2022-09-14
趁住今日放假,有個friend好鍾意食放題,約咗佢嚟到觀塘,我哋揀咗呢間燒蝦放題餐廳座位隔離就有魚缸,裝住好多蝦🦐好生猛~我哋可以即刻夾即刻燒~有啲好大隻,好多蝦肉,好新鮮~仲有好多膏同埋蝦汁,超正海鮮船有兩大隻扇貝同沙蜆,蜆肉幾鮮甜,仲有兩隻大大隻嘅鮑魚,食落煙煙韌韌牛肉拼盤牛肉唔同嘅部位,雪花紋狀,烤牛肉食落有好多肉汁,感覺唔錯自助區有唔同種類嘅牛肉,豬肉,魷魚🦑蔬菜同丸類,我哋幾鍾意大魷魚同埋照燒雞肉串~魷魚食落幾煙韌,配埋佢嘅調味粉好正!照燒雞肉嘅照燒汁甜甜地又鹹鹹地,好好味😋仲有蒜蓉金菇,燒落食都唔錯~生蠔🦪都有好多肉汁甜品區有唔同口味嘅馬卡龍,好豐富好正~好似朱古力味🍫抹茶味🍵檸檬味🍋等等~我哋都食咗好多!仲有朱古力糯米糍🍫水信玄餅,豆沙糯米卷,仲有唔同款式嘅雪糕選擇~我哋揀咗榴槤雪糕球🍦好香嘅榴槤味,我哋食到超級滿足~
海鮮船
牛肉拼盤
牛肉唔同嘅部位,雪花紋狀,烤牛肉食落有好多肉汁,感覺唔錯
自助區
甜品區