2022-09-25 65 瀏覽
昨日去葵興工廈走一趟,見到附近多了很多新商店及餐廳。我倆最後選擇了位於KC100的辦館LOF10。貪佢唔多人,享受寧靜舒適的午餐。而且餐潢簡約、採光度十足,坐耐少少都唔會有壓力😆棉花糖朱古力 $44鋪面有棉花糖💕 朱古力味濃,但不太甜,喜歡帶苦的朱古力的我是覺得👍🏻👍🏻 但對愛甜的豬先生就話唔夠甜🥴玫瑰鮮奶咖啡 $38玫瑰味出,甜度剛好,整體咖啡香醇幼滑🌹🌹香煎三文魚扒配意粉 $128三文魚扒煎得焦脆✨ 味道不錯!意粉份量稍微偏少,女士食是足夠的。白汁忌廉海鮮長通粉 $108海鮮份量足料,有蜆肉、青口、蝦、魷魚圈✅ 白汁夠多,美味👍🏻👍🏻🍃🍃總結🍃🍃今次我倆選擇了lunch set,價格方面由$98-$148,不算平,但食物質素高,很合口味。而且環境不會侷促,人少少,想靜靜用餐,這裡是不錯的選擇❤️

棉花糖朱古力 $44

玫瑰鮮奶咖啡 $38
玫瑰味出,甜度剛好,整體咖啡香醇幼滑🌹🌹

香煎三文魚扒配意粉 $128

白汁忌廉海鮮長通粉 $108

🍃🍃總結🍃🍃
2022-09-24
  • 玫瑰鮮奶咖啡
  • 香煎三文魚扒配意粉
  • 白汁忌廉海鮮長通粉
2022-09-15 104 瀏覽
喺lunchtimeee嘅時候大家都想食一個又快又高水準嘅便當或者一個lunch set!!今次係荃灣搵到一間開放式嘅cafe,走木系crossover香港懷舊風嘅路線🪵,同同事同學傾吓計食下飯嘅不錯之選~今次我就嗌咗個套餐同埋一杯嘢飲!-超貼心嘅餐廳附附上一個例湯,冇記錯應該係羅宋湯,還有紅蘿蔔粒在裏面,超足料的。正餐方面:三文魚菠菜忌廉長通粉$108餐廳嘅採光度真心不錯,啲櫈坐落去都好舒服自己覺得食物質素都幾唔錯,例如菠菜蕃茄嘅份量一嚟好豐富幾有營養,二來佢個調味啱啱好唔會太鹹亦都唔會太淡,仲有香草擺盤,滿滿的儀式感呢!平時食意粉好擔心啲味會太寡唔好味,不過呢間嘅白汁忌廉好濃郁。最後佢個三文魚的魚香味挺濃,絕對不是腥味!因為我自己都好驚腥哈哈哈哈哈🫶🏻‼︎-返工最驚就係眼瞓,梗係要嗌返杯咖啡醒神一下,我自己就叫左榛子鮮奶咖啡☕️——套餐加$19,飲落去挺香甜挺喜歡的,略嫌咖啡味可以再濃少少🤏🏻~

正餐方面:三文魚菠菜忌廉長通粉$108
餐廳嘅採光度真心不錯,啲櫈坐落去都好舒服

今日比朋友拉左去葵芳打卡仔行下outlet見到有 #辦館lof10 見門口幾靚就試下❤️露荀蟹肉白汁配長通粉 $108🦀一上碟 就覺得擺盤好靚 有d香草🌿喺碟面 感覺好清新同埋其實佢蟹肉都算好多 加埋白汁係我嘅最愛 🥰見到個賣相都幾少汁咁 心諗唔會乾掛但一食落口 好好味呀 長通粉嘅硬度啱啱好 配埋勁creamy既汁😋😋真係覺得好滿足 一定會再叫呢個餐👍🏻紅酒燴澳洲和牛臉頰配薯蓉$148🐮啲牛肉勁香勁軟淋就連配菜都覺得好好食 🤤唔知係咪廚師好俾心機去炆牛肉所以啲牛肉 配菜係索晒啲汁🥕🌽而且啲汁係甜甜地 食完都即刻覺得個人係Sweet左❤️餐湯 (跟餐送)🥣餐湯落左少少芹菜因為我自己唔食芹菜 但朋友呢就話好飲所以我俾埋佢飲🤗棉花糖朱古力$44 (跟餐半價)🍫杯嘢飲勁開心勁靚 影相真係一流因為老闆冇特別去加糖 🍭所以飲落去呢就唔甜加埋啲棉花糖粒粒 好似食咗個甜品咁🍮紅豆鮮奶抹茶$42 (跟餐半價)🍵呢杯係朋友叫嘅佢話抹茶味香濃 有少少甘甘地紅豆份量比較少但係整體都好OK 甜度唔太甜 啱晒唔飲甜野嘅人😉#葵芳 #cafe#台式#聚會 #多國菜#打卡#新餐廳#朱古力#咖啡#辣野#薄餅#意粉#据扒#台
今日比朋友拉左去葵芳打卡仔

佢話抹茶味香濃 有少少甘甘地
紅豆份量比較少
但係整體都好OK
甜度唔太甜 啱晒唔飲甜野嘅人😉

#葵芳 #cafe#台式#聚會 #多國菜#打卡#新餐廳#朱古力#咖啡#辣野#薄餅#意粉#据扒#台灣#掃街#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare #美食推薦 #美食日記 #美食攝影 #相機先食
2022-08-31 86 瀏覽
-▪️#日式叉燒豬骨湯烏冬 HKD$68豬骨湯清甜😋有三塊叉燒、蟹肉棒、玉米等他的叉燒意外的好吃一點都不會硬而且很香份量剛剛好☺️而且整體不會油膩膩感覺很健康適合在辦公室需要控制熱量的各位🤣◾️#黑松露炒蛋吐司 HKD $68喜歡黑松露的非常推介👍🏼👍🏼吐司烘乾口感脆脆的炒蛋蓋在上面吐司吸收了蛋汁所以外圍保持乾脆中間比較濕而且還有超香的黑松露味😋我最喜歡他的炒蛋調味適中,還有濃郁的黑松露害我想多點一份🥹🥹◾️#棉花糖朱古力 HKD $40原本以為會很甜但巧克力是偏苦的喔點冰的也不會水水的巧克力味也很濃喜歡喝甜一點的可以把棉花糖泡進去甜度就會剛剛好了☺️◾️#巨峰提子梳打 HKD $38夏天清爽推薦❤️漸層超美的🍇🍇有淡淡的巨峰提子香味不會死甜的那種泡泡很夠非常解渴👍🏼辦館在香港有幾間分店這間位於葵芳與葵涌交界的kc100是附近上班午餐和下午茶的好選擇環境安靜座位寬敞聚會聊天工作也都得適合喔👍🏼(各項滿分為5分)餐飲分數: 🌕🌕🌕🌕🌑環境分數: 🌕🌕🌕🌕🌑服務分數: 🌕🌕🌕🌕🌘價錢分數: 🌕🌕🌕🌕🌑回頭分數: 🌕🌕🌕🌕🌘-#辦館KC100📍 葵涌葵昌路100號KC100地下1號舖

▪️#日式叉燒豬骨湯烏冬 HKD$68
豬骨湯清甜😋
有三塊叉燒、蟹肉棒、玉米等
他的叉燒意外的好吃

所以外圍保持乾脆
中間比較濕
而且還有超香的黑松露味😋
我最喜歡他的炒蛋
調味適中,還有濃郁的黑松露
害我想多點一份🥹🥹

這間位於葵芳與葵涌交界的kc100
是附近上班午餐和下午茶的好選擇
環境安靜座位寬敞
聚會聊天工作也都得適合喔👍🏼

(各項滿分為5分)
餐飲分數: 🌕🌕🌕🌕🌑
環境分數: 🌕🌕🌕🌕🌑
服務分數: 🌕🌕🌕🌕🌘
價錢分數: 🌕🌕🌕🌕🌑
回頭分數: 🌕🌕🌕🌕🌘
#辦館KC100
📍 葵涌葵昌路100號KC100地下1號舖
2022-08-28 77 瀏覽
係佛罗倫斯小鎮行完街去食tea 行過見到呢間裝演幾舒服坐低飲左杯咖啡同食左個蛋糕點左栗子蛋糕同ice mocha但蛋糕精緻而香滑美味,但杯咖啡較淡無乜咖啡味朱古力味較重

點左栗子蛋糕同ice mocha

但蛋糕精緻而香滑美味,但杯咖啡較淡無乜咖啡味朱古力味較重
2022-08-21 81 瀏覽
好耐都冇陪媽媽去蒲cafe 👦啦因為要同婆婆覆完診先食所以變左late lunch 好彩呢#辦館 lunch至到四點先至完✌️今次媽媽揀呢間有好好味嘅🍰北海道雜莓蛋糕食😋仲有我最愛嘅🍹凍檸茶😂媽媽同婆婆就飲番佢哋最鍾意嘅latte ☕️Lunch set嘅紐西蘭羊架跟餐湯雜菜湯非常足料飲到蔬菜嘅鮮甜味🥩羊架生熟程度剛剛好嫩滑多汁而不太強烈羶味👍(媽媽覺得食羊點都會有少少羶味🤭如果唔係就唔好食啦😝)底下鋪底嘅薯蓉係仲有一粒粒薯仔食到比較有咬口🥔旁邊仲有不少🥦🥕蔬菜夠晒纖維健康婆婆就不太肚餓就叫咗個下午茶豚肉豬骨湯烏冬🍜好足料,有蟹柳粟米日本魚蛋做配料🤤🤤多到連天天BB 都可以share食呢度環境清靜慢慢食吓嘢,同婆婆傾傾吓計天天BB竟然瞓咗🤫下次玩到攰嚟呢度食個下午茶休息吓真係一個不錯嘅選擇🫶
好耐都冇陪媽媽去蒲cafe 👦啦
因為要同婆婆覆完診先食所以變左late lunch
好彩呢#辦館 lunch至到四點先至完✌️

今次媽媽揀呢間有好好味嘅🍰北海道雜莓蛋糕食😋

仲有我最愛嘅🍹凍檸茶😂
媽媽同婆婆就飲番佢哋最鍾意嘅latte ☕️

Lunch set嘅紐西蘭羊架跟餐湯
雜菜湯非常足料飲到蔬菜嘅鮮甜味

呢度環境清靜慢慢食吓嘢,同婆婆傾傾吓計天天BB竟然瞓咗🤫
下次玩到攰嚟呢度食個下午茶休息吓真係一個不錯嘅選擇
🫶
2022-08-14 791 瀏覽
葵涌附近多數都係舊區同埋工廈,最遠我都淨係去過KCC度食。好次專登去KC100睇攝影展覽,睇到攰嘅時侯就見到旁邊有間cafe,於是就坐低休息下。餐廳最近都係走下午茶路線,所以係冇lunch menu。餐廳設計主要走文青路線,白色同埋透光度十足。最令我印象深刻嘅係餐廳有傳統通花鐵閘裝飾,係五十年代嘅香港好流行,估唔到係cafe到都見到。本來係想去食佢地意粉同雪糕曲奇三文治但原來佢已經係下午茶menu主食日式叉燒豬骨湯烏冬 $68豬骨湯呈奶白色,味道都算濃郁。烏冬食落都幾彈牙,唔會太淋太硬,加上兩塊日式叉燒,叉燒都幻好味,十分惹味,整體都唔會係淡。咸牛肉炒蛋多士 $68份量都想象中大,多士上面放滿咸牛肉炒蛋,咸牛肉嘅咸香味同炒蛋都幾夾,多士又經過烘烤,值得推介。餐蛋麵 $68餐蛋麵嘅精髓一定係公仔面嘅烹調時間,如果煮得太耐面身就會好淋。佢地煮得啱啱好,面身彈牙。上面嘅炒蛋係流心蛋加上香煎嘅午餐肉,相當唔錯。玫瑰鮮奶咖啡 $38玫瑰味都幾皇,上面放滿玫瑰花瓣同埋拉花都整得幾靚。紅豆鮮奶抹茶 $42玻璃杯身寫坐辦館兩個字,加上深綠色嘅抹茶、白色嘅鮮奶同埋紅色嘅紅豆,影相都幾靚。唔會太甜整體來講

主食
日式叉燒豬骨湯烏冬 $68

咸牛肉炒蛋多士 $68

餐蛋麵 $68

玫瑰鮮奶咖啡 $38
玫瑰味都幾皇,上面放滿玫瑰花瓣同埋拉花都整得幾靚。

紅豆鮮奶抹茶 $42
玻璃杯身寫坐辦館兩個字,加上深綠色嘅抹茶、白色嘅鮮奶同埋紅色嘅紅豆,影相都幾靚。唔會太甜整體來講奶味比較重,但加上紅豆就啱啱好

是日精選蛋糕 $58
今日嘅daily dessert係栗子蛋糕。最外層係一條條栗子蓉,中間嘅係忌廉,最下面係蛋糕整體黎講栗子味濃又會太甜。

整體來說都幾好,我鍾意佢有種好休閒嘅感覺,望出去又見d樹,真係可以坐好耐
  • 日式叉燒豬骨湯烏冬
2022-08-10 105 瀏覽
🌿一直都好想試辦館,見佢喺葵涌開咗分店🍃一於試試佢😎-🍅焗蕃茄海鮮長通粉($98)即叫即焗♨️熱辣辣好好味👍🏻有超多海鮮同芝士🧀-🍝蒜香明太子蟹肉意粉($98)明太子配上creamy嘅意粉🍝呢個配搭冇得輸👍🏻意粉用上扁意粉🍝更加有咬口😆-☕️榛子鮮奶咖啡($38)🍑冰搖蜜桃紅茶($40) 私心推介💯蜜桃味好香好濃💯咁熱嘅天氣配上一杯冰搖飲品好正啊🧊-📍辦館 (KC100) 葵涌葵昌路100號KC100地下1號舖-#hkfoodie #hkfoodblogger #葵涌美食 #葵芳美食 #widefacefoodie_food
🌿一直都好想試辦館,見佢喺葵涌開咗分店🍃一於試試佢😎
🍅焗蕃茄海鮮長通粉($98)
即叫即焗♨️熱辣辣好好味👍🏻有超多海鮮同芝士🧀
🍝蒜香明太子蟹肉意粉($98)
☕️榛子鮮奶咖啡($38)
🍑冰搖蜜桃紅茶($40)
📍辦館 (KC100)
葵涌葵昌路100號KC100地下1號舖
2022-08-06 104 瀏覽
Tonkatsu Soup Chasiu Udon日式叉燒豬骨湯烏冬 $68.00湯汁掛麵吃的不只是飽腹感,烏冬中有粟米🌽一大塊日式叉燒🐖,清淡不油膩。Scramble Eggs with Truffle Toast 黑松露炒蛋吐司🥚🍞 $68.00雞蛋就有很多黑松露醬,包包塗上了牛油外脆內軟有口感。Daily Hokkaido Cake 是日精選北海道蛋糕 🍰(栗子蛋糕 )$58.00最喜歡栗子蛋糕,蛋糕體不會太多,中間是栗子忌廉,上面是栗子蓉🌰精緻。Matcha Latte 鮮奶抺茶🍵$36.00抹茶鮮奶配上有心機嘅心心拉花😍😍Mocha 朱古力🍫咖啡$38.00好香濃既咖啡同樣配上拉花。熱奶茶/檸檬茶/檸檬水(凍飲加$3) 套裝飲品升級餐飲升級 所有精品咖啡 減$10
Tonkatsu Soup Chasiu Udon
日式叉燒豬骨湯烏冬 $68.00

雞蛋就有很多黑松露醬,包包塗上了牛油外脆內軟有口感。

Matcha Latte 鮮奶抺茶🍵$36.00
抹茶鮮奶配上有心機嘅心心拉花😍😍

Mocha 朱古力🍫咖啡$38.00
好香濃既咖啡同樣配上拉花。

2022-07-20 161 瀏覽
近來都有幾次嚟葵興站附近食lunch貪佢就算星期六日都唔多人環境舒適想靜靜地食餐飯係唔錯嘅選擇因為冇咩人坐耐少少都冇問題🔘醬燒豬仔骨配焗新薯角有兩大條豬仔骨幾入味多肉食肉質都唔錯除咗薯角仲有唔少蔬菜🔘法式百里香烤春雞配薯蓉朋友的燒雞幾大隻分咗隻小雞髀俾我試吓味道OK醬汁偏濃味薯蓉幾滑自己覺得薯蓉好味過薯角🔘Rose Latte🔘Matche Latte Lunch set可以半價加配咖啡兩杯拉花都整得幾靚奶泡口感綿密咖啡味道香濃不太苦不太酸剛剛好配上淡淡的玫瑰味幾好飲
近來都有幾次嚟葵興站附近食lunch

兩杯拉花都整得幾靚
奶泡口感綿密
咖啡味道香濃不太苦不太酸剛剛好
配上淡淡的玫瑰味幾好飲
今日同朋友黎左葵興佛羅倫斯小鎮行outlet,行之前就想係附近食野,見呢間餐廳裝修唔錯,價錢又合理,就入黎試試😘◦ 蒜香明太子蟹肉意粉 ($98)意粉賣相都幾吸引,份量好夠,而且比較傑身,配埋明太子同蟹肉都幾好食😋◦ 醬燒豬仔骨配新薯角 ($128)豬仔骨唔錯呀份量岩岩好,肉質嫩滑,薯菜包括薯仔、椰菜花、紅蘿蔔等,都幾豐富😙◦ 青豆湯呢份青豆湯係跟lunch set送既,唔係好傑身個種湯,飲落比較輕盈唔會漏😛◦ 巨峰提子梳打 ($38)/凍檸茶 ($26)呢兩杯飲品都係用印有《辦館》既玻璃杯,靚靚既杯真係會加分😆另外,夏天熱辣辣飲一杯梳打真係透心涼🥰佢既提子味都幾足,不妨試試呢杯👍🏻而檸檬茶味道正常發揮最後講講裝修,用左好多落地玻璃所以感覺好光猛,餐桌就係大理石紋,好靚😝大家如果黎開葵興行outlet既不妨過黎呢到試試😆📍辦館 LOF10 | @lof10hk 葵涌葵昌路100號KC100地下1號舖 (到訪分店)灣仔告士打道38號中國恆大中心地下A號舖尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓Kiosk 5A號舖上環裕林台1號地下B號舖

◦ 蒜香明太子蟹肉意粉 ($98)

◦ 醬燒豬仔骨配新薯角 ($128)

◦ 青豆湯

◦ 巨峰提子梳打 ($38)/凍檸茶 ($26)

📍辦館 LOF10 | @lof10hk
葵涌葵昌路100號KC100地下1號舖 (到訪分店)
灣仔告士打道38號中國恆大中心地下A號舖
上環裕林台1號地下B號舖
2022-02-10 581 瀏覽
放假帶丫媽去食下午茶!!裝修幾好!!有d酒吧feel見咁多人比就試下佢啦價錢唔算平 野飲要另外加錢叫左蜜糖牛油吐司28蚊失望。。。吐司唔脆 又唔熱。。。蜜糖幾潤 牛油都香。。可惜。。。。。 黑色松露炒蛋吐司42蚊吐司一樣唔熱唔脆。 蛋膿底。又實實地。。。唔值42蚊囉。。。。紅豆鮮奶抹茶 個樣就幾靚仔 抹茶味唔濃 紅豆幾甜 奶味稀薄。。。。。。玫瑰鮮奶咖啡樣就靚仔 但熱咖啡唔熱 丫媽飲到r晒頭。。。。。。評語兩個字。。唔抵。。。總括係價錢同食物質素完全唔成正比埋單140蚊。。。。希望貴餐廳留意下食物質素。。。。。
放假帶丫媽去食下午茶!!

裝修幾好!!有d酒吧feel

見咁多人比
就試下佢啦

價錢唔算平 野飲要另外加錢

叫左蜜糖牛油吐司28蚊
失望。。。吐司唔脆 又唔熱。。。
蜜糖幾潤 牛油都香。。
可惜。。。。。

黑色松露炒蛋吐司42蚊

吐司一樣唔熱唔脆。
蛋膿底。又實實地。。。唔值42蚊囉。。。。
紅豆鮮奶抹茶

個樣就幾靚仔 抹茶味唔濃 紅豆幾甜 奶味稀薄。。。。。。
玫瑰鮮奶咖啡

總括係價錢同食物質素完全唔成正比
埋單140蚊。。。。希望貴餐廳留意下食物質素。。。。。
2021-12-08 361 瀏覽
❤成日行過呢間餐廳都好想試下,今日終於抽到時間去食過晏喇。餐廳環境幾光猛有落地玻璃,陽光晒入餐廳嘅感覺舒服呢。食物水準亦都唔錯,午餐包餐湯,嘢飲仲有拉花添👍👍..蒜香明太子蟹肉意粉 🍝 $116(連半價飲品:凍mocha)..❤️呢個意粉味道都幾好😋唔會好咸👍蟹肉同意粉嘅份量適中,都唔錯👍..紅酒燴澳洲和牛面頰配薯蓉 $129(連半價飲品:鮮奶抹茶)..❤呢個和牛煮得好林,但略嫌份量少咗啲,得兩嚿,同埋唔係好夠熱,味道都幾好👍..服務:🌟🌟🌟🌟食物:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟..💰$220 (2 ppl)(原價$245,有恆生信用卡💳有10%)..📍葵興葵昌路100號KC100地下1號鋪
蒜香明太子蟹肉意粉 🍝 $116
(連半價飲品:凍mocha)
紅酒燴澳洲和牛面頰配薯蓉 $129
(連半價飲品:鮮奶抹茶)
服務:🌟🌟🌟🌟
食物:🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
💰$220 (2 ppl)
(原價$245,有恆生信用卡💳有10%)
📍葵興葵昌路100號KC100地下1號鋪
2021-11-10 263 瀏覽
有一日星期六呢就要去葵興嗰度學瑜伽附近因為工廠區好多餐廳都冇開咁橋見到呢一間門口都覺得乾淨光猛同埋幾舒適入到去呢就嗌咗一個烏冬同埋嗌咗個多士另外飲品呢都嗌咗個提子特飲同埋咖啡咖啡拉花都叫有心思而且給舖頭環境係好寧靜嘅咁所以同個朋友傾偈傾咗一個下晝先走最後埋單價錢係合理嘅我覺得都唔錯如果你經過葵興星期六日都可以去呢度其實佢個烏冬煮得多恰到好處牛肉嘅份量都係正常多係好熱嘅飲品都係好熱嘅衛生情況係呢個舖頭最識得稱讚嘅地方
有一日星期六呢就要去葵興嗰度學瑜伽

牛肉嘅份量都係正常多
係好熱嘅飲品都係好熱嘅
衛生情況係呢個舖頭最識得稱讚嘅地方
2021-10-27 248 瀏覽
週末跟朋友想搵地方hea 但又要舒服既,一定係黎呢到❤️,發覺真係可以坐一日都唔厭🙊到鋪的時候岩岩下午茶已經轉左menu,咁就試下啦反正又唔太餓🤣同朋友在食物分別揀左黑松露炒蛋多士($42)和日式叉燒豬骨湯烏冬($38)。先講多士,侍應遞餐的時候已經聞到濃香的黑松露,他們灑上大量松露於多士上,絕不吝嗇,而炒蛋更鋪滿整塊多士😍,非常大滿足!而麵包是香氣撲鼻以及口感軟熟,跟朋友爭相搶食🙊烏冬方面,乍看沒特別但味道也不錯👍🏻食材方面絕不手軟,份量已像午餐一樣多但以下午茶的價錢,划算得很😆烏冬加以蟹柳絲、粟米、鳴門卷及豬軟骨,超級豐富☺️,而豬軟骨肉質軟糯,不錯!飲品亦不錯~巨峰提子梳打($38)適合解暑飲用,飲品不太甜又能帶到生果的香味,推介呢🥰👍🏻紅豆鮮奶抹茶($42)朋友呢杯都ok, 唔算甜而內裡加左好多紅豆,抹茶加上鮮奶,細綿幼滑。另外一提,文青好適合黎呢到打卡同休息因為它裝修和擺設都舒服,加上店面有落地大玻璃,自然光線散落餐廳,可以懶洋洋咁過一日~侍應態度有禮貌,耐心跟我推介食物😊如果大家係附近冇咩做可以黎呢度慢活一天🤣

烏冬方面,乍看沒特別但味道也不錯👍🏻

飲品亦不錯~

巨峰提子梳打($38)
適合解暑飲用,飲品不太甜又能帶到生果的香味,推介呢🥰👍🏻

紅豆鮮奶抹茶($42)

侍應態度有禮貌,耐心跟我推介食物😊
如果大家係附近冇咩做可以黎呢度慢活一天🤣

2021-10-26