2019-09-22
啱啱見到煲仔飯好似幾吸引,門口就見到佢寫住一周年慶典八折!一入到去見到都算多人嘅,侍應見到我哋好快就叫我地入去菜單一張牌,主要都係煲仔飯焗飯同埋一啲茶餐廳嘅菜式例如椒鹽鮮魷魚,啲菜式唔算全部都好傳統,特別係煲仔飯都有啲新嘅搞咗個下癮咁。我哋最後都係叫咗啲比較傳統嘅菜,一個臘味煲仔飯再加一個椒鹽鮮魷魚。落單嘅時候侍應都幾貼心,特登提我地煲仔飯需要等大約15分鐘。大約10分鐘之後,椒鹽魷魚同埋煲仔飯就送上枱,影完相之後就梗係開餐先講嗰個椒鹽魷魚,以$90一碟嘅魷魚來講,由於太過粉,一食落去嗰陣好粉嘅味道影響晒成碟魷魚,同台有個女人喺度問啲碟魷魚包唔包飯,原來係唔包㗎,加碗飯要加$15,咁成餐就$100,抵唔抵就見仁見智至於個煲仔飯,睇落冇咩特別,不過味道都唔錯,有臘腸、潤腸同埋臘肉,又油又肥美,亦有飯焦,整體來講都算接受到最後買單嘅時候,間餐廳係會+1嘅所以計埋計埋其實都係九折
最後買單嘅時候,間餐廳係會+1嘅所以計埋計埋其實都係九折