2020-09-15 270 瀏覽
在過去的週末,終於可以和朋友一起到電影院看電影,看完後準備離開E-max之際,外面下起狂風驟雨,所以決定找間餐廳食lunch再離開😚朋友和我都喜歡食蕃茄,而大家都有一段時間沒有食過蕃滿門,因此就在這裏就餐😚——————————🔹 蕃茄濃湯縲絲粉 配牛腩 $49由於我不算太肚餓,所以只叫了牛腩一個配餸。當食物準備好,我們就出去自行拎餐,賣相確是吸引😍😍紅紅的蕃茄湯配上半生熟滑蛋,感覺濃郁美味😋而輕輕一攪,發現縲絲粉的份量比上次還要多,已經有感食不完😖😖這個蕃茄湯,味道沒有令人失望!湯底濃郁豐富,還食到一些蕃茄肉😚所以不是單純的蕃茄醬或茄膏👍🏼加入少許辣醬,令味道更惹味,令人一啖接一啖!而牛腩有六嚿左右,但肉質太鞋口,有些甚至咬不動,也沒有吸收湯底的精華,可惜😖最後朋友幫忙食了些粉,沒有做大晒鬼😂
——————————
🔹 蕃茄濃湯縲絲粉 配牛腩 $49
蕃茄濃湯縲絲粉 配牛腩

牛腩

最後朋友幫忙食了些粉,沒有做大晒鬼😂
蕃茄濃湯縲絲粉 配牛腩
2020-09-11 165 瀏覽
- 外賣食其實有啲"呢hea"- 煎餃幾脆, 入面又係雞軟骨, 幾好咬- 豬手都有幾多舊下- 有得加辣, 但中辣都唔算好辣- 蕃茄味幾濃, 足料^咸豬手雞軟骨餃子螺絲粉 $53
- 外賣食其實有啲"呢hea"
- 煎餃幾脆, 入面又係雞軟骨, 幾好咬
- 豬手都有幾多舊下
- 有得加辣, 但中辣都唔算好辣
- 蕃茄味幾濃, 足料
^
咸豬手雞軟骨餃子螺絲粉 $53
2020-07-23 1218 瀏覽
晚上我從西貢來到九龍灣「德福廣場」,再坐接駁巴士前往「九龍灣國際展貿中心」。如此千里迢迢,本來想看看「展貿」傳說中的某店,究竟是什麼樣子。可惜我去到才知道食店受現在疫情環境影響,只做中午自助餐。我無奈暫時放棄光顧九龍灣「展貿」裡面餐廳,和燒烤自助餐的計劃之後,便需要在「展貿」裡面,尋找當時還沒有受香港局勢影響而停業,還在開門營業兼且可以享用晚餐的餐廳。最重要的是,我一定在「展貿」裡面找到一間,可以同時食到「牛腩」、「雞肉」還有「白飯」三種我非食不可「食材」在內的晚餐食品,這個才是我在「展貿」裡面遇上的真正考驗。皆因當時我去到九龍灣「展貿」的時候,時間已經是接近晚上八點鐘,我已經沒有太多剩餘時間,可以在「展貿」或者回到「德福廣場」裡面,找尋另一間可以完成我晚餐另一部分的食店。所以我在遇上原本晚餐目標的燒烤自助餐餐廳,餐廳不幸打烊休息之後,在「展貿」裡面尋找晚餐場所忽然間變成了,非常緊急而且壓力山大的重要任務。結果我在二樓位置,找到了「蕃滿門」。「蕃滿門」之所以能吸引到我的注意力,原因在於有關「車仔麵」餐牌裡面的「麵底」選擇非常之多,有六款「粉麵飯」底任君選擇,由最基本的「公仔麵」、「烏冬

「蕃滿門」之所以能吸引到我的注意力,原因在於有關「車仔麵」餐牌裡面的「麵底」選擇非常之多,有六款「粉麵飯」底任君選擇,由最基本的「公仔麵」、「烏冬」、「米線」,到意式風格「意大利麵」、「螺絲粉」都有。

不過「蕃滿門」這些擁有濃厚港式、日式,甚至意式風格的粉麵材料,始終都不及「蕃滿門」「車仔麵」裡面,竟然還可以選擇加「白飯」進入擁有濃厚蕃茄酸甜味道的「蕃茄湯底」,變成「蕃茄濃湯大碗飯」那麼重要。

至於「蕃滿門」在「車仔麵」湯底,「蕃滿門」本來就安排三款可供食客選擇的「車仔麵」湯底,都在所難免地加入了酸甜味道蕃茄濃湯,不過我想先試原有味道,又不想過早冒險嘗試麻辣湯底。

所以我最放棄了試加入「芝士」的「雙重芝士蕃茄濃湯」,還有「川味麻辣蕃茄濃湯」,改試只有一般蕃茄酸味和甜味的「經典原味蕃茄濃湯」「車仔麵」,下次有機會的話才考驗甜味芝士跟麻辣湯底。

「蕃滿門」「車仔飯」另外一個能夠吸收到我注意力的地方,就是「蕃滿門」「車仔麵」餸菜裡面,能夠同時提供到「牛腩」以及「雞肉」,兩種在我晚餐裡面必須具備的兩款食材。

而且「牛腩」、「雞肉」在「蕃滿門」「車仔麵」餸菜裡面,恰巧同樣屬於售價港幣十元,價錢相對比較貴一點點的食材。所以我選擇了「蕃茄湯底」、「白飯」跟兩款餸菜,看似已經沒有再考慮增加其他餸菜的必要。

反而我在「蕃滿門」選擇購買「蕃茄湯底」「車仔飯」食品的實際步驟,還有一個很重要的地方還未選擇,這個重要選項就是為紅彤彤的酸甜味道「蕃茄湯底」,決定「蕃茄湯底」是否需要另外加辣。

不過我就對辣味的「蕃茄湯底」一點興趣都沒有了,只想食有純粹蕃茄酸味的「蕃茄湯底」「車仔飯」,所以選擇完湯底後,就只剩下最後一個步驟,就是為「蕃滿門」「車仔飯」套餐選擇飲品。

「蕃滿門」「車仔麵」套餐裡面飲品,飲品的套餐價錢相對一般港式茶餐廳而言,其實偏向比較昂貴。「蕃滿門」「車仔麵」套餐即使只配熱飲,熱飲也需要港幣六元,凍飲價錢更貴,需要港幣十元。

「蕃滿門」「車仔麵」套餐裡面十元港幣一杯的「凍飲」價錢,定價雖然讓我感覺有點過份地進取,又有「粒粒柚子蜜桃紅茶」跟「菠蘿蜜桃梳打」飲品可以選擇,裡面看似有很多甜味「蜜桃」的樣子。

於是我點了一杯「菠蘿蜜桃梳打」飲品跟餐,結果「展貿」「蕃滿門」廚房裡面的人,製作給我的「菠蘿蜜桃梳打」飲品,真的變了「名副其實」飲品,「菠蘿」的份量比「蜜桃」更多。

其實我原本很想購買,和試飲「蕃滿門」製造的「蜜桃乳酸」飲品,可惜「蕃滿門」價目表裡面一早顯示,「蜜桃乳酸」已經售罄了,又不想試「粒粒柚子蜜桃紅茶」,唯有選擇「菠蘿蜜桃梳打」。

怎料選擇了「蕃滿門」的「菠蘿蜜桃梳打」,不代表我的選擇十分正確,因為「蕃滿門」的「菠蘿蜜桃梳打」實際製成品裡面的「蜜桃」糖漿份量跟甜度都稍嫌不足,甚至被「菠蘿」裡面的甜味反客為主壓制了。

我最初曾經以為只是自己忘記了攪拌飲品,怎料我嘗試為「菠蘿蜜桃梳打」飲品之後,雖然勉強是飲到「蜜桃」裡面的甜味,但是飲品的整體甜味感覺,還是被「菠蘿」甜味所佔據了。

至於我選擇的「蕃滿門」「牛腩」加「雞肉」「經典原味蕃茄濃湯」湯飯,亦緊隨「菠蘿蜜桃梳打」之後,從「蕃滿門」廚房裡面出來了。「經典原味蕃茄濃湯飯」裡面的蕃茄湯真的很多,蕃茄湯裡面的蕃茄酸甜味也很濃厚。

而且我還意外發現,發現「蕃滿門」廚房製作「經典原味蕃茄濃湯飯」的表面上,竟然還有少許的炒蛋,令「經典原味蕃茄濃湯飯」製成品,好像忽然變成了「蕃茄湯蛋炒飯」。

不過由於「經典原味蕃茄濃湯」裡面的蕃茄酸甜味道實際太過濃厚,所以導致炒蛋裡面原本的雞肉甜味,也被原味蕃茄濃湯裡面的濃厚酸甜味道所完全掩蓋。
蕃茄牛腩雞肉濃湯飯

不過我之所以選擇「蕃滿門」,最大原因在於「蕃滿門」「車仔麵」裡面可以選擇「白飯」,又可以選擇「牛腩」和「雞肉」,最重要是「經典原味蕃茄濃湯」製成品的份量非常大,性價比很高。

「蕃滿門」廚房製作的「經典原味蕃茄濃湯」實際份量很多,而且加入白飯之後,「經典原味蕃茄濃湯」的份量就變得更加明顯,而且我還未嘗試「經典原味蕃茄濃湯」裡面還有的「牛腩」和「雞肉」。
菠蘿蜜桃梳打

「蕃滿門」「經典原味蕃茄濃湯」裡面的濃厚酸甜味道,把切成一粒粒的「牛腩」牛肉原味,都染到變成來自新鮮蕃茄湯裡面的濃厚酸甜味道,而且我沒有為湯底加辣,所以湯底的酸甜味道變得很容易入口。

至於「蕃滿門」「牛腩」的實際口感,因為「牛腩」曾經浸泡在「經典原味蕃茄濃湯」裡面一段不短的時間,所以「牛腩」肉質變得有點硬,「牛腩」實際口感也因此變得沒有預期那麼軟腍,需要不幾撕開咀嚼才能嚼爛牛腩。

至於「蕃滿門」「經典原味蕃茄濃湯」飯裡面的另一款餸菜「雞肉」,「雞肉」主要是切成條狀的「雞柳」為主,所以即使被「經典原味蕃茄濃湯」所完全煮熟,口感也沒有變得太硬太韌。

而且「蕃滿門」「經典原味蕃茄濃湯」份量太多了,多到足夠每一匙羹,都刮到大量酸甜味道新鮮蕃茄湯、口感有少許硬但不韌的「牛腩」,還有口感很腍的「雞柳」絲。

最重要的是味道酸甜的「經典原味蕃茄濃湯」,令到白飯、牛腩、雞肉甚至炒蛋,都能夠完全吸收蕃茄湯裡面的濃厚酸味和甜味,證明我不加入「辣味」到「蕃茄濃湯」裡面的選擇是正確。

不過在「經典原味蕃茄濃湯」飯的濃厚蕃茄湯酸甜味道強烈對比之下,反而越令我無法仔細感覺到「菠蘿蜜桃梳打」飲品裡面的「蜜桃」甜味,反而只喝到「菠蘿」裡面的酸味。

所以下次如果還有機會再光顧「蕃滿門」的話,我應該不會再嘗試「蕃滿門」製造的「菠蘿蜜桃梳打」飲品,下次改為嘗試「粒粒柚子蜜桃紅茶」好過。
2020-06-23
10 分鐘 (堂食)
蕃茄牛腩雞肉濃湯飯
2020-07-22 250 瀏覽
用番茄湯底打做主題既餐廳以前係大埔成日食今次係九展分店以為味道一樣點知好大分別價錢感覺貴左仲要微辣都重手左以前都係會叫長通粉點知而家無左改左叫飯 但味道真係唔同左 辣左d茄香少左d價錢又貴左d咁 不過份量都係咁多次次都係食唔哂
用番茄湯底打做主題既餐廳
以前係大埔成日食
今次係九展分店以為味道一樣點知好大分別
價錢感覺貴左仲要微辣都重手左
以前都係會叫長通粉點知而家無左
改左叫飯 但味道真係唔同左 辣左d茄香少左d價錢又貴左d咁
不過份量都係咁多次次都係食唔哂
2020-07-04 258 瀏覽
由於兩位可愛既姨甥仔會跟我們用餐🍴,所以選了這個較少人會到的地方Emax 吃。Emax 沒有很多餐廳可以選擇,吃一個午餐,大多數價錢$45 起,飲品需要另計。最後大家選了這間餐廳吃蕃茄湯。小豆丁選了番茄湯螺絲粉配雞軟骨餃子($51)。番茄湯很好喝,是用上很多的蕃茄來製作,酸味適中,並不是來自蕃茄醬的味道。番茄湯味濃吃每口螺絲粉跟滑蛋已經足夠,不需要搭配其他食物也可以吃光一碗。螺絲粉的份量真是很多,大大碗這個推廣沒有説錯。建議中午時跟朋友分來吃。至於雞軟骨餃子🥟餡料亦很足,每口都吃到軟骨,味道香口,只是餃子皮不夠乾身。

2020-06-16 307 瀏覽
Actually蕃茄夠味,it is quite surprising that 唔會係假茄汁味, which is quite a normal dinning experience nowadays,雞扒煎得好香, crispy as fried fish skin,個皮都好脆。
2020-05-30 308 瀏覽
蕃滿門 (九龍灣)九龍灣展貿徑1號E-Max 國際展貿中心2樓12號鋪脆皮咸豬手配蕃茄滑蛋螺絲粉咸豬手大大舊,熱辣辣好新鮮咬落都好香脆,但就油膩左小小餐廳提供芝士粉俾客人芝士愛好者可以自己加落湯粉內金菇肥牛配蕃茄滑蛋米線湯底濃郁,食落好開胃評分:8/10
蕃滿門 (九龍灣)
九龍灣展貿徑1號E-Max 國際展貿中心2樓12號鋪

脆皮咸豬手配蕃茄滑蛋螺絲粉
咸豬手大大舊,熱辣辣好新鮮
咬落都好香脆,但就油膩左小小
餐廳提供芝士粉俾客人
芝士愛好者可以自己加落湯粉內

金菇肥牛配蕃茄滑蛋米線
湯底濃郁,食落好開胃

評分:8/10
2020-04-24 369 瀏覽
今日去九龍灣展貿中心嘅超市入貨,咁就順便上去食埋野先走,又可以拎埋泊車優惠。因為兩個女都好鍾意食蕃茄湯通粉,所以我哋就揀咗呢一間坐低慢慢食。同一樓層都設有好多個點,提供濕紙巾同埋搓手液俾大家用👍🏻我地一家四口只係叫咗兩個餐+1個小食,其中一個係大滿貫,個碗大到不得之了,呢碗粉包羅萬有,好多餸而且個湯係好濃😋淨係呢一碗都可以三父女share。但我就見到有雞扒麻辣番茄湯底配米線,覺得好吸引同個配合好新鮮,叫左一碗試吓,點知個味又好夾喎,但愈食愈辣(我已經叫微辣🤪),好過癮👍🏻好彩個餐送野飲,杯百香果好香好解辣😆加多$15就有個墨魚丸小食,雖然得幾粒,但配左個辣味粉後就變得不平凡👌🏻

2020-04-19
2020-01-11 307 瀏覽
鐘意食蕃茄一定唔可以錯過蕃門滿,今次經過九展,見到新開分店,所以試試佢。點左餐全底等著燈拎餐。我覺得這裡蕃茄湯同螺絲粉係最夾,螺絲粉既扭紋會夾雜著蕃茄湯同蕃茄蓉,食落去有咬感又食到個湯底,湯底差不多有整個蕃茄,湯底唔會太酸。我點了螺絲粉蕃茄湯配餃子套餐,套餐係有炒蛋同飲品,餃子有兩款,一款係雞軟骨,另一款係泡菜,雞軟骨餃子唔錯,煎到有點日式風味,泡菜餃子味道怪怪地,我自己唔太鐘意。女友點了德國豬手套餐,豬手其實燒得幾好,不過女友覺得有點乾同硬,我就覺得豬手幾肥美,肥膏都幾多,女友無食到肥膏,豬手唔會好似德國豬手咁偏咸。

點左餐全底等著燈拎餐。

蕃茄螺絲粉餃子套餐

德國豬手套餐
蕃茄螺絲粉餃子套餐
德國豬手套餐
2019-12-05 282 瀏覽
昨晚約七時二十分匆匆忙忙一袋二袋跑去買晚餐,當時人流稀疏,一步近店裡,有一位坐在cashier的女管理,即熱情推介及着我坐下喝水慢慢選擇,見我為小朋友們買晚餐,建議不辣又易入口款式,真服務第一,小朋友們很喜歡那頓晚餐。
外賣自取
我就不嬲都鍾意食蕃茄,咁諗住係E-Max睇完戲係順便食個晏,就揀左間又經濟又專食蕃茄既<蕃滿門>。我地叫左兩個餐蕃茄濃湯加香煎雞排包熱飲($65)蕃茄芝士濃湯 微辣 加 脆皮咸豬手包熱飲($65)蕃滿門既蕃茄湯真係好濃郁 仲有啖啖茄肉 我加左芝士拉絲,份量剛好,唔會蓋過蕃茄湯,而且鍾意食辣既朋友都建議點過微辣,我覺得好March,唔會覺得似蕃茄湯加辣油個種刺激喉嚨唔舒服,相反食落係酸甜開胃既鮮蕃茄味 但又有少少辣 係可以成碗湯飲哂咁而脆皮豬手都相當出色,咸咸香香好惹味,食得出個豬手炆左好耐都好腍身,再配埋個蜜糖芥末 出其地唔肥膩另外份蕃茄湯底 本身都好好好濃郁 加埋個牛乳滑蛋都正份雞排 份量足 都埋真係好脆口, 雞肉都算係好滑,滿意
我就不嬲都鍾意食蕃茄
我地叫左兩個餐

蕃茄濃湯加香煎雞排包熱飲($65)

蕃茄芝士濃湯 微辣 加 脆皮咸豬手包熱飲($65)

而脆皮豬手都相當出色,

另外份蕃茄湯底 本身都好好好濃郁 加埋個牛乳滑蛋都正
份雞排 份量足 都埋真係好脆口, 雞肉都算係好滑,滿意
芝士蕃茄濃湯  微辣
蕃茄濃湯
香脆雞排
  • 脆皮咸豬手
2019-10-29 202 瀏覽
平日來到九展機會不多,每次晚上來看演唱會都匆匆忙忙。今天剛好陪同朋友來看展覽,順道發掘一下美食作為超級蕃茄迷,看到這家以蕃茄作招徠的餐廳,當然要去嚐嚐食物:4/5整體味道不錯、份量多、性價比高「脆皮咸豬手」必點之選外皮非常香脆,亦充滿骨膠原肉質入味,沒有我最怕的豬肉臊味。另外配上密糖芥末醬,減低油膩感。一碟有三件,餐廳貼心地附上刀叉,方便切開進食!「蕃茄米線配炒滑蛋」必點之選來到以蕃茄作招牌的餐廳,當然要嚐嚐蕃茄湯底!整碗米線充滿鮮茄蓉,酸甜度剛好,是天然的蕃茄味道這裡的湯底可選擇加辣,下次再來嚐嚐。上面的炒滑蛋也不錯,看餐牌介紹好像是用了日本雞蛋及牛乳炒成,入口很滑及充滿蛋香「忌廉焗西蘭花」份量超多,忌廉不會太膩,配上面層芝士,味道不錯「七味花枝丸」花枝丸一分為二再拿去炸,最後灑上七味粉。味道頗香,但因為炸得有點乾,所以少許扣分。「菠蘿蜜桃梳打」甜度剛好,還有菠蘿粒,非常解渴各位蕃茄迷,可以來嚐嚐
作為超級蕃茄迷,看到這家以蕃茄作招徠的餐廳,當然要去嚐嚐

食物:4/5
整體味道不錯、份量多、性價比高

「脆皮咸豬手」必點之選
外皮非常香脆,亦充滿骨膠原

「蕃茄米線配炒滑蛋」必點之選
這裡的湯底可選擇加辣,下次再來嚐嚐。

「菠蘿蜜桃梳打」甜度剛好,還有菠蘿粒,非常解渴

各位蕃茄迷,可以來嚐嚐
2019-10-26 190 瀏覽
🍅蕃滿門🍅蕃茄是皇道😎💡蕃茄濃湯螺絲粉配脆皮鹹豬手$65 + 粒粒粟米$3 ✅早前在別的店吃過一個蕃茄湯麵,那湯底酸到不得了!但蕃滿門這個與別不同,不但不會酸到人面形扭曲,還讓人嚐到是真的蕃茄鮮味!在這片蕃茄紅海中,海量鮮甜的蕃茄洋蔥和充滿蛋香的滑蛋漂浮於份量尤多的螺絲粉上,美味又富營養😋😋✅脆皮鹹豬手必試!比起之前在尖沙咀一家德國餐廳吃到的更美味,因為它已被切細件,所以由內到外都煎炸得非常香脆又入味🥰🥰💡鴛鴦焗薑飯(咖喱牛腩 x 鮮茄豬扒) $66✅鮮有在餐廳吃到炒底焗薑飯,感覺特別正氣!✅咖喱帶點辣,牛腩入味;茄汁鮮甜,拉絲芝士惹味,豬扒軟硬適中。
🍅蕃滿門🍅蕃茄是皇道😎

💡蕃茄濃湯螺絲粉配脆皮鹹豬手$65 + 粒粒粟米$3

💡鴛鴦焗薑飯(咖喱牛腩 x 鮮茄豬扒) $66
✅鮮有在餐廳吃到炒底焗薑飯,感覺特別正氣!

2019-10-20
這是一間以蕃茄濃湯為主題嘅港式餐廳。去到先點餐俾錢,之後找位坐,嗶嗶機響時,食物已經準備好了,可以去前枱攞餐,回座位就可以開餐啦🍽鎮店「蕃」茄湯縲絲粉 (HK$68)是一個超級大大碗嘅蕃茄湯縲絲粉,初次見到已經嚇我一跳🙀!湯底是好濃郁的蕃茄湯底加上勁多一粒粒鮮蕃茄肉,酸甜適中又有咬口😋。上面有8種配料:炒蛋、煙鴨胸片、冬菇、油揚、牛腩、西蘭花、貢丸、蟹柳,當中我最鍾意嗰炒蛋,選用日本雞蛋和加入咗牛奶去炒,做出來嘅口感是又綿又滑。煙鴨胸片也不錯喔👌🏻熱紅棗蜜 (+HK$9)多紅棗又有蜜糖,秋天飲最正,可以滋潤一下,正。因為點了上面嗰鎮店蕃茄湯縲絲粉,可以享有飲品半價。蕃滿門雞翼 (HK$38/4隻)是焗嘅蕃茄芝士香草雞翼,味道獨特,蕃茄味十足,不過醬了料對我來說是有點辣,下次一定要求走辣。脆皮咸豬手 (HK$24/1件)鹹得嚟又好惹味,都幾大件,嗰皮幾脆,肉質好腍,啖啖骨膠原。點少少蜜糖芥末醬,讓豬手更美味😋

鎮店「蕃」茄湯縲絲粉 (HK$68)

鎮店「蕃」茄湯縲絲粉

熱紅棗蜜 (+HK$9)

熱紅棗蜜

蕃滿門雞翼 (HK$38/4隻)

蕃滿門雞翼

脆皮咸豬手 (HK$24/1件)

2019-10-19
熱紅棗蜜
蕃滿門雞翼
2019-10-24 123 瀏覽
平時極少會去國際展覽中心,其實為左去歡樂天地朝聖,所以順手搵食😂經過二樓,比其中一間餐廳個餐牌吸引住😍蕃茄濃湯系列🍅有幾濃呀?等我試過😏見到份量都好大碗,所以我同吳生就叫左一碗,再加啲小食😋蕃茄濃湯螺絲粉配脆皮咸豬手:超濃濃濃濃濃茄味呀!🤩真係估佢唔到呀!湯底入面仲有成個蕃茄比埋你食!成碗螺絲粉食落去一啲都唔酸,帶少少甜甜地既味😋勁開胃!絕對係值5個❤️脆皮咸豬手:脆嫩有𡁻口,再配埋佢跟既黃芥茉醬,超正👍🏻唔好睇佢得3件咁少,件件都大大件!抵食😎其他小食整體都有4❤️,較為普通既竟然係「薯絲蝦配芝士」,而值得一讚既係「迷你春卷」,一食就知唔係翻炸,熱辣辣、脆卜卜!超正👍🏻飲品方面,見佢餐牌有特飲,所以就叫左杯「菠蘿蜜桃梳打」同埋「凍泡沫茶」,泡沫茶有驚喜!因為係紅茶既關係,開頭以為會好澀,點知原來又唔會喎!抵讚👍🏻

見到份量都好大碗,所以我同吳生就叫左一碗,再加啲小食😋

蕃茄湯螺絲粉

七味花枝丸
迷你春卷
薯絲蝦配芝士

凍泡沫茶
2019-10-20
3 分鐘 (堂食)
蕃茄湯螺絲粉
七味花枝丸