2021-10-21 72 瀏覽
今晚同屋企人嚟打邊爐,食到一肚氣。叫左個唐生菜,食到一半,發現啲菜入面有條手指尾咁長嘅蟲,竟然生勾勾仲郁緊!即刻叫個侍應埋嚟睇,雖然佢提議幫我地換過一煲,但係同時間竟然叫我地都要體諒下,講笑咁講話菜入面有蟲證明啲菜冇農藥,而且成間餐廳幾百斤菜,冇可能每棵洗得乾淨晒!之後仲話我地啲城市人見到蟲大驚小怪!洗乾淨晒所有食材先拎俾客人,一定係餐廳責任,自己洗得唔乾淨有咩可能叫食客要體諒下!實在係離晒大譜!
2021-10-21
2021-10-17 126 瀏覽
觀塘一向多美食,今次同朋友一行四人決定去食雞煲打邊爐。首先,見到餐單已經好吸引,有刺身拼盤、雞煲、巨形水餃、安格斯肥牛、海鮮盤。先黎刺身拼盤,有三文魚、甜蝦、鮑魚、吞拿魚、帶子,款式多,又新鮮,係一個好開始。再黎係雞煲,份量多,又入味,食完仲可以再加,正!之後黎重點龍蝦海鮮盤,有龍蝦、帶子、蟶子、青口、蝦、魚,又新鮮又甜,打邊爐一流!特別係龍蝦,又鮮甜又多膏,好好味!仲有我最喜歡的安格斯肥牛,薄薄一片,但牛味濃,正!此外,套餐仲有其他美食可以任叫,真係超級抵食!

再黎係雞煲,份量多,又入味,食完仲可以再加,正!

特別係龍蝦,又鮮甜又多膏,好好味!

仲有我最喜歡的安格斯肥牛,薄薄一片,但牛味濃,正!

此外,套餐仲有其他美食可以任叫,真係超級抵食!
2021-10-04
2021-10-14 126 瀏覽
個海鮮拼盤佢畀少咗帶子我哋 初初我哋都唔知,後尾見枱枱都有係我哋嗰盤冇,先至再追佢攞返🤪蟹同帶子都鲜味, 龍躉都ok, 蝦同聖子就普通啲。刺身同鮑魚都幾好, 不過每人每款得一件 ,水餃皇都好味 ,大隻蝦。任食紙嗰啲野就普通貨色, 所謂嘅雪花肥牛 一啲雪花都冇 唔記得影 ,好肥,似腩片。 韭菜餃無韭菜味 , 炸魚皮漏咗氣, 汽水淨係得雪碧, 一渣渣啲雪梨水,薏米水淡茂茂😓。 任食紙推介就黑毛豬 鮮蝦滑 生菜 韓國公仔麵。不過仲有好多我地都冇點,因為太飽 。嗰日冇沙白, 可能都好食嘅。埋單每人$283 咁其實呢個價錢算好抵食 而且 可以坐幾個鐘慢慢食, 同朋友聚腳,食下傾下 好地方。 環境唔算擠迫, 距離近嘅枱會有膠板間開 。但有少少舊 , 有啲櫈嘅面都爛咗 ,衛生都可以,職員友善 ,做嘢快手。
蟹同帶子都鲜味
, 龍躉都ok
, 蝦同聖子就普通啲。
任食紙推介就黑毛豬 鮮蝦滑 生菜 韓國公仔麵。
黑豚肉
黑豚肉
2021-10-13 85 瀏覽
今天和家人來吃海鮮火鍋我們選擇了龍蝦海鮮盤套餐 套餐本身已經好豐富 背面的食材是任食的呢個價錢抵到爛呀🤩🤩首先會上左雞煲先 份量按人頭計 唔夠可以再加。雞肉嘅肉質嫩滑 湯汁雖濃郁但未去到重口味 鹹度拿捏得剛剛好 所以好快就清曬~每件雞肉都好嫩滑~第二樣重頭戲係刺身拼盤分別有鮑魚、吞拿魚、甜蝦、帆立貝、三文魚其中我最鍾意係鮑魚 大隻得黎口感爽脆 啖啖滿足🤩第三樣重頭戲係龍蝦海鮮拼盤依家睇番都垂涎三尺🤤龍蝦有手掌咁長 蝦頭仲有豐富的蝦膏 食到好滿足!除左龍蝦,拼盤仲有龍躉、鱔,兩款魚肉都是冇細骨的,唔洗挑魚骨👍🏻👍🏻前者爽滑,後者軟嫩,雙重口感,啱曬鍾意食魚嘅朋友套餐仲包括了水餃同安格斯肥牛水餃係鮮蝦餡的,裡面有成隻大蝦,食得出真材實料,個人認為係必食之一🤩🤩打邊爐點可以冇肥牛 😜 安格斯肥牛睇花紋已經知道係正嘢 果然不出所料 牛味濃郁 肉質嫩滑最後我地都好飽了 叫左個生菜補充今日嘅蔬菜攝取~生菜都好新鮮爽脆醬料區的選擇各式各樣 我鐘意食海鮮原汁原味 所以冇用到d醬料以前來真味都係飲茶 估唔到夜晚嘅海鮮火鍋咁正咁抵 我同屋企人都食得好滿足🤩❤️
今天和家人來吃海鮮火鍋

我們選擇了龍蝦海鮮盤套餐
套餐本身已經好豐富 背面的食材是任食的
呢個價錢抵到爛呀🤩🤩

首先會上左雞煲先 份量按人頭計 唔夠可以再加。

每件雞肉都好嫩滑~

第二樣重頭戲係刺身拼盤
分別有鮑魚、吞拿魚、甜蝦、帆立貝、三文魚
其中我最鍾意係鮑魚 大隻得黎口感爽脆 啖啖滿足🤩

第三樣重頭戲係龍蝦海鮮拼盤
依家睇番都垂涎三尺🤤
龍蝦有手掌咁長 蝦頭仲有豐富的蝦膏 食到好滿足!

套餐仲包括了水餃同安格斯肥牛

2021-10-13 81 瀏覽
近期發現了一間抵食火鍋,無時限任飲任食的海鮮火鍋,包很多美食。先來重慶雞煲,醬汁濃烈稠糊,雞件多肉入味,自己炒吓炒吓多麼過癮!吃完後店務員再換上皮蛋莞茜鍋,有馬蹄豆腐及大量莞茜,清清的很健康。套餐包一客刺身拼盤,有三文魚、吞拿魚、帶子、生蝦、魷魚及鮑魚,新鮮又大體。重點來了,龍蝦海鮮盤,嘩😍太大盤了!生猛龍蝦開邊,多肉多膏有半隻手大,肉質彈牙好抵食。盤上更有2隻特特特大號帶子,比手掌還要大,橙色膏邊又大又易入口,好好味呀😋還有多片新鮮龍躉肉,大大件膠質豐富,非常養顏。海鮮盤還有聖子、生蝦及青口等。特級安格斯肥牛油脂分布多肉味濃,淥一淥便能入口。巨型水餃皇皮薄多餡,有蝦仁雲耳莞茜豬肉等,吃一粒是不夠的。醬油自助區也算乾淨,飲品選擇多,啤酒也有3款,絕對夠誠意,是朋友歡聚暢飲的好地方。
2021-10-11
  • 刺身拼盤
  • 特級安格斯肥牛
  • 重慶雞鍋
  • 海鮮拼盤
2021-10-11 64 瀏覽
唔知大家有冇試過係真味鮮廚食放題🤤今晚同屋企人一齊黎食,感覺好抵食!😆1.刺身拼盆呢度嘅刺身完全唔會輸俾日式餐廳😍,佢有甜蝦、帶子、鮑魚、三文魚等等。每一件都好新鮮,好滿足啊😌!甜蝦好大隻、好鮮甜。好少餐廳刺身會有鮑魚,但係今次竟然畀我食到,而且仲有四隻!鮑魚口感爽滑有韌度、回味悠長。帶子肉身有彈性,鮮味十足。其他刺身都一樣令人回味無窮。2.重慶雞煲雞煲入面嘅洋蔥、辣椒、大蒜、肉薑等等嘅材料都令到個湯底好濃郁。雞肉嘅份量絕對足夠食,如果唔夠食可以再添🤤👍🏻 雞肉嘅肉質緊實多汁、淡淡嘅辣味令人十分開胃。而且仲包括巨形水餃皇,真係同佢個名一樣咁巨形,裡面嘅肉好彈牙,蝦同樣爽口。3.龍蝦海鮮盆望到個樣就令人垂涎欲滴,滿滿一盆嘅海鮮真係好滿足🤤 我地叫嘅湯底係皮蛋香茜鍋,感覺上都幾特別!滿滿一鍋香茜,湯底較為清淡。但絕對唔會影響魚嘅鮮味,細細品嚐、極富嚼勁。龍蝦有手掌咁大,肉質飽滿緊實,龍蝦原本就清甜爽口,蘸上醬料之後又帶出龍蝦更豐富嘅味道。4.特級安格斯肥牛肥牛比較容易散開,所以記住要快點夾上黎,肉質新鮮且細嫩,配埋醬料,真係食到停唔到🥰🥰如果以上都唔夠食仲可以嗌其他配料,如豬肚、鮮蝦滑、鴨
唔知大家有冇試過係真味鮮廚食放題🤤
今晚同屋企人一齊黎食,感覺好抵食!😆

1.刺身拼盆

2.重慶雞煲

3.龍蝦海鮮盆

4.特級安格斯肥牛

如果以上都唔夠食仲可以嗌其他配料,如豬肚、鮮蝦滑、鴨血……一定可以食到飽!飲品任飲😋 所以,我覺得同屋企人或者朋友食晚餐可以試真味鮮廚嘅放題,性價比高!

2021-10-10 76 瀏覽
真味鮮廚立於觀塘,與地鐵站只是三分鐘距離,以雞煲及打邊爐為主,重點是無限時間,一入座即可吃到收市,適合有限額地與朋友吃喝暢談。店內有飲料櫃,有基本罐裝茶、汽水及啤酒,還有自家製酸梅湯及竹庶茅根水,清甜解膩。第一輪店家會安排雞煲,雞肉香辣惹味,可再免費加點,吃到飽。第二輪即上刺身拼盤,約五款刺身每人一件,味道雖然不及日式居酒屋,但尚算不錯。第三輪選了蕃茄玉米蘿蔔湯底,湯頭甜而不酒不膩,配搭肉類、丸類及蔬菜同樣合適。第四輪 海鮮拼盤豪華滿盤的海鮮,龍蝦新鮮肉質爽甜,龍躉肉緊緻爽彈,絕絕值。第五輪 安格斯牛肉整晚與朋友共聚聊天,一邊吃一邊暢談,十分盡興,三百多這價錢下樓,還是覺得很划算。

第一輪店家會安排雞煲,雞肉香辣惹味,可再免費加點,吃到飽。

第四輪 海鮮拼盤
豪華滿盤的海鮮,龍蝦新鮮肉質爽甜,龍躉肉緊緻爽彈,絕絕值。

第五輪 安格斯牛肉

2021-10-10 67 瀏覽
今天和3位朋友來到觀塘這間店聚一聚,很久沒有4人聚會了。我們選擇海鮮火鍋,選擇了龍蝦海鮮盤。最先來的是雞煲,雞煲是可以無限添的,我們吃完第一輪,額外添了一次。 鷄件滑而味濃,不過需要注意火候,我們翻慢一點也就濃了。刺身也到了,底層有乾冰,所以飄出來的霧氣額外漂亮,適合打卡!而刺身也很新鮮,最喜歡吃的是鮑魚!吃完雞煲,可以轉火鍋湯了,開始打邊爐!龍蝦海鮮拼盤上來了,十分豪華。龍蝦肉彈牙,多肉。而魚片也十分鮮甜。總得來說,這家火鍋放題抵食!未來也會再來呢~
今天和3位朋友來到觀塘這間店聚一聚,很久沒有4人聚會了。

我們選擇海鮮火鍋,選擇了龍蝦海鮮盤。最先來的是雞煲雞煲是可以無限添的,我們吃完第一輪,額外添了一次。 鷄件滑而味濃,不過需要注意火候,我們翻慢一點也就濃了。

吃完雞煲,可以轉火鍋湯了,開始打邊爐!

總得來說,這家火鍋放題抵食!未來也會再來呢~
2021-10-09 69 瀏覽
search下見到依間餐廳, 評價唔錯, 價錢平民化, 仲有雞煲, 刺身, 及海鮮邊爐, 特意過黎試下。雞煲唔駛揀辣度, 味道微辣, 很惹味有大量芫荽及洋蔥, 無限添加不過一開始服務員較到火很大, 即使不斷攪拌都燶了。幸好店員都肯換。刺身有五款, 雖然未去到高級肉厚的質素,但亦不差, 淨係擺盤都夠哂有心思。好少見刺身拼盤有鮑魚。食飽雞煲後就有是日海鮮拼盤好大盤好靚, 有我至想食的龍蝦, 一人有半隻, 有膏的, 好鮮甜。仲有帶子都很大隻。一盤安格斯肥牛, 不過雪得太硬, 要放耐啲先食得任飲, 任食, 仲有咁多款cP值真係偏高。
search下見到依間餐廳, 評價唔錯, 價錢平民化, 仲有雞煲刺身, 及海鮮邊爐, 特意過黎試下。

雞煲唔駛揀辣度, 味道微辣, 很惹味
有大量芫荽及洋蔥, 無限添加
不過一開始服務員較到火很大, 即使不斷攪拌都燶了。
幸好店員都肯換。

刺身有五款, 雖然未去到高級肉厚的質素,
但亦不差, 淨係擺盤都夠哂有心思。
好少見刺身拼盤有鮑魚。

食飽雞煲後就有是日海鮮拼盤
好大盤好靚,
有我至想食的龍蝦, 一人有半隻, 有膏的, 好鮮甜。
仲有帶子都很大隻。
一盤安格斯肥牛, 不過雪得太硬, 要放耐啲先食得

任飲, 任食, 仲有咁多款
cP值真係偏高。

2021-10-07 83 瀏覽
有一個朋友約我食飯,話觀塘有個港式任食邊爐,又有雞煲,仲送龍蝦海鮮,安格斯肥牛同刺身拼盤,所以就去試一試佢1730已經開始頭輪唔限時,但2030 後入座有8折 所以我地食第二輪有自助醬料吧,同水吧,啤酒汽水任飲有肉蟹或者係龍蝦海鮮拼盤送我地食龍蝦,不過不失刺身都係普通,唯獨有磯煮鮑魚,呢個係幾好嘅先上雞煲,姐姐話唔夠食可再加唔洗錢,啲雞偏淡,都算唔錯安格斯肥牛,肉質好滑,牛味就一般,份量都偏少(個人覺得)其他食材都係不過不失,但一班朋友,麻甩佬嚟食都唔錯嘅,吹水都可以坐好內,佢份哂B,C,D區 食到11,12點都無問題

有自助醬料吧,同水吧,啤酒汽水任飲

有肉蟹或者係龍蝦海鮮拼盤送
我地食龍蝦,不過不失

刺身都係普通,唯獨有磯煮鮑魚,呢個係幾好嘅

先上雞煲,姐姐話唔夠食可再加唔洗錢,啲雞偏淡,都算唔錯

安格斯肥牛,肉質好滑,牛味就一般,份量都偏少(個人覺得)

刺身
海鮮
雞煲
安格斯肥牛
海鮮
2021-10-05 104 瀏覽
七點鐘去到,選擇了龍蝦海鮮火鍋餐。1/ 頭盤魚生,有鮑魚,三文魚同蝦2/ 任食雞煲是預先煮好,冇哂即煮鑊氣。3/ 湯底選擇了皮蛋芫荽,清到似水。4/ 海鮮併盤。。。帶子是一粒硬冰,證明個殻係道具;龍蝦是BB級,切開一半肉大約一吋闊,兩隻手指仲濶D;聖子超迷你,只係手掌禁長。蝦全冇鮮味!5/一人一隻水餃皇,一D都唔大隻,不可能稱皇!6/ 一枱一碟的牛頸脊,冇油花 ,日式任食普通牛更好!7/任食火鍋食物,冇魚腩,冇手打丸,叫左冇就當冇叫 😅8/ D火鍋醬油,放在一張大枱,亂七八糟,好唔乾淨的感覺
七點鐘去到,選擇了龍蝦海鮮火鍋餐。

1/ 頭盤魚生,有鮑魚,三文魚同蝦
2/ 任食雞煲是預先煮好,冇哂即煮鑊氣。
3/ 湯底選擇了皮蛋芫荽,清到似水。
5/一人一隻水餃皇,一D都唔大隻,不可能稱皇!
6/ 一枱一碟的牛頸脊,冇油花 ,日式任食普通牛更好!
7/任食火鍋食物,冇魚腩,冇手打丸,叫左冇就當冇叫 😅
8/ D火鍋醬油,放在一張大枱,亂七八糟,好唔乾淨的感覺

之前同事聚會,去過觀塘亞太中心既真味鮮廚,念念不忘,真係超多野食呀!!! 無限任食雞煲時令鮑魚海鮮刺身肉蟹海鮮拼盤特級安格斯肥牛,水餃皇無限時任飲任食打邊爐=$258 (位)無限時任食由5:30 開始, 8 折優惠由8:30 開始,可以食到11點,今次訂左8 點半枱,收工過黎食,時間剛剛好~熱辣辣雞煲上枱,2 人份量大約有半隻雞,配上紫洋蔥,芹菜, 蒜頭,香口又夠味,唔夠食仲可以無限添加~食完雞煲後,鮑魚海鮮刺身接著上枱~最吸引人一定係2隻炆過既凍鮑魚,口感爽滑,另外仲有吞拿魚,三文魚,甜蝦,幾款都好新鮮。重頭戲,今次點左龍蝦海鮮拼盤~除龍蝦外,拼盤內仲有鱔片,龍躉肉, 青口,鮮蝦,聖子,帶子, 超誇張, 海鮮份量係我見過最多架~~~主角龍蝦真係睇得見既新鮮,仲有好多橙黃色既龍蝦膏,非常吸引~龍蝦內有好多龍蝦膏,放入鍋時,我們都特別小心。幸好滾完都仲保留到八成龍蝦膏,蝦肉新鮮又爽口,好鮮甜呀~龍躉肉,亦係必食之選,肉質嫩滑且近魚旗部位,脂肪超滑,魚味濃厚,而鮮蟶子就爽口彈牙,一個字,鮮!!!打邊爐既湯底可選:皮蛋香茜粟米蜜棗紅蘿蔔湯今次選左較為滋潤既粟米蜜棗紅蘿蔔湯✨火鍋配料
之前同事聚會,去過觀塘亞太中心既真味鮮廚,
念念不忘,真係超多野食呀!!!

無限任食雞煲
時令鮑魚海鮮刺身
肉蟹海鮮拼盤
特級安格斯肥牛,水餃皇
無限時任飲任食打邊爐=$258 (位)

無限時任食由5:30 開始,
8 折優惠由8:30 開始,
可以食到11點,今次訂左8 點半枱,
收工過黎食,時間剛剛好~

雞煲食完可以無限添加~

熱辣辣雞煲上枱,2 人份量大約有半隻雞,
配上紫洋蔥,芹菜, 蒜頭,香口又夠味,
唔夠食仲可以無限添加~

鮑魚海鮮刺身

食完雞煲後,鮑魚海鮮刺身接著上枱~
最吸引人一定係2隻炆過既凍鮑魚,
口感爽滑,另外仲有吞拿魚,三文魚,
甜蝦,幾款都好新鮮。

龍蝦海鮮拼盤

重頭戲,今次點左龍蝦海鮮拼盤~
除龍蝦外,拼盤內仲有鱔片,龍躉肉,
青口,鮮蝦,聖子,帶子, 超誇張,
海鮮份量係我見過最多架~~~

$258 有龍蝦海鮮拼盤,仲有雞煲,刺身等

主角龍蝦真係睇得見既新鮮,
仲有好多橙黃色既龍蝦膏,非常吸引~

好多橙黃色既龍蝦膏呀~~

龍蝦內有好多龍蝦膏,放入鍋時,
我們都特別小心。

龍蝦體型唔算太大隻,勝在夠新鮮

幸好滾完都仲保留到八成龍蝦膏,
蝦肉新鮮又爽口,好鮮甜呀~

特級安格斯肥牛

打邊爐既湯底可選:
皮蛋香茜
粟米蜜棗紅蘿蔔湯

今次選左較為滋潤既粟米蜜棗紅蘿蔔湯✨

任點火鍋配料,基本都夠食

火鍋配料方面,肥牛,豚肉,芝士腸,
沙白,鴨血,丸類,蟹柳,蔬菜等都有齊~

韮菜餃幾大隻,但外皮較濕潤

重點推介:
鮮蝦滑
一片大約有10多隻完整鮮蝦,真材實料,
面層加入粒粒蟹籽,口感彈牙爽脆,
啖啖鮮蝦肉精華,真係非常滿足。

真味鮮廚打邊爐,除左用料新鮮外,無限時任飲任食,都係另一個吸引之處,相比限時的放題,令人感覺更輕鬆,自在呢!!

真味鮮廚
觀塘觀塘道414號1亞太中心6樓

🌛月光太太
  • 刺身拼盤
  • 重慶雞鍋
  • 特級安格斯肥牛
  • 沙白蜆
  • 鮑魚
雖然天氣仲好熱,但打邊爐都唔洗等到天氣凍嘅!今日約埋屋企人一齊嚟APM隔離嘅亞太中心一邊Bin下先!地鐵站穿過APM就到,位置都好方便㗎!7 點幾嚟到都好多人,等咗一陣先入座,好彩有得坐卡位,傾計都方便啲!揀咗自助邊爐,可以喺五款精選食物裡面每人揀一份!餓到暈嘅我哋就梗係嚟咗個雞煲先啦!同雞煲一齊上嘅仲有刺身,唔使等煮熱,即時有得食!個人最愛帶子同三文魚刺身,如果鮑魚有切片,唔使咗大嚿上更好!嚟到加熱嘅雞煲無得揀辣度,少少辣嚟講對家庭客好friendy,我哋都覺得啱啱好,雞件又滑又大件,完全滿足到餓鬼嘅心靈!!差唔多食完雞煲,店員就問火鍋湯底要啲咩,我哋揀咗粟米蜜棗紅蘿蔔湯,湯底清甜!加埋自選嘅龍蝦海鮮更多一份鮮味!起初都以為火鍋店嘅海鮮未必啱食,但竟然有驚喜!除咗有龍蝦同蟶子夠搶眼,兩款魚肉都無雪藏味,而蝦肉更加煲爽甜,絕對係值回票價!一邊食邊爐,我哋都仲有嗌唔同嘅火鍋料,免費配料選擇多,上台時都唔係雪硬嘅食物,成餐都食得好滿意!

2021-09-27
10 分鐘 (堂食)
2021-10-01 54 瀏覽
今天朋友帶我去官塘食火鍋,真味鮮廚以前在麗港城附近也試過,是不錯的,搬了過去也是第一次去。 地方很大,坐位有卡位及圓枱,看看周圍一枱四人,三五知己傾傾計,是傾計好地方! 入坐前量量體溫,嘟嘟安心。 火鍋任飲任飲,無限時,五款食材每位一份。🐓先嚐嚐重慶雞鍋,鮮嫰雞肉,醬汁濃郁,吸收濃汁更加惹味。🍣刺身拼盆:載滿煙霧乾冰的盛放上多款刺身,有三文魚,吞拿魚,帆立貝,甜蝦,更有鮑魚,相當吸引,而刺身食下去都很鮮味,煮熟的鮑魚嫩滑入味,非常不錯。🦐🦞🦀🦑🐟海鮮拼盤:先來過皮蛋香茜鍋,清清湯底再配上新鮮海鮮是絕配。肉蟹、龍蝦、扇貝、鮮蝦、蟶子、鮮龍躉件、青口。海鮮新鮮沒得輸,肉質爽口彈牙。🐂特級安格斯肥牛:肥牛嫰嫰,牛肉味濃,放在湯底灼一灼非常美味。🥟巨型水餃皇:每人只得一隻,豐滿水餃皇,餡料裡非常豐富。任食配料:還有其它任食配料,不過前者已經吃得飽飽,只能選自己愛吃的。🧃飲料:在收銀附近有飲料櫃,指定啤酒及飲料任飲。還有芒果糯米糍,就算飽最後也要食一粒,軟棉棉口感,內𥚃芒果真好食。
入坐前量量體溫,嘟嘟安心。
火鍋任飲任飲,無限時,五款食材每位一份。
🐓先嚐嚐重慶雞鍋,鮮嫰雞肉,醬汁濃郁,吸收濃汁更加惹味。
🥟巨型水餃皇:每人只得一隻,豐滿水餃皇,餡料裡非常豐富。
好耐冇打邊爐啦!!終於約齊姊妹一齊嚟到觀塘嘅真味鮮廚食返個海鮮邊爐~今次真係熱焫焫焫焫焫著~我哋食嘅係288任食任飲嘅海鮮火鍋套餐,仲可以喺五款精選食物入面每人揀一份添啊~我哋揀咗刺身拼盤、龍蝦海鮮盤同埋仲有巨型水餃王,刺身同海鮮都好新鮮,魚肉煮完都好嫩滑,完全符合性價比呀。除咗有大大條鮮甜嘅龍蝦~仲有巨型水餃王,係超大粒呀,好大條蝦呢~呢度嘅打邊爐嘅配料都非常齊全,唔單止有我哋最愛嘅炸魚皮同埋沙白,而且仲有黑豚肉、鮮蝦滑,同埋邊爐必備嘅芝士竹輪卷呀!!!今晚點可以只係食肉呢,緊係要食返新鮮嘅蔬菜~脆卜卜嘅炸魚皮~同埋其他邊爐配料~真係忍唔住要再追加啊!!
除咗有大大條鮮甜嘅龍蝦~
仲有巨型水餃王,係超大粒呀,好大條蝦呢~
今晚點可以只係食肉呢,緊係要食返新鮮嘅蔬菜~

脆卜卜嘅炸魚皮~

同埋其他邊爐配料~真係忍唔住要再追加啊!!