2020-12-15 191 瀏覽
今日同老公嚟奧海城食泰國菜,覺得呢間泰國餐廳幾唔錯,仲有室外嘅座位,好chill,令我哋會想起去泰國旅行的日子首先,我哋叫咗一個泰式煎蠔餅,蠔仔嘅份量非常多,炸粉份量亦適中,炸得非常香脆,整體很高質然後,我哋叫咗泰式黃咖喱薯仔牛腩,咖喱微辣,有少許椰汁味,配上泰式薄餅,大大塊點落咖喱汁,很滋味椰汁雞湯亦唔錯,香料味重,少許辣,湯內有很多蔬菜,尤其是蘑菇食泰國嘢點可以唔飲泰象啤酒呢?泰象啤酒味道清甜,冇咁苦,最啱女仔飲另外,龍眼冰亦唔錯,甜甜的,食完咖喱後可用來解渴食咗咁多嘢,買單只係三百幾蚊,性價比幾高。而且值得一讚嘅係,呢間餐廳真係由泰國人開,服務態度非常好,很有禮貌

另外,龍眼冰亦唔錯,甜甜的,食完咖喱後可用來解渴

2020-12-15 136 瀏覽
平時尼開呢邊 間唔中都會係呢間泰國菜食飯禁堂食之前 尼番呢間有氣氛既戶外餐廳好好享受最後一晚香茅雞中翼 雞翼算大隻 面頭灑滿脆脆香茅碎 連埋剛剛炸好既雞翼一齊食好香口 雞翼肉質嫩滑 入口滿滿香茅味 又唔會濃味到口渴既程度泰式串燒串燒只可以雙拼 我地揀左牛同雞 兩款肉都燒得幾香 肉質都仲好滑個沙爹醬甜甜地幾好味 又唔會搶左肉味 沙嗲同串燒真係絕配芒果蟹肉炒飯雖然賣相平平無奇 但其實好足料又大份芒果粒好甜 蟹肉都好多 每啖飯都食到份量差唔多有4碗飯咁多 真係大碟都好誇張辣椒膏炒蜆男朋友唔食得辣 落order個陣叫左少辣 入口甜甜地+少少辣味都好開胃 用尼撈飯唔錯 蜆有好多隻 $88都抵食~食完個炒飯已經好飽 但聽到隔離枱叫芒果糯米飯就忍唔住外賣埋番去食 芒果幾甜 $50尼講算抵食 好多餐廳都賣到$7-80~奧海城呢幾間戶外餐廳真係好舒服好chill 可以幻想下自己番左去泰國可惜應該有排都無得再出街食喇
平時尼開呢邊 間唔中都會係呢間泰國菜食飯

食完個炒飯已經好飽 但聽到隔離枱叫芒果糯米飯

可惜應該有排都無得再出街食喇
2020-12-09
2020-12-14 2490 瀏覽
<下午茶時段食個泰國野都唔錯>肺炎下晚餐冇得食 經過開大角咀試下呢間奥海城三期既泰爸爸 下午茶餐有各式泰菜同小食 食物質素唔錯 😃🍴泰式海南雞飯 40 蚊🐥🍚有芥蘭 蕃茄 青瓜墊底 🥒雞肉皮夠爽彈係比較煙韌彈牙嗰 d雞肉味 雞味夠 黃飯亦夠香 我幾鍾意佢 d辣醬 酸辣後黎唔會蓋過雞味 撈埋飯🌶️夠哂惹味🍴招牌炸蝦餅 38 蚊🔥🦐蝦餅炸得外層夠香脆 熱辣辣 入面既蝦膠彈牙 😃點 d甜酸汁都好好味🍴泰式鴛鴦串燒 48 蚊🐷🐤2串雞同豬 雞肉整得好彈牙嫩滑 豬肉就比較煙韌 juicy 🐽而佢個醬汁好正 好香濃既沙嗲醬 花生味香 正🍴生牛肉金邊粉 40 蚊🐂🍜牛肉足料 幼身帶 d肥膏邊位 口感爽滑 仲有好淋既白蘿蔔 湯底好香牛味 濃度適中 金邊粉比較粗身 夠爽口👍🏻 連埋牛湯好味🍴燒豬頸肉生菜包 50 蚊🥬🐷平時生菜包包豬肉 呢個包豬頸肉仲正 豬頸肉厚切 夠口感 燒得好香口 醬汁似泰式鳳爪既凍醬汁 辣得黎 加 d大葱 蕃茄仔🍅 洋葱 蘿蔔絲等等 醬所有料用新鮮生菜包住 🥬好有層次感😍#沙律 #豬頸肉 #生菜包 #泰國菜 #海南雞 #海南雞飯 #金邊粉 #牛肉 #串燒 #蝦餅

<下午茶時段食個泰國野都唔錯>

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#泰爸爸
大角咀海泓道1 號奥海城3 期地下g26 鋪
~~~~~~~~~~~~
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2020-12-14
2020-12-09 142 瀏覽
今日去奧海城睇戲,之後搵嘢食發現有一間泰國嘢而且有露天位置,感覺而家冬天坐喺出邊都幾舒服,於是二話不說就入去食啦。1.菠蘿炒飯(平時去食泰國嘢一定要叫菠蘿炒飯,今次我哋都係一樣試吓菠蘿炒飯🤣,味道十足,海鮮好多,而且飯嘅份量好多)2.沙律鳳爪(酸酸辣辣好惹味,一樣份量很多,結果食唔晒🤣🤣但真係每次食泰國嘢都一定會叫)3.咖喱雞(味道濃郁還不錯)4.海鮮通菜(馬拉盞炒嘅通菜都真係好好味😋)5.嘢飲方面(椰汁🥥珍多冰💛)6.椰青😆好清甜嘅感覺好好味😋最後我哋兩個叫得太多嘢食,有啲食唔晒,下次都係要控制下份量

3.咖喱雞(味道濃郁還不錯)

4.海鮮通菜(馬拉盞炒嘅通菜都真係好好味😋)

5.嘢飲方面(椰汁🥥珍多冰💛)

6.椰青😆好清甜嘅感覺好好味😋

最後我哋兩個叫得太多嘢食,有啲食唔晒,下次都係要控制下份量
2020-12-07 113 瀏覽
今日放工和朋友有交收係奧運 之後諗住搵間餐廳坐低食少少野記得三期地下有一堆食店 比較靜 又有室外同室內的位置 應該空氣流通一些行左入間泰國野 朋友同我都幾肚餓就決定叫兩個主食 另外加左個米子卷係等上菜期間都睇下餐廳環境以黃色為主調 有少少裝飾點綴下鮮蝦扎肉米子卷 一碟有六舊每舊份量足夠 點返個甜酸辣醬幾開胃生牛肉河粉 同朋友每人都可以分到3 細碗牛肉咬口唔錯 個湯幾入味最後的菠蘿海鮮炒飯 份量有驚喜唔失禮基本上兩個人咁食法 係非常之飽 每人食左百鬆d 的晚餐 可以一試
今日放工和朋友有交收係奧運

最後的菠蘿海鮮炒飯 份量有驚喜唔失禮
基本上兩個人咁食法 係非常之飽

每人食左百鬆d 的晚餐 可以一試
2020-12-07
今晚冇煮飯,於是同屋企人走去奧海城3期試下間泰爸爸餐廳,聽個名就知食泰國菜啦~餐廳有露天座位,屋企人話坐出面感覺有D feel, 但又好大風,有D凍,最後都係坐入面。我地叫左4樣野,有炸蝦餅,泰式海南雞,鹹魚炒芥蘭和生菜包。炸蝦餅一碟有4件,不過就一開二,感覺又好似多左,蝦餅外層炸得十分香脆,又不油膩,蝦肉十分彈牙,熱辣辣十分好吃。海南雞味道不錯,點埋個醬汁更好吃,肉質嫩滑又冇骨,岩曬我屋企人,鍾意啖啖肉。生菜包,碎肉同生菜分開兩個碟上,生菜很新鮮,入口爽脆,豬肉碎混合洋蔥,二者一齊吃很match。鹹魚炒芥蘭,這碟炒得夠鑊氣,但吃不出有鹹魚味,而且芥蘭莖沒有削去外皮,入口有點硬,可能年紀大,牙齒吾夠力咬。吃飽飽,慢慢行返屋企。

我地叫左4樣野,有炸蝦餅,泰式海南雞,鹹魚炒芥蘭和生菜包。

吃飽飽,慢慢行返屋企。
2020-11-29 77 瀏覽
今晚同朋友嚟到奧海城呢邊食飯, 朋友推介食泰爸爸,食泰國嘢, 都好似好吸引咁! 可以選擇坐室內或者室外, 我哋揀咗坐室內!要先量咗體溫先可以入去,店內都有夾板攔住, 增加食客嘅安心。餐牌上嘅食物都好唔錯, 樣樣都想食, 最後商量之後 ,就叫咗四個菜。芒果糯米飯, 真係好吸引, 配飾好一朵鮮紅嘅花, 賣相好靚 ,佢嘅糯米飯好煙韌, 一半係白糯米飯,一半米黑糯米飯,配埋香濃嘅椰汁,超級好味! 芒果又鮮甜同糯米飯嘅味道好夾, 一啖芒果,一啖糯米, 滋味之選呀!原個鮮椰青, 椰青汁好鮮甜, 椰肉又滑,我飲完d汁之後,連椰肉都唔放過, 一次食曬!香芒軟殼蟹米紙捲 ,呢個菜都好特別, 好好味, 佢呢度嘅米紙卷好薄, 煙韌有彈性,口感十分好, 配埋香芒軟殼蟹加啲蔬果, 味道好夾, 仲有佢有嘅酸酸泰汁 ,點住食 ,滋味無窮!海南雞湯河粉, 海南雞好嫩滑 ,湯底梗係冇得彈, 成個河粉都好好味!我哋share食都要搶住搶住咁! 可以睇得出呢碗麵十分啲唔錯!

平時男朋友都會響櫻桃街附近跑步佢之前跑步成日經過過呢間泰國菜成日都話搵日嚟食佢話見到人哋坐喺出邊好chill嘆住支泰國啤酒 好有響泰國嘅感覺今日收工我哋終於嚟試吓呢間泰爸爸不過今日有啲大風所以我哋都係坐入邊好有泰國風味環境都坐得舒適店主/店員都好殷勤 可能因為係泰國人/泰國華僑?😂好多野都想食不過冇椰青🥺大家想食可能要早一日打去留蒜蓉包都賣哂🥺炸蝦餅佢個炸粉好薄 蝦肉好實 真材實料!個醬帶啲桂花味 比一般泰式辣醬清新好多生菜包豬肉同生菜同樣重要先講豬肉,味道醃得啱啱好姐姐仲好細心提我地使唔使揀小辣佢話嗌小辣炒出嚟係中辣不過我覺得可以辣少少然後就係生菜,佢逐塊洗過而且生菜好脆口 好翠綠 夠新鮮炭燒豬頸肉切得好夠薄可以再燒得耐啲令佢香口啲個醬汁都可以再濃啲泰式炒通菜呢個同平時馬拉盞炒通菜有啲唔同偏向醬油味多 好夠味同帶點辣但略為濕左啲 炒金邊粉酸甜度剛好 再加啲花生碎拌勻嚟食麵質軟硬適中蝦好大隻而且爽口不錯👍🏻好多人食泰國菜都第一時間諗起九龍城但香港仲有好多選擇有機會可以黎奧海城試下泰爸爸環境好 服務好 食物質素都好晚市食飯仲可以免費泊車5小時呢!
平時男朋友都會響櫻桃街附近跑步

好多野都想食
不過冇椰青🥺大家想食可能要早一日打去留
蒜蓉包都賣哂🥺

炸蝦餅
佢個炸粉好薄 蝦肉好實 真材實料!
個醬帶啲桂花味 比一般泰式辣醬清新好多

生菜包
豬肉同生菜同樣重要
先講豬肉,味道醃得啱啱好
姐姐仲好細心提我地使唔使揀小辣
佢話嗌小辣炒出嚟係中辣
不過我覺得可以辣少少
然後就係生菜,佢逐塊洗過
而且生菜好脆口 好翠綠 夠新鮮

好多人食泰國菜都第一時間諗起九龍城
但香港仲有好多選擇
有機會可以黎奧海城試下泰爸爸
環境好 服務好 食物質素都好

晚市食飯仲可以免費泊車5小時呢!

2020-11-22 98 瀏覽
今日放工同老公去咗奧海城食飯去咗三期嗰邊見到燈箱介紹泰爸爸 咁就去咗 但原來個位置都有啲偏僻 要出商場出邊先見到佢 都搵咗一陣最近食得太多街食肥咗好多 所以選擇方面都揀咗啲少油嘅但其實唔肥唔代表唔好食㗎最後我同老公都食到好飽但係樣樣都好食😋首先上菜嘅係生牛肉湯金邊粉 唔炒已經慳好多油啦 好大碗啊 我同我老公一人分咗三碗仔(用佢啲細碗計)燒魷魚都等咗一陣 燒得啱啱好 唔會好軔好似食橡筋咁 另外叫咗個紫菜肉碎豆腐湯 玉子豆腐配紫菜 有水準嘅豆腐湯 又係欣賞佢唔油嗌咗泰式燒雞 其實海南雞都得嘅不過成日食有啲悶 侍應都提左我哋要等一陣嘅 咁都冇所謂啦終於佢的確係最遲上嘅一味餸 但係好有驚喜喎 雖然燒雞但係一啲都唔乾 啲肉好滑 仲好有肉汁 起初以為佢嗰醬只係普通泰式辣醬 點知又唔係喎 同燒雞好夾👍🏼食咗四樣嘢三百幾蚊我覺得都好抵食 👍🏼
今日放工同老公去咗奧海城食飯
最近食得太多街食肥咗好多 所以選擇方面都揀咗啲少油嘅
但其實唔肥唔代表唔好食㗎
最後我同老公都食到好飽但係樣樣都好食😋
燒魷魚都等咗一陣 燒得啱啱好 唔會好軔好似食橡筋咁
食咗四樣嘢三百幾蚊我覺得都好抵食 👍🏼
2020-11-20 82 瀏覽
同好多人一樣,冇得去旅行嘅一年,有時都會特登揀啲好餐廳嚟食當自己去咗好彩香港都有唔少多國菜選擇。嚟到大角咀想食泰國嘢,就試下呢間泰爸爸!環境:除咗室內雅座,亦設有露天茶座,好有異國風情!服務:上菜速度都好快,唔係等咗好耐食物:款式較多,諗到嘅泰國菜都應有盡有,而且好足料泰式拼盤蝦餅、炸魚餅、春卷同串燒雞各2件,啱晒兩個人平均分香脆可口椰汁三色冰有椰奶甜味,夠香濃有三隻鮮艷顏色,睇住飲都開心!!菠蘿海鮮炒飯大大碟兩個人夠晒食,好豐富,有大大隻蝦,同埋好多菠蘿🍍泰式炒雜菜唔係落咗好多油,多款雜菜,感覺健康,而且啲蘿蔔切得好靚芒果沙冰好清新,唔會偏甜,個人覺得仲好飲過三色冰嘅,以為會好冰,飲落都OK雖然都仲係會好想去旅行,但係有得食住呢間啲夠正宗嘅泰國嘢頂下癮都好好架啦!

環境:除咗室內雅座,亦設有露天茶座,好有異國風情!
服務:上菜速度都好快,唔係等咗好耐

食物:款式較多,諗到嘅泰國菜都應有盡有,而且好足料
泰式拼盤
蝦餅、炸魚餅、春卷同串燒雞各2件,啱晒兩個人平均分
香脆可口

椰汁三色冰
有椰奶甜味,夠香濃
有三隻鮮艷顏色,睇住飲都開心!!

菠蘿海鮮炒飯
大大碟兩個人夠晒食,好豐富,有大大隻蝦,同埋好多菠蘿🍍

泰式炒雜菜
唔係落咗好多油,多款雜菜,感覺健康,而且啲蘿蔔切得好靚

芒果沙冰

2020-11-18
2020-11-18 73 瀏覽
放工同屋企人到奧海城買野,就順便係個頭食埋餐晚飯,我見有間泰國餐廳望落都唔錯,有D泰國嘅特色,就坐低試下。我去個陣,人流唔太多,店面好闊落,有室內又有露天台,坐係出面吹住風咁食應該都舒服下,可惜我個日有小小感冒唔想吹風就坐咗入室內。點解話呢度有泰國特色,就係因為墻上好多泰國嘅掛飾,而且呢度店員好多都有泰國血統,服務態度都好唔錯,好好客,會介紹下有咩正。只可惜我個胃又裝唔曬,叫order咗杯椰汁沙冰,芒果蟹肉炒飯同冬陰功烏頭。😀😀😀杯椰汁沙冰甜甜地,冰都打碎得好幼細,飲落都好舒服,冰冰涼涼。跟住就到個芒果蟹肉炒飯,呢個炒飯都唔錯,可能因為有芒果,炒飯唔會話好乾,蟹肉帶海水味嘅鮮甜味其實同芒果嘅果甜味有個對比,一啖無芒果肉嘅炒飯,感覺好香,有鹹香嘅味道,一啖有芒果肉嘅炒飯嘅味道又會係另一回事,可以話芒果嘅香甜味好突出,好開胃,但最尾又會品嘗到淡淡嘅海水味,算係幾有層次,未等烏頭上黎,我都忍唔住食曬,所以可想言之呢個炒飯都幾得。😆😆😆😆最後就係烏頭,個烏頭係用明爐上,冬陰功湯浸住,下面有蠟燭熱住食。我一黎就梗係先試冬陰功湯,非常好飲,香料夠足而且湯底夠濃,口感醇厚,先飲兩小碗。烏頭真係幾好食

最後就係烏頭,個烏頭係用明爐上,冬陰功湯浸住,下面有蠟燭熱住食。我一黎就梗係先試冬陰功湯,非常好飲,香料夠足而且湯底夠濃,口感醇厚,先飲兩小碗。烏頭真係幾好食,烏頭佢肉夠多,肉質不錯,味道鮮甜,冬陰功湯浸到魚肉好入味,慢慢一d一d食,雖然食得耐,但越黎越入味,就越黎越滋味。😛😛😛

總嘅黎講,我覺得呢度服務幾好,有正宗泰國風味,環境都舒服,經過或者附近嘅朋友真係可以試下。
2020-11-16 52 瀏覽
放咗工都想好好Relax吓,呢間餐廳有戶外位可以坐吓,乘住秋風,地方安靜,店員都冇不斷催我地,真係終於可以好好抖下。平時食開呢類有開放式座位geh餐廳,都係西餐為主,今次係食泰式,都幾特別嘗試,同埋偷聽到主料食物geh兩位店員,係用泰文傾計,就覺得會特別地道喇。我地首先試左「海鮮冬蔭功湯 (細)」,兩個人飲,都好夠飲,最正係我地輕輕一筆,就見到湯入面有各樣海鮮,非常足料,飲完湯打咗個底,之後就食吓小菜,我地食左一個蠔餅同鮮蝦金邊粉,蠔餅係熱辣辣送出嚟,同埋每一啖都有蠔肉,呢個天氣食就係特別暖。金邊粉都正常表現 ~ 3樣野,都好好食,好快就清哂3碟食物啦,個地方真係好舒服 (如果側邊冇人食煙就更好啦) ,會想再嚟~~
放咗工都想好好Relax吓,
呢間餐廳有戶外位可以坐吓,
乘住秋風,地方安靜,
店員都冇不斷催我地,
真係終於可以好好抖下。

平時食開呢類有開放式座位geh餐廳,都係西餐為主,
今次係食泰式,都幾特別嘗試,
同埋偷聽到主料食物geh兩位店員,係用泰文傾計,
就覺得會特別地道喇。

我地首先試左「海鮮冬蔭功湯 (細)」,
兩個人飲,都好夠飲,
最正係我地輕輕一筆,就見到湯入面有各樣海鮮,非常足料,
飲完湯打咗個底,之後就食吓小菜,

我地食左一個蠔餅同鮮蝦金邊粉,
金邊粉都正常表現 ~

3樣野,都好好食,好快就清哂3碟食物啦,
個地方真係好舒服 (如果側邊冇人食煙就更好啦) ,
會想再嚟~~
2020-11-11
2020-11-12 76 瀏覽
放工ot遲咗, 感恩呢間餐廳last order去到十點三, 所以即趕去食。環境非常舒適, 露天嘅茶座, 好適合我呢啲放工relax一下, 嘆番個晚餐, 不過夜晚有時返風 會吹得好勁, 所以建議去要帶多件衫。食物上菜速度都幾快。最欣賞佢個金邊粉 夠入味 唔會太乾身同太濕串燒不過不失比較硬但係夠入味, 點埋沙嗲汁食好野味生菜包, 生菜都係新鮮, 肉份量都好多, 兩者配搭埋一齊唔使就住就住食。反而個黃咖哩就麻麻地,唔似出街食嘅味, 但係就似屋企煮既味, 唔難食但 又唔係特別好食總體而言, 收工收得夜 又未食晚餐, 嚟呢度吹下風食下嘢沈殿下好relax, 值得推薦
食物上菜速度都幾快。
最欣賞佢個金邊粉 夠入味 唔會太乾身同太濕
串燒不過不失比較硬但係夠入味, 點埋沙嗲汁食好野味

2020-11-06
2020-11-10 66 瀏覽
今日去咗奧海城行街,下午茶時間想食泰國嘢,搵到呢間叫泰爸爸嘅餐廳。我好鍾意佢嘅環境,因為可以揀喺露天出邊坐,好適合而家秋天嘅天氣可以坐喺出邊chill下,但又唔會熱。泰爸爸平時午飯時間係坐滿人嘅,所以我揀2:30時段先去。我同朋友各自叫咗一個下午茶餐,另外我哋散叫咗一個泰式拼盤,拼盤有炸蝦餅、炸魚餅、春卷同埋串燒雞各兩串。呢個拼盤非常之好味,春卷嘅皮非常之脆,入面嘅餡料都好入味。串燒雞都值得一讚🤩🤩雞肉非常之嫩滑,肉質完全唔乾,好惹味~~炸蝦餅同炸魚餅都好好味,好新鮮,唔會有腥味。我非常推薦泰爸爸嘅下午茶餐!因為真係非常之咁抵食🤩🥰😍$40一個下午茶餐,仲會送飲品,凍檸茶凍檸水都唔使額外加錢。我同朋友分別叫咗香茅雞翼湯粉同埋生牛肉湯粉,我哋選擇加$8要泰式飲品-珍多冰。店員上菜速度好快,兩碗湯粉好快都送到黎。雖然呢個係下午茶餐,但係份量唔會好細,依然都係咁大碗!🤩所以真心推薦!!非常抵食。🙌🏻🙌🏻呢個下午茶餐唔止抵食,仲要係好好味🤤因為佢個湯底味道非常濃郁,鹹甜適中,所以令到湯粉非常入味。香茅雞翼都好好味,肉質非常嫩滑~~另外我朋友點嘅生牛肉湯河都非常足料,牛肉非常新鮮,肉質好滑,好易

另外我朋友點嘅生牛肉湯河都非常足料,牛肉非常新鮮,肉質好滑,好易入口。

唔敢相信一個下午茶餐$40會咁高質🥰🤟🏻🤟🏻我同朋友都係唔鍾意食蔥嘅,所以呢兩碗湯粉都係走蔥走芽菜,店員都好有禮貌幫我哋記低要求。
呢個下午茶餐食得好開心,因為感覺好似去咗泰國旅行,可能係坐喺露天嘅關係啦!感覺好清涼好舒服,而且食住一啲熱辣辣嘅美食,飲住杯椰子味十足嘅珍多冰🥥好滿足!!
非常推薦喺奧海城附近工作或者係去奧海城行街嘅朋友仔,一定要試吓呢間泰爸爸餐廳!🤤🤤
2020-11-04 75 瀏覽
琴日放工 走左去奧運食嘢行下行下有條街好多野食咁岩好耐冇食到泰國嘢 又見到有間泰爸爸價錢又ok就試吓啦鋪頭既燈飾氣氛都幾好我係好鍾意尼啲咁有氣氛既🌐海鮮冬陰公湯 $88每次食泰國嘢唔叫冬陰公飲尼硬係好似差緊啲野佢既湯好多料有好多海鮮食 有魷魚 有蝦 又有蕃茄仔 有菇 好豐富佢既湯好濃 唔會太稀🌐鮮蝦炒金邊粉 $88之前食唔知邊度佢地係就咁不出黎俾你食尼度係即叫即炒好有鑊氣好味如果加埋啲肉鬆就會多啲質感啦🌐泰式炸蝦餅 $78佢又係新鮮熱辣出爐掂埋個sauce食又幾好味😋叫左三樣野都有蝦而家寫先發覺原來今餐係蝦宴😂😂😂😂😂🌐泰式炒通菜 $72嗌翻個菜食下啦廢事幾肥仔個菜唔油幾好夠味!埋單都係359人均180還可以啦!
琴日放工 走左去奧運食嘢
行下行下有條街好多野食