2024-01-17
蠔灣 (金巴利道) (尖沙咀)尖沙咀金巴利道73號新業廣商業大廈地下A號舖。食生蠔最緊要就係要夠新鮮 🦪 Oyster Cove相信鐘意食蠔嘅你都會有聽過,見天氣又暖番,係時候食下凍野啦。呢度有好多生蠔種類選擇~ 當日試左5款蠔,有大有小,有淡味有smoky味亦有creamy,一次過滿足左好多願望 🥰 全部都仲有海水味架~ 。另外仲加左2隻車厘蜆($96 for 2)、北海道活赤貝($78)、北海道帶子($38),當中活赤貝係我最愛 ❤️ 口感爽彈,超正。法式鵝肝多士($198)鵝肝煎香放上多士,多士上查左少少果jam balance番鵝肝嘅油膩感,又係必點之作 👍🏻。龍蝦忌廉意粉($198)將龍蝦拆肉加入忌廉意粉,好難唔好味 😝 意粉口感都拿捏得不錯。如果你想食海鮮,呢度絕對滿足到你呀 😎。@oystercovehk 。#gpigtst
蠔灣 (金巴利道) (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道73號新業廣商業大廈地下A號舖
。
法式鵝肝多士($198)
。
龍蝦忌廉意粉($198)
。
如果你想食海鮮,呢度絕對滿足到你呀 😎
@oystercovehk
#gpigtst