2009-07-23
見open rice推介, 於是去試, 不過唔太突出. 雞翼 - ok 唔錯. 香辣腸 - 皮脆帶點辣, 好! 鴨胸 - 冷盤都幾特別, 加埋檸檬汁同sauce, 唔錯. 漢堡扒 - 個太陽蛋over cook唔得, 漢堡扒無咩牛味, 不過個扒唔散, ok, 而且$28都抵食. 海鮮法國飯 - 青口, 蜆肉, 魷魚好新鮮, 個汁都唔差. 墨汁麵 - $2x一個用墨汁煮嘅麵都ok. 洋蔥青口- 洋蔥味濃, 青口新鮮, ok. 蒜茸田螺 - 愛吃田螺嘅我, 本來懷著好大祈望而o黎, 可惜田螺大隻, 但係d蒜茸汁似乎係後加上去, 所以令到d田螺好淡, 扣分. 西班牙奄列 - 個人唔太欣賞, d蛋好鞋, 就算d餡多都無用, 唔得. 煙肉菠蘿pizza - 呢度d pizza做得唔錯, 芝士多, 外脆內軟.P.S. $13任飲咖啡, 奶茶, 汽水, 呢度價錢大眾化, 嘢食唔太差, 都OK既.
雞翼 - ok 唔錯.
香辣腸 - 皮脆帶點辣, 好!
鴨胸 - 冷盤都幾特別, 加埋檸檬汁同sauce, 唔錯.
海鮮法國飯 - 青口, 蜆肉, 魷魚好新鮮, 個汁都唔差.
墨汁麵 - $2x一個用墨汁煮嘅麵都ok.
洋蔥青口- 洋蔥味濃, 青口新鮮, ok.