(非會員)
2004-10-02 13 瀏覽
無得講,清炒時菜(例)要$102,僅有十多條,但是菜牌寫$68,飯店經理後來託辭答覆話有分小,中,例,大.所以價錢沒有收多. 根本不能接受.九樣海鮮二千多, 煮工也是二千多.無下次!!!!!

九樣海鮮二千多, 煮工也是二千多.

無下次!!!!!
2004-07-29 10 瀏覽
去呢就飲茶係一個唔錯o既選擇,成日都做7折優惠,d點心好好味,有好多唔同o既款,份量都幾多,但係我都係鍾意食呢道o既燒鵝瀨!
2003-05-12 15 瀏覽
今日mother's day~咁四周都無位.而又耍食seafood~結果choose 左這酒家<br />我地叫左8 隻餸, 但食完一隻之後, 竟等左差不多一個鐘才有第二隻.<br />我地叫左一碟芥菜膽同花枝炒西芹(d seafood 另買)<br />收$150<br />會唔會太貴呀,雖然係mother's day.蛋白蒸crab<br />唔知係唔係d 蛋白好貴呢,得個少少,又蒸到d 蛋白好老<br />條魚都一樣蒸到好老.<br />以前都會去食~<br />經過今次以後不會.
今日mother's day~
咁四周都無位.
而又耍食seafood~
結果choose 左這酒家<br />
收$150<br />
會唔會太貴呀,雖然係mother's day.
蛋白蒸crab<br />
條魚都一樣蒸到好老.<br />
以前都會去食~<br />
經過今次以後不會.
(非會員)
2002-02-10 23 瀏覽