。蒜蓉焗帆立貝,滿滿的蒜蓉未吃已聞到香味,帆立貝新鮮,焗完超鮮甜。

最後吃甜品,自助區內甜品超多款式,最愛芝士蛋糕,一口一粒;明月卷,是日式紅豆餡的糯米糍,煙韌香甜,很好味!還有häagen-dazs雪糕、各式雪條、雪糕批,自助軟雪糕、軟糖等,每款甜品都想吃。
2024-05-28
呢間日式放題餐廳食物選擇種類十分豐富,有刺身、壽司、創作料理、手卷、燒物、天婦羅同煮物等等,餐廳亦有自助沙律及小食、自助甜品區、自助飲品區、自助雪糕機刺身點咗三文魚、油甘魚、拖羅、帶子、甜蝦同希靈魚!🤤🤤🤤件件都係厚切,好大塊,新鮮肥美壽司🍣款式亦都唔少,細細件可以不斷encore🙈極力推介👍🏻👍🏻鵝肝壽司,表面係酸甜既藍莓醬,最下面係一片爽脆既蘋果,中間夾雜軟綿綿奶油味既鵝肝,味道清新,口感豐富🤤🤤🤤熟食方面選擇多到眼花撩亂!天婦羅🍤壽喜燒、羊架、串燒、蟹粥、烏冬乜都有,而今次期間限定嘅極品榴槤燒,外脆內軟🤩🤩口感一絕飲品🍸餐廳選擇種類都多;有清酒🍶梅酒🍸啤酒🍻果汁🧃涼茶、汽水🥤咖啡☕️乜都有最後梗係唔少得有甜品嘅環節啦😋😋蛋糕🍰泡芙、雪糕🍦雪條基本野啦🤩最特別推介就係甜甜圈🍩顏色靚得嚟,食落口感一啲都唔差,有驚喜👍🏻

呢間日式放題餐廳食物選擇種類十分豐富,有刺身壽司、創作料理、手卷、燒物、天婦羅同煮物等等,餐廳亦有自助沙律及小食、自助甜品區、自助飲品區、自助雪糕機

飲品🍸

最後梗係唔少得有甜品嘅環節啦😋😋
蛋糕🍰泡芙、雪糕🍦雪條基本野啦
2024-05-24 325 瀏覽
📍極尚大瀛喜今日去極尚大瀛喜食中午定食🍱,可以去自助區放題60分鐘🥢北海道魚生飯$1️⃣0️⃣8️⃣兩片三文魚,一片北寄貝,一隻甜蝦🦐,一粒帶子,普普通通啦~🥢蒜香蜜汁牛柳粒飯 $1️⃣0️⃣8️⃣炸蒜片炒牛柳粒,肉質嫩滑好Juicy,好食喎👍🏻自助區有沙律菜,中華沙律,日式螺,海蜇,泡菜,凍蝦,青口炸物有炸雞件同埋章魚燒熱盤炒西蘭,炒花青瓜雀巢乳酪,豆腐花中式湯椰汁西米露各款汔水飲品雪糕機可以自己唧軟雪糕🍦自助區食物就6️⃣5️⃣分啦~💰是日午餐人均消費$1️⃣2️⃣0️⃣💰
📍極尚大瀛喜
今日去極尚大瀛喜食中午定食🍱,可以去自助區放題60分鐘

🥢北海道魚生飯$1️⃣0️⃣8️⃣
兩片三文魚,一片北寄貝,一隻甜蝦🦐,一粒帶子,普普通通啦~

🥢蒜香蜜汁牛柳粒飯 $1️⃣0️⃣8️⃣
炸蒜片炒牛柳粒,肉質嫩滑好Juicy,好食喎👍🏻

自助區有沙律菜,中華沙律,日式螺,海蜇,泡菜,凍蝦,青口
炸物有炸雞件同埋章魚燒
熱盤炒西蘭,炒花青瓜
雀巢乳酪,豆腐花
中式湯
椰汁西米露
各款汔水飲品
雪糕機可以自己唧軟雪糕🍦
自助區食物就6️⃣5️⃣分啦~

💰是日午餐人均消費$1️⃣2️⃣0️⃣💰
2024-05-23 270 瀏覽
今日嚟到元朗呢間放題店~午市放題好抵食呀🥺🫶🏻12:30可以食到3點鐘~食物款式都超級多~!🥩鹽燒牛舌呢串嫩滑多汁的鹽燒牛舌,表面微微焦香,入口即溶。肉質鮮嫩,洋溢著牛肉的濃郁鮮香🥺美美的🦪川燒珍寶鮮蠔呢個個新鮮肥美的鮮蠔,經過川式烹調後,表面微焦金黃,內裡卻依然保持著Q彈多汁的口感🍣迷你海膽手卷海膽都任食!🥺外層包裹著細緻的麻糬皮,內餡則是鮮甜多汁的海膽。入口柔軟綿密🤣🍣鵝肝壽司呢件鵝肝壽司,外表光滑細緻,鵝肝的香濃滑順💕🥺🐟醬燒左口魚呢件色澤誘人的醬燒左口魚,魚肉鮮嫩多汁,配上濃郁醬汁,入口即化,必點啊~~~🍤榴槤炸彈呢個金黃酥脆的榴槤炸彈,外層酥香可口,內裡滑溜香濃的榴槤餡料🧑‍🎄🐓芝麻雞翼呢對香噴噴的芝麻雞翼,外層酥脆,裡面肉質鮮嫩多汁🔥🍴極品金枕頭榴蓮燒呢件金黃焦脆的極品金枕頭榴蓮燒,外表金黃酥脆,內裡滑嫩香濃的榴槤餡,實在太正了🥺🥺🔥🥒牛油燒翠玉瓜外表焦香誘人,瓜肉依然保持著鮮嫩多汁的口感🥺♥️極尚大瀛喜日本料理(元朗)♥️元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖

🥩鹽燒牛舌
🦪川燒珍寶鮮蠔

🍣迷你海膽手卷
🍣鵝肝壽司
呢件鵝肝壽司,外表光滑細緻,鵝肝的香濃滑順💕🥺

🐟醬燒左口魚
🍤榴槤炸彈
🐓芝麻雞翼
呢對香噴噴的芝麻雞翼,外層酥脆,裡面肉質鮮嫩多汁🔥

🍴極品金枕頭榴蓮燒
🥒牛油燒翠玉瓜
外表焦香誘人,瓜肉依然保持著鮮嫩多汁的口感🥺
♥️極尚大瀛喜日本料理(元朗)
♥️元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖
極尚大瀛喜日本料理 (元朗)📍元朗朗日路9號形點 I L2樓2001a號舖同朋友行黎行去諗品到食咩 🙈最終見到極尚大瀛喜 嘅2小時放題任食🙈🙈就當然去入左去食啦 🙈$278(未計加一) 2小時任食 入到去掃 QR code 落單打開見到好多種類嘅燒物 串燒 燒海鮮 等等有壽司又有魚生 有湯麵 粥等等甜品飲品種類有多種選擇飲品連清酒等等都有🙈🙈有時諗品到食咩 去食個放題咩都有得食🙈🙈🙈#karlee90s #日式放題 #放題 #朋友聚餐 #極尚 #極尚大瀛喜 #極尚大瀛喜日本料理 #foodiehk #foodie #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkig #ighk
極尚大瀛喜日本料理 (元朗)

📍元朗朗日路9號形點 I L2樓2001a號舖

甜品飲品種類有多種選擇

飲品連清酒等等都有🙈🙈

有時諗品到食咩 去食個放題咩都有得食🙈🙈🙈
2024-05-19 168 瀏覽
今晚同朋友一齊去元朗YoHo Mall間大瀛喜食日式放題,呢間餐廳食物選擇應有盡有,而且食材新鮮,足以滿足喜愛食日本野既我一坐低,我地即刻點了刺身和壽司🍱軟糯既壽司飯配搭唔同既食材,每一口壽司都呈現出豐富既口感刺身件件都大大舊,再加上精緻既擺盤,未食已經流曬口水啦厚切大件三文魚,肉質柔軟,一啖食落去,三文魚慢慢係口腔融化,味蕾即刻得到滿足黎到唔可以錯過期間限定既極品榴蓮燒,聞起來是臭臭既味道,但食落卻係外脆內軟既享受今次極力推薦大家試呢款鵝肝壽司,壽司表面係酸甜既藍莓醬,最下面係一片爽脆既蘋果,中間夾雜軟綿綿奶油味既鵝肝,口感十分豐富天婦羅外表炸得蓬鬆,食落酥脆可口,搭配天婦羅汁味道更加一流海膽粒粒分明,就連平時唔太食海膽既我都要比個like佢黎到最期待既環節,甜品細細件,可以一次試曬咁多款
一坐低,我地即刻點了刺身壽司🍱

軟糯既壽司飯配搭唔同既食材,每一口壽司都呈現出豐富既口感

刺身件件都大大舊,再加上精緻既擺盤,未食已經流曬口水啦

今次極力推薦大家試呢款鵝肝壽司

天婦羅外表炸得蓬鬆,食落酥脆可口,搭配天婦羅汁味道更加一流

海膽粒粒分明,就連平時唔太食海膽既我都要比個like佢

黎到最期待既環節,甜品細細件,可以一次試曬咁多款
2024-05-16
  • 壽司
  • 刺身
  • 甜品
久違嘅放題,食物款式選擇多,刺身新鮮,仲有我最愛嘅燒乳鴿同鵝肝都係任食😍池魚王·帶子·珍寶赤海蝦酒煮榮螺片·極尚璣煮凍鮑魚喜愛度: 🌟🌟🌟🌟🌟刺身鮮味十足!尤其係凍鮑魚相當入味,咬落去軟嫩多汁,口感味道唔錯!燒鹽醬和牛肩胛壽司喜愛度: 🌟🌟🌟🌟🌟和牛經灸燒後,油香更突出!薄薄一片雖然口感冇咁飽滿,但放題嚟講可以食多幾款梗係好😍雙色刺身花朵喜愛度: 🌟🌟🌟🌟咁靚嘅刺身花花原來係紋甲墨魚拼白蝦,口感有嚼勁,層次感豐富!-紅酒藍莓鵝肝喜愛度: 🌟🌟🌟🌟🌟Encore咗幾次嘅組合😍甜甜酸酸嘅調味配搭香濃既鵝肝,非常契合!鵝肝壽司喜愛度: 🌟🌟薄薄一片鵝肝,配搭清新解膩嘅青蘋果片,鵝肝味不算突出。-金牌燒乳鴿王喜愛度: 🌟🌟🌟🌟上枱時依然熱辣辣,雖然不至於啖啖肉,但味道相當唔錯,仍然保留到肉汁,放題有呢個水準實在出色!另外以下幾款都係值得一試嘅食物🤤京蔥拖羅塔 🌟🌟🌟芝麻雞翼 🌟🌟🌟🌟北海道牛乳鮮奶卷 🌟🌟🌟🌟黃金鮮魷 🌟🌟🌟🌟🌟

池魚王·帶子·珍寶赤海蝦
酒煮榮螺片·極尚璣煮凍鮑魚

燒鹽醬和牛肩胛壽司

雙色刺身花朵
喜愛度: 🌟🌟🌟🌟
紅酒藍莓鵝肝

鵝肝壽司
喜愛度: 🌟🌟
薄薄一片鵝肝,配搭清新解膩嘅青蘋果片,鵝肝味不算突出。
金牌燒乳鴿王
喜愛度: 🌟🌟🌟🌟

另外以下幾款都係值得一試嘅食物🤤
京蔥拖羅塔 🌟🌟🌟
芝麻雞翼 🌟🌟🌟🌟
北海道牛乳鮮奶卷 🌟🌟🌟🌟
黃金鮮魷 🌟🌟🌟🌟🌟

2024-05-15 114 瀏覽
又嚟到元朗食放題喇,極尚大瀛喜永遠都係放題信心保證!自助區有好多日式前菜,今次就係章魚小丸子🍡🤩仲有好多款日式小食😁包括泰式鳳爪、八爪魚、螺肉、中華沙律等等😎放題首要目的當然係要盡情食盡刺身😍三文魚、吞拿魚、赤蝦、甜蝦、油甘魚、北寄貝、帶子、榮螺,所有款式都好新鮮🥳師傅刀功技巧細膩,擺盤精巧、有美感😬大瀛喜喜系列有個好處,就係間唔中都會推出新款壽司😈平時去迴轉店食一件都唔平🤣呢度就可以慢慢食返夠本👍炸物都係我最愛😄芝麻雞翼更加係每次食放題必點,仲有紫薯波波🤤川式烤蠔同樣好吸引👻大大隻蠔,好惹味😋飲品櫃有好多選擇,除咗平時常見嘅罐裝飲品應有盡有之外,呢度比較難得嘅係呢度有埋Apple Cider同Asahi🍺愛酒之人可以盡情暢飲🍻自家製冷泡茶,可以解一解膩👏餐廳有部自助雪糕機,旁邊有啲配料可以加落去😜
又嚟到元朗食放題喇,極尚大瀛喜永遠都係放題信心保證!
川式烤蠔同樣好吸引👻大大隻蠔,好惹味😋
自家製冷泡茶,可以解一解膩👏
餐廳有部自助雪糕機,旁邊有啲配料可以加落去😜
2024-05-11 131 瀏覽
第一次試呢間分店,咁熱嘅天氣嚟元朗真係要行下商場😅呢間位置好易搵,喺一田超市樓上座位好坐,兩個人坐位都好闊落。職員做嘢好快手👍🏻服務好好👍🏻QR code落單好方便呢間分店選擇種類好多,同其他日式放題一樣,分晒唔同種類全家人都啱食。一嚟到試咗碗蟲草花膠雞湯,好飲唔係味精湯前菜吧嘅種類都係大路嘢,最基本嘅蝦同埋青口螺肉帶子邊都有。最近食嘅放題入面呢一間分店嘅刺身最好食。忍唔住encore咗兩盤三文魚好厚身肥美新鮮甜蝦帶子都係好新鮮好鮮甜貝類嘅刺身好爽口好出色☺️如果主打刺身嘅朋友可以嚟試吓一口海膽手卷👍🏻👍🏻特色壽司方面試過好多款推介柚子油甘魚腩壽司、燒左口魚邊必試次次放題我都會試吓鍋物,見隔籬枱個鍋粥賣相咁靚,我哋都試左,有啲鹹蛋黃同埋海鮮嘅配搭煮到軟綿綿好好食😋見到有乳鴿,仲要可以叫一件就試下。一上到枱見到賣相非常靚唔需要點任何醬油、鹽已經好好味乳鴿質素好食過好多地方。呢間放題甜品雪糕選擇好多,最後食到好飽,我淨係食咗曲奇味嘅Häagen-Dazs同埋呢舊一口脆片雪糕作為放題嘅ending。位置方便座位好坐服務又好呢個價錢真係好抵食。
第一次試呢間分店,咁熱嘅天氣嚟元朗真係要行下商場😅

呢間位置好易搵,喺一田超市樓上
座位好坐,兩個人坐位都好闊落。
職員做嘢好快手👍🏻服務好好👍🏻
QR code落單好方便

一嚟到試咗碗蟲草花膠雞湯,好飲唔係味精湯

前菜吧嘅種類都係大路嘢,最基本嘅蝦同埋青口螺肉帶子邊都有。

最近食嘅放題入面呢一間分店嘅刺身最好食。
忍唔住encore咗兩盤
三文魚好厚身肥美新鮮
甜蝦帶子都係好新鮮好鮮甜
貝類嘅刺身好爽口好出色☺️
如果主打刺身嘅朋友可以嚟試吓

一口海膽手卷👍🏻👍🏻
特色壽司方面試過好多款
推介柚子油甘魚腩壽司、燒左口魚邊必試

見到有乳鴿,仲要可以叫一件就試下。
一上到枱見到賣相非常靚
唔需要點任何醬油、鹽已經好好味
乳鴿質素好食過好多地方。

位置方便
座位好坐
服務又好呢個價錢真係好抵食。
  • 刺身
  • 蟹粥
2024-04-25 234 瀏覽
平時食放題,通常都係油尖旺嘅地區比較多!如果想喺元朗食放題嘅話到底又有咩選擇呢?!今次就嚟到位於YOHO既極尚大瀛喜日本料理 食放題!一齊嚟睇吓有咩好食啦😋😋我哋今日係平日 晏晝12:30左右過到嚟嘅,每位收費係$248,驟眼睇睇唔出午市同埋晚市嘅放題食物種類有咩分別,所以午市嚟食真係抵好多啊!平時食開嘅刺身,例如係蟹腳🦀、三文魚🐟、油甘魚🐠、赤蝦🦐、甜蝦等等,全部都一應俱全! 絕對冇因為午市平啲就偷工減料喎!熱食方面,我特別推介蟲草花膠雞湯🐓、惹味嘅燒蠔🦪、乳鴿皇🐦、鰻魚🐟、燒榴槤等等!另外一個好特別嘅特色就係呢度所有甜品連Häagen-Dazs係任食㗎! 咁我當然唔執輸,要食返幾杯先走啦😆😆

2024-04-22 240 瀏覽
今日去左食放題,Lunch放題時間由12點開始食到3點,唔洗趕住趕住🤭、慢慢同朋友傾住計咁食都絕對冇問題。先講自助區,有涼拌魚皮、小丸子、凍熟蝦、炸物、生果等等,最令我深刻既係呢度有做gym人士最愛既麻辣雞腎😆。一番到埋位,點好既刺身盤到左啦!今次叫左蟹腳、油甘魚、三文魚、池魚、帶子、蝦。燒物方面,推薦叫牛舌、燒榴連同燒菠蘿🍍,燒菠蘿就見得多,燒榴連比較少見,都燒得幾香,甜甜地😆。甜品方面,雪糕、乳酪、豆腐花、布丁都有。想自己唧雪糕又得🍦,食一盒盒既都得,Haagen-Dazs 總共有3種味,士多啤梨🍓、曲奇同埋莓味,滿足!食得開心之外有樣野要提提大家🥳,餐廳地板有點滑,出去攞野食要小心D。

2024-04-21 213 瀏覽
好久沒吃放題,這次來到位於元朗的「極尚大瀛喜日本料理」,我們平日晚上去吃,幾乎全埸爆滿👥💝食物食物種類繁多,包括:刺身、壽司🍣、炸物、串燒、燒物、天婦羅、煮物和一品料理等。個人推薦:香草牛油煮鮮蜆、蒜片牛柳粒、吉品鮑汁扣花膠、金牌紅燒乳鴿皇、燒有機新鮮菠蘿和芝麻雞翼。💝飲品飲品選擇也不少,除了汽水、紙包/罐裝飲料和冷泡茶外,還有橙汁、椰青水、梅酒和清酒等任君選擇❤️💝甜品多款雪糕、雪條、甜品和自助雪糕機可供選擇,連Häagen-Dazs雪糕也可以任吃🤤🔱另收加一服務費

💝食物
食物種類繁多,包括:刺身壽司🍣、炸物、串燒、燒物、天婦羅、煮物和一品料理等。

💝飲品
飲品選擇也不少,
除了汽水、紙包/罐裝飲料和冷泡茶外,
還有橙汁、椰青水、梅酒和清酒等任君選擇❤️

💝甜品

🔱另收加一服務費
2024-04-17 184 瀏覽
第一次去元朗Yoho呢間分店,其他分店我都有去過,今次就試下元朗呢間質素如何先😃晩市放題$288(8pm 後入座)第一様點嘅一定係刺身拼盤。帶子又大又新鮮,鮮蝦又大又甜,鮑魚煮得夠腍又入味。我encore 咗2次。以下係我嘅精選必叫:炸榴槤球又係必叫,外面脆卜卜煙煙靱靱。但係裹面係好,香嘅流心榴槤蓉,味道好濃郁。燒乳鴿:夠多肉,逐件上,可以唔使嗌晒成隻咁多,試小小。燒羊架:肉夠juicy又腍。好香花菇花膠:又厚又大件,煮到啱啱好,夠入味,又養顏女仔最啱。蒜蓉蒸蠔:蠔夠大隻,煮到好香蒜蓉味道鵝肝多士:呢個好味,鵝肝夠香,又大件,必叫牛油蜆:好香牛油味,蜆又大隻鮮甜**其他食物、甜品及飲品一如過往keep 住水準,同埋都好多選擇,飲品仲有生啤、清酒任飲,我今次飲梅酒,質素唔差。元朗夠近,啱晒我哋住喺屯元天嘅,唔使出九龍都食到😀

晩市放題
$288(8pm 後入座)

第一様點嘅一定係刺身拼盤。

以下係我嘅精選必叫:

燒乳鴿:夠多肉,逐件上,可以唔使嗌晒成隻咁多,試小小。
燒羊架:肉夠juicy又腍。好香

花菇花膠:又厚又大件,煮到啱啱好,夠入味,又養顏女仔最啱。

蒜蓉蒸蠔:蠔夠大隻,煮到好香蒜蓉味道
鵝肝多士:呢個好味,鵝肝夠香,又大件,必叫

牛油蜆:好香牛油味,蜆又大隻鮮甜

元朗夠近,啱晒我哋住喺屯元天嘅,唔使出九龍都食到😀
2024-04-15 169 瀏覽
放題係我心目中,一向的水準唔太好,主要係食過量。見到有YouTube扒推介佢嘅姊妹餐廳,咁我又留意吓呢一間係咪真係咁好食。見到好多人評價高十分好,咁我就好好奇,本身諗住假期12:00 Walk In食,原來係行唔通,因為好多人已經book咗枱,甚至見到佢接旅行團,咁我就留位食夜晚17:30-19:30呢段時間。入到去先發現,原來裏面好大,有部份菜式喺大堂自己拎,想食刺身壽司🍣等就要用QR code估唔到佢哋嘅上菜時間好快,最重要係份量好足,啲刺身唔係超薄,係真係平時喺日本餐廳食嘅厚度,真係令我好驚訝,水準亦都唔差!唔怪得知咁多人排隊😅熟悉方便,我好鍾意花膠,絕對係可以再encore嘅選擇

好耐冇食過,見到依家有埋啤酒任飲幾吸引,就同個朋友訂咗枱試下午市放題,午市放題食到三點,我同朋友準時1點入座,被安排同兩個唔識嘅人一齊搭枱😑如果係爆場嘅話我會體諒嘅,但係四週仲有好多吉枱,同埋之後嚟到嘅人都可以兩個人一張枱,我完全唔明我訂枱嘅意義喺邊度😒之前已經睇人講過話呢度嘅人服務態度好差,心唸之前嚟過都係正常嘅,可能真係冇來一排所以差咗啦食物質素就正常發揮啦,係初頭食三文魚刺身嘅時候有少少魚鱗要小心啲,同埋刺身同埋天婦羅需要等比較長嘅時間,建議嚟到就點咗先