2023-05-16 88 瀏覽
黃埔附近越來越多野食,去咗食鐵板燒🥩餐廳環境舒適,有卡位同bar枱,bar枱可以望著師傅即場整野食好治癒☺️✅螢光魷魚螢光魷魚充滿爆漿感🦑鮮甜到海水味✅南非鮑魚南非鮑魚幾大只有口感,火候燒得啱啱好,師傅仲切開一片片方便食用😊✅澳洲龍蝦尾龍蝦尾煎得好香,蝦尾好厚肉🦞相當吸引✅蟶子蟶子加咗秘制麻辣調味,唔算好辣,調味好正,帶出咗海鮮甜味,仲好惹味☺️✅深海鱈魚配洋蔥汁鱈魚魚肉好滑🐟加洋蔥墊底🧅配搭都幾夾😆✅A4和牛和牛牛味香濃肉嫩,就咁食已經好好味,如果想多啲變化可以點法國芥末/自家制醬汁,自家制醬汁勁好食😋✅火舞棒龍蝦、蟹肉、麻辣火舞棒系餐廳嘅特色菜色,有啲似條狀嘅大阪燒,主要棒棒用蛋和菜整成,有多款口味配搭,選咗三款口味,各有特色,比較喜歡蟹肉火舞棒,用咗松葉蟹肉🦀️✅菠蘿雪葩用個菠蘿仔裝住雪芭造型好可愛🍍雪芭味道清新,飯後甜品都幾唔錯💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.5/5📍火舞町 (紅磡)紅磡黃埔天地百合苑商場(第9期) 地下九號水產5號舖
✅螢光魷魚
螢光魷魚充滿爆漿感🦑鮮甜到海水味

✅南非鮑魚

✅澳洲龍蝦尾
龍蝦尾煎得好香,蝦尾好厚肉🦞相當吸引

✅蟶子

✅深海鱈魚配洋蔥汁
鱈魚魚肉好滑🐟加洋蔥墊底🧅配搭都幾夾😆

✅A4和牛

✅火舞棒
龍蝦、蟹肉、麻辣

✅菠蘿雪葩

💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.5/5

📍火舞町 (紅磡)
紅磡黃埔天地百合苑商場(第9期) 地下九號水產5號舖
2023-05-15 84 瀏覽
呢排系紅磡呢邊上日文堂,呢間餐廳系紅磡都係算系出名👩🏻👩🏻,主要原因就系因為抵食,好食!就例如今日介紹呢一餐,真心抵~ 季節刺身-九宮格♦️3x3既食物盒擺左好三文魚、吞拿魚等等。魚肉鮮美,滿口既creamy同埋鮮甜,全部都系用心製作。而且外形好吸睛,打卡一流。澳洲龍蝦尾🔹龍蝦肉質比較扎實,夠曬大塊,每塊都好入味,必選之食物,肉味濃。虎蝦(兩隻) 🔹虎蝦多了一份惹味,呢度鮮料每日新鮮返貨, 醬汁夠濃味,蝦肉夠扎實,醬汁調配得好好。呢度食物選擇非常多,最後飲埋日式飲品富士山柚子汽水同埋信州蘋果汽水就絕對系一流既選擇~📣📣
2023-05-15 52 瀏覽
今日同朋友仔一齊食飯😻 放工後出嚟黃埔食嘢傾計治癒身心靈!火舞町係一間富有特色,性價比爆燈既日式鐵板燒, 每道菜式介有店員專業介紹。主菜必食澳洲龍蝦尾,望住大廚用龍蝦膏烹調原隻活龍蝦🥹食落超彈牙入味!龍蝦肉味清甜,肉質爽滑彈牙😽做法相當貼心😬煮法更能突顯龍蝦嘅鹹香鮮味💁🏻‍♀️令人一試愛上🏵食日本經典菜式關東煮,滿滿的食材(有我最愛的麻糬福袋同炸魚餅),真係一碗覺得唔夠喉丫~!!火舞棒菜式造型奪目精緻🤩聞埋已非常香,忍唔住想自己食晒😅(不同口味E.g: 原味、麻辣、蕃茄、龍蝦、芝士、香草牛油蟹肉、芫荽&雙層海膽) 條條食落好香好惹味 虎蝦真係值得一試🏵將虎蝦放喺鐵板上煎,僅熟程度令人歎為觀止,肉質感爽口彈牙味道鮮甜。睇住師傅純熟嘅手勢舞弄兩把鏟為我哋準備食物就已經償心悅目,送上嘅食物又好味,整個過程都係亨受,人生快事。

環境裝修都好靚 適合約會聚餐🎉全部菜式都好精緻 有少少食緊法國菜feel😚今晚試咗幾款招牌菜式🔥澳洲龍蝦尾 $298鐵板燒龍蝦尾用咗龍蝦汁去調味🤩食落肉質爽彈!側邊仲有黃芥末醬增加風味💕深海鱈魚配洋蔥汁 $188鱈魚好嫩滑🤤上面插着嘅係佢塊魚皮😍勁香脆❤️下邊係洋蔥汁!好好飲😂好濃嘅洋蔥湯味🧅配鱈魚出奇地夾👍🏻關東煮(牛筋)$32牛筋係一串串~入邊有好腍嘅牛腩+煙靭牛筋😝火舞棒係迷你版棒狀嘅大阪燒😎有多隻口味可以揀🔥原味火舞棒 $58芝士火舞棒 $58蕃茄火舞棒 $58原味就真係大阪燒縮細版!不過就外脆內軟芝士味就係原味版多咗芝士喺上面蕃茄幾特別~食到啲脆脆芝士大阪燒 $148呢款面頭有一層拉絲芝士😍入邊仲有豬肉片🤤麵粉唔算多,食完好滿足❤️

環境裝修都好靚 適合約會聚餐🎉

芝士味就係原味版多咗芝士喺上面
蕃茄幾特別~食到啲脆脆

芝士大阪燒 $148
呢款面頭有一層拉絲芝士😍
入邊仲有豬肉片🤤麵粉唔算多,食完好滿足❤️

2023-05-14 718 瀏覽
同朋友經過黃埔新天地,發現開咗一間鐵板燒居酒屋,兩個女仔搵食,又想坐得舒服,又想叫多啲款式呢度到最啱。佢哋裝修有日本居酒屋色彩,有張吧枱面睇住鐵板燒師傅煮食,如果想靜靜地傾吓計可以坐卡位座,非常有私隱度。打開Menu非常多選擇, 而且好多款式都係未見過。 最吸引我就係火舞棒,同佢餐廳名字相近,究竟係什麼東西?師傅話只有呢度先有得食,咁當然一定要試吓啦。原來底層係大阪燒,配上各種唔同Topping, 燒香再配上沙律醬汁,每款棒棒各有特色。麻辣火舞棒-川味,麻麻辣辣,刺激味蕾蟹肉火舞棒-鋪上蟹肉及醬汁,非常滋味原味火舞棒-迷你大阪燒,的的式式好得意鐵板燒菜式澳洲龍蝦尾,龍蝦🦞彈牙,配上蝦膏獨特醬汁,yummy牛舌,燒得非常甘香,惹味深海鱈魚配洋蔥汁,選用銀鱈魚,肉質鮮嫩,汁料用上洋蔥,帶有甜味,再加上獨特醬汁明太子玉子燒,非常喜歡食明太子的我,所以我必定要點,厚厚的明太子做餡料,配上雞蛋,絕配🫶Drink Menu 飲品多種選擇,服務也好貼心,師傅又好專業,介紹烹調方法,我又學到嘢😁

麻辣火舞棒-川味,麻麻辣辣,刺激味蕾
蟹肉火舞棒-鋪上蟹肉及醬汁,非常滋味
原味火舞棒-迷你大阪燒,的的式式好得意

鐵板燒菜式
澳洲龍蝦尾,龍蝦🦞彈牙,配上蝦膏獨特醬汁,yummy

牛舌,燒得非常甘香,惹味

FUMU Teppanyaki♨️🥢..呢日入左經磡黃埔,晚餐時間見到一間新開鉄板燒居酒屋🏮 以紅黑裝修為風格,感覺型格。新張做緊優惠呢設有bar 位 & 卡位用餐區,集酒吧鉄板燒居酒屋於一身,滿有和風味道,可以一試呢!先來一客拖羅刺身Sashimi,肥美油香。虎蝦 鉄板燒 $98 Shrimp Teppanyaki混合蝦膏味道,煎香不錯吃。蟶子鉄板燒 $98Jacknife Clam新鮮彈牙 滿有蒜香🖤來到不得不試海鮮鉄板燒♨️,款款新鮮有質素,甚有驚喜呢。大阪風豬肉薄燒 $148Grilled Osaka style Pork Slices賣相吸引,薄燒豬🐽 肉質嫩嫩,配以滿有蔥花 & 炸粉粒,加上燒汁,整個十分惹味有口感。芝士玉子燒 $98Cheese Omelette帶濕潤厚燒蛋卷 加上芝士半溶流心效果,吸引。豚肉大阪燒加麵 $148Pork Okonomiyaki份量十足亦厚實,加上麵底,十分飽肚。火舞棒 (原味、香草牛油蟹肉、蕃茄、芝士)Okonomiyaki $58 - $108黎到招牌之選,原味既大阪燒汁,味道帶甜;而蕃茄汁酸甜,加上薯片碎帶口感,新奇配搭。..整體質素不錯
FUMU Teppanyaki♨️🥢

新張做緊優惠呢

先來一客拖羅刺身Sashimi,肥美油香。

虎蝦 鉄板燒 $98
Shrimp Teppanyaki
混合蝦膏味道,煎香不錯吃。

蟶子鉄板燒 $98
Jacknife Clam

新鮮彈牙 滿有蒜香🖤

來到不得不試海鮮鉄板燒♨️,款款新鮮有質素,甚有驚喜呢。

大阪風豬肉薄燒 $148

芝士玉子燒 $98
Cheese Omelette
帶濕潤厚燒蛋卷 加上芝士半溶流心效果,吸引。

豚肉大阪燒加麵 $148
Pork Okonomiyaki
份量十足亦厚實,加上麵底,十分飽肚。

火舞棒 (原味、香草牛油蟹肉、蕃茄、芝士)
Okonomiyaki $58 - $108

整體質素不錯,海鮮新鮮又鮮味彈牙,必吃!
新張期仲有88 折😍
×××[火舞町 -FUMU]×××
©紅磡黃埔天地百合苑商場(第9期) 地下九號水產5號舖
2023-05-11 101 瀏覽
首先叫咗個關東煮,入面白蘿蔔,雞蛋,蒟蒻,油豆腐,魔芋絲,炸魚餅,半片,麻糬福袋,覺得佢好多料,而且大大碗,味道都唔錯😙😙😙我哋叫咗帶子同南非鮑魚。帶子味道純淨甘甜,而且大大粒,配合中華沙律嚟食,口感爽脆鮮甜,可以將帶子味道再提升。而南非鮑魚肥大厚肉,有三文魚子,食落口感豐富,海鮮味極濃,好新鮮,兩樣都好正😋😋😋之後就到醬油漬拖羅海膽三文魚子飯。拖羅魚味極濃但完全無腥味,可見超級新鮮,而且入口即溶,至於海膽,有極重嘅海水味,外表金黃,有光澤,色水超靚,而三文魚子粒粒大粒,配合醬汁一齊嚟食,好正😆😆😆我地仲叫咗個薄燒美國安格斯牛,師傅將外層燒到焦香,熟度則好,口感唔柴唔乾,肉質鮮嫩,而且仲有少許肉汁流出,證明炭烤時間控制得十分好☺️☺️☺️最後點少得火舞棒,我覺得係呢度嘅必食👍🏻👍🏻好有特色。因為飽飽地所以就只叫咗兩個嚟試試,分別叫咗芫荽同蕃茄嘅火舞棒,呢個喺棒狀既大阪燒嚟,佢甜中帶鹹的濃厚特製醬汁真係同芫荽同蕃茄好夾,兩者味道得別,如果係芫荽愛好者建議一要試試😍😍😍

2023-05-10 61 瀏覽
放工同男朋友去黃埔食飯,即刻上網search下有咩好食。結果俾我發現係百合苑商場有間唔錯嘅日本餐廳,而且comment 幾好。所以我哋就去呢度食飯!🐮美國安格斯牛(薄燒)🐮🐮牛肉厚薄適中,一啖一件!廚師將佢煎到啱啱好,唔會過熟。而且味道香濃🤤,口感軟腍。真係冇得彈!🦞澳洲龍蝦尾🦞🦞龍蝦尾好大隻😍!口感好彈牙。廚師煎好之後再加少少鹽🧂去調味。所以完全將龍蝦嘅鮮味保存咗。岩哂鍾意食龍蝦嘅我!🦐虎蝦(兩隻)🦐同樣好大隻,廚師將🦐虎蝦清潔得好乾淨。食落去蝦味好濃郁,完全冇腥味。好快就比我食晒。🧀芝士玉子燒🧀厚厚嘅🥚玉子包住香濃嘅芝士🧀。兩種食材嘅味道好夾。每一啖都有好香濃嘅芝士味。好正!
🐮美國安格斯牛(薄燒)🐮
🦞澳洲龍蝦尾🦞
🦐虎蝦(兩隻)🦐
🧀芝士玉子燒🧀
2023-05-08 151 瀏覽
喺紅磡黃埔天地行街,發現有一間日式餐廳,餐廳入邊掛滿很多日式的燈籠,很有日式居酒屋的風格,食物亦非常吸引。一於去試吓新餐廳。🍢關東煮,點少得蒟蒻和油豆腐,呢兩樣係我最鍾意食嘅關東煮🍢🧆南非鮑魚,一份鮑魚超鮮味,顏色非常深,味道濃郁。大廚好用心將鮑魚煮到非常腍,而且仲係原殼上碟,賣相非常吸引。🍥帶子,帶子都係原隻上碟,真係非常吸引,而且帶子肉柔軟👍。🍱美國牛薄燒定食( lunch set )超級豐富牛肉蔬菜卷,薄薄的牛肉塊夾著多種不同的新鮮蔬菜,非常爽脆。🍛醬油漬拖羅海膽三文魚子飯,從未見過咁豐富嘅拖羅海膽三文魚子飯,所有材料都好似想跑出碗外,超豐富呀!呢個丼分咗三部份,一邊係三文魚子,中間係拖羅,令一邊係海膽,每一種嘅份量都超多,每一種嘅味道都非常濃郁。🏮芝士玉子燒口感非常柔軟的芝士玉子燒,一啖咬落去芝士係玉子中間流出來。同時食到蛋味和芝士味,超正呀!🎏火舞棒 其實係棒狀既大阪燒,一陣裏面有八種口味。你鍾意食芫荽和芝士 ,大量新鮮芫荽喺火舞棒上面,芫荽味超重。芝士嗰款都佈滿芝士,味道超級濃郁。
🍢關東煮,點少得蒟蒻和油豆腐,呢兩樣係我最鍾意食嘅關東煮🍢

🍥帶子,帶子都係原隻上碟,真係非常吸引,而且帶子肉柔軟👍。
🍱美國牛薄燒定食( lunch set )

2023-05-08 95 瀏覽
餐廳位於黃埔天地個頭附近,係港鐵黃埔站 D2 出口, 步行約4分鐘就到,望住google map就可以行到過來,啲路都唔算複雜。難得星期五day off唔洗返學,朝早訓到自然醒,然後中午出來食個美味既lunch,開展我美好既一天😌😍行出來loop loop下openrice就見到呢間餐廳,好似好正咁,於是我就決定入來試下😎👅💯日式炒麵💯正宗日式炒麵,每條麵條都均勻炒至上色,加上蔬菜一起炒,飽肚。麵條口感彈牙,食到我唔停口😋😋💯美國牛薄燒定食💯( lunch set )透過炭燒逼啲油汁出黎,薄燒肉質好爽口,口感好正,好食👍🏻😋💯關東煮💯(白蘿蔔,雞蛋,蒟蒻,油豆腐,魔芋絲,炸魚餅,麻糬福袋)蒟蒻紐紋條狀好滑嫩煙韌,飽腹之餘熱量又極低;雞蛋索晒鮮味湯底,好入味,蛋黃都好金黃濃郁,果然日本🇯🇵蛋係好味😋;白蘿蔔同樣係吸晒鮮味湯底味道,好腍身又冇根,大大舊好清甜;豆腐質地Q彈又能吸附許多湯汁,增加口感;炸魚餅好香,堅有魚味;麻糬都好足糯米,very good。餐廳環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物賣相:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻店員服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
💯日式炒麵💯
💯美國牛薄燒定食💯
💯關東煮💯
(白蘿蔔,雞蛋,蒟蒻,油豆腐,魔芋絲,炸魚餅,麻糬福袋)
餐廳環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物賣相:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
店員服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2023-05-06 144 瀏覽
黃埔九號水產對面開左間新嘅鐵板燒紅黑裝修非常型格餐廳分左兩邊一邊係酒吧一邊係用餐區用餐區又可以揀坐鐵板燒吧枱同卡位我地揀左可以望住師傅嘅鐵板燒吧枱有得望住師傅整野食最開心😍餐牌選擇都幾多最特別有一款叫火舞棒!用左餐廳名黎點題原來係大阪燒嘅變奏板幾吸引喎!火舞棒三味由左至右分別係麻辣味、原味同芝士味將大阪燒整成條狀入口同樣鬆鬆軟軟感覺比食原大小嘅大阪燒感覺無咁膩👍三種味中我覺得原味都係最好味澳洲龍蝦尾雖然唔係新鮮龍蝦但入口同樣彈牙爽口用上龍蝦汁去調味補足鮮味安格斯厚燒可以自選生熟度筋位廚師會先切開另煮牛扒鮮嫩有肉汁👍筋位甘香有嚼頭原味玉子燒簡簡單單嘅鮮雞蛋一上鐵板瞬間就熟師傅閑熟咁將蛋捲起切開就成一道美味蛋卷嫩滑濕潤點解喺屋企就永遠都整唔到咁好味㗎😅和牛粒炒飯用鐵板炒嘅飯特別乾爽有焦香日式炒麵食完變奏版嘅大阪燒再試多個日式鐵板燒嘅必點日式炒麵有豬肉絲、椰菜片、蘿蔔絲同木魚絲入口焦香炒麵軟淋不過油新張期內88折優惠相當抵食!想體驗席前鐵板燒嘅朋友唔好錯過!
黃埔九號水產對面開左間新嘅鐵板燒
用餐區又可以揀坐鐵板燒吧枱同卡位

我地揀左可以望住師傅嘅鐵板燒吧枱
有得望住師傅整野食最開心😍

餐牌選擇都幾多
最特別有一款叫火舞棒!
用左餐廳名黎點題
原來係大阪燒嘅變奏板
幾吸引喎!

火舞棒三味
由左至右分別係麻辣味、原味同芝士味
將大阪燒整成條狀

用鐵板炒嘅飯特別乾爽有焦香

日式炒麵
食完變奏版嘅大阪燒
再試多個日式鐵板燒嘅必點
日式炒麵有豬肉絲、椰菜片、蘿蔔絲同木魚絲
入口焦香
炒麵軟淋不過油

新張期內88折優惠
相當抵食!
想體驗席前鐵板燒嘅朋友唔好錯過!
2023-05-03
  • 安格斯厚燒
2023-05-05 115 瀏覽
❤️火舞棒❤️呢間店最出名嘅係大板燒,緊喺要叫齊晒嚟試試😜佢地會將大阪燒整成棒狀,入面有八隻口味,包括係雙層海膽 ,芫荽 ,芝士 ,麻辣 ,香草牛油蟹肉 ,蕃茄 ,啖啖龍蝦  ,原味。全部口味都好好食,各有特式,最想特別推介嘅喺芝士,芝士用料好足,有濃濃嘅芝士味,而且仲可以拉絲,芝士控一定唔可以錯過!!❤️關東煮❤️喺日本另一樣好出名嘅就喺關東煮,所以特地都叫咗嚟食😆佢個關東煮湯頭美味,超級鮮甜,入面仲有好多野食,白蘿蔔,雞蛋,蒟蒻,油豆腐,魔芋絲,炸魚餅,半片,麻糬福袋等等,真係大滿足啊😙❤️虎蝦(兩隻)❤️虎蝦肉質飽滿,睇上去虎背熊腰,確實係上品,加上獨特嘅煮法,將虎蝦嘅鮮味完全帶出,讚🤩❤️澳洲龍蝦尾❤️龍蝦尾都唔細條,大大碟,肉質彈牙,鮮甜美味,大啖大啖甘食,真係好爽😄
❤️火舞棒❤️
❤️關東煮❤️
❤️虎蝦(兩隻)❤️
❤️澳洲龍蝦尾❤️
2023-05-04 105 瀏覽
今日去朋友屋企玩,玩到Dinner time, 朋友就帶咗我哋去一間叫火舞町嘅餐廳到食晚餐。虎蝦(兩隻), 🦐虎蝦好大隻😍,而且燒到啱啱好。口感爽口彈牙。每一啖都有好濃郁嘅蝦味。超好食!南非鮑魚,賣相好靚好吸引,🦪鮑魚嘅味道好鮮甜,加埋三文魚子嘅鹹味,令到鮑魚嘅味道更加突出。聖子,口感好爽,完全唔會靭。食落口有好濃郁嘅聖子味🐚。只要加少少鹽同調味料,就已經好好味!季節刺身-九宮格,呢個超吸引,一共有9種唔同嘅刺身,分別有海膽,🦐牡丹蝦,🐟拖羅,🐠金目鯛等等,全部都勁新鮮。真係一次過可以滿足哂對刺身嘅慾望。 👍🏻靜岡蜜瓜汽水&信州蘋果汽水,全部嘅🧃汽水都係由日本進口,佢地有好重嘅果香味。好好飲👍🏻

2023-05-04 71 瀏覽
人生只剩下吃的我又去食好西,今晚找到了一日式鐵板燒,可邊近距離欣賞廚師的手勢,邊品嘗美食。呢度充滿日本和風小品味道,都幾適合情侶約會。火舞棒 (棒狀既大阪燒),食多幾件都唔怕肥呀特別推介返呢條雙層海膽,好鮮甜而且口感奶滑濃郁。另一條,啖啖龍蝦厚切肥美啖啖肉,味道更甘香令火舞棒更肉嫩味香。好多食材都係好新鮮,呢碟聖子本身帶有海水的鹹味夠鮮,不用調味料都可以爽口又唔會韌,正!不得不提當然係這個南非鮑魚足足有整個手掌大,香口惹味。三文魚籽粒粒都好飽滿完整,超級鮮甜!最想highlight香葱大阪燒,出面比較少見嘅,真係好耐無食過一份咁好睇又食既大阪燒,千祈啱好錯過!日本美食真係食極唔厭,火舞町有別於一般鐵板燒餐廳,這餐好有紀念價值。望住大廚們專注處理食物、烹調過程、用心擺盤,真係一件賞心樂事🥰🥰開頭覺得佢都幾cool,但係慢慢就發覺其實佢都幾健談仲好nice🤣🤣其他在場同事都好friendly👍🏻

2023-05-02 96 瀏覽
本身去對面水產店行下看有什麼買無意中見到呢間餐廳,門面好寬闊且大氣,裝修氣勢十足店內環境乾淨優雅,很多卡座,還有包廂適逢晚餐時間,肚子已經餓得咕咕叫,看了菜單太誘人了😍醫飽肚子比什麼都重要😜被各種食物驚艷到🤤我們點了「火舞棒」之海膽,新鮮的海膽配上燒烤過的多士,綿軟熱乎清甜,簡直好吃到令舌頭都想跳舞💃😋燒聖子爽口彈牙,烤生蠔肉肥多汁,燒虎蝦Q彈嫩滑海葡萄是聲控者的福音,脆而不咸(以前來吃過好多海葡萄咸S我),明太子玉子燒一口咬下去可以拉絲😍太香了😋日式果汁飲品甜而不膩坐在吧檯邊看著廚師們現場製作,目睹食材的烹飪過程,吃進嘴的美妙感受更為濃烈廚師長和店員們都很耐心,服務態度很好👍價格也很合理(高端食材親民價格),整體 體驗感受非常棒👍下次還會再去的🥰
本身去對面水產店行下看有什麼買

無意中見到呢間餐廳,門面好寬闊且大氣,裝修氣勢十足

店內環境乾淨優雅,很多卡座,還有包廂

適逢晚餐時間,肚子已經餓得咕咕叫,看了菜單太誘人了😍
醫飽肚子比什麼都重要😜

被各種食物驚艷到🤤

日式果汁飲品甜而不膩

廚師長和店員們都很耐心,服務態度很好👍

價格也很合理(高端食材親民價格),整體 體驗感受非常棒👍

下次還會再去的🥰