2024-10-01
👱🏻♀️好多姊妹勁忙勁難約😅就係因為佢business trip突然取消咗✈️我哋就可以即刻慶食番餐飯嚕✔️🔥台式一人鍋:食台灣野都有台式一人鍋🥘一於試吓先🫕我哋揀咗牛味濃味嘅安格斯肩胛三角肥牛🥩肩胛牛肉嫰滑✔️仲可以揀湯底👍我哋揀咗養生嘅藥膳雞湯湯底💯好好味🤤入面已經有刀削麵🍜我仲加左份好爽口嘅新竹米粉添✅正呀喂🥳🐃紅燒牛肉湯麵:食台灣料理一定要食紅燒牛肉湯麵呀🍜入面仲有好多紅燒牛肉🥩好濃味又夠林✔️揀左手工刀削麵🍜唔錯呀🥳🦐台南蝦卷:呢個台南蝦卷好惹味🔥炸得又香又酥✔️入面仲咬到d碎蝦仁同肉碎💯好香口呢🥳🐙炸花枝丸:炸花枝丸好有夜市嘅味道👅勁彈牙✅嚼勁十足❤️大愛呀🥳🍒荔枝愛玉芋圓:有好多料嘅甜品🍮愛玉同芋圓好有咬口👍食埋甜品就大滿足喇🥳🧋黑糖仙草奶茶:勁多仙草嘅✅奶茶味重💯兩個加埋超夾呀🥳🧋凍黑糖珍珠奶茶:黑糖味道同甜度都做🉐️唔錯😍基本上唔洗怕好甜🥰
🦐台南蝦卷:呢個台南蝦卷好惹味🔥炸得
又香又酥✔️入面仲咬到d碎蝦仁同肉碎💯好香口呢🥳