2013-06-26
個日親戚搞滿月,平時好少去e間食-0-不過我覺得d野食麻麻地姐間房幾大,有2台雀局去到睇下餐單,有雞有魚有豬,都係個d宴會野食,不過個杏仁花姿球同燕窩羹幾得意。我就平時少食個度d服務幾好嘅,客人到佢地同黎問你飲咩,你飲咩茶佢地都記得斟番個樣比你同埋有得打牌,waiter都會斟水比水你飲不過個日無橙汁,個7喜好bad囉,似水又無氣>_<講番野食先佢差5多每碟餸黎都幫你換碟@@本人覺得有d5環保其實可以5洗換@@乳豬--宴飲必有嘅,但e間5好味,5脆,隻眼好好笑,有電杏仁花姿球--5多夠熱又5夠彈牙,杏仁片較多hahae個比較好d,西蘭花炒雞片蝦仁,ok的個燕窩羹好多燕窩5係平時嘅翅;)環保嘛^_^支持e個有個菜包住髮菜,幾特別,味道ok(y)蒸魚--有d韌,過左火,有d"鞋"
間房幾大,有2台雀局 去到睇下餐單,有雞有魚有豬,都係個d宴會野食,不過個杏仁花姿球同燕窩羹幾得意。我就平時少食 個度d服務幾好嘅,客人到佢地同黎問你飲咩,你飲咩茶佢地都記得斟番個樣比你
同埋有得打牌,waiter都會斟水比水你飲
不過個日無橙汁,個7喜好bad囉,似水又無氣>_<
講番野食先
佢差5多每碟餸黎都幫你換碟@@本人覺得有d5環保其實可以5洗換@@ 乳豬--宴飲必有嘅,但e間5好味,5脆,隻眼好好笑,有電 杏仁花姿球--5多夠熱又5夠彈牙,杏仁片較多haha e個比較好d,西蘭花炒雞片蝦仁,ok的 個燕窩羹好多燕窩5係平時嘅翅;)環保嘛^_^支持 e個有個菜包住髮菜,幾特別,味道ok(y) 蒸魚--有d韌,過左火,有d"鞋"
題外話/補充資料:
人人口味5同,不過我覺得今次麻麻,所以5會特別去e間食野@@
不過d服務幾好的