2011-11-05
聽聞朋友o既朋友去完日本輻射超高, 唔可以生bb !!唔去得日本, 唔知食呢餐日本和牛會唔會都中招呢 ~~睇到生果報o既介紹, 半價咁吸引, 一於打去book 枱.環境大, 樓底高, 抽氣系統幾好, 唔會見到油煙service 好好, 會自動加茶, 一晚換幾次燒網, 讚 !但部分 waiter 對和牛o既部位唔係太清楚, 問佢呢幾款係咩部位, 都答唔出 .... ?!兩人叫o左: 凱撒沙律 大大碗, 份量多, 蔬菜新鮮, 個沙律汁分開上, 可隨自己喜好. $58 和牛三人盛 $390呢個盛合, 有五個A5 和牛部位 木板上o既係肉眼扒 250g 好失望, 一d 雪花都無, 雖然有兩大塊, 應該足250g, 食落都有好濃o既牛肉味, 不過有少少un檸檬下面o既牛舌 有五塊, 係咁依煎一煎, 點少少海鹽, 好爽, 好味 ~中間o既係牛肩脊 有五塊, 我覺得最好食o既一部份, 好多肉汁, 煎到外脆內軟, 要生菜包住食, 一流呀 ~~ 右邊o既係牛筋肉 有五塊, 濃濃o既牛肉味, 爽爽地, 都好味 汁燒胸外腹 有五塊, 醃肉個汁麻麻地, 好似麵豉咁o既味, 怪怪的, 肉質都唔好, 好un如果
唔去得日本, 唔知食呢餐日本和牛會唔會都中招呢 ~~
睇到生果報o既介紹, 半價咁吸引, 一於打去book 枱.
環境大, 樓底高, 抽氣系統幾好, 唔會見到油煙
兩人叫o左:
和牛三人盛 $390
呢個盛合, 有五個A5 和牛部位
木板上o既係肉眼扒 250g
檸檬下面o既牛舌
有五塊, 係咁依煎一煎, 點少少海鹽, 好爽, 好味 ~
中間o既係牛肩脊
右邊o既係牛筋肉
有五塊, 濃濃o既牛肉味, 爽爽地, 都好味
汁燒胸外腹
如果要用原價o黎食, 真係失望, 好彩試業期間半價 ~~
呢個三人盛, 份量ok, 兩人食o岩o岩好 ~~