2023-04-16 58 瀏覽
呢間人氣咖啡店已經開左四間分店☕️價錢唔貴 食物質素幾高 仲要大大份 要支持啦💛.📌三女神漢堡 $138三個mini漢堡包 超可愛 分別係漢堡牛肉, 雞扒同煙肉💓牛肉轉左做豬 估唔到就係另一款招牌豬肉絲漢堡😆似係用左豬手撕出嚟 肉質好嫩 用左番茄bbq醬嚟撈 加埋啲洋蔥絲 好惹味 不過就偏甜左啲🍖雞扒煎香過 邊邊脆脆地 但有少少窿🤏🏻幾厚身 唔算好鞋 連埋雞皮 啖啖肉🐔煙肉唔會好肥 又唔太鹹 仲卷住一粒菠蘿 幾清新🍍🥓包身就麻麻 冇烘過 似就咁買現成再搽牛油 食落太乾🧈伴碟竟然仲有炸蕃薯條 炸得好香脆 又清甜 但如果粗身啲 仲有綿密口感 仲正🍠.📌挪威班尼迪蛋 $98每次見到Egg Benedict都一定食😚呢到用左意大利包 比muffin鬆軟啲冇咁韌 仲帶點香草味🌿on top係沙律菜, 水波蛋同挪威煙三文魚🥰水波蛋蛋白滑捋捋 切開蛋黃流晒出嚟 比個包索晒 令個包食落更濕潤濃香🥚煙三文魚厚肉又嫩🍣配埋爽脆沙律菜 一啖食大滿足🥗但就好似食唔出精粹荷蘭醬嘅存在🥺.📌牛油果香煎雞肉沙律 $88沙律擺盤靚到好似all day breakfast咁🤩雞肉出奇地好嫩 唔鞋又冇雪藏味🐔牛油果有半個

📌三女神漢堡 $138
三個mini漢堡包 超可愛 分別係漢堡牛肉, 雞扒同煙肉💓

📌挪威班尼迪蛋 $98
每次見到Egg Benedict都一定食😚

📌牛油果香煎雞肉沙律 $88
沙律擺盤靚到好似all day breakfast咁🤩
牛油果香煎雞肉沙律
雞肉出奇地好嫩 唔鞋又冇雪藏味🐔牛油果有半個 份量幾多 但未夠熟 食落唔夠軟滑creamy🥑沙律菜幾爽脆 不過唔算清甜🥗估唔到仲有隻太陽蛋同香草牛油包 超豐富🍳

📌升級套餐 +$38
主食可以upgrade做set 幾抵食‼️
〰️廚師精選濃湯-蘑菇湯
都幾多蘑菇粒 帶淡淡菌香味 但略嫌質地偏稀 如果加多啲忌廉 應該會creamy好飲啲🍄
〰️暖心麵包-香草牛油包
係用左意大利拖鞋包搽上牛油同香草 幾香口🧈🌿包身軟得嚟帶點煙韌 如果烘過脆脆地 應該更正🍞
餐湯,餐包

〰️美式檸檬蜜
Lemonade走左甜 但都好甜唔夠酸 冇嗰種好refreshing嘅感覺🍋
美式檸檬蜜
餐湯,餐包
美式檸檬蜜
2023-04-15 222 瀏覽
❤️放假想出去走走📍有時候就會想過嚟銅鑼灣希雲街呢邊搵新野試吓🥳🍴今次呢間餐廳雖然細細間☕️但係環境同埋食物水準到超有水準🌼餐廳裝修型格🪵喜歡佢餐廳中間放咗一棵倒轉咗嘅樹幹樹枝🌿超like呢個風格🎉而且菜式擺盤有心思❤️賣相靚靚📷啱曬打卡添🥳🍝菠菜汁雞肉野菌扁意粉 🌈賣相非常之健康嘅菠菜汁雞肉野菌扁意粉🍝口感好creamy👍加埋嫩滑嘅雞肉😍味道唔錯❤️而且意粉質地仲🈶️咬口添🥳🍔MOIRAE BURGER 三女神漢堡 🌈呢三個細細個勁可愛嘅迷你漢堡勁吸引呀😍係menu見到已即刻要order喇👍三個漢寶有三個唔同嘅口味❤️有鷄扒迷你漢寶🍔煙肉迷你漢堡🍔牛肉迷你漢堡🍔三個味道都各有千秋👍我自己就好鍾意佢地個牛肉迷你漢堡👍呢個牛肉好juicy呢🥳☕️Hazelnut 🌈呢杯充滿住淡淡香烤氣息嘅hazelnut咖啡☕️香氣濃郁🔥加埋靚靚嘅拉花🌼好啱放假嚟Hea下享受下😍正👍👍🍵Mocha🌈另外一杯就order左mocha 🍫呢杯Mocha嘅朱古力味味道夠濃🥄欣賞佢嘅味道唔會好甜👍質感真實🥳大滿足呀❤️

🍝菠菜汁雞肉野菌扁意粉

🍔MOIRAE BURGER 三女神漢堡

☕️Hazelnut

🍵Mocha

• 三女神漢堡
2023-04-15 37 瀏覽
很多人都知道,找隱世美食的,大多在巷子內,這間叫“無邊”的,我找到了至尊無邊全天早餐( 挪威煙燻三文魚、德國煙燻香腸、牛乳炒蛋、雙份楓糖煙肉、波特菇、 英式茄汁焗豆、香煎番茄、牛油焗粟米、沙律菜及香酥小牛角包)~材料十分之豐富,牛乳炒蛋更是又香又滑,大大份的一份早餐,令人十分之滿足~女神三漢堡(煙肉菠蘿、蜂糖雞柳、芝士牛肉)~比預期都大份很多,本以為是迷你漢堡,但內裡的餡料比麵包還要大,雞柳炸後還有肉汁及鬆軟;芝士牛肉的芝士更像火山般爆發,像熔岩般湧出,牛肉漢堡扒更是鬆軟有肉味~特濃朱古力奶及冰凍薄荷朱古力奶~兩杯朱古力都同樣十分之香濃及甜美,薄荷味的那杯會更清新,兩杯都令人每口也有滿足感~

2023-04-08 100 瀏覽
上星期帶仔女和朋友五人逛完找地方,個女推介此餐廳,因曾在荃灣分店吃過,點過孖寶漢堡包兄弟$188,食物冇特別,隨便一間餐廳更好吃又便宜,有點失望。今次揾食試銅鑼灣卻有驚喜,無論食物賣相,份量質素,就算飲品也有特色,如大家不介意行偏遠點,可考慮這間,師傅好有心機去煮食, 當天衹有師傅自己一人廳面和廚房兩邊兼顧,有通知等待時間較長,但食物仍是用心去造,沒有馬虎。師傅話不同分店各自管理,希望大家多點支持小店。
2023-03-30
  • All Day Breakfast
2023-03-21 224 瀏覽
🐷💛今日fatpigssss帶大家黎到銅鑼灣希雲街食Egg Benedict 🥚小編係閒日夜晚去嘅~本身其實諗住食對面果間sleepless(都好味的!!仲要兩間都係黃店🥰)不過要排隊所以就揀左呢間食過嘅cafe💛之前食過佢個all day breakfast🍳🥓都吾錯~鋪頭空間吾算大😌加埋大概有十幾個座位左右🤓同埋枱與枱中間嘅中間吾多~如果多人嘅時候要搭枱應該吾太好坐😣裝修方面~係以工業風為主題配上雲石枱🥰環境尚算整潔~——New York Egg Benedict 🍳🥓($78)Eggs Benedict 🥚係傳統嘅美國🇺🇸菜餚🤩喺大概1860s已經成為左美國🇺🇸人民嘅國民早餐/brunch架喇👏今次小編嗌嘅就係最基本嘅New York Egg Benedict🤩呢個甘classic嘅組合係由兩塊麵包🍞配上煙肉🥓再加上水波蛋🥚同埋個荷蘭醬🍯組成嘅~佢嘅面包用左muffin~食荷應該有用牛油烘過下🧈不過食落就略嫌乾身左啲😞煙肉煎到好脆口🥰有兩大塊~佢嘅靈魂水波蛋都做得好好🤩熟度係好完美🥰動L動L得黎啲蛋白亦都熟透~一切開啲金黃色嘅蛋液流晒出嚟🤩同啲配料融為一體🥰🥰🥰不過敗筆係個荷蘭醬
🐷💛

——
New York Egg Benedict 🍳🥓($78)
Eggs Benedict 🥚係傳統嘅美國🇺🇸菜餚🤩喺大概1860s已經成為左美國🇺🇸人民嘅國民早餐/brunch架喇👏今次小編嗌嘅就係最基本嘅New York Egg Benedict🤩呢個甘classic嘅組合係由兩塊麵包🍞配上煙肉🥓再加上水波蛋🥚同埋個荷蘭醬🍯組成嘅~佢嘅面包用左muffin~食荷應該有用牛油烘過下🧈不過食落就略嫌乾身左啲😞煙肉煎到好脆口🥰有兩大塊~佢嘅靈魂水波蛋都做得好好🤩熟度係好完美🥰動L動L得黎啲蛋白亦都熟透~一切開啲金黃色嘅蛋液流晒出嚟🤩同啲配料融為一體🥰🥰🥰不過敗筆係個荷蘭醬🥹🥹🥹佢嘅質地比較稀😌應該係乳化嘅過程做得吾太好~食落比較分離🥹做吾到絲絨滑順嘅口感🥲奶香亦不足~有啲可惜😌

煙鴨胸香蒜炒意大利粉🦆($98)
呢個意粉食落反而好有驚喜🤩食落係好特別嘅感覺😂一開始係試左佢塊鴨胸先🦆總共有五塊左右~煎得都香口嘅🥰不過比較特別嘅係佢係甜嘅😂如果要比喻嘅話係有啲似香啲同淋身啲嘅臘腸😂😂😂個意粉都做啲吾錯~佢係屬於比較乾身嘅意粉🍝但食起黎口感都吾錯🥰蒜味都出同埋佢喺啲意粉度落左芝士粉🧀但好神奇地每條意粉都夾到啲芝士粉~食落係幾有趣😂😂😂不過食多左會有啲漏😣

總括黎講算係正常嘅cafe~冇乜人排隊可以支找下~🥰
——
無邊 (銅鑼灣)
銅鑼灣希雲街9號地下
好味指數😋:6.5/10
環境指數🖼:7/10
服務指數💆🏻‍♂️:7/10
Cp值💓:6.5/10
服務費📍:✅
人均消費💰:$100
Encore:Yes
#eatwithfatpigssss#fatpigssss#foodie#foodgram#yumyum#cafe#causewaybay#egg#eggbenedict#pasta#duck#quackquack
2023-02-21
2023-03-19 187 瀏覽
銅鑼灣希雲街一直都有好多唔同嘅餐廳,但係我已經比呢間餐廳嘅食物吸引咗,因為份量好多,望到佢哋嘅Menu,就覺得好抵食!!入到餐廳,個氣氛都幾好,行黑色格調,但係有太多食物選擇,而且份量都幾多!!下次一於預埋多啲朋友一齊食多次!!今次我哋得兩個人,所以我地選擇set dinner for two!!!有pasta菠菜汁惹菌雞肉扁意粉($98),risotto海虎蝦雞粒蕃茄汁意大利飯($128),set dinner就有跟粟米濃湯,另外飲品有forever beauty($28)、orange& passion fruit ($18),甜品叫左個toast($138)粟米濃湯幾搞笑係用個杯裝住,幾有親切甘😂😂Risotto 黎講最多都叫啱啱好,海蝦仲要開埋邊,食落都幾方便,重點係芝士味好重,食落去超濃郁😍😍正!!呢款pasta都幾特別,係用咗菠菜汁,望到佢超級綠,就知道佢真係用咗唔少菠菜,係真材實料,食落去都幾creamy,但係都幾油膩,飲品都正正常常!最最最特別就係佢個toast,本身已經好脆,再加埋雲呢拿雪糕,上邊仲有朱古力醬😍😍食落去超級邪惡,生日仲有寫字服務,呢間餐廳都幾啱生日去慶

最最最特別就係佢個toast,本身已經好脆,再加埋雲呢拿雪糕,上邊仲有朱古力醬😍😍食落去超級邪惡,生日仲有寫字服務,呢間餐廳都幾啱生日去慶祝一齊食,重點係真係好抵食,仲好想試埋其他嘢食,成班friend一齊食就最抵,可以試多幾款嘢食keke
2022-10-13 1496 瀏覽
放假特登去銅鑼灣行吓,順便去食呢一間bookmark咗好耐嘅西餐廳no boundary~ 因為係假日嘅關係都比較多人,等咗大約10分鐘先入得。入到去同朋友叫咗個all day breakfast,班尼迪蛋同埋Risotto😋一上到黎就覺得佢嘅碟同埋擺盤都好打卡able!! All day breakfast 整體來講幾好食!尤其係個炒蛋,首先佢係加咗啲牛奶去炒,所以幾有奶香味,而且佢吵到半成熟識落仲係好嫩滑嘅口感,正!如果班尼迪蛋一上到黎靚到唔捨得食🤣 蛋整到半流心,好考廚師嘅功夫🔥再配合埋三文魚同生菜,味道都好夾~整體配搭都比較清新而家煙肉Risotto就正正常常冇咩太大驚喜~啲飯軟硬適中,稍微覺得佢擺盆冇另外嗰兩款咁靚🤣不過食物嘅質素都唔錯整體來講餐廳都係偏向打卡嘅感覺,座位嘅間隔都疏落~
一上到黎就覺得佢嘅碟同埋擺盤都好打卡able!!
整體來講餐廳都係偏向打卡嘅感覺,座位嘅間隔都疏落~
2022-10-09
  • All day breakfast
2022-10-11 802 瀏覽
做完facial同男朋友嚟chill吓食late lunch嗌咗兩個香港人自決套餐嘅carbonara,個cabonara冇乜特別,不過$48真係勁抵食。同埋每日1500-1800會送湯/嘢飲,都真係唔錯了。不過個蕃茄醬真係好好食,作為一個茄醬愛好者,佢俾到驚喜我。個賣相唔算話太好,但係呢12蚊都加得幾值,因為個蕃茄醬有幾個層次,食落去好香又同啲麵好夾,係值得嚟試吓嘅!至於個餐湯我冇影到,因為冇乜特別,同埋意粉量for男仔唔係好夠,不過下午茶嚟講就好好了😉
卡邦尼意粉

卡邦尼意粉轉特色蕃茄醬
2022-10-07
卡邦尼意粉
卡邦尼意粉轉特色蕃茄醬
2022-09-08 919 瀏覽
有日去開銅鑼灣,選擇左搵間cafe坐下等朋友,經過呢間都幾有特色既餐廳,就入左去試入面好多外國店員,叫餐果陣好緊張,menu有中文既最後選擇左蕃茄燒烤汁豬肉絲漢堡同埋日本鮮奶抹茶。兩樣食物連埋個餐湯都勁高質首先講下個漢堡包先,佢超級足料,BBQ醬既豬肉絲好夠味,甚至有少少咸,好彩有漢堡包內其他菜去中和番佢既份量好大,仲有熱辣辣新鮮炸起既薯條,食完已經超級滿足。再加埋佢杯甜度適中既日本鮮奶抹茶,佢既牛奶味好香,茶味都被提升唔經唔覺食下坐下就過左兩個鐘,最後$120埋單,雖然有少少貴,但真係快樂滿足既一餐,大推

入面好多外國店員,叫餐果陣好緊張,menu有中文既

2022-08-30 667 瀏覽
晏晝兩點幾入去食,唔係太多人,坐得好舒服,兩個人都可以坐四個人嘅位置,叫咗挪威班尼迪蛋($98),意大利包上面上面有egg benedict,煙三文魚,同埋少少沙律菜。egg benedict質素正正常常中規中矩,一吉落去蛋黃都會有流心,但係唔係話超級好食,下次想試吓佢其他嘢食例如 Burger😋嘢飲叫咗Lemonade,係用一個好似燈泡咁嘅玻璃樽裝住,個外型幾吸引,味道偏甜,幾鍾意佢哋嘅嘢飲係用環保飲管!

2022-08-20 540 瀏覽
今日見都冇人排隊,就入咗去食叫咗兩碟意粉,一上枱…… 已經知中咗伏食落好似葵廣、旺中小食店買嗰啲平價意粉咁… 1. 菠菜忌廉雞肉意粉 啲醬好kit, 又好似冇落鹽咁2. 蒜蓉炒鴨胸意粉得罪講句,炒麵王都好食過佢…希望會有進步啦…3. 德國腸佢係切咗做一塊塊攞去炒, 每塊都冚住勁多啲蒜粉,不過不失啦… 4. 青蘋果熱情果milkshake佢係用蘋果果jam嚟沖,個味好假,頭幾啖都還好,飲落好似飲啲啫喱水咁……………..5. 香蕉花生醬milkshake 呢個好飲,全店唯一值得嗌嘅 😭 呢個價錢但係食緊嘅係葵廣質素小食店質素… 希望餐廳可以有所改善啦
今日見都冇人排隊,就入咗去食
叫咗兩碟意粉,一上枱…… 已經知中咗伏
食落好似葵廣、旺中小食店買嗰啲平價意粉咁…
1. 菠菜忌廉雞肉意粉
啲醬好kit, 又好似冇落鹽咁

2. 蒜蓉炒鴨胸意粉
得罪講句,炒麵王都好食過佢…
希望會有進步啦…

3. 德國腸

4. 青蘋果熱情果milkshake

5. 香蕉花生醬milkshake
呢個好飲,全店唯一值得嗌嘅 😭

呢個價錢但係食緊嘅係葵廣質素小食店質素…
希望餐廳可以有所改善啦
2022-08-20
2022-08-13 558 瀏覽
有幾間小店連住既希雲街永遠都唔會令人失望,呢間打卡少女心既cafe鋪位比較細,建議大家book定位食啦~如果覺得晚市太貴,可以黎食Lunch/下午茶,價錢超級實惠!.Deluxe All Day Breakfast $128All Day Breakfast永遠都係港女打卡首選作為招牌菜,呢間小店既All Day Breakfast真係幾好食份量好多,包括有大啡菇、三文魚、煙肉、德國腸、粟米、牛角包、沙律、豆、番茄其中炒蛋好滑,大啡菇好香,沙律又新鮮,推薦大家要試下!跟餐會送埋南瓜湯,但係個湯就無咩特別好味指數: 8.5/10 .海虎蝦雞粒番茄意大利飯 $128Risotto又係份量幾大,無咩蝦味,有小小重芝士粉,所以食落好流,女仔胃就應該食唔哂呢個價錢黎講,蝦既份量就得好少,得3粒,味道都算普通,好淡無咩蝦味雞粒同番茄份量都少到食唔到🤣跟餐都係會送南瓜湯好味指數: 6.5/10 .3X3炸雞翼拼盤 $88雞翼就唔算好炸,佢有三隻口味,每一隻口味有三隻雞翼因為佢冇介紹到,小編都唔知自己係食咗啲咩味🤣唯一食得出最好味嘅就係蜜糖雞翼啦,但係整體來講都算唔錯嘅,係價錢貴左少少好味指數: 8/
Deluxe All Day Breakfast $128
All Day Breakfast永遠都係港女打卡首選
其中炒蛋好滑,大啡菇好香,沙律又新鮮,推薦大家要試下!
跟餐會送埋南瓜湯,但係個湯就無咩特別
好味指數: 8.5/10
海虎蝦雞粒番茄意大利飯 $128
雞粒同番茄份量都少到食唔到🤣
跟餐都係會送南瓜湯
好味指數: 6.5/10
3X3炸雞翼拼盤 $88
雞翼就唔算好炸,佢有三隻口味,每一隻口味有三隻雞翼
因為佢冇介紹到,小編都唔知自己係食咗啲咩味🤣
好味指數: 8/10
熱棉花糖朱古力奶 $48
呢杯嘢飲一上到黎真係哇一聲,因為真係打卡一流呀🤣
本身以為好甜,但係小編覺得味道適中
棉花糖溶落朱古力奶度好夾、好好飲
好味指數: 8.5/10
凍焦糖朱古力奶 $38
呢杯又係好適合打卡,上面有好大舊cream,所以飲落好飽
味道都OK,唔會話好甜
好味指數: 8/10 (有加一服務費)

- 整體評分 -
環境 : 8/10
味道 : 8/10
抵食 : 8/10
No Boundary
銅鑼灣希雲街9號地下
#heagirls_food

2022-07-31 496 瀏覽
銅鑼灣都有平靚正既cafe,除佐食物賣相掂之外,味道亦都相當掂!最值得令人稱讚既係依到既員工,有禮貌之餘仲好nice好窩心!員工全部母語係英文,但樓面既侍應哥哥識得講少少廣東話,一入餐廳已經招呼周到,到最後賣單仲有驚喜(一陣再講)!精選二人晚餐(包括是日濃湯及飲品2杯,餐A-I任選2款主食)*今次嗌佐C及E餐(C) 挪威煙三文魚白汁野菌意大利粉($108)🐟意大利粉煮到岩岩好,唔太淋亦都唔太硬。白汁亦都夠多,每條意粉都有汁,唔會乾身。味道亦達到水準,夠creamy,不過食得多會有少少漏,建議同朋友一齊share!(E) 海虎蝦雞粒蕃茄汁意大利飯($128)🦐海虎蝦有3大隻,已經開背挑腸,乾淨得黎食落又方便。意大利飯口感唔錯,洽到好處。唯一不足係芝士味較重,略嫌蓋過蕃茄既味道,有啲喧賓奪主。焦糖朱古力奶(套餐價+$12)🍫香濃朱古力奶配上忌廉加焦糖漿,簡直係邪惡既代表!兩者味道好夾,鐘意甜飲既朋友唔可以錯過!溫韾提示:上枱記住快快脆飲兩啖先,如果唔係啲忌廉就會跌到落枱🙉香橙熱情果(套餐價+$18)🍊依杯可謂打卡必嗌!底下係熱情果汁,而上面既小燈泡係橙汁,每飲一啖,熱情果汁同埋橙汁就會自自
銅鑼灣都有平靚正既cafe,除佐食物賣相掂之外,味道亦都相當掂!最值得令人稱讚既係依到既員工,有禮貌之餘仲好nice好窩心!員工全部母語係英文,但樓面侍應哥哥識得講少少廣東話,一入餐廳已經招呼周到,到最後賣單仲有驚喜(一陣再講)!

*今次嗌佐C及E餐

(C) 挪威煙三文魚白汁野菌意大利粉($108)🐟

(E) 海虎蝦雞粒蕃茄汁意大利飯($128)🦐

焦糖朱古力奶(套餐價+$12)🍫

香橙熱情果(套餐價+$18)🍊
依杯可謂打卡必嗌!底下係熱情果汁,而上面既小燈泡係橙汁,每飲一啖,熱情果汁同埋橙汁就會自自然然混合一齊,味道清新解膩,極力推介!

焦糖多士($138)🍞
適逢當晚去餐廳係正日生日,而事前問過餐廳有寫碟服務,所以一於order個甜品,請侍應幫我地係碟上寫上happy birthday。甜品一黎到侍應哥哥話因為無晒焦糖脆脆,所以改佐放2球雪糕同埋焦糖漿,仲送佐個牌仔俾我插係甜品到影相😝👍🏻。多士焗到好脆口,加上凍冰冰既雪糕,就好似在冷靜與熱情之間😆 成個甜品都好好食唔會死甜!
賣單個陣有驚喜!侍應哥哥話無晒焦糖脆脆,又知道係我生日,所以依個甜品free俾我地😳❤️ 真係好surprise!(依個係當晚既小幸運,我地無R著數架😂)
----------------------
另外除佐食晚餐,之前都有係依間食過lunch,一於一次過share出黎!

柏林德國豬手餐($258)🐷
豬手上到枱超級巨大,而且仲好香。一切落去就知道肉質夠軟淋,食落口果然夠軟身,豬皮都好彈牙,滿滿既骨膠原!必點必點必點!

火山拼盤($278)🍟
拼盤一上到枱又係手機食先,岩晒打卡🤭 入面有齊炸薯條、炸蕃著條、串串菇、炸洋蔥圈、雞中翼、酥炸雞粒、蒜香德國腸切片。如果多人食,又唔知嗌咩小食既話,依個火山投盤就岩晒啦,可以淺嘗唔同種類既小食,更有一款你岩!

2022-07-31 279 瀏覽
‼️千奇唔好以為望落去好細碟 好快飽剩係食一個飯/意粉已經飽到上❤️口‼️同埋成間店好多掛燈 好浪漫🤤啱晒約會/同friend chill食飯🤤~挪威煙三文魚野菌意大利飯 $98‼️芝士控注意!芝士感十足! 近睇會見到好多芝士粉❗️爆感芝士之餘唔會太鹹 意大利飯唔會太黏/硬🤤內裡仲充滿三文魚🤤不過上面朵三文魚🌹就可以再靚啲😍~挪威煙三文魚白汁野菌意大利粉 $108意粉就唔會太軟/太硬🥸‼️一樣都咁有芝味🤓不過意粉朵三文魚🌹好似靚啲🥺~煙鴨胸香蒜炒意大利粉 $98蒜味濃🤤少少甜🤤煙鴨胸好好味❗️不過少少老😳如果可以再多少少鴨胸就好🤤
‼️千奇唔好以為望落去好細碟 好快飽
剩係食一個飯/意粉已經飽到上❤️口‼️
同埋成間店好多掛燈 好浪漫🤤
啱晒約會/同friend chill食飯🤤

~挪威煙三文魚野菌意大利飯 $98
‼️芝士控注意!
芝士感十足!

煙鴨胸好好味❗️不過少少老😳
如果可以再多少少鴨胸就好🤤
2022-07-30
2022-07-19 375 瀏覽
Lunch黎到呢度,由地鐵站行到過嚟已經流晒汗,尤其是係呢啲大熱天時 見到有lunch set又有位就坐低咗,好彩個冷氣都夠凍。Lunch set加少少錢就已經有特飲飲,口味仲有好多,凍朱同梳打入邊仲會細分唔同味道。例如梳打會喺上面加多個燈泡裝住,咁就有兩溝,甜就甜啲,不過勝在夠清涼。Lunch都有All day breakfast揀比較化算。呢款deluxe係最多野既,望落都覺得豐富 炒蛋夠滑,菜同肉比例都好均勻,色彩繽紛意粉有驚喜😮 無諗過菠菜醬可以咁足料, 令到每條意粉變哂墨綠色🤭 扁意粉係醬汁入面仍保留口感, 加埋雞肉蘑菇好creamy🍄-No Boundary Deluxe All Day Breakfast🥐($128)🐥Chicken & Mushroom Linguine w/ Creamed Spinach🍄($98)Iced Oreo Chocolate🍫(+$18)🫐Blueberry & Pineapple Soda🍍(+$18)
見到有lunch set又有位就坐低咗,好彩個冷氣都夠凍。

炒蛋夠滑,菜同肉比例都好均勻,色彩繽紛

Iced Oreo Chocolate🍫(+$18)
  • All  day  breakfast
  • All Day Breakfast