2023-01-04
🥰君君好推介👍🏻今日嘅呢一間餐廳,我之前已經介紹過一次,就係-活‼️冇錯我又落嚟食啦!今次帶埋我阿媽。👧🏻慢煮雞胸超級碗 $108ෆ ̖́-我自己就叫咗一個雞胸!一上枱嘅時候有少少驚訝,因為已經幫手切好咗一片片,切開少少就食得非常方便。有好多地方都係成舊雞胸上要自己切。呢都幾好,幫你切埋好貼心。我最鍾意就係旁邊嘅蕃茄仔,酸酸甜甜好開胃🤤。食落一啲都唔差,因為佢好有雞肉嘅香味。👩🏻慢煮西班牙黑毛豬 白酒香草忌廉配薯蓉 $158我媽咪睇咗好耐餐牌先揀到呢一個黑毛豬。我問佢點解要揀咁耐嘅時候,佢竟然話每一樣嘢佢都想食少少,所以揀咗好耐先揀到🤣呢個西班牙黑毛豬真係好軟熟,唔會有太多筋位,比較容易入口。而且配埋薯蓉飽腹感增加👍🏻啱晒大食嘅朋友😆‼️另外一定要推介俾大家嘅,就係佢哋嘅Matcha latte,好香濃好幼滑,我同阿媽都追住黎飲😆
查看之前的留言 ()