2008-08-09
好耐都無留食評, 雖然一個月都有三, 五數次係食早餐!今天例牌叫早餐, 叉燒湯意, 蛋治留邊走油, 奶醬包, 凍奶茶, 茶走少甜, 共 $40! 其實次次都係叫同樣食物, 但有時收 $38.5, 有時 $39.5, 有時 $41...因為我地同老闆娘都幾熟...唔去計較, 是但啦! 同樣, 我既至愛蛋治都係次次唔同, 我指既係麵包厚度, 當然厚啲好食啲, 今次就係我食過既最薄既一次, 老公仲要安慰我...算啦...今晚我要去 outback gathering....咁heavy...咪食少啲 lor! 奶茶做得唔夠隔離咁有茶味, 叉燒得兩, 三塊, 但老公話幾好食嫁, 不過, 意粉太腍! 今次仲聽到有人叫蛋白三文治, 同埋華田走糖, 前者下次可以試下, 後者就覺得奇怪, 唔係不嬲都無加糖, 黎到先自己加嫁咩?? 何解? 何解?