2022-01-21
牛摩+ 外賣自取火鍋套餐 @wagyumoreplus 呢排冇咗晚上禁堂,我呢啲懶人又唔想自己係屋企煮咁麻煩,成日都會買外賣返去食。見到牛摩+最近又有外賣自取火鍋套餐,想打邊爐又多咗個選擇。共有四款套餐,最平$208就有2-3人份量。包括滋味火鍋配料拼盤、豚肉 200g、雞肉 200g同 唔同等級既牛肉。🌟美國極品牛小排火鍋套餐 $258 除咗豚肉同雞肉外,仲有美國極品牛小排 200g ,牛小排肉質軟嫩,油脂豐富,最啱打邊櫨。 雞肉同豚肉都好食🌟博多風豚骨味濃湯 +$30牛摩自家湯底,可以額外加錢選購,我哋揀咗豚骨湯,湯底好濃郁🌟滋味火鍋配料拼盤有新鮮蔬菜唐生菜、娃娃菜、金菇鮮冬菇、南瓜、白蘿蔔、芋頭、蜂巢凍豆腐、墨汁花枝丸、香菇貢丸、芝士海鮮豆腐、芝士腸、竹輪(各3件)、烏冬 (2包)一次可以食到多款火鍋配料,蜂巢凍豆腐吸咗啲湯底好好食,芋頭好粉,分量多到兩個人食唔晒📍牛摩將軍澳貿業路8號新都城中心2期2樓2060-2062號舖屯門, 荃灣, 上水, 馬鞍山, 沙田#牛摩+ #火鍋 #邊爐 #打邊爐 #任食火鍋 #外賣火鍋 #將軍澳 #將軍澳美食 #屯門美食 #荃灣美食 #上水美食
🌟美國極品牛小排火鍋套餐 $258
🌟博多風豚骨味濃湯 +$30
牛摩自家湯底,可以額外加錢選購,我哋揀咗豚骨湯,湯底好濃郁
🌟滋味火鍋配料拼盤
有新鮮蔬菜唐生菜、娃娃菜、金菇
📍牛摩
將軍澳貿業路8號新都城中心2期2樓2060-2062號舖
屯門, 荃灣, 上水, 馬鞍山, 沙田
#牛摩+ #火鍋 #邊爐 #打邊爐 #任食火鍋 #外賣火鍋 #將軍澳 #將軍澳美食 #屯門美食 #荃灣美食 #上水美食 #馬鞍山美食 #沙田美食 #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodhk #food #foodie #blogger #hkblogger #香港美食 #美食 #食 #食好西 #hkfood #hkeat #hkig #打卡 #topcitybiteshk #topcitybites #香港好去處 #食べスタグラム