.牛魔王又有口福喇😍😍😍今次連中環都有和牛食平時去中環食餐飯都唔平今次竟然有性價比高既和牛👍🏻.餐廳係地庫 地點都算方便易搵仲有好多卡位 坐得都幾舒服食物選擇都有好多包括牛、豬、雞、魚、羊、鮑魚、帶子、鴨肝沙律吧仲有各式蔬菜、醃菜、溫泉蛋.👅石燒牛肩胛肉眼150g $178選用日本A5牛匠岩手牛每塊都大量雪花 輕輕燒一燒已經食得油脂入口即化 果然係A5牛😍😍😍石板唔夠熱仲可以叫店員換一塊咁就可以keep住燒喇.👅例湯👅紫菜飯都係免費送既 又唔錯喎今日例湯係椰子雞湯 我encore左2碗🤣清甜好味 仲有大量紅蘿蔔、粟米、豬骨 非常足料紫菜飯舖滿紫菜 我另外拎左隻溫泉蛋同少量燒汁撈埋一齊食 即刻變左好好味既飯夾埋牛肉超正👍🏻👍🏻👍🏻.👅大盛石燒套餐A 厚切美國牛柳 $128+28牛柳需要另加錢 仲可以配搭其他食材我就揀左法國鴨肝同巨人蟹棒牛柳本身都應該整熟左少少 放上石板再加熱一陣就食得口感非常軟林林 係我喜歡既口感🥰鴨肝一燒即出油 燒到兩邊金黃就食內軟外少少脆 好少地方可以食到蟹棒係用鴨肝油份燒熟 有陣油香味 正👍🏻.👅黑蒜油濃湯卜卜蜆 $38上枱時仲係"咋咋"聲非常夠熱👍🏻 就係要熱食

牛魔王又有口福喇😍😍😍
今次連中環都有和牛食
平時去中環食餐飯都唔平
今次竟然有性價比高既和牛👍🏻
餐廳係地庫 地點都算方便易搵
仲有好多卡位 坐得都幾舒服
食物選擇都有好多
包括牛、豬、雞、魚、羊、鮑魚、帶子、鴨肝
沙律吧仲有各式蔬菜、醃菜、溫泉蛋
👅石燒牛肩胛肉眼150g $178
👅例湯
👅紫菜飯
都係免費送既 又唔錯喎
今日例湯係椰子雞湯 我encore左2碗🤣
清甜好味 仲有大量紅蘿蔔、粟米、豬骨 非常足料
紫菜飯舖滿紫菜 我另外拎左隻溫泉蛋同少量燒汁
最後仲有甜品作結
好完滿啊🤭🤭🤭
2023-05-30
2023-05-31 384 瀏覽
滿滿食堂香港中環皇后大道中58-60號掁邦大廈Basement, Peter Building, 58-60 Queen's Road Central 中環最抵食的日本燒肉非這裡莫屬, 肉類以重量計算, 由100G 起跳, 只要點了肉, 沙律吧, 湯同甜品同是任食的。見到有飯同半熟雞蛋, 絕對可以弄一碗美味凡日式生蛋醬油拌飯別。個自助BAR, 仲可以自己拎調味料同湯120G $48超嫩石燒雞+$56西京銀雪魚 熱可石放上肉同魚,即滋滋響同飄出肉香,雞肉很嫩滑,而銀雪魚肉質帶奶油香。$100 g 牛肩肉+$44 刺身級帶子3件同$28茄子,牛肩富牛味,帶子是刺身級,建議可以5成熟享受中間柔軟的口感。茄子大片上面舖滿了黑松露蒜蓉。 +5由白飯upgrade 紫菜飯+$10 有冷/熱飲,是台灣茶飲#香港旅行 #香港探店 #香港美食 #hkfood #hkfoodie #hktravel #yummy #foodporn #delicious #cuisine # #restaurant #dining #打卡 #網紅餐廳 #dinner #central #supper #香港必食 #高CP
滿滿食堂
香港中環皇后大道中58-60號掁邦大廈

個自助BAR, 仲可以自己拎調味料同湯

120G $48超嫩石燒雞+$56西京銀雪魚

+5由白飯upgrade 紫菜飯

+$10 有冷/熱飲,是台灣茶飲

#香港旅行 #香港探店 #香港美食 #hkfood #hkfoodie #hktravel #yummy #foodporn #delicious #cuisine # #restaurant #dining #打卡 #網紅餐廳 #dinner #central #supper #香港必食 #高CP #行程 #滿滿食堂 #燒肉 #石燒 #中環美食 #中環之旅
滿滿食堂是一家在香港備受推崇的激安抵食石燒餐廳🍽️,滿滿食堂的激安抵食石燒餐廳以提供高質量美食而聞名,價格實惠,性價比極高😛。安格斯窄身西冷是滿滿食堂的招牌菜之一,絕對是肉食愛好者的天堂👍🏻👍🏻👍🏻。🥩🥩石燒安格斯窄身西冷 HKD$88安格斯窄身西冷肉質鮮嫩多汁🥩,燒烤得恰到好處,保留了肉質的原汁原味。肉塊大小適中,燒烤火候掌握得恰到好處,每一口都帶來絕佳的口感和滿足感。伴隨著西冷的美味,滿滿食堂還提供了各種搭配菜品任食,如新鮮蔬菜🥓, 温泉蛋🥚和土豆泥,豐富了整體的味道和口感。⚡️ 好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕🧀️  約800-1000kcal 卡路里/份 (視孚扒的脂肪)餐廳的服務態度友好熱情😛,工作人員經驗豐富,提供快捷高效的服務😛,讓用餐體驗更加愉快。總之,滿滿食堂以其激安抵食的石燒美食,尤其是安格斯窄身西冷,深受食客喜愛👍🏻。優質的肉質和恰到好處的燒烤技巧,加上實惠的價格,使得這裡成為美食愛好者的首選。無論是肉質的鮮嫩多汁還是搭配菜品的豐富選擇,滿滿食堂都能提供令人滿意的用餐體驗🥩。此外,熱情友好的服務也為整體體驗增添了亮點。如果你正在尋找美味又實惠的石燒美食,滿滿食堂絕對是一個不容錯過的

🥩🥩石燒安格斯窄身西冷 HKD$88
⚡️ 好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕

餐廳的服務態度友好熱情😛,工作人員經驗豐富,提供快捷高效的服務😛,讓用餐體驗更加愉快。總之,滿滿食堂以其激安抵食的石燒美食,尤其是安格斯窄身西冷,深受食客喜愛👍🏻。優質的肉質和恰到好處的燒烤技巧,加上實惠的價格,使得這裡成為美食愛好者的首選。無論是肉質的鮮嫩多汁還是搭配菜品的豐富選擇,滿滿食堂都能提供令人滿意的用餐體驗🥩。此外,熱情友好的服務也為整體體驗增添了亮點。如果你正在尋找美味又實惠的石燒美食,滿滿食堂絕對是一個不容錯過的地方😛。
石燒安格斯窄身西冷
2023-05-06
石燒安格斯窄身西冷
2023-05-26 168 瀏覽
岩岩去完海洋公園,坐MTR出黎覓食,之後打算去坐摩天輪男朋友鍾意食燒肉(日韓都okay)因為比較少出港島區,唔知有乜食,就上網search "中環" "燒肉"見到報道講呢間,見到地點都近中環站,就打算去食位置都易搵,google搵振邦大廈,好快就去到但純粹行過既野,可能會miss左個招牌,亦唔會覺得地庫係有野食去到時6點鬆D,都幾冷清,但好處係唔會好勁油煙地面、環境就唔算好乾淨...覺得所有野有層油咁,但又絕對唔係污糟既程度太有潔癖既人可能唔適合佢D餐最平$48都有,但人均最低消費要$80+唔想食太多肉既,可能要加D小食男朋友點左240g豬梅肉扒($88)同Asahi啤酒($38),我點左100g羊鞍($58) (加一後共$202)豬扒冇骨既,好方便處理,勁大塊,擺滿晒個石燒板羊鞍有羊味,都唔會勁大陣臭味,好軟熟,好好食啤酒我男朋友話好正,冇苦味我平時唔飲酒,試左一啖....同普通啤酒係唔同味,有陣小麥味,但都係唔岩飲 XD套餐仲包白飯,加+$5轉紫菜飯或咖喱飯白飯就好普通,熱既,唔難食,亦冇驚喜(冇試紫菜同咖喱)另外有沙律吧同湯沙律吧好少打揀,但都算新鮮,普普通通湯我到最後都搵唔到係
岩岩去完海洋公園,坐MTR出黎覓食,之後打算去坐摩天輪
男朋友鍾意食燒肉(日韓都okay)
見到報道講呢間,見到地點都近中環站,就打算去食

位置都易搵,google搵振邦大廈,好快就去到
去到時6點鬆D,都幾冷清,但好處係唔會好勁油煙
太有潔癖既人可能唔適合

佢D餐最平$48都有,但人均最低消費要$80+
唔想食太多肉既,可能要加D小食
豬扒冇骨既,好方便處理,勁大塊,擺滿晒個石燒板
羊鞍有羊味,都唔會勁大陣臭味,好軟熟,好好食
啤酒我男朋友話好正,冇苦味

套餐仲包白飯,加+$5轉紫菜飯或咖喱飯
白飯就好普通,熱既,唔難食,亦冇驚喜(冇試紫菜同咖喱)
另外有沙律吧同湯
沙律吧好少打揀,但都算新鮮,普普通通
湯我到最後都搵唔到係邊拎,但已經食飽就算數

店內有廁所,但要行去後巷再上樓梯一個好詭異既地方去
入面乾淨既,但真係感覺詭異 XD

食物質素一流
環境普通,該有既都有咁樣,唔好高要求
服務可能話係冇,但侍應好友善,你問佢會禮貌回應,但乜都要自己拎
中環地區,咁既價錢,整體黎講好滿意
2023-05-25
  • 紐西蘭羊鞍
2023-05-18 342 瀏覽
中環搵食真心困難… 大多數貴,唔貴嘅就人多排隊一係就無坐位… 朋友帶路去咗呢間極不起眼餐廳,喺中環咁耐都竟然唔知有間咁嘅餐廳!真失敗!餐廳入口好唔起眼,朋友話麥當當對面,都眼大睇過咗… 入到去人唔多,但慢慢到8,9 點先人多,閒日晚上都坐滿! 先讚讚,價錢好親民!女士細食的話$100 都有找大食少少可以$150 以下都有一餐! 我哋叫咗個a+b+ c 三款嘢食,紫菜飯白飯都免費。 仲有湯同沙律任食。 當然,免費就唔可以要求brunch 嗰啲,但都算新鮮點都好過韓燒任食嗰啲。 我哋要咗牛肩胛+豬扒+ 茄子西冷+牛仔粒+魷魚仔拎埋沙律已經成枱都係嘢仲有溫泉蛋任拎!撈埋飯加啲燒汁😍 好正好平!完全係大食仔恩物! 仲有湯任飲,以為係水加味精,竟然係中式湯,唔係茶餐廳嗰啲水,係堅有豬骨同蔬菜!有誠意!👍🏻 埋單每人$128+10% 已經勁飽! 價錢係好平!肉同食物都唔差,對得住價錢,好過好多茶記質素但酒店價錢嘅「扒房」… 但環境有啲污糟… 人多時個個都石燒,都幾勁油煙 ! 個地勁油淋淋… 行出去拎嘢真係要好小心… 個地好跣好油… 潔癖者勿去😅

餐廳入口好唔起眼,朋友話麥當當對面,都眼大睇過咗…

入到去人唔多,但慢慢到8,9 點先人多,閒日晚上都坐滿!
先讚讚,價錢好親民!女士細食的話$100 都有找
大食少少可以$150 以下都有一餐!

我哋要咗
牛肩胛+豬扒+ 茄子
西冷+牛仔粒+魷魚仔
拎埋沙律已經成枱都係嘢

仲有溫泉蛋任拎!撈埋飯加啲燒汁😍

好正好平!完全係大食仔恩物!

埋單每人$128+10% 已經勁飽!

之前都有聽聞依間滿滿食堂石燒牛肉幾抵食,咁諗住去試吓,我們去的時候,剛好午餐和下午茶都可以點下午茶可以選擇的款式也不少,而且價格都便宜,所以下午茶時段都有唔少打工仔嚟食天婦羅炸蟹件配(牛肉/雞扒)雜錦丼 $66 推薦指數🗯️:🌟🌟咁我今次就揀咗牛肉;味道方面我覺得牛肉有少少乾身,但調味做得好惹味,配飯一齊食都唔錯,但是天婦羅炸蟹件就非常一般,他們不是用軟殼蟹,而是普通蟹,基本上炸完就冇肉食,全部都係殼,寧願淨係食牛肉飯吉列豬扒豚骨湯拉麵 $40 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟豚骨湯就是平時自己煮到的那種豚骨拉麵,唔難食,但係又唔會好好食,不過塊吉列豬扒又炸得脆,但又唔會好乾,而且都幾大塊,食的時候好滿足,以咁嘅價錢嚟講都幾抵食芝士壽喜燒牛肉漢堡伴薯條 $40 推薦指數🗯️:🌟🌟個包質感有少少似小法包,和平時食的漢堡包不一樣,而且牛肉是雜錦丼那些牛肉,配埋一齊食感覺總係奇奇怪怪,不過薯條的份量不少,作為下午茶都算唔錯整體來講,食物質素以咁樣嘅價錢來說是不錯,但係員工嘅態度真係令我唔想再嚟,點單要叫好幾次先幫你落單,而且仲要係他們很閒在傾談的時候😮‍💨態度又差,真係唔會再嚟

天婦羅炸蟹件配(牛肉/雞扒)雜錦丼 $66
推薦指數🗯️:🌟🌟

吉列豬扒豚骨湯拉麵 $40 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟

芝士壽喜燒牛肉漢堡伴薯條 $40
推薦指數🗯️:🌟🌟

2023-04-21 650 瀏覽
少有中環市中心高質早餐沙爹牛肉麵必食,仲有招牌炒滑蛋,有輕量級嘅早餐,亦有重量級嘅早餐,就算喺中環返工咁多員工應該都好少食呢間嘅早餐,值得一試,不過要留意番呢間餐廳好似淨係收現金!
少有中環市中心高質早餐
2023-04-21 484 瀏覽
每天中午門口都大排長龍,認真望下餐牌真係唔貴wor!午餐可能要排一個鐘,我都係夜晚先過來試下!位置同大部分平價燒肉舖差唔多,唔算闊落,但乾淨企利嘅!一份套餐包括自助區+湯+白飯。自助區🥗未食牛之前已經可以在自助區拿到唔少讚嘢,最驚訝是有無限量溫泉蛋!小菜都有三款,係好味嘅小菜,有我最愛豆芽!飯🍚加錢可以轉紫菜飯或咖喱飯。我轉左紫菜飯配埋溫泉蛋,就好似食牛角咁,加上有豆芽,好豐富!牛🥩當然最值得關心係肉質啦,我叫做貴肉同一般肉。個人認為好符合呢個價錢嘅水準,一d都唔差,絕對唔係某某樂牛扒嘅水準😭和牛有donki水準,西冷就有凍肉舖基本水準。唯一要講就係,檯面唔大,放一塊超級超級超級熱嘅石板就有小小危險咁,一路我都唔可以放心食嘢,好擔心自己燙襯😭我見隔離檯女仔都係全程拎高飯碗食飯🤦如果可以改進就更好啦!比如加個高d嘅檯面專放石板。
每天中午門口都大排長龍,認真望下餐牌真係唔貴wor!
午餐可能要排一個鐘,我都係夜晚先過來試下!
位置同大部分平價燒肉舖差唔多,唔算闊落,但乾淨企利嘅!
一份套餐包括自助區+湯+白飯。
自助區🥗
小菜都有三款,係好味嘅小菜,有我最愛豆芽!
飯🍚

牛🥩

和牛有donki水準,西冷就有凍肉舖基本水準。
2023-04-20 360 瀏覽
滿滿食堂平日Lunch, 要加一味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)🌤溫泉蛋豬軟骨雜錦丼(配熱菜蜜) $58首先 要讚一讚好入味(滷水汁)👍🏻温泉蛋配飯我既至愛✌🏻😍有兩舊豬軟骨(都算大舊 份量都ok)肉係唔硬的 但骨感比較重😂其中一舊個軟骨有少少硬所以我就冇食到 淨係食啲肉🤣🤣 喺中環黎講😆價錢非常合理👀仲送熱飲(凍飲+$3)(特飲半價+~$14)有奶蓋/珍奶飲!————————————————————————❤️‍🔥係中環翻工既大家可以間唔中去食下無妨❤️‍🔥下次黎食想試下佢d石上燒,價錢幾親民😍❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow me~話比我知你有睇,比啲動力我 ❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~

滿滿食堂
平日Lunch, 要加一

溫泉蛋豬軟骨雜錦丼

🌤溫泉蛋豬軟骨雜錦丼(配熱菜蜜) $58
首先 要讚一讚好入味(滷水汁)👍🏻温泉蛋配飯我既至愛✌🏻😍
有兩舊豬軟骨(都算大舊 份量都ok)
肉係唔硬的 但骨感比較重😂
其中一舊個軟骨有少少硬所以我就冇食到 淨係食啲肉🤣🤣
喺中環黎講😆價錢非常合理👀
————————————————————————
❤️‍🔥係中環翻工既大家可以間唔中去食下無妨
❤️‍🔥下次黎食想試下佢d石上燒,價錢幾親民😍

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
2023-04-19 292 瀏覽
最近疫情好轉,多咗出去食飯。有時候都唔知食乜好,但今次去到中上環見到一間,有拉麵、丼飯仲有鐵板牛扒比你食既地方,作為香港人有個冒險精神,當然要去試一試佢啦。地點 - 就係中環黃金地段,不過行過走過必定錯過,因為佢要落十幾級樓梯,唔方便落樓梯既朋友仔就未必合適啦。坐低見餐牌樣樣都想食,但考驗餐廳都應該食最簡單既餐,就係西冷牛鐵板餐(價錢88元港幣只收現金)一黎有塊燒熱既石板(鐵板)我唔識分,二塊西冷牛扒,放入去熱熱的鐵板(石板)當中,自由控制牛扒既既成熟程度,感覺就好似好忙碌咁,但係只需88蚊就有一個,煮食過程連碗都唔洗你自己洗你仲想點。註 : 牛扒會跟白飯(應該會食得飽 + 少少錢仲可以叫凍飲)講咁多無意思既,大家自己試下😂環境 - 尚算坐得舒服餐牌 - 種類都算多價格 - 普通
最近疫情好轉,多咗出去食飯。

註 : 牛扒會跟白飯
(應該會食得飽 + 少少錢仲可以叫凍飲)

講咁多無意思既,大家自己試下😂

環境 - 尚算坐得舒服
餐牌 - 種類都算多
價格 - 普通

朋友介紹的這間餐廳性價比不錯,價錢合理之餘,食物選擇眾多又可自由配搭,自助沙律吧比牛極提供的款式更多,當中溫泉蛋更是亮點,身為蛋控的我前後吃了五顆🤣🤣,再加上沙律和湯,真是飽到嘔,下次正餐其實點一款就夠,可留肚吃沙律吧的食物🙈。熱石的熱力不足夠將肉徹底燒熟,可以向店員要求更換熱石。這餐廳的服務和所有食物我都相當滿意,唯獨是湯的味精很重,對於吃慣自己煮的無添加食物的我,情況更覺嚴重,味道停留口腔久久不退😔。✧ ˚ · . *:・゚✧*:・゚✧・゚: *✧・゚:* .· ˚ ✧🥩滿滿食堂📍中環皇后大道中58-60號振邦大廈地庫消費:超嫩石燒雞扒120g + 滿滿石燒牛扒100g ($100)✿ 味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡✿ 服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡✿ 環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡✿ 價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡✿ 回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡✧ ˚ · . *:・゚✧*:・゚✧・゚: *✧・゚:* .· ˚ ✧#central #foodiehk #hkfoodie #hkfood #hkfoodsta

🥩滿滿食堂
📍中環皇后大道中58-60號振邦大廈地庫

✿ 味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
✿ 服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
✿ 環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
✿ 價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
✿ 回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

#central #foodiehk #hkfoodie #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkeats #hkfoodlover #hkfoodporn #hkfoodies #hkrestaurant #hkcafe #hkig #hkinstagram #hkdaily #hkgirl #hkiger #hkiggirl #hkblogger #hongkonger #hongkonggirl #hongkonginsta #hongkongig #香港好去處 #香港打卡 #香港美食 #中環美食 #日本料理 #食好西

2023-04-17 180 瀏覽
同老公係中環行完街又想食下牛肉就去咗試呢間滿滿食堂,原本見到佢下午茶既燒牛肉餐仲貴過午市既餐,問一問店員先知原來午市既燒牛肉餐最低消費要$80,所以一定要加配其他小食,另外值得一提既係,呢到既下午茶餐加$8 可以有自助沙律bar任食,我同老公都唔太餓就直接叫咗下午茶餐算了。最後叫咗個燒牛肉餐同埋照燒雞肉雜錦飯,同其他一人燒肉店一樣,都有個燒肉板俾你放件肉上去燒,醬汁都係自己係出面選,100g 既牛肉雖然幾細塊但都幾厚,肉質不過不失 ; 而我既雞肉飯,肉質都好鮮嫩,都有蛋絲、薑絲、紫菜加上日本米飯,不過我個飯都幾淡味,好彩老公拎咗啲醬汁過黎,可以落埋我個飯到加一點調味。

下午茶
2023-03-28 496 瀏覽
係中環極度罕有嘅價廉物美,餐廳所定既價格非常好,裝飾和裝修都非常好,入面好光猛好舒服,感覺都非常乾淨,食物比預期的要好得多,冇諗過喺中環可以比呢好平嘅價錢,但係有咁好嘅質素。有咁嘅質素、份量嘅肉,仲要白飯、沙律、湯任添,而沙律仲要係認真製作,蔬菜新鮮,所有野都做到好足! 所以一般中環打工仔可以建議佢每個禮拜都去食一次,慳到銀包之餘,亦都唔會食啲好劣質嘅食物,而且地點都好方便位於中環嘅核心區唔需要去蘭桂坊,或者SOHO行得咁遠
2023-03-17 649 瀏覽
星期五約12:40到達,由地爐排隊排到上地面,不過唔係等好耐,15分鐘就有位,因為前面好多人未人齊唔入得。之前買過外賣牛肉飯,牛肉雖然得幾粒但超好味,加上見食評寫牛肉好高質,所以來試吓石燒牛扒。餐廳是茶餐廳格局,但要自己出去攞餐具,只收現金,但要收加一。店員不是沒有禮貌,但就粗聲粗氣小小。我們吃了滿滿石燒牛扒200g跟白飯+甜品,因為有期望而來,所以相當失望,牛味欠奉。。。餐飲我們半價加配飲珍珠奶茶,味道尚可。甜品是雪米糍,但要叫店員才上。
店員不是沒有禮貌,但就粗聲粗氣小小。

餐飲我們半價加配飲珍珠奶茶,味道尚可。
甜品是雪米糍,但要叫店員才上。
2023-03-10
15 分鐘 (堂食)
2023-03-15 483 瀏覽
平時去中環都係食西餐比較多😆今次黎到滿滿食堂試下啦!餐廳入面會有個少少嘅自助bar會有啲生菜 同埋唔同嘅沙律配料今日我哋就叫左石燒😆我覺得性價比嚟講都幾抵食物方面不過不失之後有機會都會再去食😆
平時去中環都係食西餐比較多😆
今次黎到滿滿食堂試下啦!

餐廳入面會有個少少嘅自助bar
會有啲生菜 同埋唔同嘅沙律配料