2014-05-14
6-5-2014 (Tue)佛誕,同男友到北角o係第一麵包買o左6件o野後,到呢間買男友o既lunch,因為佢又想試新出o既炸雞棒=.=”.o黎到,只見到話叫套餐加$10.00就有三條炸雞棒,睇唔見可唔可以單買同幾錢,就問收銀有冇得單買同要幾錢?佢答有,$16.00有三條.啊.但$16.00太貴啦,我又唔太肚餓,男友又食唔晒套餐加三條炸雞棒,淨係三條炸雞棒又唔夠飽,煩>,<.之後被我見到有個小食套餐,就係$23.00有薯格,汽水同三條炸雞棒,咁不如要呢個,男友就決定要呢個,而三條炸雞棒有三種沙律醬,芥末醬同唔記得咩醬揀,我o地揀o左芥末醬.收銀pack好俾我o地喇,男友見得一盒o野,就問收銀係咪有俾薯格?收銀答有,o係埋裡面喇.啊.去到男友媽媽屋企開餐,打開個盒睇,原來薯格得好少,唔怪得一個盒裝得晒啦 .咁我似啲o黎食喇,炸雞棒唔算好厚o既炸粉已經唔脆,內裡去o左骨o既雞肉唔厚,但好彩唔會太乾同o鞋,但味道其實好似冇乜,一定要蘸醬食,芥末醬唔太辣,只有惹味,幾好食.而薯格呢,都係唔脆但好彩未到好腍,薯格有啲辣辣地同味精多,要係咁飲汽水.最後到百事汽水,佢o既汽水唔夠凍呢
收銀pack好俾我o地喇,男友見得一盒o野,就問收銀係咪有俾薯格?收銀答有,o係埋裡面喇.啊. 去到男友媽媽屋企開餐,打開個盒睇,原來薯格得好少,唔怪得一個盒裝得晒啦 . 咁我似啲o黎食喇, 炸雞棒唔算好厚o既炸粉已經唔脆,內裡去o左骨o既雞肉唔厚,但好彩唔會太乾同o鞋,但味道其實好似冇乜,一定要蘸醬食,芥末醬唔太辣,只有惹味,幾好食. 而薯格呢,都係唔脆但好彩未到好腍,薯格有啲辣辣地同味精多,要係咁飲汽水.最後到百事汽水,佢o既汽水唔夠凍呢.
味道係2.83分, 抵食係2.45分