2021-01-16 211 瀏覽
由火車站行6分鐘就到,不過記住要whatsapp訂左枱先,佢地閒日都唔一定walk-in到。職員個個都好勤力同有禮貌喎,唔似啲comment 講到咁差。食物水準一流,全日早餐內每樣食物都好好味,由其個炒蛋好滑好新鮮,竹炭包係硬左啲,不過食落個竹炭味都好出,仲有豬肉腸唔係一般係酒店或餐廳食到果啲,內裡有芝士好juicy.我仲點左個蜜桃紅茶,桃味聞落好濃,仲可以refill.職員話每個星期三出示到係流水響影既相就會免費送杯latte.店入有外國有機生果同jam賣,我仲聽到佢地有啲餐枱係用山竹吹跌左既樹幹做架,好有心推廣環保🥰

全日早餐

職員話每個星期三出示到係流水響影既相就會免費
送杯latte.

全日早餐
  • 柚子卷蛋
  • All day breakfast
  • All  day  breakfast
初次踏足粉嶺新體驗~好少去新界地區嘅我經朋友推薦,撘咗2個鐘車成功試食咗呢間小白屋cafe🤣*就算平日去記得要提早一日預約啊~由於呢幾日凍,我哋選擇室內座位我地預約左3點半,坐低後環顧四週,餐廳內已經坐滿客人。因為疫情需要,枱與枱之間相隔的距離較遠,防禦措施做得唔錯,餐廳中央有張長枱,上面放滿新鮮蔬果,供客人購買~ (忘記影相🥲)我點咗份早午餐,另加一杯蜜桃茶(可再添加熱水)。份量都多,大啡菇配滑蛋、煙三文魚、煙燻火腿、薯格、墨魚汁包(做法幾特別,硬咗d😂)。整體每樣食物都做得不錯,比較中意薯格(放左1個鐘仲好脆)同啡菇~朋友叫左一份法式多士配焦糖香蕉,賣相9分~多士蛋漿不夠,楓糖漿可以添加。最值得讚揚嘅喺焦糖香蕉同cream! 上面有層薄薄的焦糖,甜度適中,有驚喜😍!另外再叫左杯龍眼拿鐵~um 完全冇龍眼味🤣黑松露薯條比較普通,上到枱已經有d軟身~可試其他小食😚
*就算平日去記得要提早一日預約啊~
由於呢幾日凍,我哋選擇室內座位

另外再叫左杯龍眼拿鐵~um 完全冇龍眼味🤣

黑松露薯條比較普通,上到枱已經有d軟身~可試其他小食😚

2021-01-12
  • All day breakfast
2021-01-13 5890 瀏覽
💮熊妹一家每年的年頭都會去粉嶺走一轉,去到咁遠就梗係要搵嘢食啦。📌馬騮姨一早預訂咗呢間《添飲咖啡館》,好似話係間特式咖啡店。📌本身《添飲咖啡館》係白色建築文物館入面嘅餐館,不過疫情關係只可以容納二人一枱,就變成喺建築物側邊搭咗個棚,變成好似互外野餐咁。📌餐牌就係餐紙,所有食物印咗上去餐紙度。大路Cafe有嘅all day breakfast 呀,漢堡包呀,沙律啊,肉食啊都有,價錢由$88至$238再加一,只有散叫,冇套餐價,食物同飲品都要分開嗌,價錢就偏貴咗啲。🔝歐陸早餐,$118阿豬媽咁大食,梗係要份全日早餐先夠食喇。全日早餐材料都多嘅,價錢就少貴啦,有焗大燒烤菇炒蛋,煙燻三文魚,煙倫巴第火腿,奧地利佳士拿豬肉腸,脆薯格,牛油粟米粒同墨魚汁包。烤菇唔會太老,切出嚟多汁;炒蛋都算滑;煙三文魚有兩塊,唔算太鹹;煙火腿有兩大塊,正常火腿味;豬肉腸黑椒腸, 脆皮有咬口;薯格份量都唔少,炸得好香脆;粟米粒就係罐頭粟米撈牛油,味道正常;墨魚汁包迷你一小個,包質煙韌,微暖。燒虎蝦,$138伴韭菜花,銀芽,菜甫,白飯魚,炸魚條,XO醬豉油。虎蝦有兩大隻,托底有一堆伴菜,以XO醬豉油炒銀芽,菜甫,白飯

歐陸早餐
歐陸早餐,$118
阿豬媽咁大食,梗係要份全日早餐先夠食喇。

燒虎蝦
燒虎蝦,$138
伴韭菜花,銀芽,菜甫,白飯魚,炸魚條,XO醬豉油。

虎蝦有兩大隻,托底有一堆伴菜,以XO醬豉油炒銀芽,菜甫,白飯魚。幾爽口唔會炒得過淋,菜甫切得細粒,有咬口。XO醬豉油味濃,但係又唔會過鹹,就係一碟味道比較中式嘅海鮮菜,兩隻蝦配啲菜,價錢都貴咗啲。

西班牙海鮮焗飯
西班牙海鮮焗飯,$178
配料有辣肉腸,甜椒,青豆角,脆煙肉。

有點意外係以煲仔飯嘅形式焗起,而唔係西餐廳嘅西式焗飯咁,有飯焦香香的,茄汁焗飯,配料都唔少,但價錢都偏貴。

「未來」肉漢堡
「未來」肉漢堡,$108
餡料有焦糖菠蘿,芝麻菜,甜酸醬同伴碟炸薯條。

「未來」肉漢堡
未來肉漢堡扒係今年好大熱嘅素食扒,以植物豆造成嘅肉質不比新鮮肉差,口感都好淋,只係欠缺一啲肉嘅鮮味,對素食者同減肥一族來講係新一代嘅福音。

焦糖菠蘿係用上新鮮菠蘿,面頭係燒焦左,連埋漢堡扒一齊食又甜又鹹又多汁,非常之夾。

伴碟炸薯條係粗薯條,份量都唔少,炸得熱辣辣卜卜脆,不過冇跟上茄汁,唔夠細心。

法式多士
法式多士,$88
伴焦糖香蕉,煙肉,意大利軟芝士及茄汁焗豆。

一個甜品來講其實有啲貴,不過甜品冇咩選擇。

出乎意料之外幾好味,法式多士煎得金黃好香,麵包好軟熟。

其實就唔係好明白點解會跟上茄汁焗豆同煙肉,又酸又鹹都唔會好夾甜品,所以都係分開食。

玫瑰拿鐵
玫瑰拿鐵,$52
玫瑰味唔係好重,就係面頭有幾塊玫瑰乾花瓣,拉花都幾靚。

Flat  White
Flat White,$48
熊妹最愛嘅Flat White,奶味同咖啡味都比例唔錯,奶泡層夠厚,拉花都出。

肅靜凍啡
肅靜凍啡,$52
馬騮姨返工都好需要咖啡☕️,嚟到咖啡店就試吓佢的招牌咖啡。

凍飲就以玻璃樽裝上,其實即係凍齋啡,咖啡味香濃,好岩馬騮姨口味。

📌去咖啡館就係想感受一下環境舒服,無時間束縛嘅休閒感,所以食物質素都係其次。如果環境感受未如理想,就算食物再好味都只係陪襯品,價錢仲要偏貴再加一。咖啡館如果繼續以撘棚來經營,價錢又未有調整,熊妹就一定唔會再幫襯啦,始終巿區大把選擇啦。
2021-01-01
法式多士
2021-01-05 340 瀏覽
「添飲咖啡館」位於前粉嶺裁判法院,別具歷史意義。白色小屋內嘅咖啡店,採用左簡約嘅裝修,再加上落地玻璃,感覺好舒服。🎄龍眼拿鐵 ($48)(9/10)本身點時都驚味道會有啲奇怪,點知龍眼蜜再加咖啡出奇地夾。蜜糖嘅甜味,中和左咖啡嘅苦澀味,再加上面頭嘅桂花香,令人感覺很清新。喜歡咖啡嘅朋友,必定要試!🎄歐陸早餐 ($118)(8.5/10)我最鍾意個粟米,充滿着牛油味,大啡菇多汁,薯格香脆,高質的all day breakfast。🎄可圈可點 (炸洋蔥圈)($58)(9/10)洋蔥圈炸得好香脆,炸粉好薄,洋蔥好甜,加埋沙拉汁,冇得輸。🎄八面威風 ($78)(9/10)煎香左嘅八爪魚鬚,好淋,最特別係側邊嗰個蒜香墨魚汁沙律醬,再加埋檸檬汁,絕對係開胃嘅小食。整體來講,環境好舒服,食物好高質,有機會去粉嶺,值得一試。

🎄龍眼拿鐵 ($48)(9/10)
龍眼拉鐵

🎄歐陸早餐 ($118)(8.5/10)

🎄可圈可點 (炸洋蔥圈)($58)(9/10)
洋蔥圈炸得好香脆,炸粉好薄,洋蔥好甜,加埋沙拉汁,冇得輸。

🎄八面威風 ($78)(9/10)

整體來講,環境好舒服,食物好高質,有機會去粉嶺,值得一試。
龍眼拉鐵
  • 龍眼拿鐵
  • 歐陸早餐
2021-01-04 278 瀏覽
平日行完山想搵個地方坐下食下野,見到呢間有歷史既cafe介紹,就即刻訂位食下午茶📱 記得要先WhatsApp訂座,如果係假日相信要再提早啲 經過裁判處再行入少少就到Cafe 裏面嘅座位好闊落,因為係聖誕節前去亦有唔少節日裝飾🎄 ☕️ 龍眼Latte (無影到相)👌🏻 龍眼味道其實唔重 🍟 黑松露薯條👍🏻仲食咗個常餐嘅意粉,味道唔太特別 雖然價錢有啲貴,但環境真係搭夠,好relax嘅下午 💵 cash-only restaurant
📱 記得要先WhatsApp訂座,如果係假日相信要再提早啲

經過裁判處再行入少少就到Cafe

裏面嘅座位好闊落,因為係聖誕節前去亦有唔少節日裝飾🎄

☕️ 龍眼Latte (無影到相)
👌🏻 龍眼味道其實唔重

🍟 黑松露薯條👍🏻

仲食咗個常餐嘅意粉,味道唔太特別

雖然價錢有啲貴,但環境真係搭夠,好relax嘅下午

💵 cash-only restaurant
黑松露薯條
早上抵達先知原來早餐淨係offer四款,叫左兩個all day breakfast,隻蛋少到都唔知有冇一隻,面包連牛油都冇配,完全唔值呢個價錢。仲要$118一份。坐低連水冇針比我地,職員話要自己出去針,但係另一個職員又針比隔離檯,咁樣既服務態度仲要收12%服務費,真係完全唔掋,食物質素完全唔值呢個值錢

2021-01-03
$150 (早餐)
3K
2020-12-21 417 瀏覽
粉嶺裁判處是一座非常有歷史價值的建築物,現時己是青年協會領袖學院,但仍然保持建築物的結構。環境非常優雅,旁邊有一間咖啡店,落地大玻璃,空間感濶,擺放不少寄買的蔬菜,乾花,雜貨。入到店內,飄來咖啡香氣。伯爵茶味蛋卷平平無奇的外表,卻茶味香濃,軟熟好味。無花果蛋糕蛋糕好香,嚼下有杏仁香,卻少了無花果的味道。配雪糕一冷一熱,超正。海鹽朱古力朱古力味濃郁,輕量的鹹味恰到好處。香橙朱古力友人好喜歡,有橙香,不會搶走朱古力味。

伯爵茶味蛋卷
平平無奇的外表,卻茶味香濃,軟熟好味。
無花果蛋糕

海鹽朱古力
朱古力味濃郁,輕量的鹹味恰到好處。

香橙朱古力
友人好喜歡,有橙香,不會搶走朱古力味。

2020-12-20
2020-12-10 552 瀏覽
放假去流水響水塘度行下 所以出粉嶺搵到話呢間cafe係法院活化做餐廳 見幾得意試下點知啲食物都好有驚喜!見推介龍眼latte 咁搞笑就試下咩料個拉花好靚好靚 好飲嘅latte都好大杯 $48但係又無咩龍眼味😂飲唔出朋友order左玫瑰野莓花茶 真係香到爆炸 $5x連個士多啤梨都勁有心思切到心形咁個杯都勁靚 打卡一流😂😂到主食all day breakfast 正 $108薯格好味 個條奧地利腸不得了!小心啲食一切落去爆汁 好似瀨尿牛丸😂😂😂勁juicy 連個黑色包都有啲少煙銀 都好食屈機最後個伯爵茶roll cake至係大佬 好好食尤其個伯爵茶cream 甜甜地smooth 😋😋😋隻碟都啲伴朱古力都好靚 $5x不過佢地2:30pm 就close indoor做消毒清潔要留意返時間 總結好唔錯 會再去
放假去流水響水塘度行下 所以出粉嶺
搵到話呢間cafe係法院活化做餐廳 見幾得意試下
點知啲食物都好有驚喜!

見推介龍眼latte 咁搞笑就試下咩料

隻碟都啲伴朱古力都好靚 $5x

不過佢地2:30pm 就close indoor做消毒清潔
要留意返時間 總結好唔錯 會再去
  • 伯爵茶蛋卷
小店位於粉嶺舊裁判法院地下,兩層高嘅小白屋喺陽光映照底下,份外神氣。進店前大家不妨影吓相,記錄一下呢組具殖民地色彩嘅建築群📸除咗用心製作餐點,店主亦為大家搜羅本地、日本、台灣等地嘅優質新鮮蔬果。我地個日就遇到好靚嘅白苦瓜✨當然要即刻放入購物車啦🛒😋食咗乜:龍蝦雞蛋沙律蟹籽包 HKD$125😊綿密嘅麵包+香滑嘅碎蛋沙律+鮮甜彈牙嘅龍蝦肉+蟹籽+食用花➡️色香味俱全用左蒸籠擺盤,趣味十足✨蟹肉奄列配自家秘製照燒汁 HKD$88😊呢道菜我會形容喺好有內涵💖香滑嘅奄列內藏著大量嘅蟹肉+面頭嘅秘製燒汁➡️將鮮味昇華🌟唯一美中不足喺,食到一半奄列有小小出水,令味道唔能夠貫徹始終地鮮甜八面威風 HKD$72😊香濃嘅烤八爪魚,本來平平無奇。但配上鮮青檸汁+蜜糖+墨汁美乃滋➡️味道十分和諧,而且層次豐富肅靜凍啡 HKD$52😊特製嘅冰滴咖啡+青檸薄荷➡️十分清新大目釋迦蘋果沙冰 HKD$78😊呢個可能喺我飲過最足料最好飲嘅沙冰🌟首先賣相好靚,就好似一壺玫瑰花瓣+食用花🌹少女心爆發💖💖其實入面無玫瑰花,而喺打碎咗嘅蘋果皮🍎香甜嘅大目釋迦果肉+酸酸甜甜嘅蘋果沙冰✨好足料好清新整體嚟講,十分欣賞店主不斷創作唔同嘅菜式

😋食咗乜:
龍蝦雞蛋沙律蟹籽包 HKD$125😊
用左蒸籠擺盤,趣味十足✨

蟹肉奄列配自家秘製照燒汁 HKD$88😊

八面威風 HKD$72😊

肅靜凍啡 HKD$52😊
特製嘅冰滴咖啡+青檸薄荷➡️十分清新

大目釋迦蘋果沙冰 HKD$78😊
香甜嘅大目釋迦果肉+酸酸甜甜嘅蘋果沙冰✨好足料好清新

整體嚟講,十分欣賞店主不斷創作唔同嘅菜式,善用各種新鮮食材,讓食材間產生微妙嘅變化,將鮮味昇華到另一層次✨
  • 大目釋迦蘋果沙冰
來到粉嶺區探朋友,特意查一下有甚麼好選擇,便留意到這餐廳環境舒適,好像適合閒談休息用,所以便預先訂枱。可惜餐廳座位不多,限聚下更顯緊張,最後需要到戶外入座,幸好天氣清涼,坐戶外都不覺得太熱,但仍然很多蚊蟲,建議想前來一定要提早訂座。由於是下午茶時段來,我們都不算太肚餓,所以點了全日早餐分享,以及小食-黑松露薯條及魷魚圈,還有兩份甜品。分別是黃糖無花果蛋糕配雪糕及柚子蛋卷。我自己亦點了比較特別的龍眼拿鐵。全日早餐貌相已經知很豐富。麵包不是普通的,是一個合桃無花果小麵包,感覺更特別。另有大啡菇,煙三文魚,火雞肉,玉米,沙律和薯角,配撘很健康,分享用非常適合。魷魚圈和松露薯條都炸得香脆,新鮮夠熱,配他他醬一流,下午茶點這個分享亦恰到好處。留意到餐廳的食評都說卷蛋好吃,但我去的時候最想品嘗的伯爵茶味已經售完,唯有點柚子味,雖然尚算清新的口味,但覺得有少許過甜,幸好蛋卷質感夠鬆軟,都很好吃。而黃糖無花果蛋糕配雪糕就十分驚喜,無花果蛋糕坊間少有,感覺就是純粹用無花果乾來提味,沒有加太多糖,味道清甜,與雲尼拿雪糕一同吃,一冷一熱的配搭很豐富。龍眼拿鐵我覺得桂花味比較突出,味道很特別,就是蜜糖牛奶的感

Continental Breakfast

炸魷魚圈

柚子卷蛋

黃糖無花果蛋糕配雪糕

龍眼拿鐵我覺得桂花味比較突出,味道很特別,就是蜜糖牛奶的感覺,很順滑美味。
龍眼拿鐵

在戶外有個好處是更自在,可以與知己好友更加舒適地談天,餐廳亦沒有特別催趕客人,所以我們坐到1745才離開,整體來說是個很休閒的用餐體驗。
2020-09-27
5 分鐘 (堂食)
Continental Breakfast
炸魷魚圈
黃糖無花果蛋糕配雪糕
龍眼拿鐵
2020-12-06 244 瀏覽
首先,此cafe為前粉嶺法院活化而成的cafe,要光顧記得whatsapp book位其次,由入口大閘要轉一轉彎才行到入去的,沿青協間領袖中心行便見到Cafe。是日平日找處寧靜地方悠閒過,一早book了這cafe光顧下午茶,環境開揚是不錯的,侍應也殷勤又會介紹推介食物,不錯。是日點了:伯爵茶卷蛋:作為伯爵茶愛好者要推介,有茶味但不會太甜,味道適中,讚蘋果大目釋迦沙冰:店員推介,時令果汁。雖然本身唔知係咩東東,但賣相超級靚,由於和蘋果混合打,蘋果味重,清甜可口。上網查釋迦果,營養價值高,大部分人士也適合飲用。正咖啡:由於唔係我飲,外子說好味藍莓雪糕多士:無咩特別可以形容,好味。總括而言,環境清優特別,食物質素也不錯。朋友想帶寵物來,已問了店舖,這裡不能帶寵物來的,所以寵物朋友不要以為新界郊外地方便帶寵物入內呀!

是日點了:
咖啡:由於唔係我飲,外子說好味
藍莓雪糕多士:無咩特別可以形容,好味。
2020-11-12
下午茶
2020-12-04 152 瀏覽
幾年前曾光顧上水的cafe je t'aime,知道cafe由小鋪搬到粉嶺後都未有去試,其中一個原因就是價錢有點貴。12% 的服務費在北區食點來說實在少見,然而北區CAFE的選擇實在不多,終於找了一個週末早上來試試它的咖啡和早餐。店內坐位不多,要先預約及填表提供食客資料。早餐選擇不多,不包飲品,也沒有套餐價,好貴~~抺茶latte,抹茶味濃,值得一試龍眼latte ,甜甜地但沒有甚麼龍眼味。all day 早餐豐富french toast 好食~店的位置清靜,陽光曬進店內感覺很cozy。食物質素對得住價錢,total 三百多2 份早餐和咖啡。
抺茶latte,抹茶味濃,值得一試

french toast 好食~

3 分鐘 (堂食)
2020-12-03 156 瀏覽
仍記得剛搬入北區時,四周都是新意,聯和墟舊街市食宵夜固然是一個賣點,群記豬手、四眼仔腸粉;上水彩園村天橋掃街、廣成冰室紅豆冰;大埔阿婆豆腐花與及清湯腩,全是舊店舊舖,承傳了幾十年的風味,都是一個美好的回憶。早幾年行經舊粉嶺法院大樓,給六七十年代的簡樸建築所吸引,記憶所及,當年關門後,就只有影帝劉青雲拍過電影「再生號」,但囂喧過後,又是無奈的四周雜草叢生,門庭冷落的景象,不免令人感到唏噓。雖然今日舊法院大樓已非「明事非、辨黑白」的地方,但幸運地經活化後,外觀是盡量保留,有原汁原味的感覺,而非好似1881舊水警總部,改轅換轍,面目全非,尤其是對於成長於七八十年代的自己,更覺心痛。沿著舊法院大樓,逕往前行,便會見到另一幢獨立的單幢式建築物。原來店子已開業年多,自己途經過百次,上個月先發現,實在是後知後覺。餐廳不設 walk in 客,想光顧就要用 Whatsapp 跟餐廳訂位,經回覆 confirm 後先可以用餐,其實自己都試過餐廳客人稀少時想入座,但都給婉拒了。餐牌的設計除了一張 A5 大紙外,仲有一份附上公文袋的餐牌,睇落有點似法庭文件,充滿了玩味。入座前,客人必定要消毒雙手,衛生要求做

入座前,客人必定要消毒雙手,衛生要求做足。
店內座位不多,大概可容納三十人左右,但限聚令人,客人就更少。
而靠窗一排的高凳位,更是文青發呆的好地方。
餐廳門前及內裡中央位置,擺放了不少來自台灣的物產及水果,喜歡的朋友,就算不是用餐,都可以去逛逛。
由於想試試陽光明媚下的感覺,原本安排了室內的座位,亦移到了室外去。
主菜是與餐牌不符的「白汁忌廉雞肉蘑菇通粉」,原因是天氣開始轉涼,菜色都有所變更,但餐牌仍沿用舊貨,最好落單前問一聲。

其實侍應亦有主動提醒,值得加分。

係戶外用餐,由於是中午較早時分,陣陣微風吹來,又有和煦的陽光,實在是最佳的用餐點。
很喜歡 Penne 煮得 al dente ,白汁份量略多,雞肉、蘑菇跟白汁似乎是一家人,經常都會相聚,雞肉看來是老爸,肉質少許嚡,但問題不大,畢竟是即叫即煮,確實是要多等了一陣,但誠意十足。
咖啡

咖啡味道幾香濃,但太早出現,結果咖啡漸凍碟Penne都未見,同侍應反映過後,竟然肯更換過一杯,態度良好,又係一個加分點。
餐廳每逢星期二會送上小禮物「治癒茶包」,聽說有寧神靜氣的功效。

雖然餐牌選擇不多,但想靜靜的跟另一半享用一頓午餐或晚餐,要求不高,消費亦不貴,地點又頗為特色,值得推薦比大家。
P.S : 另圖是同場食客所點,賣相實在吸引,望望餐牌,大約$240左右,相當合理,下次可以試試。

2020-11-30 261 瀏覽
WHATAPP BOOK 檯, 好似幾方便, 但其實有啲煩, 因為SEND 好大段野過嚟, 連住邊區都問埋, 訂個位其實好攰, 講真,  如果4個人食飯, 4個住唔同地點, 人地點會填4個地方俾你😏。以0咁悠閒嘅環境嚟講其實已算近鐵路, 去到同其他食評所寫嘅一樣, 係好靚, 有室外同室內, 我地被安排坐室內bar位, 其實都幾唔舒服, 幾迫, 我地問有無其他位, waiter話無, 其實有啲唔開心不過都明白, 因我都見倒現場係好full, bar位張檯有啲細, 仲擺棵聖誕樹仔又要加板隔住, 所以好迫🤦‍♀️。睇完menu, 無set, 都幾貴☹, 呢個地段其實舖租應該唔會好貴, 所以感覺有啲謀取暴利, 我地都order 咗 all day breakfast 同mocha。熱mocha 先到, 好大杯👍, 配上大大嘅落地玻璃, 自然光穿透玻璃, 再望出去好靚嘅藍天, 真係好治癒, 主菜嚟埋, 張檯差啲擺唔落, all day 賣相幾好, 黑色嘅碟, 上面有墨包, 2塊hams, 三文魚, 炒蛋,腸仔, 菇同薯格, 薯格微脆, 幾好食, 腸仔好香好夠油份🤤, 整體都唔錯。book位時其實已

book位時其實已講咗疫情要收12%清潔費, 這點我一早已知, 所以有心理準備係要俾, 不過就唔代表覺得合理, 疫情下生意難做, 好多食肆都有優惠,呢度反而加價, 而且仲要限時又只收現金, 所以感覺都幾刻薄👎。

2020-11-29
$187.5 (午餐)
2020-11-25 150 瀏覽
見屋企附近新開於是就走咗去食,一坐低望個餐牌就覺得有啲貴,但又唔好意思起身走,咁唯有希望佢啲嘢食好食吧!個all day breakfast 真係🙈好唔抵食,個名叫添飲咖啡,我仲以為可以任飲咖啡,於是走去問個店員🙈結果就梗係冇得飲唔飲啦。哈哈!